Reklama

Liposukce

Valorka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Kvítko poraď, jak si oblíbit sport, když ho člověk bytostně nesnáší??? Já se chci taky vytvarovat sportem, jsem jak knedla rozkydlá...

Valorka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

V kolik tam jdeš Zuzo??? Myslím k pařezovi? Už jsem se sice tady ptala, ale nějak to zapadlo, kdy jdeš na tu další lipku? Už máš ten termín?

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Zuzo-podruhy ti rikam nedelej vlny a J-D-I se oblect!!!!!!! Spratku jeden vodmlouvaci!:) Zkus se vohaknout do mini sukne a rict ze tak tady vidite jak jste mi to "perfektne" udelal, vypadam v te mini jak idiot, a proto je muzu vsechny vyradit ze satniku,pac delam na kazdyho vlny a voni se mi pak smeji. Co si o tom myslite vy, jako pan plasticky chirurg? Myslite ze maji pravdu? :-))))))

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

vohaknu se na rande s nejakym peknym chlapem...ale tady?

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

vohaknout na pareza? a do ceho proboha? stejne chce, abych se hned svlikla, tak m uzu i pytliku vod brambor

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Kvitko ty jsi taky pekny cislo!:))))) Pry co udelame s tou prdeli?!:)))))) No mozna to ej taky pravda, ze to dela tak,aby pak klientky si zajistil ze prijdou znovu a znovu a ty blbejsi z nas mu to sezerou a chodej k nemu na liposku jako na hodiny tance:) Ale stejne, ja siyslim,ze je velmi dulezite rict plastikovi ze toto a toto byc chtela mit pryc, a ocekavam od toho toto a toto a na plastikovi je aby rekl: Mila zlata,tohle nepujde ani kdybch se na hlavu postavil a odstrkoval usima,proste mate tak blbe rozlozeny ten tuk,ze najednou to proste nejde, pripadne to nejde vubec. ale aby to rekl! A ne ze rekne jasne to je pohoda, jen to bude torsku bolet (to bylo receno mne),bolelo to jako blazen, v tom jedinym mel parez pravdu, ale jinak to co slibil, sice castecne splnil,ale pouze v tom ze odsal jistou cast tuku, ne vsak rovne. Cili co mam z toho ze tam ten tuk nemam kdyz tam mam hrbolky? A to samy Zuza a ostatni. Kvitko to by te uz fakt nemelo bolet ty blaho!!!!!!!!!!! vzdyt to uz jsou 3 mesice! no ale stejne to je divny. Pockej jeste 2 mesice, rika se ze 5mesicu po lipce ta oblast jeste pracuje, tak pockej a uvidis. podle mne tam mas srusty a ty te boli,on to neodsava nijak setrne, to vim moc dobre a muzu to taky dost dobre srovnat s rukama MUDr. Linzera, ten tam sice taky smrdla (jinak to ani nejde) ale ne az tak drave jako ona smesna posatvicka:) To jsi taky vystihal je ze to takova komicka postavicka:) Nekoho mi pripomina ale ani nevim koho,asi rakosnicka:))))))))))) A ted jak na tebe vyvali to jedno oko,pozvedne oboci ze jako te posloucha a tvari se vazne:))))))))))) Ja kolikrat pochybovala o tom,jestli jsem si dobre vybrala, kdyz jsem si s nim povidala,alejelikoz na trhu jsem nic jineho nenasla, tak jsem si rekla,no budiz, kazdy jsme nejaky:)

Kvítko (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Ahoj holky ;), to by mě zajímalo, co si má Zuzka voháknout na pařeze :), myslím, že by si všiml, kdyby přišla nahá, protože by mu něco nehrálo ;)).Valorko s tou váhou - to znám, přes zimu jsem shodila 4 kila, pak šla na lipku boků - fakt mi dost "vyčuhovaly" a začala jsem jíst, jak předtím, no co, prostě mám jídlo ráda ;). A hupky dupky 4 kila byla zpět. Na lipce stehen jsem byla Sametko 22/4. A jestli se povedla - to budete moct posoudit samy. Já si to samozřejmě představovala jinak než pařez, protože on mi to bral z takových míst, které mi na odsátí ani nepřišly, ale zadek nechal. NO asi si ho nechal jako další oblast a při minulé kontrole čekal, že řeknu a co uděláme s tou prdelí pane doktore ;)?Kromě spinningu, blbnu v posilovně a chodím na aquaerobik - potom jsem nejvíc zhubla. Je fakt, že až po roce působení, jenomže s mým jojoefektem 4 kil ... ;)to je těžký posoudit. Hodně jsem se za ten rok sportu vytvarovala, to i před lipoškou poznalo hodně lidí :). Sport mě baví, ale nesmím vypadnout - jinak bych se do toho už nemusela správně ponořit. Dlouho jsem se přemlouvala. Teď ještě držím dietku ... Sametka má pravdu s tím sebevědomím .. a mě to fakt hodně pomáhá. Tu středu bych mohla i v těch pět, nějak si to v práci zařídím. Tenhle týden tu čučím celý den bez obědů, tak si to aspoň vyberu, jsem moc zvědavá na Janinu - viděla jsem jí před. No a samozřejmě na Vás ostatní taky.

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Mne se zda, ze sem tolik piseme,ze strhneme ten server za chvili:)Jinak jak psala Zuza kdesi, ja se taky TESIM na dalsi lipku (a trosiiiiinku bojim) , ty stehna vnitrni,to bude maso podle mne:) Ja je mam tak citlivoucke:) Alemozna taky, ne treba me pan doktor prekvapi:)

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Valorko,ty jsi muj clovek!:) Presne stejne chute mam, stejne necvicim a stejne po lipce se jdu hodit na cviceni (MIRNE!!) a dietku (mirnou!) a jdu shodit taky ty sudy, ktere ssebou zatim valim a pak budou vsichni cubrnet!:)))))) Mluvis mi z duse.Zuzo-koukej se vohaknout at na pareze udelas dojem, nejenom vlny:) A mazej na kontrolu neeeeeeeeeeeeeeeee?

Valorka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

jsem tady ještě pořád....zachvilku jdu pracovat pořádně, zatím tady jen dělám, že dělám, tak aby za mnou bylo i něco vidět...Jo a nevážila jsem se dva měsíce, páč se bojím, co ta uvidím. Jsem pako od ledna do dubna jsem na dietě zhubla čtyři kila a do července do plavek jsem si je vyžrala zpět, jako každej rok. No nejsem já pako..., když já mám v létě hroznou chuť k jídlu, v zimně nejím a hubnu a v létě kynu.

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Zuzo-zklidni hormon!:) Asi tim jak tady oprad pises,se sem nemuzou k e slovu dostat ostatni!:))))) A je fakt,ze na mne toho neni moc co chvalit,akorat prace plastickeho chirurga, tos vystihla dokonale:) No jo,muj vosi pas ale asi zavidenihodny je:) To musis uznat a to jsem tyden po lipce!!!:)Kdyby prisla i JANINA, tak to mame ucast vsech hot top 6 favoritek, i prispevovatelek do fora: Jmenuji abecedne:Helena, JANINA, Kvitko,sametka, Svetluska, Zuza :) Vsechny vice ci mene uspesne odsate:)Mimochodem psala JANINA ze mam pry skandovat za snizeni casove hranice LIPOBABIONCE,cili muzete nekter uz i v 17 hod, dostavit sve stihle prdele pred Medicom? :-)))) MNe je to vazne fuk a ZUZE s kostetem predpokladam taky, ale co vy ostatni,jak jste na tom? Vim ze Svetluska ma jakesi techtle mechtle jeste v praci a proto na nas bude asi az do 18 kadit,ale ostatni snad byjste mohly prijit driv ne? To ted opravdu bojkotuju kvili JANINE:) Chudak holka z Rakovnika, ja ji chapu, ze kdyz uz sem dojede, tak je to docela obet, tak bychom ji mohly vyhovet. Ale necham to na vas.

Valorka (Út, 27. 7. 2004 - 10:07)

Ahojky při úterku, no taky mě moc mrzí, že se na srázek nemůžu zaskočit podívat, ale ještě přece není všem dnům konec, takže určitě to někdy vyjde. Jinak já jsem z Brna, takže sametko ty ze severu a já z jihu Moravy. Mám s Prahou docela smůlu, protože po té, co jsem skončila školu, tak mi spousta dobrých kamarádů pláchla do Prahy za prací a teď skoro po 5ti letech to vypadá, že tam určitě všichni už zůstanou, včetně mé dlouholeté a nejdražší kamarádky, takže je mi tady na Moravě docela smutno.Tak jsem včera večer dorazila domů plná optimismu od Vás a co nevidím, manža má v rukách moji brožurku od pana doktora a v rukou si drží svoje banděro. Tak jsem ho spražila, že to má smůlu, protože ho odsát by bylo minimálně za 60tisíc a ty nemáme. Já jsem mu přesně neřekla kolik to stojí , on si myslí že tak do 20tisíc, kdyby věděl, že i s kaťatama budu platit skoro 27, tak by ho kleplo. Takže on by potřeboval cejchu, držáky a asi i prsa, tak jsem mu to spočítala. Začíná to vypadat, že se smiřuje, že bude mít doma móóóc pěknej zadek, teda doufám, že mi to taky vyjde taky tak pěkně, jako ostatním od pana dr. L.Obdivuji Tě Kvítko jaká jsi sportovní šikulka, já jsem na sebe naštvaná, prostě vůbec nesportuju, mám blbou kondičku a u pohybu umírám. Před časem mě začal bavit spining a vydržela jsem to v domnění, že něco zhubnu skoro rok 2-3týdně a i jsem měla z toho radost, nezhubla jsem nic a po sportu jsem měla takovej hlad, že jsem se musela i najíst. Jo zpevnila se mi stehna to, jo, takový ty svaly nad kolenama , o kterých jsem ani nevěděla,, že je mám, ale podprdelníky nic. Tak te´d mám plán, že jak budu mít po lipošce, tak do konce září , popř začátku října budou kaťata (doufám, že mi Sametka do té doby prozradí tu kadící pozici

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

fajn fajn, tak jsem si tu hezky pokecala sama se sebou a hnedle mam lepsi naladu...vcera jsem si ji totiz zkazila :-))) tim krasnym vosim pasem Sametky

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

asi si musim prinest zase to kostatko, abych si tu nepripadala tak opustena, nikdeeee nikdoooo, vy snad pracujete nebo co? Ja mam jeste na sobe nocni kosilku :-)))))), ale uz taky pracuju. Uz jsem se napriklad dneska vazila a merila :-)))) porad mam 168 cm, hmhmhm, divny, ze uz nerostu, vaha 63,5 a miry 98-72-98. Idealni by mi prislo 96-70-96. Delam si zase legraci, ale myslim, ze po odsati toho myho podpozadi se pustim jeste do maleho hubnuti a na svuj ideal se dostanu.Myslim, ze skoro kazdeho tu lipka nastartovala k chuti hubnout a telo jeste zdokonalit.

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

ja si tu zase pisu samaaaaa, to se mam, ale dneska se ten server nejak nehejbe, muj superrychly pocitac s tim nehne, nacita se to desne dlouho, asi nas je tu moc...ale ani se nezda, kdyz tu pisu jen ja :-)))) a ja

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

taky tam mam kraviny, ne bych, ale bys...ale to snad chapete ze?

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

:-) to vis Sametko, ze ty si takove vychvaleni nezaslouzis :-), ty sis to prece nevyrabela :-)))) i kdyz uz si myslim, ze bych klidne mohla, jak uz jsi zkusena.

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

No a jestli na babinec doraziiii i Janina, no to vyvesime asi i vlajky ne? Teeda, to by byla ucast uz poradna,k to by bylo moc moc prima.

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

Jeeeje, Sametko, ty tvoje posledni vety vypadaly tak, ze je k tomu odsati jeste nejaka dalsi prijemna sluzba:-))))))))) Uz jsem se zacala radovat:-) neee, delam si legraci, ale fakt to mas super, cucela jsem vcera vecer na sebe do zrdcadla..na ty moje drzaky a zkousela jak by to vypadalo bez nich, ale ja na to mam moc velkou prdel a moc sirokej hrudnik, takze si je musim nechat jak jsou. Ale ja jak pak jeste sklepu ty posledni dve kila, nebude co brat, nastesti mi tyhle mista hubnou dobre na rozdil od nohou, kde se to nehodla pohnout ani o n.

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

Kvitko-a na tebe se uz taky strasne tesim! :-) Vypadas byt moc prima zenska! Ale vis co porad nechapu? CO ty mas na tech nohou tak spatne od toho parezu udelane? Vzdyt jsi byla spokojena s obema lipkama, a u te druhe te spois odrazoval pristup nez prace samotna ne? Jako chapu ze te to boli,ale vizuelne je to myslim v poradku,nebo se mylim? Jinak to je fakt strasne divny ze te to porad boli! Kdys byla na te posledni lipce? Vzdyt mne to uz tyden po neboli. ALe tak drzaky se asi nedaji srovnavat se stehnama a bokama... Ale stejne to je divny,to by bolet nemelo,on ti asi vzal moc toho tuku a to maso se hoji dlouho a dost i dlouho boli. To je neco jak ma Zuza na noze ten srust ci jakousi boulicku,sahala jsem ji vcera na to ale kdovi co to je,normalni to vsak kazdopadne neni! No jsem rada,ze ja nic takoveho nemam. Akorat mam teda vyhrezly kotniky,ale to se vsakne!:) Ja uz to beru sportovne a delam si z toho prdel. A doufam ze zase nejaka prijemna XXXLLL tady bude mit blby kecy,protoze tou negativni reklamou zrejme dost poburuji sirokou verejnost,ale probiraly jsme to vcera se Zuzou a ona rikala,ze prave ChCE aby se vedelo, co kdo zvoral a ne aby se o tom suskalo! No uznavam,ze pro ty z vas, ktere to jeste nemate za sebou, pro ty to muze byt prinosne vedet, pro nas co uz jsme "naletely", to uz je pase. Cas se neda ohuzel vratit zpet. Jeste ze existuji jedny sikovne rucicky,ktere nam to daji doporadku.Holky ja jsem asi zamilovana do pana doktora:) Ale jen profesne:) Kdyz on to mumi TAK HEZKY! Tedy odsat ten tuk,to jsem myslela!:)

Reklama

Přidat komentář