Reklama

Velikost synova penisu

Autor diskuse
Tad

Ahoj, nedávno jsem šel se synem (18 let) na bazén a při převlékání se mě jen tak zeptal na velikost penisu. Mám ho asi 19 cm, což jsem vždy považoval za velký penis. On mi však řekl, že ho má 21 cm, to jsem mu taky věřil, protože když jsem ho zahlédl, tak ho měl v klidu fakt trošku většího. Problém je, že se tím teď strašně chlubí na veřejnosti, s moji ženou si z toho dělají srandu a i před kamarádama mi říká, že mám oproti němu malého. Je mi to opravdu nepříjemné, že to takhle zmiňuje, ale podle něho je to vtipné a sranda. Mají vaši synové taky větší péra než vy?

Míša (Po, 24. 7. 2023 - 08:07)

Tak to bývá, v těch 11 letech jej mají do 10cm a pak ve dvanácti už to nabírá spád. Každodenní onanie tomu jen napomáhá a už je to šulda jak má být.

A. (Po, 24. 7. 2023 - 08:07)

Syn onanoval hodně často a já ho v tom nijak neomezovala i semeno jsem po něm uklízela, když mu to ulítlo. I dnes ho při tom zahlídnu, nebo když má neskrývanou erekci. Je na svůj penis pyšný a i já mám radost jak se mi povedl dokonalý muž. Jinak ale ve vší počestnosti. Nic si ke mě nedovolí.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 18:07)

https://photos.app.goo.gl/G9VcWjqUAEYHVy5p9

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 15:07)

Je asi slepá.

Návštěvník (Ne, 23. 7. 2023 - 15:07)

Tříletý kluk a v erekci 16 cm ? To je doslova blbost. A Miluska je nějaký honič který si dělá srandu.

Adéla (Pá, 21. 7. 2023 - 16:07)

Kubovi je 14 a poprvé sem viděla jeho ptáka dneska v noci, jsme u moře a spíme v jedné místnosti, moc tma tady u moře není a viděla sem jasně jak si sundava kalhoty od pyžama, jak se peřina zvedá rychleji a rychleji a poznala kdy se udělal, pak zvednul peřinu a utíral si kalhotama obrovský napuchlý a úplně mokrý péro

Adam (Po, 31. 7. 2023 - 16:07)

Takový přistižení byla vždycky moje noční můra. Já tedy v místnosti s rodiči nikdy nehonil, ale na školních výletech, táborech a lyžácích to někdy nešlo jinak... vždy jsem čekal než všichni usnou a pak jsem se snažil si ho vyhonit pod peřinou, aby mě nikdo neslyšel... Nevím co bych dělal, kdyby mě někdo viděl. Penis jsem neměl největší, asi bych se hlavně styděl...

Návštěvník (Čt, 3. 8. 2023 - 08:08)

Jednou jsme spali na horách v nějaké salaši na lehátcích. Já s rodiči a další cizí lidé. K ránu to na mě přišlo a honil jsem se. Když jsem byl na vrcholu. asi jsem rušil, tak někdo rozsvítil a kdo nespal, tak viděl jak ejakuluji. Máma sice na mne hodila deku, ale to už bylo po všem. Byli to převážně dospělí, a měli pochopení. Jen se usmívali, ale máma mne kvůli té ostudě raději tahala po jiných stezkách, abychom je už nepotkali, nebo aby oni neviděli kluka, který se honil až stříkal semeno.

Návštěvník (Po, 31. 7. 2023 - 18:07)

Rodiče stejně ví že onanuješ, jen dělají jako že ne. U nás s tím problém nebyl a takových nechtěných, nebo i úmyslných přistižení bylo hafo. Žádná senzace, nebo mravokárná přednáška se nekonala.

Jenča (Po, 31. 7. 2023 - 17:07)

Na chalupě spím se synem na jedné posteli, je v pubertě a samozřejmě si to dělá. Ale dělá to tak opatrně, že pokud bych to nevěděla, tak ho pořád budu mít za nevinného chlapečka. Vidím, jak se mu uprostřed jen mírně pohybuje peřina, po pěti minutách je víc neklidný a pak už jen oddychuje. Myslí si, že o ničem nevím, ale když je tak blízko, tak to neutají.

Nastevnik (Út, 1. 8. 2023 - 06:08)

Když vedle sebe slyšíš syna oddychovat, tak už to má za sebou. Ještě mu sice doznívají ejakulační stahy, ještě mu to tam škube, ale už má po výronu semene a nastává uvolnění. V jeho věku pak stačí pár minut, čtvrthodinka a má jej opět v erekci a většinou kluci znovu začnou, hlavně ráno, s dalším sebeuspokojováním.

Milča (Čt, 3. 8. 2023 - 08:08)

Taky jsem syna tak zaslechla dýchat. V zimě na horách v penzionu jsme spali na jedné posteli , bylo už k půlnoci, nemohla jsem usnout a najednou slyším jak se postel malinko zachvívá. Úplně nepatrně, ale přece jen. Opatrně jsem pootočila hlavu a i v polotmě vidím, jak se deka uprostřed pohybuje. Trvalo to možná tři minuty, a poté začal syn vydechovat. Byli jsme tam na týden a pokaždé, většinou před půlnocí si to syn udělal. Docela to bylo vzrušující, ten týden na horách.

Nastevnik (Čt, 3. 8. 2023 - 10:08)

To dýchání to už je až po. To už má semeno venku. Kdy to na něj přichází poznáš podle toho, že sebou trochu začne šít, začne se pohybovat a jak už to nemůže vydržet, tak se uprostřed nadzdvihne. A v ten okamžik, za pár vteřin mu začnou první ejakulační stahy s výronem semene. Vydechovat začne až po nějaké době.

návštěva (Čt, 3. 8. 2023 - 10:08)

Kolik je synátorovi?

Kačka (Pá, 21. 7. 2023 - 17:07)

Taky jsem tak přistihla syna na chatě, kde spíme vedle sebe. Nad ránem v šest se probudil, byl pak trochu neklidný a otočil se na záda.A už začal. Malinko se pohybovala deka, jen tak trošku. Vím, že syn si ho honí prstem, takže ani to nešlo moc znát. Pak začal dýchat a vydechovat, a bylo jasné že má semeno venku. Pořád jsem dělala že spím a už jsem cítila vůni semene.

z (So, 22. 7. 2023 - 11:07)

z

Adéla (Pá, 21. 7. 2023 - 21:07)

Ahoj mám osobni otazku, vzrušilo tě to? Já sem byla celej den jak praštěná, pořád sem jen myslela na tu peřinu jak skákala nahoru a dolu, a kundu uplně oteklou, nikdy sem to nezažila, chtěla sem ssi to udělat ale pořád mi do toho lezl kuba a zacala se stydět

Kačka (So, 22. 7. 2023 - 08:07)

Už jsem syna takto přistihla víckrát, je to taková jeho doba na první ranní onanii. Je to šílené, nejvíc mě rozruší pohled na tu peřinu, jak se malinko pohybuje. Ta představa, co se tam pod ní děje, jak dostává ten šulin zabrat.

Mirka (So, 22. 7. 2023 - 10:07)

a tobě to vadí jeho onanie?

Kačka (So, 22. 7. 2023 - 10:07)

Vadí? Právě naopak! Když jsme na chatě, tak se nemůžu dočkat až si to začne dělat. Večer v posteli a hlavně ráno pravidelně po šesté když se probudí.

Reklama

Přidat komentář