Reklama

Výprask vařečkou

Zuzka (Čt, 27. 7. 2023 - 12:07)

jo jo měla :D

Zuzka (Čt, 27. 7. 2023 - 08:07)

Mně mamina sešvihala holou prdel prutem ještě ve 21 letech :D

Natálie (So, 22. 7. 2023 - 11:07)

Náš dvanáctiletý Radek bude dneska bit. Dostane pořádně přes zadek a asi si bude muset před tím výpraskem sundat trencle...

Martina (Pá, 21. 7. 2023 - 17:07)

Ahoj,když máte doma dostat výprask,necháte si dát dobrovolně a nebo se snažíte bránit?

Lucka (So, 22. 7. 2023 - 14:07)

Dobrovolně jsem si nenechala dát na zadek. Samozřejmě jsem před výpraskem prosila a škemrala. Ale když to nepomohlo a viděla jsem, že to maminka myslím opravdu vážně, tak mi nic jiného nezbývalo než se ohnout a nechat si dát výprask. A nyní si také sama automaticky nosím vařečku a prosím o potrestání, protože vím že musím. Neumím si představit, že bych neposlechla. Vím, že když maminka něco řekne vážně, tak to tak bude a lepší se nedohadovat.

Sandy (Pá, 21. 7. 2023 - 20:07)

Moc nedostávám, jenom občas od babičky a to se nebráním. Maximálně si dávám ruky na zadek, když to moc štípe. A jednou jsem dostala od sestřenky. Je sice o dost starší, ale to jsem se bránila. No nebylo to moc platné. Dostala jsem i tak.

Martina (Pá, 21. 7. 2023 - 22:07)

A jak to probíhalo,když ti nakonec sestřenice dala výprask. O kolik je starší?

Sandy (Po, 24. 7. 2023 - 10:07)

Sesternice je starší o 11 let. Loni o prázdninách mě vzala do Itálie k moři a hned první večer jsem vyrazila na diskotéku a vrátila se na pokoj až po půlnoci. Tahalo ze mě víno i cigarety. Dost se o mě bála a když jsem přišla tak mi pořádně vynadala a pak přišlo i na to, že mě prohnula přes koleno a přestože jsem se bránila pořádně mě vypleskala po zadku. Obávala jsem se, že druhý den ani nebudu moci jít k moři se stopami po výprasku, ale naštěstí ty červené otisky její dlaně do rána zmizely. Do konce dovolené jsem ji ale potom poslouchala.

Lucka (Pá, 21. 7. 2023 - 08:07)

Děkuji vám za radu. Samozřejmě o tom s maminkou mluvím a budu mluvit dál. Ale mluvím s ní o tom opatrně, protože ji nechci naštvat. Vždy se snažím najít vhodný okamžik. Ale mimo tohoto je maminka fakt super.
Samozřejmě jsem se se všemi kamarádkami o tom nebavila. Ale u některých co vím, že občas dostanou na zadek. Většinou jen něco přihodí, například že se bojí jít domů, že dostanou na zadek a nebo jen prohodí, že včera dostala. Ale nijak víc se o tom nebavíme, protože se asi také za to stydí stejně jako já. A že by se to nějaké líbilo tak to si myslím, že by řekla. Protože by se s tím chlubila. Ale opravdu nevím jak by se to mohlo někomu líbit.

Ali (Čt, 20. 7. 2023 - 18:07)

Přeji všem hezký den bez trestů. Slečně Katce doporučuji zkusit být celé prázdniny v pohodě, ve smyslu pomáhat vašim a plnit si povinnosti. Věřím, že do září si trest rozmyslí. Pokud ne, tak zavolejte na linku důvěry nebo navštivte Bílý kruh bezpečí či NDZM. Myslím na Vás. Slečně Lucce držím palce, ať toho maminka brzo nechá. Nepřijde mi fér měnit pravidla, co nastavila. Měla toho nechat. Zkuste si s ní v klidu promluvit a navrhnout jinou cestu, např. že každý den utřete nádobí či vyvenčíte pejska. Kdyby se nic nezměnilo, tak i Vàm doporučím linku důvěry či služby Bílý kruh bezpečí či NDZM.

Lucka (Pá, 21. 7. 2023 - 09:07)

Moc vám děkuji za radu. Pokusím mamince navrhnout ať změní vařečku za jiný trest a motivaci. Možná by to mohlo projít, protože do teď jsem vždy maminku prosila jen o zrušení a že je to nespravedlivé. Ano nejvíc mi štve, že mi maminka slíbila 14 dní a už jsem si myslela, že to mám za sebou a pak toto. Ale pokaždé když mamince to říkám, že je to nespravedlivé a , že mi slíbila 14 dní. Tak mi řekne, že se omlouvá, ale že vidí velkou změnu v mém chování a že mi to jen svědčí. A proto se takto rozhodla.

Kristýna (Ne, 30. 7. 2023 - 18:07)

Ahoj Lucko, přečetla jsem si tu tvé komentáře a působíš jako rozumná a chytrá slečna. A proto jsem se tě chtěla zeptat zda za to jak tě maminka vychovává a trestá cítíš na ní zlost? A hlavně jak jsi psala v tomto komentáři, že maminka ti řekla, že u tebe vidí změnu chování a svědčí ti to a proto pokračuje v dávání preventivně na zadek. Cítíš ve svém chování také změnu?
Pokud by jsi nechtěla na cokoliv odpovědět, tak to pochopím. Přeji ti krásný zbytek prázdnin plný radosti.

Lucka (Po, 31. 7. 2023 - 09:07)

Dobrý den, ne na maminku necítím zlost. Přiznám se, že se mi nelíbí, jak mě nyní trestá. Raději bych to vrátila do doby před vysvědčením. Ale maminka mi vysvětlila, že když zákazy, povídání si, vysvětlování úplně nefunguje, tak se rozhodla i pro vařečku. Zákazy se mi také nelíbily a také jsem je dostávala. Tak chápu, že dostávat na zadek se mi také nelíbí, ale musím to přijmout, protože je to trest. Vlastně mimo toho ranního trestání, děláme vše jako předtím. Hrajeme si, sportujeme, blbneme v bazénu, povídáme si, koukáme na telku. Bohužel cítím trestání jako trest za to co jsem provedla a zklamala jsem rodiče.
A jestli cítím ve svém chování změnu, tak musím přiznat, že ano. Nyní si dávám větší pozor, abych něco neprovedla. Nyní maminka například řekne, abych umyla nádobí a dřív bych zkusila usmlouvat na později a nyní jdu ho raději hned umýt. Protože vím, že maminka by mohla vzít vařečku a nařezat mi a to opravdu nechci. Bohužel ty 3 rány mi připomínají jak to bolí a nechtěla bych dostat podobný výprask jako po vysvědčení. Ale jinak necítím změnu chování krom toho, že si dávám větší pozor, abych rodičům nedala záminku k potrestání.

Silva (Po, 7. 8. 2023 - 12:08)

Ahoj Lucko dlouho jsem přemýšlela jestli ti mám napsat můj názor, protože vím a chápu tě, že nechceš dostávat na zadek. A bohužel tě zklamu, protože po tom co jsem od tebe přečetla tak cítím, že vařečka má na tebe pozitivní vliv. Chápu, že nyní to tak necítíš, ale jak jsi psala, tak doopravdy se tvé chování změnilo a víc posloucháš. A zároveň máš s rodiči stále dobrý vztah a máš je ráda (což chápu a nepřijde mi na tom nic divného, protože jsem vždy rodiče měla také ráda). Já jako holka jsem dostávala při zkoušení slovíček za každou chybu 3 rány vařečkou (tak vím jaké to je). Jako holce se mi to také nelíbilo, ale nyní si uvědomuji, že mě to opravdu pomohlo a donutilo se je naučit. A nyní jsem za to ráda, protože možná díky tomu mám skvělou práci. Píšu ti protože doufám, že ti to snad pomůže lépe přijímat pravidelné trestání a díky tomu se ti budou vyhýbat větší výprasky kterých se tak bojíš. A uvědomíš si, že je to vlastně dobře, protože tě to chrání před většími výprasky.

Lucka (Út, 8. 8. 2023 - 09:08)

Moc vám děkuji za váš názor. Přiznám se, že čím dál tím víc mi také přijde, že opravdu je to pro mé dobro. Rodiče asi vědí co dělají. A když to tu čtu, tak opravdu rodiče nejsou ani tak přísný a můžu být za to ráda. Sice je to každé ráno hrozný, ale zároveň vím, že je to asi lepší než dostat velký výprask.

Bára (Po, 7. 8. 2023 - 13:08)

Tak se přidám taky. Silvo, měla jsem to úplně stejně. Mamka mě pravidelně zkoušela s vařechou v ruce. Diktáty, slovíčka atd atd. Za každou chybu 4 rány na holou, prej aby každá půlka dostala stejně. Ještě na fruhém stupni jsem takto dostávala. No pak výprasky za známky, co jsem přinesla...To byla jiný počet ran. Upřimně, bolelo to, zadek jsem měla věčne zmalovaný, ale po 20 letech musím říct, asi díky za to.

Silva (Po, 7. 8. 2023 - 14:08)

Ahoj Báro, tohle co tu popisuješ mi přijde již za hranou a připomíná mi to týrání. S tímto já již nesouhlasím. Já jsem za slovíčka dostávala do konce základní školy. Ale nebyla jsem tak bitá jak to možná vypadá, protože mě to naučilo se je naučit. Podle mích vzpomínek to bylo tak maximálně 9 možná 12 ran. Ale to jen velmi občas. Při většině zkoušení jsem nedostala vůbec nebo 3 rány.

Slavek.eu (Po, 7. 8. 2023 - 14:08)

Báro, super!

Slavek.eu (Po, 7. 8. 2023 - 13:08)

Silvo, super!

Kristýna (Po, 31. 7. 2023 - 11:07)

Ahoj Lucko, moc ti děkuji za upřímné odpovědi, moc si toho vážím. Jsi skvělá slečna a přeji ti jen samé štěstí.

Reklama

Přidat komentář