Reklama

Co slečny a ženy vzrušuje na výprasku.

Default User Image
starší pán (Po, 2. 10. 2023 - 17:10)

Ahoj Radime, zajímalo by mě, jestli jsi v dětství dostal výprask. Dnes jsem starší pán, ale kouzlo výprasků mě stále vzrušuje. Nemyslím tím brutalitu, i když pořádný výprask na holou má být pořádně cítit. Když jsem byl kluk, moje časté poznámky řešila se mnou moje maminka. Měla rákosku, ale než jí použila, dávala mě kázání a to bylo horší, než exekuce samotná. Než k ní došlo, zčervenaly jí tváře a pak se natáhla na kredenc pro rákosku, poručila mě, abych se postavil a ohnul a vystrčil "kulatinu", tak říkala mé zadnici. Pak mě sešvihala zadnici přes kalhoty, hodně to pálilo. Když jsem byl trochu starší, stávalo se mi, že přes pálení kulatiny se mi postavil čuráček, styděl jsem se za to. Když jsem jednou zůstal doma sám, rodiče šli do kina, byl jsem vzrušený a tak jsem si před velkým zrcadlem stáhl trenky a díval se na svůj červeně pruhovaný zadek. V té době nám, jako dětem bylo určováno, co je slušné a co se nedělá, tak mě lákalo na sebe kulatinu vystrkovat, rozevírat půlky a dotýkat se i dírky, přiznám se, že jsem si pak k prstu i čichal a hrozně mě to vzrušovalo. Protože mamka každý výprask končila slovy "jestli budeš ještě jednou zlobit s a účastnit se těch lumpáren ve škole, namouduši ti udělám tu ostudu, stáhnu ti kalhoty a dostaneš výprask na holou"! Tak jsem chtěl zkusit, jaké to je dostat na holou. Přinesl jsem si rákosku, vystrčil kulatinu a párkrát se švihl rákoskou na holou. Pálilo to od dost víc, než přes tenkou látku kalhot. Vzrušovalo mě, že po každém švihnutí mi na zadnici naskočil jasně červený tenký proužek. Moje levá ruka, nějak samovolně si hrála s mým čuráčkem, zažíval jsem nevýslovnou stoupající slast a najednou mi z čuráčka začalo něco vytékat.  Jako malý a naivní kluk jsem si myslel, že snad učůrávám, ale bylo to bílé, tedy sperma. Tak jsem zažil svojí první onanii. Byla jiná, protože jsem v jedné ruce držel rákosku, ale i tak byla krásná. Napsal jsem příspěvek o tom, jak jsem jedinkrát za život dostal nářez na holou a to od táty, který mě odnaučil lhaní. Radime, tebe vzrušuje představa, že ti třeba velký chlap stáhne kalhoty a spoďáry, položí si tě přes svoje stehna a pořádně ti naseká? Já jsem odchovanec rákosky, ale zkusil jsem i vařečku nebo pásek. Můžeš mi napsat, čím bys chtěl být bit. Vzrušila by tě důkladná prohlídka tvé zadnice? 

 

Jindřich (Út, 11. 7. 2023 - 11:07)

Ahoj...jsem spanker..a věnujise výpraskům cca 20 let,amatérsky.Je mi 48 let a moc rád poznám slečnu nebo ženu, která by ráda poznala muže, který ví jak holku ohnout a pořádně naplácat na holou...mám rád erot..hry s výpraskem, nebo reálně řešit prohřešky..výchovičku a podobně...
Rád poznám i nezkušené, které by rády skusily jak chutná rakoska na zadečku, nebo ty, které chtějí dostávat výprasky pravidelně, pro ty mám velkou škálu různých nástrojů..a rákosek, tak aby měli vždy krásně zmalovaný zadek.. velmi mě ten pohled baví a vzrušuje..
Pokud by jste měli zájem se poznat víc...a dozvědět se víc.. pište buď na e [email protected] SMS,wotsap...731107457..odpovím na dotazy,moho přijet po celé ČR..jsem ze Středočeského kraje..

Jindřich (Út, 11. 7. 2023 - 11:07)

Ahoj...jsem spanker..a věnujise výpraskům cca 20 let,amatérsky.Je mi 48 let a moc rád poznám slečnu nebo ženu, která by ráda poznala muže, který ví jak holku ohnout a pořádně naplácat na holou...mám rád erot..hry s výpraskem, nebo reálně řešit prohřešky..výchovičku a podobně...
Rád poznám i nezkušené, které by rády skusily jak chutná rakoska na zadečku, nebo ty, které chtějí dostávat výprasky pravidelně, pro ty mám velkou škálu různých nástrojů..a rákosek, tak aby měli vždy krásně zmalovaný zadek.. velmi mě ten pohled baví a vzrušuje..
Pokud by jste měli zájem se poznat víc...a dozvědět se víc.. pište buď na e [email protected] SMS,wotsap...731107457..odpovím na dotazy,moho přijet po celé ČR..jsem ze Středočeského kraje..

Aneta (Čt, 20. 4. 2023 - 04:04)

sex na prd oživení vztahu

David (Po, 10. 4. 2023 - 17:04)

Dobrý den, mohu se zeptat jestli by byl někdo tak ochotnej a dal by mi výprask rodiče jsou proti trestům ale já si myslím že bych si poradně zasloužil je mi 14 let kdyby někdo chtěl nebo si psát tak můj e-mail je [email protected]

Pavlína / Bi -… (Pá, 7. 4. 2023 - 14:04)

Ahoj. Už delší dobu hledám ženu 18 - 45 let ze Středních Čech a s vlastním zázemím na zaučení do krásy sexu s ženou. Zároveň však také hledám dominantní ženu na výprasky a submisivní hrátky. Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická. Hledám ženu, která si mě přehne přes koleno , vysází mi pětadvacet na holou, promasíruje kundičku a bude mít pochopení pro můj fetish na líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama. Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 50 let. Výměna rolí možná.

Bi-holka (So, 4. 3. 2023 - 00:03)

Ahoj. Už delší dobu hledám ženu 18 - 45 let ze Středních Čech a s vlastním zázemím na zaučení do krásy sexu s ženou. Zároveň však také hledám dominantní ženu na výprasky a submisivní hrátky. Já 39, 163/90, holka při těle, větší prsa, prý sympatická. Hledám ženu, která si mě přehne přes koleno , vysází mi pětadvacet na holou, promasíruje kundičku a bude mít pochopení pro můj fetish na líbání, sání, olizování a hraní si s jejíma kozama. Napiš mi svůj e-mail a já se ozvu. Věk 18 - 45 let. Výměna rolí možná.

Bi-holka (So, 4. 3. 2023 - 00:03)

Tak se Ti možná líbí přihlížet nějakému skutečnému výprasku?

Lenny (Pá, 3. 3. 2023 - 07:03)

Asi ve svých třinácti jsem zjistila, že mě vzrušuje bolest. Teda žádné řezání nožem a podobně, ale prostě bolest. Od té doby, je mi 22 , si ji způsobuju. Hlavně zmastit si zadek úplně do červena, nemohla bych už bez toho být. A za měsíc jak začnou kopřivy, tak to je něco pro mě. Přikládat je na zadek, zmučit si i předek. Už se nemůžu dočkat.

Domi (Pá, 3. 3. 2023 - 11:03)

To není zrovna nejpohodlnější, sama si dávat výprask, no ale jde to. Co na to používáš - dlaň, vařechu či něco podobného? A co ty kopřivy, to musí být muka. Byla zde jedna, myslím že v rubrice sex a kopřivy a ta to měla naprosto vymakaný, jak se mučila. Zkusím to vyhledat, ale už se dlouho neozvala.

Lenny (So, 4. 3. 2023 - 09:03)

Není to nejpohodlnější sama si napráskat, ale jde to. Pak si v zrcadle prohlížím ten můj zadek, je to největší vzrušení. A většinou si pak ještě několik ran navíc přidám.

Bi-holka (Ne, 23. 4. 2023 - 15:04)

Kdybys o tom chtěla prohodit pár písmenek a případně se dohodnout na vzájemném výprasku, budu ráda :-)

Default User Image
Pro Bi- holka (St, 22. 11. 2023 - 17:11)

Ahoj , napiš a domluvíme se . Můj email [email protected] Těším se , na Tvou odpověď.

fredi (Ne, 30. 7. 2023 - 13:07)

Ja bych mňel taky zájem,jestli můžu,ale zaťím jen po telefonu .

Karel (Ne, 2. 4. 2023 - 16:04)

Ahoj Lenko.Mužeš mi napsat na 604 536 298.Rád si s tebou budu o tomhle psát

Juras (Út, 14. 3. 2023 - 20:03)

Ještě jsem se tě chtěl zeptat jak to máš se sexem. Já vyprasky úplně nahradil vše ostatni. Já jsem časem zjistil že jsem bi, ale vůbec jsem nedokázal to v té hlavě nějak urovnat. Já se při pomyšlení na sex úplně kousnu a restartuju jako pc. Noční můra a to se mi dívčí tělo líbí ne že ne já nějak jen nemůžu akceptovat to spojení těl. No a na to já mám ten spank to mi hodně pomáhá.

Juras (Út, 14. 3. 2023 - 19:03)

Já jsem selfspanker od 12. Nevím čím a jak si dáváš ale jde o úhel. Nejhůř se drží proutky rakosky ty tycky na kvitka. Tím to jde jen po kratší dobu pokud chceš ty proužky, aby byly v lince. Vařekou není problém pokud ji držíš tak že ta kulatá část je dole a svisle rukou držíš za konec te tycky. Je třeba si ji i správně vybrat aby byla stiplava každá nestipe. Tím si mohu dát i 100 na každou pulku. Pokud si složís metlu z několika proutku a uděláš to pod uhlem není problém si dát i 400. U hadicky se dělá pohyb tak opačně než u rakosky a míří z vrchu dolů. Samozřejmě, že se to drží za sebou. Já se naučil i za sebou svihat tak jako téměř před sebou tréninkem. Nejsložitější je kabel tam se začíná ten prvotní pohyb u ramene a vede se za tělem od ramene až po zadek. Já ještě používám vodu teplou studenou. No a začínal jsem na varece a provozuju to takto od 12 let. Takže asi tak vic jak 20 let. Kopřivy jsem nezkoušel bojím se bordelu. Za to znám různé šířky různých prutu. Někdy metlu složim a někdy ji rozložim na různé proutky.

Bi-holka (So, 4. 3. 2023 - 17:03)

A nebylo by lepší si na to někoho najít? Přece jen je tam pocit, že Ti ten zadek napráská někdo jiný ( nebo jiná).

Vychovatelka.39 (Pá, 3. 3. 2023 - 00:03)

Zdravím. Máte doma již dospělou dceru, neteř, přítelkyni, snoubenku či manželku , která by zasloužila přehnout přes koleno a dostat pětadvacet na holou, pár facek a poznat účinek pozičních trestů, nucené nahoty a po první soukromé lekci i komentování výprasku Vámi? Jsem Vychovatelka se zaměřením na vzrušující výchovu, spanking, slapping, fetish atd. 39 let, 165 cm, 90 kg, žena při těle a větší prsa kam se trestané rády zaboří a snaží se mě svým jazýčkem udobřit. Chceš to své zlobidlo vidět vprostřed pokoje, nahou a s rukama za hlavou , vypnutá ňadra, šátek přes oči a čekající kdy přiletí další výchovná na tvář či zadek? Masáž koziček jako příjemný bonus pro zvýšení studu. Střední Čechy, vlastní zázemí nutnost, popřípadě ochota zajistit si ubytování pro svou lekci. Klasické metody trestů, erotické tresty završené orgasmem , tresty v podobě ,, živého nábytku či hračky ". Stačí zanechat svůj e-mail.

maty (So, 24. 10. 2020 - 19:10)

Ahoj od malička a to je mi 45 let mám rád vše co je spojeno se slovy na holou rád bych si s někým na toto téma psal vše co se týká výprasku trestu fantazii zkušeností zážitkem osudem se spojený spanking výprask napiš mi na mail [email protected] budu rád

Reklama

Přidat komentář