Reklama

Holky a nahota doma

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 15:03)

Jasně že klitoris našel, byl šikovnej. Dvěma prsty roztáhl pysky a už na něj vykoukl. A byl samozřejmě vlhký. Neumím si představit, aby byl suchý. Pak jsem si píču trochu sama roztáhla, aby se objevila díra a on zasunul prst dovnitř. Byl opravdu opatrný a jemný. Asi se bál, aby mě to nebolelo, tak se pořád ptal, jestli je to dobrý. Brácha stál za ním a culil se. Poradil mu, aby si šáhl na ten růžový hrášek, když už má ten prst mokrý. Tak ho trošku podráždil, až jsem vzdychala. Ale radši jsem se snažila neudělat, aby se třeba nedivil. Brácha mi pak přes hlavu sundal tričko a upozornil ho, jak mi přitom střídavě tuhnou bradavky, když tam prstem správně rejdí. Takže mi pak koukal střídavě na píču a na prsa, aby to dělal co nejlíp. Málem jsem to neudržela. Musela jsem říct, že teď jsem na řadě já, ať ho taky ukáže. On vystříkl až pozdějc, až když jsem ho měla v ruce. Na začátku, když jsem mu ukázala píču, si na ni hned nesáhl. Nějakou dobu jsme si povídali, co všechno se může dít, co mu můžu dovolit a ukázat, a taky co na oplátku on mně. Pak si hrál on se mnou a než jsme se vystřídali, tak to od začátku muselo být asi půl hodiny. Brácha mi radil, jak s ním mám zacházet a já se tvářila, že to dělám poprvé. On vystříkl během minuty, takže jsem musela jít umýt ruce. Když jsem se vrátila, tak se ptal, jestli jsem už unavená, on že ještě není.

Eva (St, 8. 3. 2023 - 15:03)

Teda, ty máš vůli. Já bych si to nechala udělat, nebo bych se udělala sama před klukama, nebo potom. Když se vzruším, tak už musím i kdyby to měla bejt ostuda.

Jolana (St, 8. 3. 2023 - 16:03)

Já jsem se nechtěla nechat udělat jedním prstíčkem. To je tak akorát na předehru. Chtěla jsem si nejdřív pohrát s ním, aby dostal tu správnou náladu a byl odvážnejší. Když pak vycákl a já byla v koupelně, tak jsem si řekla, že to napoprvé nebylo špatné, ale že se pak dokončím. Brácha mu mezitím řekl, že já určitě nemám dost tak jako on. Taky si povídali, co viděli v pornu a ukázalo se, že viděl snad všechno. Měl už docela dobrou školu. Když jsem přišla a on řekl, že ještě není unaven, tak jsem znovu roztáhla nohy a on pokračoval. A bylo to ještě lepší, protože mi dal pusu nejdřív na koleno, potom líbal vnitřní stranu stehen a pořád se přibližoval k díře a sledoval, co já na to. V odpověď jsem si ji roztáhla a za chvíli už lízal jako profík, až mi blahem naskočila husí kůže. Roztáhl mi ji oběma rukama a nevynechal nic. Nepřestal, ani když jsem se při orgasmu zakvičela. Tak jsem se udělala několikrát za sebou a když se konečně vztyčil, tak měl obličej úplně mokrý.

Návštěvník (Ne, 19. 3. 2023 - 09:03)

Moje sestra doma nosí malé tanga a povím vám že je to super. Když se nahodou předehne tak je její kundička prakticky celá holá. Je to krásný a rajcovní pohled.

Návštěvník (Ne, 19. 3. 2023 - 21:03)

Moje starší sestra doma chodí bez kalhotek přesto že nosí sukni ale mnohokrát vidím její krásně zarostlou pipinu. Vzdy mě to tak vzrušuje že se musím jít vyhonit. Ve skutečnosti se mi to líbí až moc.

Návštěvník (Út, 21. 3. 2023 - 07:03)

Mám 2sestry. Chodí doma napolo nahé ale nijak moc. U nás není nahota tabu.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 09:03)

A uspokojili jste se navzájem? Brácha byl při tom? To musela bejt síla.

Jolana (Út, 7. 3. 2023 - 22:03)

U nás se nahota nikdy neřešila, rodiče s námi chodili na nudapláž. Akorát jednou byl křik, když brácha slíbil kamarádovi, že mu ukážu píču, protože ji nikdy neviděl. Mně se ten nápad docela líbil a všechno by bylo v pohodě, kdyby to ten blbec neřekl dalším a doneslo se to rodičům.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 00:03)

Na nuda pláži jsi ukazovala píču, máma taky i tobě, brácha čůráka tobě a mámě, táta čůráka tobě a bráchovi a všichni všem ostatním. Tak proč takový okolky?

Návštěvník (Út, 7. 3. 2023 - 23:03)

Proč bys nemohla ukázat píču kamarádovi, když jsi jí i s rodiči ukazovala na nudapláži kdekomu? To nechápu. Já když jsem viděl máminu, tak už se nestyděla jí ukázat i potom.

Návštěvník (St, 8. 3. 2023 - 00:03)

Já jí viděl poprvé hned, když jsem se narodil, tak proč si to nepřipomenout i potom?

Návštěvník (Út, 7. 3. 2023 - 10:03)

X

HeleTyPavkole ... (Ne, 5. 3. 2023 - 22:03)

Clovece, ty jsi otravny jak reklamy na Mounfield. Ti taky uz 15 let slibuji, ze ta sleva je posledni ...

Pouhá reakce (Út, 7. 3. 2023 - 09:03)

kdyby mi ti kterým moje chování vadí pořád nepsali že mě přijdou navštívit a já i mamka se budeme divit tak bych ani končit nemusel

Návštěvník (Út, 7. 3. 2023 - 09:03)

Však taky tady nikdy neskončíš.Jen zavření do pakárny nebo kriminálu to může ukončit.

Návštěvník (Ne, 5. 3. 2023 - 16:03)

já jsem slíbil že skončím ale ne v den svých narozenin takže dodneška večer to se mnou ještě musíte holt vydržet a hlavně skončím jen s těma úchylnejma vláknama tam kde se člověk dozví něco zajímavého budu pokračovat dál když ne v přispívání tak aspoň ve čtení

Návštěvník (Ne, 5. 3. 2023 - 16:03)

Ty už zase končíš?

Návštěvník (Ne, 5. 3. 2023 - 16:03)

Letos je to desátà jubilejní výhružka se skončením tady.

Návštěvník (Ne, 5. 3. 2023 - 16:03)

dotyčná o které píšu ten článek se jmenovala Monika tak co sem pletete Alenu?

Návštěvník (Ne, 5. 3. 2023 - 16:03)

Koláři,my se u tebe stavíme “pogratulovat”.Tak ne že budeš dělat že nejsi doma,ať není zbytečně kravál po baráku a hovno na rohožce.

Reklama

Přidat komentář