Reklama

Kluci a nahota doma

Lucie (Čt, 23. 2. 2023 - 12:02)

Mně se stalo ve škole v 8. třídě o přestávce, když jsem svačila, že si před moji lavici stoupli dva spolužáci, najednou si rozepnuli kalhoty a ukázali mi ochlupení. Viděla jsem i kořeny jejich penisů. Překvapilo mě to tak, že mi málem zaskočilo. Ale zároveň mě to i strašně vzrušilo a léta jsem pak při té představě masturbovala. Dodnes na to ráda vzpomínám.

Michal (St, 8. 2. 2023 - 23:02)

Babicka muze dospeleho kluka vnimat jako kluka maleho pokud je senilni. Ja si vubec nepamatuju jak mne jako maleho matka a babicka myly a si mne to nevadilo, ale kdyz mne starsi sestra a matka videly nahyho kdyz mne bylo 17, tak jsme to urcite vsichni 3 povazovali za uplne jinou situaci.

Návštěvník (Čt, 16. 2. 2023 - 01:02)

Měli tě učit raději pravopis

Michal (Čt, 16. 2. 2023 - 15:02)

Babicky i matky byvaji zeny a proto "mely", nikoliv "meli".

Návštěvník (Čt, 16. 2. 2023 - 19:02)

To je teda pěkně klukovsky erotický postřeh. A navíc ještě nediakritický...

Návštěvník (Pá, 10. 2. 2023 - 10:02)

Michale, v jaké situaci tě viděly nahého?

Michal (Pá, 10. 2. 2023 - 15:02)

Pozoval jsem nahej pro svoji starsi sestru. V te dobe mela "atelier" v dome nasich rodicu, kde jsem taky bydlel. Pozoval jsem nekolik hodin behem dvou dnu a pak jeste kratce pri dokoncovani obrazu, ruznych detailu tela atd.. Kdyz tam vstoupila matka, muj instinkt byl si dat jednu ruku pred prirozeni a druhou zakryt zadek, ale stud jsem prekonal a stejne rychle odesla. Ted jsem o nekolik let starsi a sestra chce, abych pozoval zase. Ted je ale vdana a ma decka, tak je to mozna jeste citlivejsi nez tehdy.

Návštěvník (So, 11. 2. 2023 - 11:02)

Michale, to by mohla být docela prekérní situace, kdyby se ti během dlouhého pózování ztopořil penis a do toho by tam přišel ségřin manžel.

Návštěvník (St, 8. 2. 2023 - 21:02)

Jendo, věkový rozdíl mezi tebou a babičkou je stále stejný, takže ona tě pořád vnímala jako malého kluka, kterého před tím určitě mnohokrát myla. Ty jsi jí pomohl se zavařováním a ona ti zase chtěla pomoci vydrhnout z těla červené fleky. Nijak eroticky to nevnímala. O tom, že bys měl erekci, nic nepíšeš, takže ani ty jsi to nijak eroticky nepociťoval. A kdyby babička viděla, že se ti topoří, tak by jistě s tím mytím přestala, protože by si najednou uvědomila, že už nejsi dítě ale dospělý kluk.

jenda (St, 15. 2. 2023 - 03:02)

To ne, žádná erekce nebyla proboha, je to přece moje babička, nemyslel jsem na takové věci. Ještě si dokonce pamatuji, že přišla letní bouře a na večer bylo chladnější, takže i mezi nohama mi to vypadalo spíše jako u malého kluka, než u dospělého. Chtěl jsem tím říct jen to, že iv takovém věku byla pro mou babičku moje nahota zřejmě naprosto normální.

Jakub (St, 8. 2. 2023 - 11:02)

Já si užíval a stále užívám nahoty (nejen) doma pořád. Je to ale tím, že mamka i teta jsou nudistky. Takže doma, hlavně v létě, máme byt pod střechou a bývá tam fakt hic, si na sebe něco beru jen výjimečně. Mamky 2 kamarádky, které za ní občas přijdou, jsou na to zvyklé. Marta byla i mou třídní na základce.
Na chalupě u tety plavky nenosí nikdo, sestřenka pokušitelka se často starala, aby mi jen tak volně nevisel. Dnes už má svýho kluka, takže se stará spíš o něj.

FELICITA (St, 8. 2. 2023 - 08:02)

Nahota kluků mohla mít na chudém venkově i jiné důvody. Někdy ve druhé třídě mě soudružka požádala, abych zanesla domácí úkoly spolužačce ze sousedství. Byla to sociálně slabší rodina se sedmi dětmi (5 kluků, 2 holky) - spíše takoví outsideři. Když jsem tam přišla, akorát všichni sourozenci seděli pohromadě protože jedli nějaký meloun, a jak jinak - 2 holky v šatičkách, a 5 kluků nahatých. Do té doby jsem jako jedináček nahého chlapce živě ani neviděla a zde najednou pět nahých kluků přímo předemnou, od batolete s miniaturním pipíkem až po puberťáka s mírným ochlupením a vyvinutým klackem. Dívala jsem se jako blbá, ale oni si z toho vůbec nic nedělali, nadále se motali kolem jako bych tam ani nebyla. Asi jsem tehdy podvědomě využila šanci a začala jsem se kamarádit se spolužačkou jen kvůli tomu, abych ji mohla navštěvovat a obdivovat její bratry. A opravdu pokaždé byli kluci nazí, někdy nanejvýš v tílku. V tom malém domečku nebylo moc místa, takže jsem si je mohla celou dobu detailně prohlížet. Později jsem se na to kamarádky zeptala, a ona že to je prý normální, kluci by během dovádění kalhoty okamžitě zničili a víc si nemohou dovolit, pouze pro každého jedny sváteční, které si mohou vzít jen když jdou na procházku do vesnice, jinak mají od mámy zakázáno oblékat si je. Takže to bylo možná i kvůli špatné finanční situaci, pokud to nebyla jen výmluva nebo co. Ale v té době byli v domácnostech kluci bez kalhot asi tak častý jev, jako jsou dnes kluci bez trička a nikomu to nepřipadalo nenormální.

Hmmm (St, 8. 2. 2023 - 09:02)

Tak toto Ti teraz strašne závidím. Aj ste sa spolu s chlapcami hrali, keď si tam chodila, alebo si ich len potichu potajme pozorovala? Nejaké šteklivé hrátky v tej dobe asi nehrozili, všetko bolo v mierach slušnosti, či?

Návštěvník (St, 8. 2. 2023 - 09:02)

Ále na doktora sme sa hrali tiež. Iniciatívne v tomto boly skor dievčiny.

FELICITA (St, 8. 2. 2023 - 09:02)

Dva kluci a ta jedna holka byli mnohem mladší. Na ty bylo třeba občas dohlížet, ale většinou se motali ještě u mámy. Ale ti tři starší kluci byli pro mě mnohem zajímavější, bylo jim možná 10, 12 a 14 let. Ze začátku jsem je asi lépe rozeznávala pohledem mezi nohy, než pohledem do obličeje. Ale často se k nám přidali, když jsme hráli nějakou hru, vůbec se nestyděli že mi přitom ukazují úplně všechno z těsné blízkosti, dokonce jsem měla dojem, že ten nejstarší to dělá schválně. Mnohdy mi něco vzal, abych se s ním pak o to natahovala, přičemž si na to sedl nebo lehl, a jak jsem se snažila vzít si to zpátky, přirozeně jsem se ho leckde dotýkala, navíc když předemně záměrně nastavoval jisté části těla. Pak se samozřejmě přidali i ostatní. Ale hlavně, že jsme se u toho dobře bavili. A přesně jak jsi napsal, v mezích slušnosti.

Návštěvník (St, 8. 2. 2023 - 08:02)

Tak to bývávalo. Prožil jsem dětství u prarodičů na venkově. Ráno si děda sundal pyžamo a měl erekci. Pak si natáhl trenky a šel se umýt a nasnídat. Babička vstávala dřív aby uvařila kafe. Sundala si noční košili a jak byla, tak se šla umýt i v rozkroku. Pak si vzala na holé tělo domácí šaty. To všechno jsem sledoval. Když bylo teplo, byl jsem nahý celý den a nikomu to nevadilo. Jen když přijela návštěva, jak která, tak jsem si vzal trenky.

jenda (St, 8. 2. 2023 - 11:02)

Některé babičky jsou v této věci zásadové, s tím nic nenaděláš. Já jsem byl těsně po maturitě, když jsem šel na letní zahradu pomoci babičce při zavařování červené řepy. Vyoblékaný pouze v bílých lehkých kalhotách a tílku. I v takovém věku mě ještě normálně přinutila svléknout se donaha, abych si prý nezašpinil ty nové hadry, protože to se už nevypere a na zahradě jsem neměl nic k převlečení. Kromě nás dvou tam nebyl nikdo, tak jsem se s ní nechtěl hádat a poslechl jsem. Tak jsem tam kolem ní pobíhal s holým kokotem jakoby nic. Ale uznávám, že měla pravdu - celý jsem byl od té červené šťávy, takže v tom bílém bych vypadal strašně. Jak to obvykle babičky dělají, nakonec ještě namočila hadr a začala mě drhnout. Když se dostala mezi nohy, to mi už opravdu přišlo poněkud zvláštní. Pro ni jsem asi byl pořád ten její malý vnouček i když mi bylo devatenáct, tak jsem to neřešil a snažil jsem se to nějak pochopit.

Honza (Út, 7. 2. 2023 - 08:02)

Já obřízku nemám ale nosím pořád žaluda venku a večer spím nahý. Viz foto. PS 18 let.

https://ibb.co/ZY5fxfw
https://ibb.co/m6DQyWN

Návštěvník (St, 8. 2. 2023 - 23:02)

Odkazy nefunguji

Návštěvník (Út, 7. 2. 2023 - 10:02)

Moc pekny penis. Si gay? Bi? Hetero? Kolko cm ked sa postavi?

Reklama

Přidat komentář