Reklama

Liposukce

Zuza (Ne, 28. 3. 2004 - 15:03)

Ahoj, taky bych rada na liposku na roztyly, na kolik vysly ty stehna? Jde se hned domu nebo az druhy den? delaji to v lokalu nebo v celkove anestezii? Diky za odpoved. Z.

Blanka (Čt, 25. 3. 2004 - 16:03)

Ahoj děvčata..moc mě pomáhá tohle čteníčko tady při mém rozhodování o "vylepšení"postavy pomocí liposukce.Chtěla jsem se zeptat Martiny,která je po zákroku u pana Dr.Vrbického...jak dlouho čekala na termín konzultace a a za jak dlouho dobu šla na zákrok...dík za odpověď

Martina (Čt, 25. 3. 2004 - 06:03)

Ahoj vsem,dneska je to tyden co mam za sebou liposukci u doktora Vrbickeho na roztylech. nebylo to nic strasneho, napousteni trochu stipalo a samotne vysavani jsem vubec necitila. Byla jsem na vnejsich stehnech. Ted to jeste trochu boli a stahovaci pradlo me pekne otravuje ale zacina to splaskavat a vidim ze to fakt melo efekt. Jsem rada ze jsem na to sla. Pokud nektera vahate nebojte se a jdete do toho stoji to za to.

micinda (Po, 22. 3. 2004 - 06:03)

aleno: do tý Laurey se fakt už na kontrolu nemusí.

Alena (So, 20. 3. 2004 - 00:03)

No na kontrolu mě nepozval nebo že by něco řekl a já to ani nevšimla, no nevím, snad jsem byla nervózní. Ale když jsi mě fotil tak mě snad musí vyfotit i po zákroku, tak možná se mi ozvou mejlem já totiž skoro všechno vyřizovala přes internet. A o těch práškách jsem se dočetla tady a před operací jsem se ptala ještě pro jistotu doktora, ten říkal že jo, že to je moje věc, jestli za to ty peníze dám. Ale je to na všechno, čistí to krev atd. praskaly mi žilky tak jsem to brala i tak preventivně. Dneska jsem byla poprvé cvičit a s těma návlekama je to teda děs. Dneska mám 20- tý den po zákroku a jak píšeš tak je můžu sundat tak to jsem ráda. Zítra jdu totiž na dvouhodinovku "dance aerobiku" hned v 9 ráno tak to zkusím bez. já plánuji na stehna jít na podzim, a uvidím teď se snažím i omezit v jídle tak uvidím jak dlouho mi to vydrží... :o)

deny (St, 17. 3. 2004 - 19:03)

Ahoj všichni...už dlouho čtu vaše psaníčka a zážitky z liposukcí a díky vám jsem se i já konečně odhodlala (léto se blíží, je nejvyšší čas:-)) Moc mi vaše názory pomohly, potřebovala jsem vědět, jestli výsledky opravdu stojí za to...Včera jsem byla na konzultaci, dneska jsem zaplatila zálohu, objednala prádlo a za 14 dní jdu na to...ale i tak mám trošku strach. Jdu na kliniku do Pardubic, s tou asi žádná zkušenosti nemáte, že??? Ještě jednou DÍKY moc a už se těším, až to mé "hrozné břicho" bude pryč (alespoň v rámci možností:-)))

Kvítko (St, 17. 3. 2004 - 10:03)

No chtělo by to názor někoho, kdo na ní byl, já jenom slyšela, že to více bolí, protože je tam citlivější kůže.

Líba (Út, 16. 3. 2004 - 19:03)

A myslíte holky, že lipoška u vnitřních stran stehen je taky tak pohodová?

Kvítko (Út, 16. 3. 2004 - 14:03)

Ahoj Aleno, nevím, jak u tebe, protože naše liposukce se liší - tvoje byla ambulatní, ale předpokládám, že to bude stejné, ty stahovačky jsem nosila 14 dní a myslím, že je to tak akorát, 16tý den po operaci jsem byla na kontrole, moje první otázka na doktora, kdy můžu začít cvičit (cvičení už jsem měla v autě s sebou ;)) a on, že kdykoli, a kdyby to začalo bolet - buď přestat, nebo nasadit stahovací kaťata. Nesmíš ležet na bocích - tedy cviky aerobiku, kdy např. posiluješ zadek zdviháním nohy atd.. To cítím i teď, přes měsíc po operaci, ale normálně už na bocích ležím. Co se týká další liposukce i já se pustila do další. Nejraději bych chtěla hnedka, ale protože to budou vnější stehna - tedy těsně pod boky, musím počkat až se to zahojí, nicméně, zase tak dlouho to nebude trvat, na bocích jsem byla 10/2 a na vnější stehna jdu 22/4. Nevzal mi to současně, protože toho tuku v bocích bylo až dost ... ale peněz ani bolesti (naprosto snesitelné a pouze štípavé na dotek :)) nelituju a jdu do toho. Už žádné komplexy :). Taky cvičím, jak ďábel, ale tyhle partie ne a ne se hýbnout. Ty už nejdeš na kontrolu?A ty prášky ti doporučil doktor? Mě samotné by to nenapadlo. Ale vidíš, že je ani není třeba. Už to mají fakt promyšlený. No kdyby místo stahovacích kalhotek mohly být nějaké prášky - šla bych do nich. Protože pravě ty stahováky mě docela natrápily ... ale jak řikám, tím nechci odradit. Je to 14 dní, které se dají v klidu snést. Však uvidíte samy :).

Alena (Po, 15. 3. 2004 - 22:03)

Ty prášky jsem si platila sama, já nevěděla že se to tak rychle hojí. Dnes už nemám vůbec nic na těch nohách. Akorát nevím jak dlouho musím přesně nosit ty kalhoty a kdy můžu jít cvičit. Když ležím na boku tak mě to trochu ještě páli ale dá se to. A nevím za jak dlouho si můžu udělat třeba opakovanou liposukci ? Přemýšlím totiž že si nechám na podzim udělat ještě zadek, když boky už nemám tak ten zadek tam pořád mám tak bez něj by to vypadalo ještě líp. Nemáte některá zkušenost? První vnější stranu stehen a pak to samé ? Jde to ?

Kvítko (Po, 15. 3. 2004 - 09:03)

Ahoj Aleno,jsem ráda, že jsi se odhodlala a že nelituješ, co taky?? :) Nejsem z Brna, takže klinika Laurea je pro mě z ruky, cenově vypadají slušně a hlavně se mi líbí, že dělají zákrok ambulantně. Jenom nevím, proč musíš brát ty prášky a platí ti je pojišťovna? Ten wobenzym je dost drahý ... Mě se to krásně zahojilo jenom nošením stahovacích kalhot - což píší na stránkách kliniky Laurea, že je nosíš taky ... Díky a hodně zdaru!!! To je úleva viď? Holky ať jste odkudkoli, netrapte se a jděte do toho. :)

Alena (So, 6. 3. 2004 - 20:03)

Ahojte holky, chtěla bych se s Vámi podělit o můj zážitek z liposukce. Byla jsem teď v ponděli a jsem úplně nadšená ! Nechala jsem si to dělat na klinice Laurea v Brně a normálně už přemýšlím co si nechám udělat příští rok. Když si představím jak dlouho už se pokouším toho mojeho zadku zbavit a teď během 30-ti minut je pryč. Byla jsem tedy na vnější straně stehen a odsáli mi 400 ml a vůbec to nebolelo . Já jsem prosím ten typ, který se bojí i injekce nesmím to alespoň vidět a zvládla jsem tohle. Teď když se podívím do zrcadla úplně super a zmizla mi i ta hrozná celulitida co jsem měla teď je menší. Napouštění tumescentním roztokem trochu štípe, ale je to to nejhorší. víc nic. Sice jsem si hned jak jsem si tam lehla řekla , co já tu dělám, že jsem je všechny neposlechla, nemám sice takový zadek ale já chtěla mít ještě menší :o). Pak už se to jen odsálo a to už je vůbec nic nejde to totiž ani cítit působí na to už totiž ta tekutina. Brácha na mě čekal venku a ani nečekal že to bude tak rychle.Platila jsem celkem 14400,- a jsem 6 den po operaci a je mi fajn. už asi 4 den jsem mohla jít do práce ale proč nebýt doma když můžu. Koupila jsem si WOBENZYM 200 ks , jím 3x10 tablet denně(podle návodu) a hojí se to neuvěřitelně!mažu HEPAROIDEM na modřiny a dnes už na jedné noze nemám nic a na druhé ještě jo ale sama vidím jak to mizí. Holky jesti ještě přemýšlíte nemáte nad čím. Já chodile 3xtýdně cvičit aerobik, plavat a nic mi nepomáhalo ani posilovna a to už snad 4 roky , no mám to trochu poděděné ale teď je to fuč. jsem úplně nadšená a teším se až si obleču rifle a ty moje obří boky tam už nebudou jsem úplně rovná je to super. Holky nebojte se a která na to máte nemáte se čeho bát , fatk!!!

Renata (So, 21. 2. 2004 - 10:02)

Ahoj, strašně obdivuji vás všechny, které jste to zvládly. Já o liposukci boků přemýšlím asi 2 roky a stále nemám odvahu.Jaká je ta bolest?Stojí to opravdu za to? Jak dlouho jsi čekala na výkon od objednání? A ještě kolik je ti let a o kolik se ti zmenšil obvod boků?Díky za odpověď.Nechce se mi do toho samotné, nejradši bych s sebou měla parťáka - tedy parťačku, je to psych. náročné-ustát tu operaci?

jitka (Čt, 19. 2. 2004 - 20:02)

ahoj holky nemáte někdo zkušenosti s paní doktorkou Stratilovou z Brna,chystám se jít k ní a ráda bych slyšela nějaké reference, díky

Alena (Čt, 19. 2. 2004 - 20:02)

Ahoj holky,prosím, Vás všechny!! napište mi jestli máte nějakou zkušenost s klinikou Laurea v BRNĚ, mám jít UŽ 1.3.2004 na liposukci vnějších stehen a strašně se bojím prosím ozvěte se mi nějaká která to máte za sebou. Mám to dělat tumescentní metodou. a Máte některá zkušenost s MuDr. LINHARTEM ?!! K němu jdu a připadá mi , no nevím co si mám o něm myslet. Jako kdyby zaplat a nic to není ať mě neodflákne. a pak toho budu litovat. Prosím ozvěte se mi co nejdřív. Děkuju

Kvítko (Po, 16. 2. 2004 - 14:02)

A mám to za sebou :). Boky jsou pryč, trápení taky - stálo to 15 000,- + 1 400,- za noc + 1 000,- za stahovací prádlo. Šlo jen o jednu oblast - boků. Ještě mě čekají vnější stehna, která jsou teď rapidně výraznější. Ale už vím, do čeho jdu a nebojím se do léta budu díky lip. a samozřejmě cvičení krásná a hlavně spokojená.http://www.ok.cz/vrbicky/ - stránky, které vám napoví více. Kdo by chtěl více popsat - co a jak, můžete mi napsat na mail, ráda poradím, pomůžu, jak můžu :). Stojí to za to, i když trošku bolí ... Jsem už v práci, ale šestý den po operaci .... ještě to hodně cítím. Jizvy žádné nemám. Jenom strupy ... Díky prádlu za chvilku nebude poznat, že jsem kdy nějaké boky měla. Krásný den ... a holky, neváhejte, pokud se trápíte ... já sama nechápu, proč a na co jsem tak dlouho čekala???

Rena (Pá, 13. 2. 2004 - 17:02)

Ahoj holky, nevíte jak dlouho jsou na břichu po liposukci hrbolky a modřiny?A zmizí ty hrbolky pomocí toho stahovacího prádla?

Bára (Pá, 13. 2. 2004 - 08:02)

Ahojda, zavolej na 728636362, vezme to paní Naďa Linzerová, manželka a zároveň sestřička pana doktora. Na konzultaci jsem čekala týden a na operaci další týden. Měla jsem štěstí na termín. Ahoj, pozdravuj doktora - moc fajn chlapík a držím Ti pěsti!!!

Janina (Út, 10. 2. 2004 - 07:02)

Ahoj, tak to dej vedet taky bych k nemu chtela jit na boky a bricho. vis kolik te to bude stat?

Kvítko (Po, 9. 2. 2004 - 15:02)

Ahoj holky, zítra jdu na liposukci (boků) k panu doktorovi Vrbickému ... je to v Praze na Roztylech. Držte mi palce.Až budu po ... určitě napíšu. Třeba dodám některé z vás odvahy. Určitě to stojí za to, než se zbytečně trápit, ne???

Reklama

Přidat komentář