Reklama

Liposukce

Kvítko (Po, 5. 4. 2004 - 14:04)

Ahoj Martino ;), holky, prošla jsem si své příspěvky, abych se neopakovala s věkem a mírami ;) - je mi 31 let, 168/68, a míry? No do modelky mám daleko před liposukcí boků jsem přes ně měla 112 cm, teď mám 100 cm - bohužel už jsou to kosti ... přes prsa mám 102 a přes vnější stehna, které chci dát dolu další liposukcí - 110 cm. Ty prsa si zatím musím nechat, ale po kojení ... jdu do zmenšování!! Na pokoji se mnou byla fajn ženská a typovala bych jí kolem 42 let. Byla dokonce už po zmenšení prsou, šla na boky. Nevím o žádných problémech, které by měla. Hlavně je důležité, aby jsi byla zdravá a v pohodě. Lépe než my tady na fóru ti poradí plastický chirurg, kterého si zvolíš. Někde za konzultaci sice chtějí zaplatit, ale většinou je zdarma. Doporučuju. Neznamená to, že se něčím zavazuješ. Dokonce ti i férově řeknou, když ti z oblasti, kterou chceš upravit, nemůžou nic odsát, nebo minimum, aby jsi nevyhodila peníze a byla nešťastná, že není nic vidět. To se mi stát nemůže :(. Zatím .... ;).Mějte se krásně!!

Martina (Po, 5. 4. 2004 - 11:04)

Ahoj Zuzo, ja sem ted v patek mela dva tydny po. takze jsem sundala stahovaky.je to fakt pekny, mozna vidim nerovnosti ale je to v oblasti kde mam jeste modriny, takze si rikam ze to jeste splaskne.Bolesti vpodstate nemam v nedeli jsem jezdila tri hodiny venku na kole a nic me nebolelo.samozrejme na to jezdeni sem si stahovaky zase vzala. fakt se neni ceho bat.ted se zkoumam ze vsech stran a prijde mi ze jsou vic videt vnitrni stehna a zadek jak mi odsal ty vnejsi ktery byly vzdycky nejvetsi. pohravam si s myslenkou ze bych sla na podzim jeste jednou ale nevim nevim levna zalezitost to teda neni.

sametka (Po, 5. 4. 2004 - 11:04)

JANO, ja si myslim ze u liposukce na veku vubec nezalezi, je to tuk jak tuk...rozdil je asi spis v miste kde se uklada...Ja mela na pokoji spolupacientku,a te mohlo byt neco pres 45-tak do 50.snasela to vse uplne stejne jako my dve dalsi co jsme byli temer 30-tilete.

JANA (So, 3. 4. 2004 - 11:04)

AHOJ HOLKY, JIZ VICE NEZ PUL ROKU SLEDUJI VASE OTAZKY A ODPOV.OHLEDNE LIPOSKY.ZADNA VSAK NEPISETE KOLIK JE VAM NEBO BYLO LET-POPRIPADE PUVODNI MIRY PRED LIPOSUKCI A PO.Z TOHO USUZUJI,ZE JSTE URCITE MLADSIHO VEKU NEZ JA[41 17074].TAKY UVAZUJI O LIPOSUKCI AZ NA NI NASETRIM-BRICHO,BOKY,STEHNA.ZAJIMALY BY ME ZKUSENOSTI I STARSICH ZEN.DRZIM VAM VSEM PALECKY.

Zuza (Pá, 2. 4. 2004 - 16:04)

Ahoj Martino, dik za odpoved, jak se citis ted? Bolesti? Nerovnosti? Jeste je to oteklé? Nejak ztracim odvahu, kdyz ctu, jak tu holky maji boule...

deny (Pá, 2. 4. 2004 - 10:04)

Ahoj holky...tak jsem právě čtvrtý den po zákroku.A cítím se fakt docela fajn.Nepotřebovala jsem ani prášky na utišení bolesti, den ode dne se cítím líp!!!Dneska jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne. Odsláli mi toho prý dost-v papírech je napsáno 1,3 litrů, ale nevím, jestli i s tím roztokem???Dost mi ty otoky jdou dolů, docela se i bojím, aby pak to prádlo nebylo volné...-jaké máte zkušenosti???Jediné, co mi tedy není příjemné je spaní na zádech - byla jsem na břiše, takže jinak to prozatím nejde...Tak se mějte zatím moc fajn a všem, které se rozhodnou držím palečky!!!

Kvitko (Pá, 2. 4. 2004 - 09:04)

Ahoj Buco, holky - musím s tebou nesouhlasit, co se týče bolesti - mě to ani nepřišlo, ale myslím si, že je to tím, že každá jsme jiná ... Ono to, co popisuješ má logiku, doktor vysaje jednu oblast tuků, pak další, ale vlastně tím nemodeluje tu postavu, takže ty hrbolky chápu. Nicméně, pro mě je zatím i tahle budoucnost lepší, než s takovými hroznými boky, které mě moc trápily. Navíc jsem fakt fanda do sportu a doufám, že pravidelný cvičením - se to nějak srovná - cvičím fakt denně.Je to holky určitě risk, ale záleží na každé z nás,co vlastně od liposukce očekává.

BUCA (Čt, 1. 4. 2004 - 23:04)

Bohužel se musím přidat k těm, které mají s liposukcí ne zrovna dobré zkušenosti.Byla jsem na ní před 3 lety.Odsávali mi břicho,vnitřní a vnější strany horních stehen.Skutečně na oněch odsátých místech už nikdy nepřiberete, hrozí ale nevzhledné boule nebo nepravidelné přechody odsátých a neodsátých míst.Což je i můj případ.Břicho se tedy obzvlášť "povedlo".Takže jsem hubenější,ale nestejnoměrně "hrbolkatá".Asi nejjemnější by mohla být liposukce ultrazvuková.S tou ovšem zkušenost nemám.Já absolvovala tumescenční s lokálním umrtvením.Mimochodem bolesti prvních cca 24 hodin byly dost kruté.Takže případným zájemkyním držím palce ať dopadnou líp než já..

sametka (Čt, 1. 4. 2004 - 12:04)

Kvitko-protekat budes poradne, po moji liposce jsem byla na pokoji s dvema holkama co mely to same co ty...no do rana mela sestra co delat....a navic je lepsi kdyz to udela nekdo druhy,protoze sam si to clovek nevidi a nedosahne vsude....Jinak mozna se opakuji,ale i ja mam nerovnosti po zasahu plastickeho chirurga a jdu na opravu.Hrboly a ruzne prohlubne nejsou vyjimka,bohuzel.

Kvítko (St, 31. 3. 2004 - 15:03)

Ahoj Sametko, máš pravdu, že na jeho stránkách je napsáno, že menší zásahy dělá ambulantně. Nicméně já si myslím, že můj zásah byl docela velký .. A nenabídl mi ambulantní řešení. Tak ti nevím, ještě tam zkusím zavolat. Ovšem ještě se domluvím s manželem - protože první noc bych potřebovala vyměňovat vložky a přebalovat, nevím, jak budou vypadat ty stehna, ale při bocích jsem pěkně protékala .. Díky za zkušenost :).

Karla (St, 31. 3. 2004 - 14:03)

čau holky, čau Sametko, jak se máš?? Já byla na liposukci v říjnu a dnes je to už jako bych na ní ani nebyla, co se bolesti týče, super. Vzhled je také super, žádné nerovnosti, jen pod prdýlkou mám takový malý polštářek, ale to se prý ještě vstřebá, dost to šlo dolů. že některé sukně ze mě padají. Mám už asi 87 cm a po operaci jsem měla 93. Před operací jsem se neměřila, ale byla to hrůza. Jsem strašně ráda, že jsem na tom byla. Sametko a nechceš někam zajít, ted už je jaro, pokecáme, já si nemyslím, že v těch operovaných místech někdy ztloustnu to je tak vybraný, že je to asi navždy. Jak jsi na tom Ty, jsi spokojená, nelituješ?? Napiš a měj se krásně. K.

sametka (St, 31. 3. 2004 - 11:03)

Vrbicky dela liposku i ambulantne, vim to, vzdyt me to delal.

Kvítko (St, 31. 3. 2004 - 10:03)

Ahoj Katko,já taky nemám ty boky souměrný, mám jednu část těla širší, u mě je to dáno kostma. Doktora jsem se ptala na to samé. Je to vidět ale pouze při opravdu pečlivém pohledu. A abych pravdu řekla - neznám nikoho při tak pečlivém pohledu, kdo by byl souměrný. Já vím, že bych tě musela vidět, abych věděla o čem píšeš ... A zkoušela jsi jiného plastického chirurga, aby tě "dorovnal" pokud je to opravdu otázkou tuku a ne šlach, svalů a kostí?

Kateřina (St, 31. 3. 2004 - 08:03)

Já jsem u něj byla naposledy v listopadu a řekl,že nikdy nejsou obě nohy perfektně souměrné.Proti panu doktorovi vůbec nic nemám,je to moc příjemný člověk.Ale vidím,co vidím,bohužel.

Kvítko (St, 31. 3. 2004 - 08:03)

Ahoj Kateřino a ostaní holky, určitě je dobrý ukázat obě strany mince. My tady pějeme chválu a ty máš opačné zkušenosti. Nicméně musím říct, že jsi první a jediná z mnoha lidí, které znám. Proč by si jinak u pana doktora Vrbického dělaly ženské liposukce po několikáté, je tam jedna praštěná, ta už šla po deváté???!! Ne proto, že by se to nepovedlo, ona prostě ráda sladké a tak se ten tuk pořád hromadí v jiné oblasti a tu pak pan doktor odsaje ... už mi to přijde skoro životu nebezpečné, když si představím, kde se nakonec tuk může hromadit ... Kdyby jsi tu napsala více podrobností byly bychom ti všechny vděčné. I přes tvé negativní zkušenosti jdu 22/4 na liposukci vnějších stehen k panu doktorovi a neodradí mě tvůj neúspěch. A holky - slibuju všem tady, co čtete příspěvky a odhodláváte se k činu, že se ho na Kateřinu zeptám - uvidíme, co on na to. Určitě bychom měly dát šanci i jemu, se vyjádřit. Mě udělal práci perfektně (už jsem na liposukci jednou byla) a je to pro mě taková úleva, že si to umí představit jen ten, kdo něco podobného zažil. Možná jde o to, co kdo od liposukce čeká. Já měla na bocích opravdu nepřehlédnutelné boule tuku - a ty tam teď prostě nejsou a já si nemusím kupovat džíny o dvě čísla větší, které mi pak v pase dělají neplechu. Jediné, co mi u tohohle doktůrka vadí je, že to zatím nedělá ambulatně. Protože - asi pro každou by bylo nejlepší jet po zásahu domů a ne být na noc v nemocnici, navíc za 1400,- Kč ;). Závěrem snad - liposukce není zázrak, nesrovná vaše tělo do rovin modelek, jenom upraví některé nedostatky. Pak záleží na vašem tělu, organismu, péči, jak dopadnete ... Držím všem palce, ať jdete ke kterémukoliv doktorovi - ať splní vaše přání na jedničku. Já si myslím, že 12 cm přes boky pryč u mě je práce na jedničku :).

sametka (St, 31. 3. 2004 - 08:03)

Ahoj Katerino, psala jsem Ti email, kde jsem se Te ptala, co Ti na to rekl lekar (na ty prohlubne)? Muzes mi odepsat alespon tady? Diky. Sarlota

Kateřina (St, 31. 3. 2004 - 07:03)

Měřím 171 cm a vážím 61-63 kg,jak kdy.

Martina (Út, 30. 3. 2004 - 16:03)

Ahoj Katerino, muzu se prosim zeptat na vysku a vahu? Jen pro porovnani se mnou? ja si myslim ze jsem to taky nemela moc ale stejne jsem to riskla. Asi pro ten lepsi pocit ze sebe.

Kateřina (Út, 30. 3. 2004 - 12:03)

Taky jsem byla u Mudr.Vrbického,letos v červnu to už bude rok.Vnější stehna jsem neměla příliš velká,ale přesto mi to vadilo.Na jedné straně mi zůstala prohlubeň a na druhé mám příšerné hrboly.Jen aby jste si holky nemyslely,že to vždy dopadne super.Teď bych radši vrátila dobu před zákrokem.Ale jestli to máte opravdu moc,tak to za to asi stojí. Hodně štěstí!

Martina (Út, 30. 3. 2004 - 12:03)

Ahoj Blanko,na termin liposukce jsem cekala u doktora Vrbickeho asi 3 tydny a potom mesic na liposukci.Pro Zuku: stalo me to 17400 vcetne stahovacek a ubytovani. dela se to jenom v lokalnim umrtveni ale zustavas do druheho dne.holky ted v patek budu moct sundat stahovacky, uz se desne tesim.

Reklama

Přidat komentář