Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

Návštěvník (So, 1. 4. 2023 - 11:04)

Když jsem viděl poprvé tátovo, zrovna stříkal semeno, tak ho měl největšího, byl jsem z toho vykulenej, ale mamka mi řekla, že až dospěju, budu mít taky takovýho. Měla pravdu. Mám dokonce delšího než on. Mamka dnes: "Já ti to říkala."

Jiřina (Čt, 30. 3. 2023 - 10:03)

Když jsem chodila do šestky, tak jsme měli ve třídě o dva roky staršího propadlíka, který byl velmi vyspělý. Měl dlouhé a tlusté péro, tak 20/6 a obrovské koule. Rád se s ním chlubil a o přestávkách nám ho nejen ukazoval, ale taky honil, až stříkal semeno. Kluci mu ho záviděli a někteři se pokoušeli taky o hoňky, ale ti je měli ještě malé. Jednou ho vytáhl i na učitelku a skončil v polepšovně. Škoda. Bylo to poučné i zábavné.

Zdeněk (Čt, 30. 3. 2023 - 12:03)

V deváté třídě jsem ho neměl ještě nic moc, ale párkrát jsem ji ho již vyhonil, protože jsem to viděl u staršího bráchy, který pěl péro jednou takové než já, ale když jsme byli v té devítce na jednom turistickém výletě, tak jeden spolužák se na pokoji převlékal a když jsem viděl jeho péro které bylo 20cm vklidu, tak jsem je pokorně polknul. Asi za čtyři roky jsem na zábavě venku souložil s jednou holkou, která si ten můj malý penis libovala, prý souloží po druhé, prvně právě souložila s tím Milanem a že to bylo hrozné, že si myslela, že ji roztrhne a propíchne.

Karla (Čt, 30. 3. 2023 - 07:03)

Také si ho ráda prohlédnu, ráda ho držím i v ruce a masturbuji a i ráda ho kouřím. Je mi jedno, zda je mladý nebo i starší. Když se osprchuje, tak to může být i dědeček, klidně mu ho vykouřím.

Návštěvník (Pá, 7. 4. 2023 - 00:04)

A jaké preferujes? Velký/menší, rovný/zahnutý, tlustý/tenký, holý/chlupatý, žalud zakrytý/odhalený, ....

Marta (Čt, 30. 3. 2023 - 14:03)

Mě se líbí, když je mají malý a zcvrklý. Když se vzruší, tak jim začnou růst, některým hodně, staví se a tvrdnou, nalejou se krví, naběhnou jim žíly, zrudnou žaludy, až je mají úplně ztopořený. Pak se mrdá, nebo honí a kouří a úplně nadšená jsem, když jim v nich zacuká a pumpujou prudce hustý bílý semeno. To se pak i sama udělám. Moc ráda si s nima hraju.

Jindřich (Čt, 30. 3. 2023 - 16:03)

To jak vypadal ten můj jsem jsem si myslel do patnásti let, že je takové mají všichni. Když jsem jel s partou na lodě na vodu, ani jsem předtím neviděl nahou holku. Když jsme se první večer něčeho napili, že se půjdeme koupat do řeky nazí. Já měl docela malého, který se v řece ještě zmenšil a někteří kluci měli docela pořádný. Prvně jsem viděl pipinu holek a bradavky na prsou. Když holky vymysleli, že je mám budou měřit, tak se mi postavil, tak jsem již na tom nebyl tak špatně, ale po opadnutí to bylo hrozné. Díky tomu, že viděli stopořený, tak se mi nesmáli. Za tuto zkušenost jsem byl docelá rád, že jsem se osmělil před holkama.

Návštěvník (Čt, 30. 3. 2023 - 18:03)

Většinu holek naše penisy hodně zajímají, ale nedávají to najevo, protože chtějí vypadat slušně. Jedna stará paní mi říkala, že každej čůrák je pěknej. Ty velký jen na podívání a vyhonění a ty menší i pro potěšení kundiček.

parťák (Pá, 31. 3. 2023 - 15:03)

Měl jsem takovou partu holek 15 - 18 roků a přednášel jsem jim a různě s nimi chodil do přírody. Vždy jsem si myslel jak se holky bavily, že to má každá již několik za sebou. Jednou také při jedné přednášce jsme právě navázali na to jak jsou na tom právě holky 15 - 18 roků a začali jsme se vzájemně svěřovat, až se diskuse rozpoutala a zistil jsem, že dve třetiny těch holek jsou stále ještě panny, které s klukem ještě nic neměly.

Eva (St, 29. 3. 2023 - 16:03)

Už jsem dávno plnoletá a piňďourů jsem viděla spoustu na živo na fotkách na videu. A při tom se ráda podívám znovu a znovu. Není pravda že jsou všechny stejné. Naopak . Mám ráda malé velké ztopořené i zvadlé . V létě i v zimě. Nejraději jsem v pozici CFNM . Moc ráda prohlížím. Pošle mi někdo svůj poklad ? [email protected]

Eva (St, 29. 3. 2023 - 16:03)

Už jsem dávno plnoletá a piňďourů jsem viděla spoustu na živo na fotkách na videu. A při tom se ráda podívám znovu a znovu. Není pravda že jsou všechny stejné. Naopak . Mám ráda malé velké ztopořené i zvadlé . V létě i v zimě. Nejraději jsem v pozici CFNM . Moc ráda prohlížím. Pošle mi někdo svůj poklad ? [email protected]

Eva (St, 29. 3. 2023 - 16:03)

Už jsem dávno plnoletá a piňďourů jsem viděla spoustu na živo na fotkách na videu. A při tom se ráda podívám znovu a znovu. Není pravda že jsou všechny stejné. Naopak . Mám ráda malé velké ztopořené i zvadlé . V létě i v zimě. Nejraději jsem v pozici CFNM . Moc ráda prohlížím. Pošle mi někdo svůj poklad ? [email protected]

Jitka (Út, 28. 3. 2023 - 12:03)

Můj otec byl takový puritán, že jsme ho jako děti nikdy neviděly nahého, byl maximálně v trenkách, tak když seděl tak jsem jednou zahlédla kousek jak mu vyčuhoval z nohavičky. Internet nebyl, tak jsem viděla jedině malého pindíka co měl brácha. Nikdy jsem si nedovedla představit jakého ho chlap může mít. Jednou to mi bylo již nějakých 16 let jsem viděla připouštět koně a ten hrozný penis. Když jsem tam tomu jednomu co toho hřebce pouštěl řekla co to má ten hřebec zahrozný klacek a on mi řekl až půjdeš s klukem na rande, tak uvidíš také takový. Docela jsem dostala strach. Asi za rok jsem se seznámila s klukem do kterého jsem se zamilovala. Po nějakém čase, bylo to v létě, že přespíme ve stanu. Očekávala jsem co bude a docela z toho měla strach. Když jsem mu ho vyndala z trenek a on ho měl jen tak 12-15cm v půměru tak 3-4cm, tak jsem se děsně divila a již pak jsem se těšila, aby to byl on prvně. Bylo to krásné, zůstali jsme spolu již 18 roků.

Simeon (St, 12. 4. 2023 - 11:04)

Moji obaja rodičia, kým som bol maly boli neskutoční puritáni, nevidel som nahého ani jedného, ani druhého. Po ich rozvode sa nahota stala pre mna absolútne neznáma vec. Raz v práci u matky som bol s jej kolegami pri nej na obede a mali veľa prace, tak sa dohodli, že prídu večer k nám to dokončiť. Mal som možno 8 - 9 rokov, čiže nejak som ešte sexualne nežil a nemal informácie o takých veciach. Ja som sa hral a bavil mimo nich, ale započul som, že sa bavia o penise a predkozke a o preťahovaní, či mi ide atd. Ja som netušil, čo je to, takze som tomu nejak nevenoval pozornosť, matka len konštatovala, že nevie. Potom po nejakej chvíľke došla za mnou s tým, že mam ísť k ním sa najesť a pri jedle začala debata o mojom pipiku a predkozke, lenže ja som fakt nevedel, o com sa bavia a na čo sa pýtajú. Po večeri som šiel do izby a došiel za mnou mamin kolega s matkou, ze sa porozprávame my chlapci a aby som ho počúval, odišla a zavrela dvere. On mi len povedal, aby som si dal dole slipy a mi ukáže, čo musím robit s predkožkou. Ja som vôbec nevedel, že to bude tak bolieť, pretože mne to vôbec nešlo stiahnuť; tak zavolal aj mamu, aj toho druhého kolegu a nasilu mi to prepretiahli. Kurva to bolelo, ale nešla krv. Potom som mal povedane, že to musím preťahovať stále pri curani a tak, aby znovu nezarastla. S tým maminim kolegom som aj napriek tej zlej skúsenosti prvotnej zostal v dobrom vzťahu a dlho mi bol ako doverny kamarát na všetky debaty. Až po nejak dobe keď som už bol starsi som videl ja jeho, ako na wc bol a v satni sa prezliekal a komplet zalud mu strcal. Az potom došlo na tému obrezany a že on to tak ma, lebo mu to zanedbali atd. Od puberty som potom začal nosiť predkozku trvale za žaluďom aj ja.

EXHIBICIONISTA (Pá, 24. 3. 2023 - 11:03)

pisni na mé [email protected]ád předvedu...snad ti není pod 15!?

EXHIBICIONISTA (Pá, 24. 3. 2023 - 11:03)

Ozvi se na mé [email protected]ád předvedu...snad ti není pod 15!?

Mates (Čt, 23. 3. 2023 - 21:03)

Zdravím, je mi 18 a na pinďourovi pod kůžičkou se mi udělali takové bílé tečky, vím že to má více kluků, ale přijde mi že jich mám hodně. Už jsem o tom i četl, nemá někdo zkušenosti? O hygienu dbám denně, samozřejmě nahraju i foto, abyste věděli co myslím. Předem díky za jakoukoliv reakci. Díky.

Fotka: https://ibb.co/Wn8n3N1

jan (Út, 14. 3. 2023 - 03:03)

V deseti jsem viděl nějaký časopis pro dospělé a tam jsem viděl dospělé lidi nahé. Byl jsem doslova šokován tím jak jsou penisy dospělých strašně obrovské a chlupaté. Ve srovnání s tehdy mým byl ten rozdíl doslova ohromující.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 13:03)

První dospělý penis, který jsem viděl, byl otcův a to po souloži s mamkou. Bylo mi pět let, a tak jsem viděl tátovo i mámino pohlaví najednou. Připadal mi obrovský, ale když jsem dospěl, tak mi mamka řekla, že je máme oba přibližně stejné. Prý lepší průměr.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 12:03)

Aj mne to kontrolovali naši od mala a sakra to bolelo, nikto to ale odo mna nechcel do slipov ani do pyžama. Až neskor, keď už som to mal rozchodene ako-tak som si príchodom do puberty začal uvedomovať, že mna to učia sťahovať , ale nikdy som nevidel oca, aby si to stahoval on, no napriek tomu či na wc alebo v sprche mal skoro vždy žaluď von. Potom som až pochopil, že on tu predkozku ma tak krátku, že ma skoro vždy cely žaluď odkryty. Ja mám len koniec žaluďa von stále, uvidíme ako to bude v dospelosti.

Reklama

Přidat komentář