Reklama

Liposukce

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

opravuji vetu:Kdo jiny je vam shovivavejsi nez vy sami?Ja se na to vys... !!!!!!! Porad mi tady vyskakuji nejake programy a hlasi chybu a mne to pak nepise na klavesnici a pak mam tady ty pitomy preklepy a uz me to dozralo!Jinak Zuzi dik za takove vychvaleni:) To si snad ani nezaslouzim!!!:) Ale i ja si myslim (neskromne) ze to mam fakt hezky. Normalne mi to zvedlo asi i uz beztak dost vysoke sebevedomi ci co! Ja uz se v tech stahovackach nosim, a chodim za damu, no ja umru:) to bych do sebe nerekla:)Ale kdyz ono je to TAK videt!Vzdyt JANINA me videla pred liposkou drzaku, a ta vam muze se Zuzou nejlip rict jak to vypadalo pred a jak je to ted rozdil po. Jinak JANINA mi vecer smskovala,ze by na ten nas babinec dorazila, ze by si asi vzala dovcu z prace(no mne picne jak je to atraktivni srazek:)))), tak ja se na ni moc tesim,uvidite ji (pokud tedy prijde) op odsati klasickou liposukci cele bricho (byla pry adeptkou na abdominoplastiku), vnitrni stehna (a to celkem dost!) a taky drzaky spolu s tema bokama pod drzakama), vnejsi stehna myslim nemela odsate ale ona to ani nepotrebovala protoze ma dosti stihle nohy az po vrch. Ja ji teda psala ze prespat muze klidne u mne,a pokud si veme dovcu ze at se o jine veci nestara, vsecko zaridime, chudinka se ani mo nevyzna v praze,ale to ja ji prijdu naproti a pujdu s ni, ale jen aby ji to vyslo v te praci. Pohled na ni, na fotky z dovolene uskutecnene pred liposkou a realisticky pohled na ni v kalhotkach a podprde, to je holky rozdil jako blazen! SIce ji odsali "jenomů 1,4 l tuku,ale preci i pan doktor rikal, ze neni dulezite kolik toho pujde ven,ale to mnozstvi,ktzere zustane na tele, je to jako se strihanim vlasu.... Takze doufam ze prijde!

sametka (Út, 27. 7. 2004 - 09:07)

Valorko-jsem rada zes nakonec spravne odhady tveho manzy prisoudila do spravnych rukou:))) Ja preci vim, jak ti spekouni zavidej:) Holky nemyslete si,oni ti chlapi nekdy i prdrzkujou,protoze se pak bojej,ze jejich draha krasna ale dosud trochu oplacana polovicka bude po odsati sexbomba a co si pak oni sami pocnou v tom teplem pelechu,ktery uz bude sexbomba porad casteji opoustet a vyrazet si z kopytka. Takhle pokud ma holka nejaky komplex,nebo treba mirnou nadvahu, tak to muzum spis vyhovuje, protoze vedi,ze kdyz si sama neveri, tak nemuze nejak extremne zaujmout ani svoje okoli,zrovna vcera jsem o tom cetla, ze pry pokud chceme vypadat o neco lip nez jsme, nejenom fyzicky,ze bychom na sobe mely pracovat ale hlavne mely bychom si verit. Pokud nedokazeme presvedcit sebe samotnou o sve hodnote, kdo jiny by nam uz mel uverit? Kdo jiny je k vamvavejsi nez vy sami? A ten clanek me docela nakopl,a tak to v zivote proste je. Co si budeme namlouvat.Jo je strasna skoda ze Valorku neuvidime:( beeeeeeeee, me prijde hroooooozne moc sympaticka holcina, a fakt skoda ze je az na Morave:( Valorko a ze ktereho mesta jsi? Ja bydlim v Bohumine,na severni morave,ale jiz pet let pracuji v Praze.Tak kdybych nekdy zasla podivat se na mamcu, mohly bychom se srazit ne?

zuza (Út, 27. 7. 2004 - 08:07)

Ahojky holky, tak jsem vcera videla Sametku a muzu jen zavidet. Ty drzaky ma super super udelany, je to bozsky. Je tak kratce po lipce a skoro nema modriny, ma to nadherne vytvarovany, je to desne sexy..az shodi bombardaky, natahne prilehave saticky ...a...Praha ji lezi u nohou :-)Vazne me to nadchlo, takze se tesim na sebe jeste vic. Jo, jeste dneska ta psina na kontrole, ale beru to jako Kvitko, mam tam jit, jdu tam, ale nic od toho necekam. Taky co, je fakt, ze dilo je primerene investici, takze to neresim. Muj vyber, tak to v zivote je. Clovek se to casem nauci.

Kvítko (Út, 27. 7. 2004 - 08:07)

Ahoj holky, to jsem ráda, že tam na mě počkáte :), škoda, že nemůže Valorka - ráda bych jí poznala. A nebojte se hubeňoura. Já a mé špeky se máme rádi, takže i když cvičím jako o život - spíš posiluju kondici. A trošku se tvaruju ;). U spinningu si musí člověk hlídat tepovou frekvenci, jak už tu správně psala Zuzka, myslím, aby to spalovalo a včera to spalovalo ;). Ráno hupsnu na váhu a holky, co myslíte? Prd ;). Manžel si může dát i večeři v devět a ne malou ... a půl kila má ráno dole. I to je důvod, proč ti chlapi tolik nechápou naše zkrášlování. Maj to lehčí. I když můj manžel byl velkou oporou. A myslím, že by možná i sám šel na liposukci, kdyby to potřeboval ;). Dneska jsem zvědavá na Zuzku a moc držím palce, hlavně ať tě to Zuzi nebolí a psychicky sneseš V., protože pokud už jsi byla u pana doktora Linzera tak jsi doooost namlsaná :). Když jsem tam byla před týdnem na kontrole - brala jsem to jako grotesku a docela jsem se pobavila. On je i taková komická postavička :). Škoda jen, že jsem u ní nechala tolik peněz za tak neodpovídající kvalitu. Zase budu trapná - v pátek jsem běžela na běhacím pásu v posilovně dva kilometry :( a stehna pěkně bolela ... modlím, modlím, ať už se zahojí!!!Mějte se holky prima a pište, s koštětem nebo bez. Já bych klidně psala i z domova, ale dorážím kolem půl deváté, rychle dělám večeři a když už by byl čas ... ejhle PC je obsazen :). K.

zuza (Po, 26. 7. 2004 - 21:07)

Valorko, takovy jsou vsichni, to n eni tezky odhadnout :-))))))

Valorka (Po, 26. 7. 2004 - 19:07)

No ještě výraz "ať si bučí testosteron v obýváku..." fakt nemá chybu. Kam ty na to Sametko chodíš!?No a teď už vážně sypu domů...

Valorka (Po, 26. 7. 2004 - 19:07)

Jo jo, spíš teda: Jak ty Sametko znáš mýho starýho?? To je správně, Sametka ho odhadla, v předchozím příspěvku jste se mi popletly..

Valorka (Po, 26. 7. 2004 - 19:07)

Čauky holky, tak teď jsem dorazila zpět do práce a fakt se chechtám, díky za podporu.No Světluško, jak ty znáš mýho starýho?? Že víš, že jen sedí v obýváku a čumí na fotbal??? A pivas mu pěkně sedí na kolenou?? A to v tý koupelně si říkám taky...Já mu už včera řekla, že co se vzteká, že je beztak naštvanej, že jemu ty špeky zůstanou, protože je posera a pro krásu by nic nevytrpěl. No už se s tím srovnává a poplakává nad těžkým životem, proč prý má ženskou, co si pořád dělá co chce. No jo, taková jsem já , pořád bojuju za svoje práva , ha ha ha.Takže toť pro dnes vše...pádím domů za špekounem

Světluška (Po, 26. 7. 2004 - 17:07)

Já sem taky zvědavá moc moc co ti poví jestli, že ste to tak chtěli tak snad upadnu...co to je za kecy????

zuza (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

rekne, ze je to dobry, ze jsme to tak chteli...jako posledne

sametka (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

Ja jsem STRASNE zvedava, co rekne zitra ten strom Zuze na kontrole!! :) Urcite ze to ma hezke rovne a vysledek a kyzeny efekt se dostavil:)))) parez jeden:)

zuza (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

..jo nedelej vlny, pres ty je tu Zuza :-)

sametka (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

Svetlusko ale no vzdyt jasne! Ja chtela jen trosku zasprymarit!:) Ja nejsem zadny kapitan a nikdo neni namornik:) To ja jen tak,abyjste se pobavili:) Vis ze jsem vesela kupa:) A libi se mi jak mame vsechny tri (zuzka,ty a ja) stejny nazor na to ze to je nase telo:) Ta Valorka dnes prijde domu a rekne tomu svymu: hele starousi,je to moje telo a moje speky,tak laskave nedelej vlny! :))))

Světluška (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

jojo holky mluví te mi z duše...taky sem měla jednoho co si o sobě myslel že je nej nej.a já že mu nesáhám ani po kotník tak to vzalo rychlý konec

sametka (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

Valorko, liposukci podstupujes hlavne pro sebe, tak at ti do toho nikdo nekeca,je to snad tvoje telo ne? Ja odjakziva si myslim,ze za sebe mame zodpovednost jenom my (teda od doby kdy dospejeme) a to i za sva rozhodnuti. Jelikoz jsme ale dostali jenom jedno telo a jedno zdravi,tak si musime umet dobre vybrat a rozhodnout se spravne. Pokud mas mindrak a chces se ho zbavit, to nikdo jiny nepochopi,jen clovek stejne zamindrakovanej jako ty (to jako my:), cili manzilkovi rekni,ze ty taky nechapes jeho nalety do hospody,nebo tupe cumeni na fotbal v bedne ale umis s tim zit,tak at on laskave respektuje tvoji volbu na ceste za krasou. a vubec, nenehcte si do toho mluvit muzsky,oni do vseho stouraj a mysli si ze jsou nejmoudrejsi,ale jsou veci,ktere vi jenom zena, a predevsim to je pocit, ktery ze sebe ta zena ma. Chce se libit a byt hezka,nejen pro sve okoli ale taky a to hlavne sama pro sebe! Vzdyt kdo je nejvetsi kritik vaseho tela? Zase jenom vy sami. Tak at si buci ten testosteron nekde v obyvaku ze to je blbe, ja si stejne v koupelne rikam ze na to pujdu a basta a vubec:)

Světluška (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

Valorko mě taky doma zrovna dvakrát nepodpořily, příteli sem nic neřekla až po zákroku no trochu na mě koukal, ale vzal vše v poho no nakonec, ještě aby ne je to moje tělo ne jeho...a bude mě mít hezčí tak drží papinku a je rád..Sametko já ti dám kapitán a námořníci..holky já to nemyslela zle já jen že si vás moc ráda čtu..a zajímá mě upřímně kdo jak je na tom...je to takový relax sem v práci mám službu sama na oddělení

zuza (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

Jo jo, tak zase jen ja a to kostatko, co jsem tu odhodila...Valorko, to chce klid a nohy v teple, delas to pro sebe, tak jednej podle sveho, je to tvoje telo. Ja sice podporu mela u te prvni a velkou (az jsem se divila), ale ke vsem dalsim uz zadnou. Chlap za tim nakonec hleda uplne neco jineho nez v tom je. A pak je ale rad, ze se muze pochlubit peknou postavou sve partnerky, jen se to nesmi prehanet, protoze pak ta jeho naprosto nedokonala postava vedle me dokonale vynikne. Vite, ze chlapi obecne maji radsi ty nedokonale, aspon si pak nepripadaji tak blbe s tim svym pivnim bachorem :-))))))

Valorka (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

Jo jdu se projít ven, nebo tady exploduju, vypadá to, že budu brzy zpět, protože se žene bouřka. Pak jsem mrknu. Takže promiň Zuzi, odcházím....V.

Valorka (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

Jsem tady jen já a navíc mám depku...Sotva jsem dokončila to, na čem celej den makám, zjistila jsem, že to mám blbě a tak jsem to začala opravovat a do toho mi volá ten , pro koho to dělám, co že jako dělám, že to ještě nemám...no děs. To mám z toho, že si tady místo práce čtu a pak nestíhám. Na LIPOBAB taky nemůžu, no ach jo. Můj chlap mě deptá, co jsem si to s lipkou vymyslela, že jsem úplně blbá a ať za ním nelezu, až to budu mít zvoraný. No kašlu na to, hlavně, že vím co chci, ale když nemám doma podporu, tak nad tím zbytečně přemýšlím. Závěrem jsou si řekla, no co, prdel už mám samou bouli teď stejně.

zuza (Po, 26. 7. 2004 - 16:07)

..jen ja a kostatko...

Reklama

Přidat komentář