Reklama

Liposukce

Valorka (Po, 2. 8. 2004 - 15:08)

No, ať není mrtvo, tak zdravím, ale jen v rychlosti...v práci fofr a pořád někde lítám, ale myslím na Vás. Doufám, že mi po lipobabinci taky něco poreferujete na Moravu, ať jsem v obraze :o)))Zatím ahoj V.

Kvítko (Po, 2. 8. 2004 - 15:08)

Ahoj Zuzko, to je ale blbej zub ... ten špenát ti navíc v tomhle vedru dlouho zmrzlej nevydrží, co? Ať tě to hlavně už nebolí!!! A do lipobabince jsi jako rybička. No fakt je tu dneska nějak mrtvo. A protože skoro všechny nosíte bombarďáky, neříkejte mi, že se válíte někde u vody ;)). Já se válím v práci a máme tu pěkně dusno - naštěstí jenom počasím. Se středou zatím počítám, doufám, že i vy. Mějte se krásně.

Kvítko (Po, 2. 8. 2004 - 15:08)

Ahoj Zuzko, to je ale blbej zub ... ten špenát ti navíc v tomhle vedru dlouho zmrzlej nevydrží, co? Ať tě to hlavně už nebolí!!! A do lipobabince jsi jako rybička. No fakt je tu dneska nějak mrtvo. A protože skoro všechny nosíte bombarďáky, neříkejte mi, že se válíte někde u vody ;)). Já se válím v práci a máme tu pěkně dusno - naštěstí jenom počasím. Se středou zatím počítám, doufám, že i vy. Mějte se krásně.

Martina (Po, 2. 8. 2004 - 14:08)

ahoj holky co je s vama....tady je dneska uplne mrtvo :-)

zuza (Po, 2. 8. 2004 - 13:08)

co to? nikde nikdo, jste vsichni na dovoleny? To se mate, ja ted mam uplne jine starosti, zblaznil se mi zub, tedy neco pod nim, takze mam za sebou vikend na pohotovosti a dalsi muceni dnes rano na zubnim...lezim ted na zmrazenym spenatu, jinak to otece a vypadam jak mongol :-)))), snad se mi to do babince zklidni, moc nerada bych chybela :-)))))

zuza (So, 31. 7. 2004 - 19:07)

Ahojky holky, je mi jasne, ze si uzivate vikendu a peknyho paraku :-) a ze sem ted nikdo nepoleze :-), ale prave jdu z kontroly...po trech dnech:-) mam to super, hladoucke, modriny jsou, ale jen lehce, pri pohybu je to jeste citlive, ale v klidu bez problemu.Ty vedra nejsou moc prijemna, ale doma pustim klimosku, v aute taky, takze pouze dnes na chate to jistila studena voda :-) a lehatko ve stinu.Ale delam vse, neomezuji se v nicem a citim se dobre.Kontrola byla opet s focenim, kde uz jsou videt vysledky...uz aby ty otoky odpochodovaly, ale to chce trpelivost a odhaduji, ze v pulce srpna uz by to melo byt vpohode k vystaveni na odiv. Hojim se rychle.A musim rict, ze tentokrat ty stahovacky i toaletu v nich zvladam prekvapive dobre, asi uz mam trenink:-). Tak krasny zbytek vikendu, zitra jedu oslavovat tatinkovi sedmdesatiny, takze budu zde chybet i ja.

Zkopaný (Pá, 30. 7. 2004 - 23:07)

Zase tady do mne kopou neznámí telepaté proudem a snaží se mě paralizovat či dohnat k ynfarktu (momentálně míří do srdeční krajiny). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komeského 9, Kosmonautů 29.

Zuza (Pá, 30. 7. 2004 - 16:07)

:-) Svetlusko, dovedu si to predstavit, mela jsem stejny problem a mam zas, nakonec jsem po dlouhem vybirani a zkouseni opet nasadila cerne kapsace a cerny triko :-) ted to mam stejne, jen v bilem :-)

sametka (Pá, 30. 7. 2004 - 15:07)

Martinko-velice radi vas dve my vsechny ostatni uvidime! Uz se moooooooooc tesim! No jirka bude zirat az tam dovedu taaaaaaaaakovej dav!:)SVetlusko ty tancis latinu? A kde? Protoze ja taky! :) Mi pak das nejaky tip kde se dobre tanci... ja to tady v Praze jeste dobre neznam.

Světluška (Pá, 30. 7. 2004 - 13:07)

Ano, ano Zuzy nejenom že všechny vršky a spodky zkusím a pak postupně zavrhnu..ale chodím i kvůli tomu do práce pozdě...jen si mě představ jak bezmocně čučím do té skříně 15. mim 20 min...no jako malá holčička...teda holky nás bude aby sme se tam vešli:))))Dnes jsem večer chtěla jít tančit..ale vidím to spiš na posezení někde u Vltavy ,abych stehýnka moc neunavila, stejně bych mohla jen tak zlehýnka, když bych se moc kroutila víc krunýř by lez a to by nebylo dobré...takže si počkám a latino-ameriku si užiji jindy...

Martinka (Pá, 30. 7. 2004 - 12:07)

Zuzo diky urcite se dostavime. To se na to tesim. Tu tvoji odsatou zadnici chci videt, Dr. Linzer byl nazoru ze ta moje by to taky unesla. Kolik te to tady v praze stalo?

zuza (Pá, 30. 7. 2004 - 12:07)

Martinko, je to na prave strane, kdyz jedes od Nuselaku, kousek pred obockou na Pavlak (je pred tim stanice autobusu), supeeer, to bude uz poradnej dav...

zuza (Pá, 30. 7. 2004 - 12:07)

Jinak rozhodne ja uz mam vysledek viditelny uz ted. Holka na me dnes koukala a rikala, ze uz se mi tam ryha pod prdelkou zacina delat. Jasne ze je tam vsude otok a taky to zacina pod kuzi hrat barvama, ale neni to nijak vyrazny. A jak jsem opalena, tak ty modriny splyvaji. Klidne bych mohla jit na plaz, stopro by si nikdo niceho nevsiml, jen ty prouzky -stripy na zalepeni direk tam kazi dojem :-))))Jsem moc moc spokojena.

Martinka (Pá, 30. 7. 2004 - 12:07)

Ahoj vsem, rada bych prihlasila dva odsate zadky na lipobabinec. Teda spis dvoje vnejsi stehna abych byla presnejsi. Ja sem byla u Vrby a kamoska u pana doktora Linzera, obe sme tady neco driv psaly a v rijnu jdeme spolu znovu bohudik uz k doktoru Linzerovi. Takze v pet pred tim Medicomem? Muzete mi prosim nektera rict v kterych mistech legerovky to je? Kdyz jedu z nuselaku tak na ktere strane?

zuza (Pá, 30. 7. 2004 - 12:07)

hehehe, s tim oblecenim je to vazne psina co :-))))))))Ja dneska vyrazila ven, teda muzu rict, ze nasedat do auta, zatacky a tak...pak zase elegantne vystoupit, tak to je horor :-))) prdel u toho boli.Ale horsi bylo co na sebe, ja myslela, ze ty cerny kapsace budou O.K., jak jsem natelka, ale jak jsem je oblikla, tak jsem dostala zachvat smichu, jak po starsim brachovi :-))), proste ze me spadly, takze nakonec pochoduju v bilych, jsou mensi, ale stejne mi z boku padaji dolu, coz by normalne nevadilo, ale kdyz misto pupiku kouka krunyr, nic vabnyho to teda neni.No a v cem jinym by se dalo jit, kdyz je takovy vedro?Uplne te Svetlusko vidim, jak beres jeden hadr za druhym a z kazdyho kousek toho krunyre kouka :-)))))

Světluška (Pá, 30. 7. 2004 - 11:07)

No to samozřejmě ano kalhoty na mě plandají..ke všemu sou mi všechny velké v pase...ale copak si můžu vzít něco letního když by mi z toho koukal krunýř..

sametka (Pá, 30. 7. 2004 - 10:07)

Svetlusko,ale uz by mel byt videt vysledek po lipce,protoze uz jsi 3 tydny po! Kalhoty ktere ti bezne bdobre nebo eventualne natriskane by ti meli byt v tech mistech kde bylo odsavano volnejsi a meli by se ti varhankovat tam. jak to vidis?

Světluška (Pá, 30. 7. 2004 - 10:07)

Sametko, tak to sme na tom stejně i já den co den svádím před skříní boj co si jako mám zase obléknout když je tak vedro..jojo nechci vypadat, že si stěžuji, ale sukýnkou nebo šatičkama bych opravdu nepohrdla, a to nemluvím o krátkých tílečkách atd.

sametka (Pá, 30. 7. 2004 - 10:07)

Zuziku, sepsanou dietku na papire bych si prosila i ja!:)))))))))))A hezky podrobne a ruzne tipy co muzemea co nesmime kdy a v kolik jist:) alespon se nebudes o vikendu nudit:!)

sametka (Pá, 30. 7. 2004 - 10:07)

Zuzo ty ses trdlo:) pry charita:)stejne ti ten zadek zavidim ze uz mas po! ted uz jen chvili hojeni a budes krasna! a ja jeste cekat az dovikdy. ale do rijna to musim stihnout, moje kamoska v nemecku ma v listopadu porodni termin a chtela jsem ji navstivit jeste pred porodem a hezky stihla:) ale to ja asi nebudu nikdy, meeeeeeeeeee:(

Reklama

Přidat komentář