Reklama

První soulož - pocity

Návštěvník (Po, 19. 6. 2023 - 16:06)

Pomáhal jsem starší opuštěné paní skládat uhlí do sklepa. Když jsme byli s prací hotoví, řekla že vypadám jako čert a že se u ní můžu vykoupat. Než jsem se vykoupal, tak vyprala vše co jsme měli na sobě. Pak se šla vykoupat i ona. Byli jsme oba nahatí. Nakrmila mne a napojila vínem. Řekla že musíme počkat než prádlo uschne a zatím se můžeme pěkně pobavit. Nejdřív mi vyhonila a vykouřila ptáka. Pak mi ho znova nahonila, položila mne na záda a strčila si ptáka do kundy. Natřásala se na mě dokud jsem znova nestříkal do ní a pořád ho měla v sobě, až se zas postavil. Pak pokračovala dokud naše svršky neuschly. Pak mi řekla, že jsem hodný kluk a že o tom nesmím nikomu vyprávět. Oblékl jsem se, dostal výslužku a šel jsem domů. Máma se mi vyptávala proč jsem u ní byl tak dlouho. Řekl jsem jí pravdu, ale co bylo mezi koupáním a usušením prádla jsem zamlčel. Řekl jsem že jsme hráli dámu.

Jiřina (Pá, 23. 6. 2023 - 14:06)

Já byla již v mládí trochu silnější, tak jsem nebyla ta hvězda kolem kterých kluci lítali, vozili je na motorkách a chodili s nimi randit. Já sice na různé čaje a zábavy také chodila, ale vždy jsem šla s partou domů. Ve dvaceti letech se ostatní holky různě vdaly a já neměla vlastně s kým na akce chodit. Jela jsem od cestovky na rekreaci na Vranovskou přehradu, kde byla parta nějakých kluků se kterými jsem se začala bavit. Hned první večer jsem šla z kavárny s jedním z nich a on mi normálně řekl, zda může ke mě jít, protože věděl, že jsem sama. Já to uvítala všemi deseti, protože do té doby jsem s žádným klukem nebyla. Kluk se nejprve přiznal, že jsem jeho první a když jsem mu řekla, že jsem také panna,tak se divil. Zvládli jsme to i s tou perforací, ale pak jsme spolu spali celý týden. Ještě jsme po několikrát volali, ale pak jsme to ukončili, jen jsem čekala měsíc zda to nezanechá následek, protože jeho sperma jsem snad měla všude. Závěrem chci říci, že takovou rozkoš jako jsem prožila s tím kluken na té Vranovské přehradě jsem za celý zbytek života nezažila i přesto, že manžel je docela dobrý milovník.

Jana (Po, 5. 6. 2023 - 07:06)

Pocit z první soulože jsem měla zvláštní, protože já prvně souložila se spolužákem již ve čtrnácti letech, kdy jsme to chtěli oba zkusit. Mě to pak asi tři dni děsně bolelo a já měla strach, zda se mi něco nestalo, ale nemohla jsem to nikde říci. Pak jsem měla asi dva roky pauzu a když jsem se milovala po druhé to mi bylo již šestnáct, tomu klukovi již dvacet a několik holek již měl, tak to jsem prožila děsné potěšení i když ten kluk neměl zrovna vějak velké mužství. S ním jsem souložila asi třikrát víc ne, protože on děsně střídal holky a mě se to nelíbylo.

Julie (St, 31. 5. 2023 - 15:05)

Pokud by to četl někdo kdo mi zná tak ředne to je kráva, že zde píše pocity z první soulože.
Jelikož si myslím, že nikdo ze známých to nepozná, že jsem to já, tak se musím svěřit.
Před pěti lety jsem co dvaadvaceliletá holka byla s kamoškou na dovolené v Krkonoších.
Večer jsme seděli v baru a tam též seděli dva kluci přibližně stejně staří a stále po nás pokukovali. Říkám kámošce je to sice blbý, ale já je pozvu ke stolu, protože se mi ten jeden děsně zamlouval. Šla jsem jako na WC a když jsem se vracela, tak říkám těm kluků, nechcete si přisednou. Bylo jasné, že chtějí jen se styděli. Představili jsme se a kluci na tykání, že si musíme dát panáka. Bylo jich ještě několik. Nebudu se vice rozepisovat, ale dopadlo to tak, že jsme si rozdělili pokoje, já s tím klukem do jejich a kámoška s tím druhým do našeho. Nevím jak oni, ale souložit souložili, protože prostěradlo bylo ráno řádně naškrobené. Mi jsme začali hezky pomalu, pomalu se mi ho tam snažil zasunout až jsem najednou vykřikla a on se lekl co se stalo. Tak jsem ho políbila, že již nejsem panna a on se přiznal, že jsem také jeho první. Pak již souložil jako o závod a chtěl i střídat polohy. Já byla tak šťastná, jako nikdy. Jenže nám to nevydrželo.

Luboš (Po, 29. 5. 2023 - 16:05)

Většina kluků vyprávěla o souloži jako denní chlebu, já jsem stále neměl příležitost i když ji bylo již 23 roků. Pak jsem možná i náhodou si přisedl na jednom školení k holce a o přestávce jsem se s ní začal bavit a velice jsme si rozuměli. Když školení skončilo, tak jsem ji svezl autem domů a hned jsme se domluvili na druhý den, že zajedeme na kávu. Asi jsme to chtěli oba, tak jsme se na té kávě moc nezdrželi a pojedeme ke mě na naši chatu. Ona již říkala, že již panna není, ale já se nepřiznal, že jsem panic, tak jsem se snažil. Asi to nepoznala a já měl takový výkon, že jsem to dokázal třikrát za sebou, bez žádné ochrany a vždy jsem se udělal do ní. Prve hned neotěhotněla, ale mi jsme souložili stále bez ochranny a asi po půl roce přišla radostná zpráva, že jsme v očekávání. Dnes již máme tři děti v základní škole.

Jitka (Ne, 28. 5. 2023 - 15:05)

Muj první sex byl ve třinácti letech a byl anální. O panenství jsem přišla v šestnácti. Co se týká toho prvního byl skvělý úžasný. Měla jsem starsiho zkušeného kluka a jsme spolu dodnes, uz patnact let jsme manželé. Mimochodem analku se držíme pořád. No a důvod proč tak brzo? Lhala jsem o svém věku. Což mě uvěřil každý byla jsem už dost vyspělá. Jsem štíhlá vysoká takže nebyl problém. No a anal? Bála jsem se otěhotnění a taky že by někdo přišel na to že nejsem panna. Což už vím že je nesmysl. Nicméně pro mě anal znamená téměř okamžitě a silně orgasmus.

Monika (Pá, 19. 5. 2023 - 08:05)

Každý to měl jednou poprvé. Já jsem z toho moc neměla, protože jsem byla opilá. Byla jsem na jedné soukromé akci s klukem se kterým jsem chodila, ale zatím jsme nic neměli, zde se pilo a já byla již docela veselá a přemluvila jsem právě toho kluka, aby mi to uděla. Ten kluk byl rád protože již chtěl taky. Ta akce byla venku, ale mi jsme šli dovnitř té chaty, tam jsem se svlékla, svlékla i toho kluka, lehla na poslel a roztáhla nohy. Tomu klukovi stál, že jsem mu ho nemusela honit. Ten kluk mi to tam bez rozmyšlení vrazil, sice jsem něco cítila, ale jak jsem byla opilá, tak jsem žádnou bolest necítila, ale ani žádné vzrušení, což mi bylo později trochu líto, když třeba holky vyprávěly jaké to bylo poprvé při odpanění.

Martina (Čt, 18. 5. 2023 - 08:05)

Moje první soulož byla na dovolené v Náchodě. Mě bylo již jednadvacet a bez kluka. Tam jsem hned druhý den se poznala docela s fajn klukem a asi oba jsme to hned chtěli. Domluvila jsem s kámoškou, že nám večer uvolní pokoj a že půjde spát právě do pokoje toho mého kluka k jeho spolubydlícímu. Byli jsme sice oba trochu neohrabaní v sexu, ale na to, že jsme se šli milovat oba poprvé, tak jsem ho tam během chvilky měla. Trochu to bolelo, on měl na něm i trochu krve. Já ale chtěla dál, tak pokračoval až do úplného vyvrcholení. Byli jsme oba tak děsně zamilovaní, že jsme hned plánovali svatbu, děti a život. Ještě na té dovolené jsem otěhotněla a vše mělo docela rychlý spád, opravdu jsme se vzali, za devět měsíců byl na světě kluk a za rok druhý. Jenže asi jak to chodí jsme se za sedm let rozvedli, protože bývalý manžel si našel jinou se kterou čekal jeho dalšího potomka.

Návštěvník (Čt, 18. 5. 2023 - 09:05)

To je mi líto. Začátek byl hezký, románový. Konec smutný. Potvrdili jste pravidlo, že každých sedm let je pro manželství kritických. My máme dlouhotrvající manželství bez krizí. Brali jsme se už zkušení, takže jsem svou nastávající o věneček nepřipravil, ale stalo se to dříve. Dělal jsem na táboře praktikanta a byla tam vedoucí u děvčat, krásná blonďatá studentka pedagogické fakulty. Jednou mne přistihla při onanii. Nejdřív mi vynadala, že se to nesluší, ale pak se vrátila, jestli bych jí neodpanil. Jenom to a nic víc. Zkušenosti už jsem měl a protože byla pěkná, tak jsem souhlasil. Byla noc, šli jsme do lesa ke krmelci. Chtěla to zezadu. Opřela se o ten krmelec, chvilku jsem jí dráždil poštěváčka aby zvlhla. Když jsem zasunul, tak vyjekla bolestí. Pak jsem penis vytáhl a byla na něm krev. Jenže jí to nestačilo zapřela se a chtěla abych pokračoval. Za chvíli měla dlouhý orgasmus a pak, už asi uspokojená se odpojila a dost nešikovně mne vysemenila rukou. Potom už o mne nestála, ale randila se starším hlavním vedoucím. Určitě spolu píchali. Byl jsem jen otvírák..

Návštěvník (St, 17. 5. 2023 - 17:05)

Na první soulož mám ne moc dobré vzpomínky. Bylo mi šestnáct a holce taky tolik. Jak se souloží jsem odpozoroval od rodičů i jiných, které jsem při tom viděl. Holka taky věděla o co jde. Nebyl jsem první, protože věděla jak mi nastavit prcinu, abych do ní dobře vnikal. Domluvila nám to její starší kamarádka, která hlídala, protože se to odehrávalo v parku, sice za tmy, ale bylo dost vidět a tak nás spíš pozorovala a při tom se taky ukájela. Měl jsem kondom a tak díky němu, nebo vyrušováním její kamarádkou mi to trvalo dlouho. Po více jak půl hodině už toho holka měla dost, cukla mi a šla domů. Pak mi poslala dopis, že se se mnou rozchází, protože jsem jí udělal bolest. Když jsem nebyl uspokojený, tak jsem se honil. Kamarádka zůstala a řekla abych toho nechal, že má lepší nápad. Vzala si mne na stojáka bez kondomu a sama řídila pohyby. Když jsem jí řekl, že už budu, tak mne dodělala rukou a byl jsem takto uspokojen. Kamarádka měla kluka a tak si jen udělala výlet jinam. Vzápětí jsem začal šukat spolužačky a holky od nás. Už jsem věděl jak na to.

Anonym (Po, 2. 9. 2024 - 22:09)

Tak to je ten opačný pól, sex nezralých lidí, kteří to dělají bez citu a přesně takovou to má kvalitu. Nulovou.

Lukáš (St, 17. 5. 2023 - 16:05)

Z internetu jsem měl našteno o souloži hodně, ale praxe mi chyběla. Ve dvaceti jsem byl stále panic. Na jednom večírku jsem si děsně rozuměl s holkou které bylo patnáct již pryč. V tom okamžiku jsem vycítil, že by mohla chtít. Šli jsme na procházku a byl opravdu krásný vlahý večer, jak podle Máchy. Sedli jsme si do trávy a začali líbat. Po chvilce jsem ji měl svlečenou, ona se nebránila hlavně pomáhala. Nečekal jsem ani na žádnou předehru a pomalu jí ho tam zasouval, až řekla dělej, tak jsem přirazil a nále přirážel. Kondom jsem neměl, ale věděl jsem, že musím vyndat, tak jsem ho včas vyndal. Oba jsme prve byli děsně šťasný. Chodili jsme spolu než šla na vejšku do Prahy a tam si našla jinýho, tak jsme to ukončili.

Romana (Po, 27. 3. 2023 - 17:03)

Moje první soulož byla až ve čtyřiadvaceti letech, kdy jsem jela se šéfem na služební cestu a on, zda má objednat dva pokoje nebo jen jeden pokoj pokud mi to nevadí. Já že nevadí a i když byl o hodně starší a ženatý, ale vduchu jsem na to myslela, že bych to mohla poprvé mít.
Stalo se, večer jsem šla do sprchy a pak vyšla jen v průhledné krátké košilce do poslele, on se šel osprchovat a nechal již svítit jen pampičku, zachvilku vyšel úplně nahý a zda může ke mě, já řekla že ano. Začal mi krásně líbat, hladit prsa, roztáhl nohy a zasunul mi to tam, když jsem vyjekla, tak mu došlo, že jsem byla panna. Za chvilku mi to již nevadilo a tento padesátník, byl nejlepším milencem co jsem poznala.

Jirka (Po, 27. 3. 2023 - 08:03)

Když mi bylo 14 měl jsem strašně malinkého holélo pindíka.Scvrklý vypadal jako 2 cm červik.Ostatní kluci se mi smáli že tam nic nemám. Honil jsem si ho několikrát za den a během minuty mi v něm zacukalo a měl jsem strašně krásný pocit ale nic ze mě nevystříklo a měl 6,5. cm. Na koupališt jsem si vycpal plavky igelitovým sáčkem abych vypadal že tam něco mám.

bezejmená (Ne, 26. 2. 2023 - 05:02)

poprvé a těhotná moc děkuju mužskému pokolení

Anonym (Ne, 26. 2. 2023 - 04:02)

ve 15 Při první souloži sem jenom visel v kundičce se nepohyboval ostuda po druhé už dobré

Roman (Po, 13. 2. 2023 - 07:02)

Ahoj, je mi již 48 let a ještě jsem neměl žádnou holku ani ženu, jsem prostě panic, jen si to někdy udělám sám rukou. Nejsem asi ani tak oškliný, ale spíše se stále nějak stydím. Potřeboval bych poradit, jak se s někým seznámit, aby mi zasvětil a mohl si jak se říká konečně za šukat. Jak zde píšete, kdo jak je obdařen, tak jsem i docela vyvinutý.

Karel (Po, 27. 3. 2023 - 08:03)

Já jsem prvně souložil ve čtyčiceti letech, dřív jsem byl také s holkou, ale většinou se mi nepostavil, protože jsem měl vypito. Tenkrát jsem se začal líbat a než jsem zasunul, tak jsem vytekl, tak až když se mi postavil znova jsem zasunul a za chvilku se do ní uděla. Pak již to bylo dobré, ale většinou jsem se stejně udělal děsně brzy.

Vašek (Po, 13. 2. 2023 - 09:02)

Romane, to se těžko radí, kdybys byl ve věku dospívajícího, ale starej pařát a neumí si poradit, to je víc než smutné. já jsem měl štěstí na děvčata, také jsem se styděl, někdy sem ze sebe nemohl vypravit slovo, mlčel sem a koukal jako idiot. Ale! Když mně bylo 14 let přišla za mnou spolužačka a že je doma sama, šel jsem aniž bych tušil co příjde. Sotva vstoupila na schody verandy, koukám že ji spadly kalhotky. No nic říkám si, v obýváku na jednou si lehla na zem a vyhrnula sukni, mě přitáhla k sobě a už jsme byli na sobě. No a co styděl sem se ale zasunul sem. Potom to šlo samo, na intru sem jezdil se spolužačkou k ní domu, já to měl domů daleko, tak jsem trávil každých 14 dní víkend u jejího tatínka. Chovali jsme se hezky, pekli jsme koláče, Veronika vařila oběd a tatínek spal anebo odešel hrát kuželky. No a my jsme zatím prcali jako červený mravenci. A pořád sem se styděl, budoucí manželka mě také vlákala do pasti na buchty, a svatbu vyřídila, prostě stydlení má své výhody :-))

Tomáš (Pá, 22. 4. 2022 - 16:04)

Chybělo mi do osmnáctých narozenin asi týden, když spolužačka ze školy mi pozvala také na její 18. narozeniny. Když skončila oslava a většina odešla, tak mi ta kámoška na rovinu řekla, že je ještě panna a by to chtěla poprvé se mnou. Já jsem se nezdráhal jelikož se mi líbyla a já byl také ještě panic. Při milování, když jsem ji řekl, že je moje první, tak se trochu zarazila a měla strach, zda ji to nebude bolet. Zvládli jsme to jako oba začátečníci svěle. Při protžení blány jsem měl na penisu trochu krve, ale když jsme souložili již po třetí, tak si myslím, že jsme již byli profíci a měli i polohy. Po čtvrté jsme již nešli, protože kámoška měla jen tři kondomy a já s tím nepočítal a neměl žádné. Bez jsme to neriskovali, protože kámoška měla období uprostřed mezi menstruací a to bývá nejplodnější.

Reklama

Přidat komentář