Reklama

Cuckold

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 14:05)

Mám dotaz. Je taky ženský cuckold? Jednou se mi stalo na vandru, když pršelo, že se mi do stanu nakvartýrovaly dvě sestry. Byly zmoklé a tak se svlékly a sušily. Ta starší měla zájem o to abych jí zahřál sexem. Mladší se na to jen dívala a mastila si frndu, protože prý byla ještě panna a bála se styku. Když sem se na tu starší vystříkal, tak z ní semeno olízala, pak se navzájem prstily, dokud se mi zas nepostavil k zásunu. Pak to šlo znova dokola, dokud nepřestalo pršet.

vyholený (St, 10. 5. 2023 - 07:05)

Myslím že se jí libilo být přítomna u šukajícího páru.Kdy se to normálnímu člověku povede?Určitě ji to vzrušilo.Zkusila si ochutnat sperma snad někdy v budoucnu bude polykat sperma normálně.

Návštěvník (St, 10. 5. 2023 - 09:05)

Přihlížející sestřička byla o dost mladší než ta souložnice, ale nedělaly to tak poprvé. Byly domluvené. Oběma to pomáhalo, protože měly hlasité a divoké orgasmy. Úplně se při nich zmítaly. Nepopírám, že mě se taky líbilo, že se na nás dívá takový ještě neprotažený žabec a často jsme měnili polohy tak, aby dobře viděla. Když slízala semeno tak se líbaly a vyměňovaly si ho, dokud se o něj nepodělily rovným dílem. Pak ho polkly. Nadělil jsem jim ho dvakrát. Když se uspokojily, přestalo pršet, oblékly se poděkovaly, odešly a pak už jsem je nepotkal. Byl to takový dar nebes.

Iveta (St, 3. 5. 2023 - 11:05)

Manžel musí mého nabíječe i kouřit. Má tak 4x větší péro než manžel. Nic mě tak neudělá jako to jeho obří péro.

Ester (Ne, 14. 5. 2023 - 13:05)

Taky to tak mám. Manzel nemá moc velké pero ale moji milenci ano. Pochopil že jeho pero mě není schopné udělat, skoro ho necítím. Nicméně mě nesmírně baví a vzrušuje když manzel kouří péra.

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 12:05)

U nás je mají oba více méně stejné , manžel mu ho nekouří , jen když se kluk udělá vezme mu ho do pusy a očistí , ale jinak ne.

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 13:05)

Kdysi, jako student, jsem vypomáhal staršímu manželskému páru, kde pán byl neschopný sexu a paní hodně náruživá. Oba trvali na tom, že manžel bude aktu přítomen. Sledoval nás s velkým zájmem, masíroval si penis, ale marně. Dost často paní vyžadovala aby mi on pohonil ptáka a zavedl ho i opakovaně, do její vagíny. Když jsem jí po delší době naplnil, tak on jí z pochvy vylizoval semeno a ona mi očišťovala pyj jazykem a vysávala zbytky ejakulátu, dokud jsem neejakuloval znova. Většinou při tom měla opět další orgasmus.

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 13:05)

Manželovi stojí, ale já nechci dva najednou , taky mne pak líže , líbí se mi to a manžel to fakt umí , když ještě očistí klukovi , řeknu mu ať si to udělá rukou a on je fakt spokojenej.

Lopuch (Út, 2. 5. 2023 - 06:05)

Tak v sobotu máme schůzku s chlapem, zatím se domlouváme přes mobil,ale bude to jen nezávazná zchůzka,jestli bude chemie,tak by se konečně mohlo zadařit.Bude to poprvé,je fakt problém někoho sehnat.Ale zatím se oba těší a vypadá to že i pěkně nadržený.Pak dám info,jak to dopadlo

Návštěvník (Út, 2. 5. 2023 - 16:05)

Nesmíš být moc náročná , já chtěla 40 a svalovce , ale buď se nelíbil manželovi , nebo jsem se styděla . Teď na to máme mladýho kluka , pro manžela snad není konkurencí , a já se před ním nestydím.

Lopuch (St, 3. 5. 2023 - 06:05)

Jsme v kontaktu přes mobil,vyměnily jsme si pár fotek a zatím vypadá v pohodě.On je o 17 let mladší než manželka,ale všichni jsme s tím v pohodě.Uvidime,jak bude fungovat chemie až se sejdeme

Návštěvník (St, 3. 5. 2023 - 07:05)

Je to legrační , když manžel , mnohem starší a větší na slovo poslouchá toho hocha , ale mne to nevadí a jim se to líbí.

manžel (Čt, 27. 4. 2023 - 05:04)

Já jsem na nic nečekal a šel jsem domů.Za hodinu asi dorazila také.Dělal jsem že spím.Místo do koupelny si lehla vedle mě a začala mi honit ocas.Dělal jsem překvapeného a náhle probuzeného.Sevřela mi čuráka a zasunula si do do frndy.Vnikl jsem do ní co nejhlouběji a začal jí dráždit poštěváček.Netrvalo dlouho a už jsem cítil jak kundička sevřela penis a už jí kunda cukala v silném orgasmu.Chvíli jsme odpočívali a pak jsem zkusil jí znovu hladit poštěváček.Začala mi lehce přirážet proti čurákovi.Ocas jsem měl pořád tvrdý a tak jsem znovu začal mrdat.Tentokrát jí to trvalo déle,ale nakonec opět cukala jak divá.
Vytáhl jsem ptáka a šel si ho umýt do koupelny.Lehl jsem si k ní opačně a začala mi ho lízat a sát varlata.Já jsem si ho honil a nakonec jsme mohutně vystříkl.Pak jsme se šli umýt a spali v klidně celou.noc.Respektivě jenom žena,já jsem z toho zážitku oka nezamhouřil.Je to moje tajemství co jsem viděl a nechám si ho pro sebe...

Kamaradx (Pá, 28. 4. 2023 - 18:04)

Taky bych to chtěl zažít, vidět sukat tu moji s cizím chlapem.

vyholený (So, 29. 4. 2023 - 06:04)

Ono to není tak jednoduché přesvědčit manželku aby si v tvé přítomnosti zaprcala s jiným mužem.Pro většinu manželek je milejší si zašukat pouze s bulem někde v klidu a sama.Možná pak vyfotit pro manžela kundičku se semenem.Také proto je většina porna s touto tématikou hraných.Mě zase vzrušuje kdybych mohl manželku při mrdání s jiným a zezadu se s ní líbat a cítit jak do ní přiráží cizí ocas.Nebo maximálně kdyby ho kouřila,tak se s ní také líbat.Ale cizímu chlapovi sát čuráka nebo lízat semeno z kundy,tak to už je pro mě za hranou.To ne.Ještě by bylo fajn kdyby ti ho u toho mrdání také honila a cítila tak tvoje vzrušení,

Návštěvník (Po, 1. 5. 2023 - 16:05)

Vím, že to není jednoduché ji přesvědčit.
Já bych jí při mrdani s jiným líbal nožky. Láká mě ji pak tu vystrikanou kundicku vylizat.

Návštěvník (Po, 1. 5. 2023 - 16:05)

Vím, že to není jednoduché ji přesvědčit.
Já bych jí při mrdani s jiným líbal nožky. Láká mě ji pak tu vystrikanou kundicku vylizat.

Janík (Po, 1. 5. 2023 - 18:05)

Tak vy jste už vyšší level.Já bych tu spermatickou kundičku nevylízal.To je na mě moc.Jsou machři,kteří toho ptáka vykouří a semeno spolykají hned od pramene...Nožky lízat není špatné,spoustu chlapů to vzrušuje a pokud žena není proti...

manžel (Čt, 27. 4. 2023 - 05:04)

Moje žena Iveta šla jednou sama na zábavu na Červenku.Mně se nechtělo jít nikam a byl jsem doma.Po půlnoci mi to ale nedalo a a tak jsem se oblékla vyrazil za ní.Chvíli jsem ji hledal mezi tančícími páry a pak jsem ji zahlédl stát s nějakým borcem vzadu u hřiště.Cosi mu říkala a pak ji políbil na rty.Vzala ho pak za ruku a odešli spolu na kraj hřiště kde byli sami.Přišla k dřevěnému zábradlí a opřela se břichem o něj.Borec si stoupnul za ní a začal jí hladit zadeček a pak ňadra.Vyhrnul ji sukni zezadu a začal si rozepínat kalhoty.Iveta se ohnula přes zábradlí a vyšpulila na něho zadeček.Borec si několikrát pohonil čuráka a pomalu ho Ivetě zasunul zezadu do kundičky.Chvíli stál bez hnutí a vychutnával si její mokrou píču.Iveta tiše zasténala a užívala si pocit z cizího čuráka ve své kundě.Zezadu jí rukama zajel pod tričko a začal jí hladit kozy.Pomalu jí začal čurákem v kundě přirážet.Cítil,jak ho její frnda pevně obemkla.Tvrdě ji mrdal a vůbec nevnímali okolí.Iveta hlasitě sténala.Po chvíli několikrát mohutně přirazil a udělal se do ní.Chvíli tak ještě zůstali a pak čuráka vytáhl.Iveta si otřela kalhotkami semeno na píči a odešli zase tancovat.

Návštěvník (St, 26. 4. 2023 - 08:04)

Měl jsem vážnou dlouholetou známost. Byla moc hezká a hodná. Už jsem patřil do rodiny. Bydlel jsem u nich a chystala se svatba. Pak se to zvrtlo. Přijel jsem nečekaně. Její matka mne nechtěla pustit dál a z ložnice se ozývaly vášnivé výkřiky. Když jsem se tam přes odpor prodral, viděl jsem svou milou s se svými bratry. Mladší jí mrdal a staršího kouřila. Nepřestali a vystřídali se. Holka byla úplně v transu. Matka mne držela zezadu abych je snad nenapadl. Pak mi vyndala ptáka a honila mne, abych se uklidnil. Když byli bratři hotovi, tak mne přistrčila k dceři, abych si taky zašukal. Ta už měla dost a ležela jako dřevo. Vyhonil jsem se, a postříkal jí semenem. Pak jsem vypadl a víckrát mne tam neviděli. Ještě mi volala a na usmířenou mi nabídla že můžu mrdat maminku, že je to domluvené, ale ani to mne nezlomilo. Nechtěl jsem do incestní rodiny.

Reklama

Přidat komentář