Reklama

Holky a nahota doma

Piss (Čt, 23. 3. 2023 - 14:03)

Janino, jak řešíte čůrání třeba na výletech nebo na delších cestách. Máte při sobě něco čím se utřete, nebo spolehate na ubrousky na toaletách? Dělá vám dobře dotýkat se při utírání pysků?

Janina (Čt, 23. 3. 2023 - 17:03)

Na toalety nespoléhám, vždycky mám u sebe ubrousky, sprej a podobně. Že by mě to dělalo dobře při dotýkání, tak to asi né, ale malinko mě to rozdráždí.

Nikol (Čt, 23. 3. 2023 - 11:03)

Jsme s bratrem o rok od sebe já jsem mladší ale už od mých jedenácti let jsme si prozkoumávali své pohlaví v patnácti jsme už byli pohlavně vyvinuti tak jsem mu řekla sama ať mi zkusí projet poštěváček , stáhl mi kapuci a začal ho jako honit a masírovat a já mu zase jemně honila ptáka masírovala uzdičku. Cítila jsem jak jde na mě orgasmus zmáčkla jsem mu penis a přidala na intenzitě , vtom to přišlo, já jsem vystřikla a on taky tak metr vysoko mi na prsa a břicho pak jsme oba leželi hodnou chvili a oddychovali byl to náš takový první společný orgáč . Potom jsme to ještě pár krát zkusili nebylo to špatné ale museli jsme mít jistotu že nikdo nepřijde protože i zvukový projev nebyl nijak tichý. Pak jsme si už našli protějšky a bylo . Ale nahota je běžná věc u sourozenců že si občas vyhoví to už je jen na nich.

Jolana (Čt, 23. 3. 2023 - 12:03)

Já jsem sebou pěkně cukla, když mi poprvé sáhl na poštěváček. Předtím jsem si ho dráždila vždycky přes kapucku. Věděla jsem, že na přímý dotyk je hodně citlivý, ale od jiného to byl šok. Pak se poučil a dotýkal se ho jemně. Je to něco úplně jiného, než když si to dělám sama. Chtělo to jen nějakou dobu vydržet to dráždění a pak se dostavila taková rozkoš, že už jsem čistě ze zvědavosti řekla, aby zkoušel zase opatrně víc přitlačit. Nejdřív jsem ho mívala trochu předrážděný až rozedřený, že jsem musela mít pár dní klid. Ale později si zvykl, mohl přitlačit víc, rozkoš byla každým dnem silnější, až jsem z toho byla vždycky celá zpocená. Když jsem před ním poprvé vystříkla, tak z toho měl děsnou radost a chtěl to znovu, ale já jsem byla grogy. Naučil se to na mně dokonale a teď dělá šťastnou svou holku.

Karel (Čt, 23. 3. 2023 - 12:03)

Jolano, a když čůráš, tak si poštěváček počůráš? A když si utíráš pysky, tak se poštěváčku dotkneš papírem. Jaký je to pocit?

Jolana (Čt, 23. 3. 2023 - 14:03)

Kapucka není vodotěsná, takže pokud nejsem čerstvě umytá, tak na první ochutnání bude poštěváček cítit močí, i když nečurám na něj. Papírem se ho nedotýkám, to by nebylo příjemné.

Karel (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

Jolano a jde ti přetáhnout kapuce?

Jolana (Čt, 23. 3. 2023 - 15:03)

Nevím, co myslíš tím slovem přetáhnout. Myslíš jako obnažit, abys ho viděl celý? To jde. Naopak ale moc ne. Když se vzruším, tak se trochu zvětší a kapucka už ho celý nepřikryje. Kousíček bude vyčuhovat. Ale u bráchy taky, i když je předkožka volnější, když se mu zvětší a kůže s prodloužením pořádně natáhne, tak už se nedá přetáhnout zpátky.

Leo (Čt, 23. 3. 2023 - 03:03)

Tak co je s Janinkou?

Návštěvník (St, 22. 3. 2023 - 13:03)

Já jsem začal provokovat ségru tím,že když jsem spal,tak jsem byl zepředu odkrytý a a čurák mi ležel. Mě bylo 14 a jí 15.Spala vedle na posteli,mezi námi byl asi 1,5 metru. Nejdřív mě pozorovala. Za několik dní vstala a klečela a u mě a jen pozorovala. Pak to už nevydržela a zpočátku jen hladila ale potom i jemě honila. Nechal jsem ji přitom pár dní a potom jsem se jako probudil a chytil ji za ruku. Lekla se hrozně a utekla do postele. Šel jsem za ní a lehl si k ní. Vzal jsem ji ruku a dal jsem ji na něj a pomalu jsem jezdil. Začalai jsme se tak uspokojovat téměř každou noc. Pak jsem začal dojíždět na intr. V tu dobu nás naši rozdělili do dvou pokojů a jednou.když ke mě šla,tak ji viděla mamka a když otvřela tak byl kravál. My jsem to provozovali potom jen když nebyli naši doma. Já jsem již ženatý a ona vdaná.Máme děcka tak jen doufáme,že nebudou ponás.

Návštěvník (St, 22. 3. 2023 - 11:03)

To sou ty nadržený holčičky šestnáctky, ty maj pořád ruce mezi nohama a prstíčky jim tam kmitaj a kmitaj. Poštěváka mají pořád zpracovávanýho.

Karel (St, 8. 3. 2023 - 16:03)

Já bych se udělal okamžitě. Není to žádná ostuda. Občas mne nějaká kamarádka vezme s sebou na záchod, když jde čůrat. No a jedna takhle čůrala do mísy v sedě s roztaženýma nohama. Byl to veliký proud a ona si při tom ještě dráždila klitoris. Já jsem v poslední chvíli vyndal čůráka z kalhot. Ona na to čekala a hned si ho vzala do pusy. Párkát zatahala a hned jsem jí vystříkl do pusy. Pokud se s tím klukem ještě sejdeš, nech si od něj kundu vylízat. Divím se, že ho to nenapadlo.

M (St, 8. 3. 2023 - 12:03)

Tak to já o tyhle věci sem ochuzen, předemnu i kdyby chodily nahé holky tak mám smůlu leda by si enchali šáhnout. Proto mě vždy sere, když koelgové řikali jak krásně choděj v létě holky oblečené.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 07:03)

jedna moje holka se taky přede mnou převlékla takže jsem viděl toho jejího pořádného bobra

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 09:03)

Moje holky se svlékaly jak jsem na ně sáhnul. Pak byla předehra a soulož. Dívat jsem se mohl na co jsem chtěl. Nadržené a roztoužené holky se nestydí.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 01:03)

Teda, tady se kdekdo pohoršuje nad tím, když syn náhodou, nebo ze zvědavosti zahlédne nahou mámu, nebo sestru a naopak, dcera tátu nebo bráchu a tady celá rodina nahá na nuda pláži. To mě podrž.

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 08:03)

Tady se to řeší proto, že někdo s tím má problém a někdo ne. Ten kluk byl z prudérní rodiny a pohled na píču z blízka byl pro něj dost šok, že mu to někdo dovolí. Ale narozdíl od jeho rodičů byl úplně normální. Brácha pak řekl, ať mu nechám šáhnout. Mě dělalo fakt dobře, jak vypadal zdivočele, tak jsem mu to dovolila pod smozřejmou podmínkou, že mu na něj sáhnu taky.

David (St, 8. 3. 2023 - 09:03)

Jolano, a dával ti ten kluk prst do píči? A měla jsi ji tehdy chlupatou nebo oholenou?

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 11:03)

Měla jsem ji chlupatou, já se moc ráda neholím. S bráchou jsme dvojčata, takže jsme nikdy neměli žádné tajnosti a známe se dokonale od dětství přes pubertu. S tím kámošem jsme se o tom bavili docela otevřeně, až mě to překvapilo, že se nestyděl se na všechno zeptat. Tak jsem mu dovolila si ve mně namočit prst. Taky se vyptával, jak moc je mi to příjemné a kde přesně. On je to hezký kluk, tak jsem ho nechala si pohrát. Roztahoval mi pysky a hledal poštěváčka, ani nepotřeboval moc radit. Bylo to fajn, ale neudělala jsem se. Já na to potřebuju víc času. Pak jsem si pořádně prohlédla ten jeho nástroj a předstírala jsem, že jsem úplně blbá nic nevím o tom, jak funguje.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 13:03)

Prostě jste si hráli na doktora jako děti. Asi bych se neudržel a vymrdal bych ti báječný orgasmus, třeba opakovaně. To by ses poměla.

Reklama

Přidat komentář