Reklama

Muži v dámském prádle.

Pavla tv (Po, 10. 4. 2023 - 12:04)

Myslela jsem že jsou to podprsenky pro muže co je rádi nosí. A v košíčku mají plnou výplň aby tam muži už nic nemuseli vyplňovat

Robin (Po, 10. 4. 2023 - 12:04)

Ne,push-up podprsenky jsou ze sortimentu dámských podprsenek. Existuje i něco co jsem našel na internetu pod označením "pánská podprsenka", ale to je tak ohyzdné,že bych si to na sebe nikdy nenavlékl. Z toho je vidět,jak jsme my muži ve výběru spodního prádla proti ženám diskriminováni. Přitom řadě mužů s přibývajícím věkem rostou prsa v důsledku úbytku testosteronu a také si je potřebují nějak chránit. Módní návrháři či spíše návrhářky na to ale nijak nereagují.

Kamil (Ne, 9. 4. 2023 - 23:04)

Jj. Děkuji. Potřeboval jsem pořádný podvazkový pás aby držel a i punčochy zůstaly na správném místě a natažené. Před tím jsem měl jen takový fórový pás který byl volný a občas jsem ho musel zvedat a i punčochy nedrzely. Nosil jsem ho od října až doteď než se trochu oteplilo a myslím že si na sebe vydělal. Prostě paráda. Občas jsem místo punčoch nosil punčocháče ale ty mě dost stahovaly takže kvalitní podvazky s puncochama jsem nosil raději. Proto jsem si pořídil podvazky od Riwa nerony a i když ta cena byla okolo 1000 Kč nelituji. Jsou na míru a fakt kvalitní. Ale na ty cos mi napsal se určitě podívám a asi o nich i popřemýšlím. Dík za typ.

Fan (Po, 10. 4. 2023 - 07:04)

A nebylo by lepší nějaký bodycko s tahouny nebo korzet. Přece jenom nemáme boky ženy

Robin (Po, 10. 4. 2023 - 10:04)

Body a korzet s tahouny od Klingela používám občas také,hlavně v zimě,protože v teplejším počasí je mi v tom pod vrchním oděvem již dost teplo. A jinak také střídám podvazkové punčochy s punčocháčema, ty používám hlavně ven k šortkám do teplejšího počasí anebo na cykloturistiku.
V poslední době jsem si oblíbil pončocháče s otevřeným rozkrokem, my muži to tam máme přece jenom více bujnější než ženy takže chození v nich je pak příjemnější. A kalhotky u nich lze nosit obdobně jako u podvazkového pásu,jak již jsem se zmínil, mohou být pod i na.

Robin (Ne, 9. 4. 2023 - 09:04)

A zkoušel jsi si obléct kalhotky pod podvazkový pás? Já to dělám u klasické bokovky či běžně u nás komerčně dostupných podvazkových pásů a nikdy jsem s tím nemělžádný problém. Ani při potřebě na malé WC jsem si je nemusel sundavat,stačilo kalhotky v rozkroku ohrnout do strany a bylo posekáno. Teď jsem si ale na zahraničním e-shopu sehnal dámské podvazkové kalhotky a u nich to takto nejde. Jsou vyrobeny z krásného jemného elastického tylu a na těle sedí perfektně.Navlékají se podobně jako pánské jocksy s otevřeným a roubeným spodkem, ale vepředu i vzadu mají ještě půlkruhové vykrojení. Pokud ho použijí dámy,tak si ho nemusí při obou způsobech WC ani svlékat. Na těle jsou velmi těsné,takže já si musím kvůli jinému tvaru přirození navlékat přes ně ještě kalhotky, nejlépe klasické krajkové vyšší, nějaké sexy kalhotky typu brazilek apod. by při pohybu sjížděly. Ale jinak dámy mohou takovéto fajn podvazkové kalhotky v teplém letním počasí klidně používat pod sukni i naostro. Oceňuji na nich i masívní ploché kovové pevné velvety a pochopitelně 6 tahounů s klasickými zadrhovacími klipsy na nastavení délek tahounů. Punčochy v nich jsou na nohách pěkně natažené a velvety na nich drží jak přibité,zkrátka paráda.

Fan (Ne, 9. 4. 2023 - 15:04)

Kalhotky teď další si neoblikam vždyť mám tahouny přímo na spodním prádle,ale teď mě napadlo že si můžu přes natáhnout ještě jedny kalhotky a hned zítra. Dnes mám oblečené punčocháče . Musi se to střídat

peta (So, 1. 4. 2023 - 15:04)

Jihlava okoli kdo ma zajem

Jirka (So, 1. 4. 2023 - 07:04)

Dnes jsem se udělal bylo to super a mám na sobě legíny kožené

peta (Pá, 31. 3. 2023 - 19:03)

take nosim damske od mala rada nekoho poznam od Jihlavy

Jirka (Čt, 30. 3. 2023 - 07:03)

Mám teď na sobě legíny modre a dělá mi to dobře

pták Loskuták (Pá, 31. 3. 2023 - 10:03)

A koho to zajímá,Arvéde? Já legíny nosím běžně a pod nimi i podvazkové punčochy a nemelu o tom tady 3-krát denně. Zkus vytlačit něco obsažnějšího.

pták Loskuták (Pá, 31. 3. 2023 - 10:03)

A koho to zajímá,Arvéde? Já legíny nosím běžně a pod nimi i podvazkové punčochy a nemelu o tom tady 3-krát denně. Zkus vytlačit něco obsažnějšího.

pták Loskuták (Pá, 31. 3. 2023 - 10:03)

A koho to zajímá,Arvéde? Já legíny nosím běžně a pod nimi i podvazkové punčochy a nemelu o tom tady 3-krát denně. Zkus vytlačit něco obsažnějšího.

Jirka (Čt, 30. 3. 2023 - 07:03)

Mám teď na sobě legíny modre a dělá mi to dobře

Jirka (St, 29. 3. 2023 - 08:03)

Já mám teď na sobě střecove dziny a tanga je sex mít na sobě

Návštěvník (Ne, 26. 3. 2023 - 21:03)

Měl sis je koupit a pak ji je ukázat. Tak jsem to dělal já s tangama a aji se silonky. Až teď je někdy kupujeme společně

Papo (Ne, 26. 3. 2023 - 21:03)

Jo tak to si ani nedokážu představit její reakci... Když sem jí to ukázal sesmahla mě pohledem že sem se málem propadl do nižšího parta... Nevím jestli si myslí že bych to chtěl nosit standartně běžně jakože i do práce, šance k diskuzi evidentně ani za prd nebyla. Přitom bych to měl jen občas o víkendu když "nemůže" nebo nám to spolu neprojde protože máme malé děti a někdy máme sex jednou za tejden. Děcka by na to nikdy nepřišly... Ale po téhle zkušenosti to nechám asi pár let uležet, minimálně do doby než si spolu budem moct vyrazit trochu se cinknout a ono po nějakým alkoholu projde víc věcí. Než by sme šli na věc oblíkl bych si je a až po té reakci by se to rozseklo. Pokud to rozhodně nehodlá nijak tolerovat budu se muset trvářit že to nedělám a pokračovat v tajném půjčování když není doma.

pták Loskuták (Po, 27. 3. 2023 - 18:03)

jó ženský,to je ta jejich "emancipace" v praxi,jestlipak se tě ptá ona o dovolení si vzít kalhoty či saténové trenýrky donedávna považované za mužský oděv? Některé se chovají tak,že mužský je jen od toho aby uspokojil jejich zastydlé mateřské pudy a potom se starej co si natropil...
Naštěstí já mám ženu hodnou a v diskutovaných otázkách mi neškodí a když čtu kolikrát příběhy jak se některé ženy dneska k mužským chovají tak můžu být rád,že jsem si vybral dobře ...

Návštěvník (Po, 27. 3. 2023 - 18:03)

Taky si kolikrát říkám co je to za rovnoprávnost, když muži nemůžou chodit v čem by chtěli

Reklama

Přidat komentář