Reklama

Liposukce

Valorka (Út, 27. 7. 2004 - 16:07)

...omlouvám se , ale v rychlosti píšu jako debil, samá chyba překlep a ten slovosled...já fakt nejsem zas tak blbá bůůůůů...prostě chtěla jsem napsat, že mám špeky i kolem kolen a vůbec všude. Jóóóó, abych nezapomněla, na prsách nemám žádný, tam musím konstatovat - bohužel.Jo a výhledově se mi udělá i podbradek, mám k tomu sklony, ještě že jde taky odsát...Všimla sis Sametko, že ty jsi vůbec zvláštní liposukční, promiň to slovo, materiál??? Určitě sis všimla, že holky mají modřiny a ty nic. Prostě si to tvoje tělíčko úplně libuje.Tak ahojky a už běžím...

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 16:07)

Ahoj devcatka, slunicka zarivy...tak jsem se vratila z hradu a nesu vam zpravy...mam to bezva, je to pekny, ze nejsou stejny? No jo, to nejde tak uplne dokonale, pry mi to rikal (vim, ze nerikal), mam pockat tak do konce rijna a pak, kdybych chtela nejakou opravu, tak ze muzu prijit.Boulicka je asi bud vnitrni jizva, jak asi o neco skrtnul, mozna nejaka ceva zasazena, mozna jen zbytek ztuhlyho otoku, mam zkusit tlakovou masaz, kdyz mi to tak vadi (ale je asi divny, ze mi to vadi).Proste jak jsem ocekavala, byl pripraven (cist umi).Co dodat? Nic, moje ocekavani se naplnila, takze vpohode ne?

Valorka (Út, 27. 7. 2004 - 16:07)

Tak jsem se vrátila z terénu a zase někam mažu, takže v rychlosti. Víš Sametko, taky se docela bojím toho omezení, až jednou za dlouho budu mít děti, co bude toho omezování. S manžou je to jakž takž OK, on je docela kliďas a už mě bere takovou jaká jsem, že si vše prosadím a co chci za tím jdu, ale občas se taky šprajcne a začne si stavět hlavu a dokazovat, že má pravdu, no a protože je býk, tak pak je u nás přetlak , zrovna jako teď, kvůli té lipošce.Dneska zase mám strach z toho, že budu mít po lipošce taky takový vlny, jako některé z Vás, ale zase si říkám, když je pan dr. Lin. zárukou kvality, tak snad to klapne. Za jak dlouho se může na opravu stejné oblasti, teda myslím, za jak dlouho se to zahojí tak, aby se do toho dalo zase šťárat???Jinak je třeba zajímavý to s tou váhou a usazeným tukem. Já sice po přibrání, ale vážím tak 56 no asi už i 57kg (bojím se vážit, ještě v březnu to bylo krásných 53), což by se dalo říct, že to ještě není taková hrůza, objektivně řečeno (i když mi to hrůza přijde), no a i přesto, kromě toho že jdu na vnější stehna, tak pan doktor říkal, že jsem adept i na držáky (časem) a že kolen taky něco vidí a vnitřní stehna možná taky, ale spíš ne, že to zřejmě pomůžou ty vnější a že to se uvidí až za čas po zákroku, co to udělalo

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 15:07)

Svetlusko zar nase:) No jasne ze to mam rovne! Jako pravitko! I suplerou by to slo merit, coz teda pyrezu moc nevonelo kdyz mi rekl ze si snad nemyslim ze mi to mel udelat tak rovne aby to slo na suplere merit!:) Takze pan doktor Linrez to udelala i bez mych blbych kecu rovne a basta. Drzaky mam taky rovne. On to proste umi, tady neni o cem diskutovat. A kdyz nahodou ze by se mu neco nepovedlo,tak to spravi zdarma a nema zbytecny reci jako paraz,ze jako to je dobry a tak, kdyz ocividne to rovny a dobry neni.Vzdyt uvidis jake to mam,ja to mela vlastne uz hned po lipce rovny akorat natekly ale rovny. A otoky zmizej,oblast se jeste tak trochu vsakne do sebe, vstreba se ta tekutina a je to cele takove pruznejsi a na dotek to uz je znat ze to je moje,a je to rovny furt.

Světluška (Út, 27. 7. 2004 - 14:07)

No a teď tu jsem sama...samotinká

Světluška (Út, 27. 7. 2004 - 14:07)

Jé Helčo a kolikátého si v tom září???Holky já teda doufám, že nebudu mít někaké vlnky nebo prohlubně, až opadne otok...ty to máš ale rovné ne Sametko??? Ikdyž u pana doktora Linzera, bych se snad bát nemusela...chudák pekně se semnou nadřel:))))

Světluška (Út, 27. 7. 2004 - 14:07)

Ahoooj Holky omlouvám se měli sme poradu, bohužel nemohla sem jim říct promňte já si jen odskočím do lipobabince a zase se přifařím..zatím počkejte..Helčo já tě úplně chápu chvíli trvá než se člověk rozepíše a tak vzpomínám si že i já sem byla taková úzkostlivá, ostýchavá..ale pak až jednou člověk začne je to jako droga:))))Víš já jsem zase měla opačný problém , že si holky na lipobabinci budou říkat jéje taková mladá a už jde na lipku no to je pěkný, nebo že se se mnou kvůli věku nebudou bavit, že si řeknou no jo taková mladá co ta nám bude vykládat. ..prostě si myslím že v tomhle není věk důležitý všechny máme jedno společné LIPOSUKCI a je super že si tady předáváme rozumy i nerozumy vzájemně se podporujeme atd..jinak holky, Zuzy já jsem taky panna, akorát sem v září..hele Sametko ten tvůj nick taky není zrovna nejkratší, ale jestli je libo tak klidně budu pro tebe jen světlo, zář co chceš:))))

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 14:07)

Zuzo-UZO no to zrovna!ty a panna:) CHA CHA zasmaly se zbrojnosi!:)Jinak Katko aha:( tak to je smutny:( Vidim ze nejsem sama a ze dokonce muzu byt rada ze mam "jenom" kotniky v coudu,protoze to je mala oblast a snad to jeste nejak spravit pujde. Samozrejme ze za kazdou opravu se plati,je to proste liposka jak liposka,je jedno jestli se to resi napoprve,anebo se resi nejaka nesrovnalost. Vlnka sem vlnka tam, stejne se pouziva ta tumesc. tekutinaa taky prace chirurga. U pareza jsem latila pak uz jen za tu tumesc. tekutinu. Taky docela drzost me ted napada! Ty blaho ja jsem se prave rozcilila! Vzdyt on to zvore a pak nejen ze ma tu drzost me presvedcovat ze to mam dobry ale jeste si necha zaplatit za to ze mi to opravi! Ten si snad stavi chatu nekde na marsu ze potrebuje tolik penez ty blaho!asi i proto jsou u nej ty lipky cenove dostupne! Clovek ktery to umi dobre nepotrebuje jit pod cenu. v Nemecku by jste za lipku boku treba zaplatili 60-100 tisic. a on to tady patla za trapnejch 15 tisicovek! no je mi jasny proc! uf ja jsem se nadzvedla ze zidle!

Kvítko (Út, 27. 7. 2004 - 14:07)

Ahoj holky, Katku si pamatuju, právě tu psala v době mé eurofie z boků, které se pařezovi povedly. Nevěřila jsem a myslím, že kdybych ti Katko mohla ukázat svá vnější stehna - viděla by jsi taky krásnou prohlubeň a pár vlnek :))). No jo, já si prostě musím vyzkoušet všechno na vlastní kůži :(. Nechceš se Katko přidat k našemu srazu? Uvidíš nás ostatní a získáš informace co a jak. Nebudeš v tom sama .... A jestli už lipošku neplánuješ ... já taky ne, jdu poznat holky :).

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 13:07)

AAAA, Katko, vitam te do klubu hrbolatejch od pareza :-))))))))Co je divny Sametko? Ze jsem panna? no to je snad videt uz z dalky ne? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kateřina (Út, 27. 7. 2004 - 13:07)

Sametko,byla jsem u Dr.Vrbického minulý červen na vnější stehna. Na jedné noze hrboly a na druhé prohlubeň. Je to v pytli. Jo a za tu další opravu už budeš asi platit,co?

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 13:07)

Katerino-a ktera ty vlastne jsi? Ja nejak asi zapomnela v te hromade dalsich holek.... Bylas nekdy v tom obdobi jako ja? NO ja mam vpichy uz nadosmrti videt, mam tam normalne hnedy jizvicky. Nuz coz se da delat.... Zkusenost to byla jednou pro vzdy. A u koho jsi to podstoupila a kterou oblast?

Kateřina (Út, 27. 7. 2004 - 13:07)

Sametko,vpichy jsou mi i po roce pořád dost vidět,jsou tmavě fialové,asi se špatně hojím. Jinak toho lituji(těla i peněz) a do plavek se nesvlíknu. Měj se.

Helena (Út, 27. 7. 2004 - 13:07)

Já jsem v září, taky panna jako Zuza dosmrti, smrťoucí:))))Světluško, tys psala, abych jenom nečetla a taky něco napsala a teďko se flákáš, co děláš?

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 13:07)

Katerino-byla jsem jednou na oprave, a nedopadlo to dobre. Jdu na opravu podruhe,ale k jinemu lekari,ale az nekdyk oncem roku,protoze musim ted po te prvni oprave pockat az se to zcela zhoji.

Kateřina (Út, 27. 7. 2004 - 12:07)

Ahoj Sametko,kdysi dávno jsi psala,že jdeš na opravu. To,co si píšete už nestíhám číst. Takže jenom napiš krátce,jak to dopadlo.

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 12:07)

Ahoj stirko kvitko!:)Svetlusko a Helco, jaky pak jste znameni?A vubec kde se coura ta Svetluska? Mimochodem mezi nama: taky si mohla vybrta kratsi ten nick, kdo to ma porad psat. A ani se neda zadna zkratka na to pouzit,protoze Svetla to by vypadalo jako reflektory, Sveta to je jako svetec, no proste priserny!:) Svetlusko neflakej se a necti jen,ale i pis!:) nam tady chybis!:)

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 12:07)

Kvitko ano ja jsem vaha:) No to cumim ze Zuza je panna nadosmrti!:) To bych do ni nerekla, nosi ultra mini kratke sukne a chodi 5x rocne na dovci:)))) Stejne se mit o nak nezda. Zuzi-pareza pozdrav i ode mne:) a pokud budes mit odvahu, tak muzes pre dnejakoutou sestrou jenom jako nenapadne prohodit, ze ty ruzne anonymi na internetu ohledne liposukci jsou fakt trapny:))))

Kvítko (Út, 27. 7. 2004 - 12:07)

Ahoj lve, panno, a ty Sametko? Váha? Já jsem štírka, tak pozor na mě :).Zuzko jsem napnutá, jak dopadneš. Moc pařeza pozdravuj :). A Helčo nás se fakt neboj, na věku totiž vůbec nezáleží, mám kolem sebe různé věkové kategorie ... důležitej je smysl pro humor :)). A jak vidím a sleduji naší diskusi - toho tu máme každá habaděj.

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 11:07)

ja sem taky srpnova, jenze panna

Reklama

Přidat komentář