Reklama

Kluci a nahota doma

Návštěvník (Čt, 23. 2. 2023 - 06:02)

Ano. Se koukne bože.

Milan (Čt, 23. 2. 2023 - 06:02)

je to supr publiku a taky starý kmet

Vašek (Po, 20. 2. 2023 - 12:02)

Když mi bylo patnáct tak jsem byl na jarních prázdninách u babičky na vysočině byla to paráda na letní prázdniny jsem si to tam u ní zamluvil že přijedu už hned z kraje prázdnin a pomůžu se sběrem okurek které hojně pěstovala. Byla tam i její sousedka s dcerou které bylo šestnáct a taky chodili k babičce na pole pomáhat. No a večer jsme se chodili koupat na bazén k babičce na zahradu. Byl jsem zvyklý chodit se koupat nahý Ivetka se taky nestyděla a tak jsme se koupali nahatí večer i odpoledne nikdo tam nebyl jen my dva . Skoro pořád mi stál jak jsem ji viděl nahou tu její krásně zarostlou pičku Tak jsme celé prázdniny byli spolu ale nic mezi námi nebylo , občas mi řekla jestli chci že mi vyhoní ale že sexem počkáme až do příštích prázdnin. I tak se taky stalo to už byly prázdniny s praci na poli a večer bazén a pod pergolou jsme se občas pomilovali sice vždy s kondomem ale i několikrát až do dlouhé noci.Na konci prázdnin jsem byl krásně vystříkaný i ona si libovala a ještě jsme si vydělali slušné prachy za okurky které jsme nasbírali To jsme tak dělali každý rok až do mojí vojny tam naše radovánky s nahotou skončily. Byly to krásné léta.

milan (Čt, 23. 2. 2023 - 06:02)

supr článek

Petr (Ne, 19. 2. 2023 - 11:02)

Když jsem chodil asi do čtvrté třídy, spolužačka nám o přestávce vyprávěla, že si se svým bratrem, který chodil na stejné škole do devítky, hrají doma na doktory. Říkala, že ho bratr má velkého a už má u něj i chlupy. Tehdy jsem nemohl pochopit, že se tak velký kluk před svojí výrazně mladší sestrou nestydí.

LUKY (Čt, 23. 2. 2023 - 06:02)

já sem byl hodně malí taky sem s neteří jsme našli časopis otce tak jsme taky dělali třeba pusinky a i jsme ten zbytek to samozřejmě nešlo neteř to pamatuje já taky taky sem u ni doma byl a dělal jsem že spím a dělala to s klukem pod peřinou hekala pak tam vlezla setra s jídlem tak šli na záchod ho tam dodělat sem se vrátil do pokoje a vyhonil tomu klukovy to došlo než sem to hodil klacek do trenek i v 13 spala u mě skákali jsme po posteli kalhotky tak pak spát taky sem ho honil vím že mě viděla trochu trapné jinak se sestřenkou sem spal dohromady s kamarádkou i kluka ve třech se sestřenkou několikrát jenom spolu pořad už ne tolik ale o svátcích zatím nemá kluka nejlepší ze všech holek polyká do zadečku nevím že jsi s toho tak hotoví

Návštěvník (Čt, 23. 2. 2023 - 08:02)

Co to píše za dítě!

Orsi (St, 15. 2. 2023 - 19:02)

V naší rodině nebyla nahota zakázána, ale stejně ani přikázána. Během letních dnů na zahradě se syn najednou sám přestal oblékat, když mu bylo kolem 6 let. Synovec byl o 4 roky starší a přesto začal postupně zůstávat nahý i on. O pár let později to vypadalo dost komicky, synovec byl nadmíru obézní a ještě i ve 14ti mu nebylo mezi nohama vidět téměř vůbec nic. Syn byl naproti tomu hodně hubený, a když byl otočen zády, nemusel se ani sehnout a přesto mu bylo pořád vidět dírku, koule a provísající pinďour. Neřešili jsme to, pokud se kluci takto cítili dobře, nevím proč bychom jim do toho měli kecat, a také nás zajímalo, kdy ta jejich nahá léta skončí.

Návštěvník (St, 15. 2. 2023 - 21:02)

A kedy to teda skončilo, do koľko rokov chodili nahi?

Orsi (St, 15. 2. 2023 - 21:02)

Švagr se synovcem se odstěhovali, když mu bylo těch 14 a zahrada se pak prodala, tak jsme se přestali vídat. Ale našemu klukovi zůstala ta záliba v nahotě až dosud. Když je v bytě horko, bez problémů shodí kalhoty i teď a to mu bylo loni už 16. Od té doby se pořádně vytáhl do výšky, už měří 187. Poslední dobu alespoň více sportuje tak není natolik hubený jako dřív. Jeho nahoty si už téměř vůbec nijak speciálně nevšímáme.

Rmn (St, 15. 2. 2023 - 16:02)

Ja si myslím, že ak sa chlapec hanbí a nechce byť nahý, žiadna mama není tak blbá, aby svojho syna k nahote nútila. To potom už nie je matka ale jeblina. No veľakrát sa stáva že niektorí chlapci nahotu obľubujú a užívajú si, keď sa môžu ukazovať nahatí. Ak im to mamy, babky a tety nezakazujú a tiež sa im to páči, tak je to situácia win win.

jarda (St, 15. 2. 2023 - 08:02)

Když máma koupí holce 8 až 10let plavky a klukovi v 10 až12 ti to nemá za potřebí. Ať si zkusí jak se kluci cítí když jsou z donucení ženy-mámy bít nazí v 8 nebo 10ti letech. Ať se svleče donaha nejen doma a jde do obchodu?!! Je to stejný jako u 10-12ti letého kluka. Kterého si jdou holky a ženy očumovat je jedno venku nebo doma. Nahota doma? Kluk musí, holka ne! Prsa nemá a klín vidět není! Ať je máma také doma nahá. Klukovi to vadit nebude a holce je to jedno.

Návštěvník (St, 15. 2. 2023 - 10:02)

Nahota se může stát trestem a ponížením, jestliže je spojena s proviněním. Takový výprask na holou, kdy jsou odhaleny genitálie na delší dobu, je velmi přísným trestem. Naproti tomu přirozená nahota při koupání, nebo doma v letních pařácích se může stát příjemným osvěžením.

Návštěvník (St, 15. 2. 2023 - 10:02)

Super nazor. Zial matky su v tomto blbky!!! Nadrzane jebnute pice!!! Dakujem za nazor

Ivet (Čt, 9. 2. 2023 - 09:02)

Omlouvám se za zdvojení dotazu

Ivet (Čt, 9. 2. 2023 - 09:02)

Jak ti to teta nabízela, že můžeš být před ní a sestřenici nahatý? A jak se potom vůči tobě chovaly, když jsi byl stále nahý, komentovaly tě nějak? Já být tou sestřenkou, taky bych se svlékla, líbilo by se mi být nahatá spolu s tebou.

Ivet (Čt, 9. 2. 2023 - 09:02)

Jak ti to teta nabízela, že můžeš být před ní a sestřenici nahatý? A jak se potom vůči tobě chovaly, když jsi byl stále nahý, komentovaly tě nějak? Já být tou sestřenkou, taky bych se svlékla, líbilo by se mi být nahatá spolu s tebou.

Jakub (Čt, 9. 2. 2023 - 11:02)

Teta mi nic nemusela nabízet, nahatý jsem byl na tý chalupě od mala, nikdy mne nenapadlo, abych si něco na sebe bral. Leda, když nebylo počasí, lítat venku nahatý. Nahatá byla stále i sestřenka, teta i mamka. A tety kamarádky, které občas za ní přijely, si také užívaly nahoty. Na tý chalupě byl a je prostě nudistický ráj.

Návštěvník (Čt, 9. 2. 2023 - 17:02)

Teta a sestřenice. Už jsem to psal. Jak přijely na návštěvu, tak mne holky někam zatáhly aby studovaly mé pohlaví a já jejich. Byly dvě, tak mi na ně stačily ruce a o jazyk se musely střídat, zatímco ony zpracovávaly mé genitálie vším co mohly, kromě zásunu. Když nás přistihla teta, vždy je vylískala, ale mne ne. Asi věděla že jsem v tom nevinně, protože sestřenice byly divošky. Dělaly si to i mezi sebou.

Žila (Čt, 23. 2. 2023 - 07:02)

to holky dělají v 8 třidě jsme to i vytahovaly penisy při v hodině nám šahali mezi nohy aby byl v pozoru holky jsou dračice ony leda tak prsa pokud teda nebyl penis slušný to pak občas vyšlo na sex jeden ho měl se rvali i přestoupily dvě šikana pro penis ženy se kouknou i radí naposledy na vojně opušťák v hospodě dvě s kamarádem za barák a ukaž mám teda měl jsem slušného kámoš taky ti byly divošky se vyměnily je my 55 rád na to vzpomínám

Reklama

Přidat komentář