Reklama

Cuckold

Jana (Út, 11. 7. 2023 - 18:07)

Muj otrok má klícku a ejakulovat muže jen za odměnu do 14 dnu. Do sebe ho nepustím, takže odsemenit se muže jen když mu dovolím aby se sám odonanoval. Ale muže se koukat když se miluju s milencem . Onanovat u toho
nemuže a má stále uzamčený penis. Po výstřiku milence mu jemně olízne žalud a semeno s me pipiny.

Honza (St, 28. 6. 2023 - 15:06)

Už od mala jsem nějak podvědomě cítil že toužím být poslušný a ponižovaný. Při dětských hrách jsem byl nejraději zajatý indián, trestaný zloděj nebo cvičený pejsek. S věkem se to stupňovalo a také odvaha , troufalost a vynalézavost mých kamarádů a kamarádek byla větší a větší. Když zjistili že si nechám lecos líbit předháněli se kdo na mě co vymyslí. V pubertě už jsem jim všem sloužil naprosto bez odmlouvání. Většinu času jsem trávil na kolenou a nahý. Všichni si na mě vyzkoušeli kolik vydrží koule kolik bradavky kolik zadek a co vše se do něj vejde. Nakonec jsem se z tou nejdrsnější oženil. Děti nemáme a tak si se mnou dělá co chce.

Jana (St, 28. 6. 2023 - 17:06)

Tak nevím jestli tě mám politovatt nebo ti to přát.

Nika (Po, 21. 8. 2023 - 13:08)

Já držím manžela v pásu cudnosti stále, občas sám vyteče při lízání mojí vystříkané prcky po milenci a jednou za 3 měsíce se může jednou sám udělat odemčený pod kontrolou.

Dana (Po, 21. 8. 2023 - 14:08)

Jé, já bych taky chtěla mít na soulož milence a manžela zamknout na stálo a aby mně to dělal jenom orálně po souloži s milencem.
Ale stále jsem na začátku, jak manžela večer zamknu, nevydrží ani přes noc a musím ho odemknout a je ve mně hned hotov. A že by mně dovolil milence a to ostatní, to zatím ani náhodou.
Prosím je nějaký návod, jak mám manžela přesvědčit?
Bylo mně už pade a ještě si chci užít, ale riskovat a podvádět bez svolení manžela nebudu.

Default User Image
Alena (St, 20. 9. 2023 - 16:09)

1.Neodemykat a nechat manžela zamčeného minimálně celý měsíc bez možnosti ejakulace!

2. Pořídit manželovi postroj pro umělý penis pro vaše uspokojování. 

3.Po měsíci manželovi dovolit pouze jeden výstřik a ihned ho znovu uzamknout. 

4. Navrhnout možnost pořídit si na sex milence, zda souhlasí. Společně vybrat s manželem oblečení na schůzku s milencem a naplánovat setkání. Nechat manžela toužit po vás hezky doma. 

5. Hned po příchodu domů se nechat hezky jemně lízáním uspokojit, ale manžela nejméně týden po sexu s milencem neodemykat! Než si manžel postupně zvykne na nový lifestyl. 

P.S. Milence už můžete mít předem, ale jenom teď milence lze vhodně zařadit do nově vznikajícího cuckold lifestylu.

Default User Image
Ester (St, 30. 8. 2023 - 08:08)

Napiš na můj mail [email protected] 

Návštěvník (Po, 21. 8. 2023 - 14:08)

Jednomu mému známému na nějaké rodinné oslavě šukali manželku hned dva borci a on se na to musel dívat, protože byl opilý. Ráno mu to zopakovali, když byl střízlivější. Nejdřív se chtěl rozvést, ale protože by přišel o polovinu majetku, tak si to rozmyslel a teď společně vyrážejí na erotické víkendy někam na chatu, aby se o tom moc nemluvilo. Jiný prohrál manželku v kartách. Taky se na to musel dívat, ale ten se pak od ní odstěhoval.

Jiřka (St, 28. 6. 2023 - 07:06)

Tak já to mám úplně jinak.Manžel mi navrhnul,že mi zaplatí erotickou masáž.Napřed jsem se tomu bránila co je to za hovadinu.Já jdu raději na normální masáž nebo lymfatickou,ale na erotickou.Po delší době ale zvědavost zvítězila a manžel to pořád chtěl a tak jsem svolila.Manžel mohl být u masáže a já byla i ráda.přece jenom s cizím mužem na erotické masáži mi to nebylo úplně jednoduché.Masér byl celkem pohledný muž.Nahou mě masíroval,úplně všude ale nemohla jsem se úplně uvolnit.Nakonec mě krásně vyprstil a měla jsem i orgasmus.Manžel na mě přitom koukal a byl ze mě v šoku.Prý jsem krásně přirážela proti masérově ruce.Ani nevím.Na druhé a další masáži manžel svolil i k šukání a tak mě masér vždy s ochranou zezadu vyšuká.Já nemusím nic dělat.Jen ležím a nechám se vyšukat.Paráda.Manžel si ho už také několikrát honil když se díval na mě jak mě masér prcá.Masáž stojí asi 3 000 Kč,ale já to neplatím a pokud to manžel po mě chce,tak ať to zatáhne on.Chodím na masáž tak po 3 měsících.Chodila bych častěji,ale manželovi se ty 3 tácy zdají dost a tak to tak asi zůstane.

info (Po, 26. 6. 2023 - 07:06)

Jak zareagovat, když muž navrhne, že chce nevěru vidět
Tady je těžké radit. Sami svého partnera znáte nejlépe. Pokud začnete přemýšlet o tom, že partnerovi vyhovíte a oddáte se před jeho zraky milostnému aktu s jiným mužem, mějte na paměti, že to může váš vztah posílit, ale také zničit. V první řadě se do něčeho takového pouštějte pouze tehdy, pokud vás samotné toto láká, nenechte se nutit. Potom zvažte, zda manžel nebo partner skutečně ustojí to, že si jeho ženu užívá někdo jiný. To, co se na začátku může zdát jako vzrušující představa, může být v důsledku stud, žárlivost, nepochopení a ve finále i pocit, že s tím druhým se vám to líbilo víc, že jste byla vášnivější a podobně. V tom případě by bylo na malér ve vztahu zaděláno. Chce to zkrátka o sexu a všech jeho podobách, i o tom, o čem jen sníme, mluvit.

info (Po, 26. 6. 2023 - 07:06)

Mužů, kteří v sobě najdou cuckolda, je poměrně dost
Muži kolikrát o sobě ani netuší, že by je nevěra manželky, pokud by u toho mohli být přítomni, vzrušovala. Hodně mužů zastává názor, že kdyby žena podvedla, tak ji opustí. Po pár letech s tím ale přijdou sami. S tím, že by svoji vlastní ženu chtěli vidět v náručí jiného. Některé muže vzrušuje to, že je žena, tím, že souloží s jiným mužem, ponižuje, jiné dráždí a zvyšuje uspokojení samotný pohled na ženu při sexu s jiným. Dívá se a pozoruje ji. Dívá se jí do tváře, poslouchá její zrychlený dech, užívá si pohled na její chvějící se tělo, když jde cizímu chlapíkovi svým tělem naproti. Mnoho cuckoldů ženu dokonce po sexu s jiným mužem orálně uspokojí.

Líba (Ne, 2. 7. 2023 - 06:07)

Manžela nejvíc vzruší když mě kámoš šuká zezadu a já mu ležím obličejem na jeho ptákovi.Jak do mě přiráží,tak se ty pohyby přenášejí na manželův ocas a tak mu pěkně stojí.Já u toho vzdychám a občas kousnu manželovi do ptáka.Ani si ho nemusí honit a za chvíli stříká sám.Pak mi dá pusu a dívá se jak se udělám já.

Hotwife (St, 31. 5. 2023 - 14:05)

Muj muž je cuckold. Respektive jsme se k tomu dopracovali. Já mám velkou potřebu sexu a to s více muži. Vylizovaní semene jiných můžu ze mne manželem, k cuckoldu patří a je to úžasný pocit. Pro mne jako pro ženu nepopsatelne romantické a při tom zvrácené.

Návštěvník (Ne, 11. 6. 2023 - 01:06)

Stalo se nám před 5 lety na dovolené v Chorvatsku. Hledali jsme s manželkou ubytování v soukromí pro dva kousek od letoviska Gradac.
Majitel nám nabídl apartmán, dododli jsme se na ceně, ubytoval nás v patře v bytě 2+1 s terasou. Večer jsme si s majitelem vyrazili posedět. Sedl si vedle mé ženy a všímal jsem si že z ní celý večer nespustil oči. Po návratu na apartmán přišel za mnou, že by z domluvené ceny za ubytování polovinu slevil za strávenou noc s mou manželkou. Že se mu líbí, že mám krásnou ženu, on je sám a chtěl by se s ní vyspat. Manželka byla ve sprše, po jejím příchodu jsem sbalil kufry do auta a za hodinu si našli jiné ubytování. Nezvládl bych se dívat na manželku souložící s nadrženým chlapem za ušetřených pár éček. On ji chtěl nakonec ne na jednu noc ale aby s ním spala celý náš pobyt. Manželka že bude s jeho velkým pérem spokojená a ušetříme za dovolenou. Než jsme stihli odejít šel s cenou dolů jen aby docílil svého. Mé ne mu zjevně nestačilo.

Návštěvník (Ne, 11. 6. 2023 - 10:06)

Něco podobného jsem zažil taky. Nebylo to s manželkou, ale s holkou, s kterou jsem chodil. Byli jsme na výletě a ujel nám poslední autobus. Šli jsme do místního hostince, jestli by nás tam nechali přespat. Pokoje neměli, ale nabídl se místní opilec, že nás nechá zadarmo přespat u sebe, když budeme hodní. Vrazil do nás pár štamprlí, abychom byli povolní a šli jsme. Ptáka nám ukázal už v předsíni. Měl pořádnýho macka. Holka z toho byla tak vyjevená, že mu nastavila dobrovolně a já se na to musel dívat. Pak se mě se ujala jeho manželka, kterou vzbudily orgasmické výkřiky. Zaujalo jí moje mládí. Říkala mi: "Vymrdej mě pořádně koloušku!" Tak jsem jí vyhověl. Ráno mne odměnila bohatou snídaní. Její manžel pořád šukal. Na ranní autobus jsem šel sám. Holka s nimi zůstala a já si našel jinou.

Návštěvník (Ne, 11. 6. 2023 - 07:06)

A docílil? Znal jsem jednoho, který pásl svojí manželku. Když měla doma chlapa, tak seděl v hospodě a říkal, že je to v pohodě, protože když amant odejde, dá mu taky a je lepší, když už je rozdělaná od jiného. V tom semeni mu ocas líp klouže. Hospoda byla naproti jeho bytu a jak se manželka uvolnila, zaplatil a šel si taky zašukat Někdy tomu taky musel přihlížet, tak to na pivo nešel. Nabízel jí za pětistovku, ale ona byla tak vnadná, že si kunčafty sháněla i sama. To je stálo asi víc.

Lída (St, 16. 8. 2023 - 23:08)

Tak, to je paráda. Muj otrok má přizpusobenou skleničku, A jednou za dva měsíce má dovoleno onanovat a ejakulovat do ní. Semene má pak hodně a husté. No. a pak si to sám ochutná co tam nastříkal-Prase jedno. V mražáku mám spousta kondomu. naplněnné spermatem. Tak má co cucat.

asterix (So, 27. 5. 2023 - 18:05)

Toto se mi přihodili už tak před 10 lety.Byli jsme na tancovačce s mojí manželkou a přijeli za náma ještě její kámoška z práce s manželem.Něco se vypilo,byla sranda a po půlnoci se ztratil manžel kámošky že si jde na panáka s nějakýma známýma.Pak odešla moje žena na záchod.Asi po půl hodině když pořád nešla,tak jsem se ji vydal hledat.Nikde nebyla.Tak jsem obcházel kolem a došel jsem na parkoviště a pomalu jsem šel kolem aut.Vzadu u posledního baráku jsem viděl nějaký pohyb,tak jsem šel blíž.Manžel ženiny kámošky tam šukal moji ženu.Byla hlavou v kufru a pod zdviženými zadními dveřmi tam stál a zezadu ji prcal.Nevěřícně jsem koukal a cítil jak mi stoupá ocas.Pak jsem si ho vytáhl a začal si ho honit.Cizí muž prcal jak o závod.Takovou rychlost jsem teda ještě neviděl.Když se do ní udělal,tak jsem stříkal i já.Ptáka od semene jsem rychle schoval do kalhot a pomalu odcouval pryč z parkoviště.Pak jsem šel na WC a vrátil se zpátky ke stolu kde jsme seděli.Moje žena přišla sama za chvíli a říkala,že jí bylo blbě a že byla na záchodě.Pak dorazil i manžel kamarádky.Všichni se tvářili jako že nic.No a já si honím péro vždycky když si na to vzpomenu.

Eliška (So, 27. 5. 2023 - 14:05)

To já nejraději chodím domů vymrdaná od některého z milenců. Nejlépe když mi ještě teče z kundičky sperma a manžel to rád slízne. Ošukat mě může vždy jen, když mě někdo jiný ojede před ním. A taky spokojenost. Pokud si k sobě pozvu nějakou mladší holku než jsem já, smí se jen dívat. Na holky jsem dominantní. Vzrušuje mě když jim můžu nařezat a manžel se jim pak vystříká na zadek. Samozřejmě, že si užíváme i klasicky, protože z cizích koziček zase ráda slízávám manželovo sperma já. Nebo dotyčná z těch mých.

Ester (So, 27. 5. 2023 - 18:05)

Přesně tak. Mrdam ráda s jinými muži a domů se vracím vystrikana. Muj muž to po nich musí vylizat. Miluji když mu cizí mrdka teče do pusy. Někdy mu dovolím mě po nich vystrikat. Takže ještě vylíže svoje. Nikdy ale nemrdam se svým mužem jako prvním. Chci aby cítil tu mrdku a vůní ciziho curaka .

Reklama

Přidat komentář