Reklama

Holky a nahota doma

Návštěvník (Ne, 14. 5. 2023 - 09:05)

jediné nahé holky které mám momentálně doma jsou ty v hambatých kalendářích a časopisech

Pavlína - Sub/Dom (Čt, 27. 4. 2023 - 12:04)

Ahoj. Už delší dobu hledám ženu 18 - 45 let ze Středních Čech a s vlastním zázemím na zaučení do krásy sexu s ženou. Zároveň však také hledám dominantní ženu na výprasky a submisivní hrátky. Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická. Hledám ženu, která si mě přehne přes koleno , vysází mi pětadvacet na holou, promasíruje kundičku a bude mít pochopení pro můj fetish na líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama. Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 50 let. Výměna rolí možná.

Zuzka (Čt, 27. 4. 2023 - 08:04)

V čtrnácti jsem si už zkoušela ode mámy vibrátor a dostala jsem ho tam skoro celý i odpanila jsem se s ním. Měl takový krásný výstupek když jsem si ho zasunula hluboko tak mi krásně dráždil poštěváka . To jsem se udělala že se mi tmělo před očima. Máma o tom nevěděla, až jednou jsem si zase tak hrála a ztratila jsem pojem o čase a v tom nejlepším jsem slyšela jak někdo odemyká dveře a to máma s tetou přišly domů na kávičku tak jsem se utřela upravila a šla za nimi do kuchyně ale vibrouše jsem nechala pod dekou Povídali jsme si o všem možným až přišla řeč na sex a že si holky už v mém věku mají samy pomáhat prsty nebo pomůckami a vtom mamka vstala šla do ložnice a vibrátor nikde jen se na mě podívala a řekla kde je a já celá červená řekla u mě pod dekou , mamka tam zašla přinesla ho a teta no ten je parádní jako ten můj a situace byla zachráněna takový Zuzi používej když ti pasuje. A od té doby jsem už v klidečku masturbovala jež ze svým vibrátorem,.

Judita (Út, 11. 4. 2023 - 11:04)

Pamatuji si že jsem ve škole chodila si pohonit o velké přestávce pičku to bylo kolem toho třinácteho roku v pubertě kdy se mi zvetšovaly pysky, rostly chloupky, zvětšoval se poštěváček a rostl chtíč na sex. Trvalo to chvilku hned jsem tekla olízla si prsty umyla se a šla zpět do třidy. To snad trvalo rok pak jsem si našla kluka a ve čtrnácti jsem už šukala jak o závod ale vždy s kondomem mu bylo 17 tak věděl že by bylo zle kdyby něco ustřiklo dovnitř.

Micek (Ne, 2. 4. 2023 - 13:04)

Hledam holku :D nejlip v chrudimi :D

Návštěvník (Ne, 2. 4. 2023 - 08:04)

Včera jsem se tu ptal na honění poštěváčků. Ještě by mě zajímalo, zda-li si holčiny dokáží užít se svým sekretem, třeba s předchozí onanie. Kdysi zde nějaká dívenka psala, že by bez toho nemohla být. Při sebeuspokojování si přikládá kalhotky se šťávičkou na nos, na pusu a má pak neskutečný orgasmus. Jistě holčiny dobře znají svůj poševní sekret a využívají ho při uspokojování se.

Návštěvník (Ne, 2. 4. 2023 - 16:04)

Holky k tomu nepotřebujou kalhotky. Viděl jsem jak to dělají. Když pustí šťávu, tak si očichávají a olizují prsty. Při tom střídají ruce, aby byl poštěváček stále drážděn. Pokud nasadí dildo, tak ho taky ocumlávají. Taky čichají a olizujou sperma, když ho mají k dispozici.

Návštěvník (So, 1. 4. 2023 - 09:04)

Od kolika si holčiny začínají honit poštěváčky? Jsou názory že už od školky, ale to se mi zdá brzo.

Default User Image
Pepan (Út, 12. 12. 2023 - 07:12)

Nevím jak vy ale hlídal jsem vnučku na chalupě a najednou se ztratila, bylo jí 5, našel jsem ji v pokoji se staženými kalhotky , seděla s roztaženýma nohama na sedačce a mastila si  kundičku. Zakašlal jsem a ona se na mne podívala a přestala, ale dále seděla nshá. Řekl jsem jí co dělá a ona mi řekla že jí to dělá dobře. Dnes je jí deset a mastí si kundičku dodnes.

ir. (Ne, 2. 4. 2023 - 06:04)

Ber to tak, že holky dost brzo vědí, co a k čemu mezi nohama mají. A to už i od té školky nebo na prvním stupni. A když si vezmeš puberťačky, tak u nich je to jasný. Stačí se mi na takovou podívat a neomylně poznám onanistku. Z tváře, z očí poznáš vše. Takové těm svým poštěvákům dávají už pořádně zabrat, denně si to v těch rozkrocích obhospodařují. Prstíky jim tam už zkušeně kmitají.

Anna (So, 1. 4. 2023 - 18:04)

Vnučce bylo šest let, svléká se a při tom onanuje. Vůbec se nestydí. Když jsem se jí zeptala kde se to naučila, řekla, že maminka to dělá taky. Uhodila jsem na dceru a ta mi řekla, že se to stalo nedopatřením a od té doby Slávinka takhle zlobí. Pak jsem si uvědomila že mě se to stalo taky a dcera s tím začínala taky brzy. Obě jsme zkazily dcery stejně a nemáme si co vyčítat.

Anonim (So, 1. 4. 2023 - 13:04)

Stejně jako chlapci. U děvčátek o něco dřív a opravdu většinou od školky. Ty svoje kundicky si trápí dost brzo a dělá jim to moc dobře.

Návštěvník (So, 1. 4. 2023 - 08:04)

aha tak to ještě že jsem sem tuhle ten e-mail nenapsal nerad bych se dostal do maléru zbytečně díky tomu že jsem si některou z předchozích zpráv neopatrně přečetl

Návštěvník (So, 1. 4. 2023 - 08:04)

Ale klidně jsi to napsat mohl. Ta dívenka je totiž až moc zletilá. Či spíš, komunikoval bys s pánem.

Bi (So, 1. 4. 2023 - 07:04)

napiš mě meil a já bych ti napsala

Návštěvník (So, 1. 4. 2023 - 07:04)

A teď když si dospělá býváš před tím s kým chceš něco mít nahá ráda?

Bi (So, 1. 4. 2023 - 08:04)

já eště nejsem dospělá

Bi (So, 1. 4. 2023 - 07:04)

já to mám takový podobný jak ty Martino

návštěvník (Út, 28. 3. 2023 - 09:03)

Paní Dášo, jestli jste ještě přítomna na tomto vlákně. Psala jste, že vás to mrzí, když jste některé studentky pohladila a tak. Jak jste to myslela, co vás mrzí?

Dáša (Út, 28. 3. 2023 - 10:03)

Tak ještě jednou přidám komentář. Mrzí mě to dodnes. Kdyby bylo ode mě o dvě pohlazení či dvě, tři pusy na tvář víc, tak jsem alespoň jednu studentku měla v hrsti. Hlavně jedna, krásná černovláska, ta by si dala říct. Byly jsme od sebe jen sedm roků, a já taky pěkná. Jenže byla jsem moc stydlivá, přemítala jsem, jak by ona reagovala. Dodnes se ale vídáme, bydlí na Barrandově a nemá tušení o mých myšlenkách. Bavíme se o vnoučatech, o všem možném, tak jak to už bývá při kafi.

Reklama

Přidat komentář