Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Tonda wet (Ne, 12. 2. 2023 - 01:02)

Lukášku chtěl bych s tebou nosit ven kombinézku a počurávat se v ní. Strašně rád se počurávám. Je to taky fetiš

Lukáš (Ne, 12. 2. 2023 - 21:02)

Jo fetiš ? Dělej si co chceš do kombinézy nechčiju jako ty, to by bylo pod mou úroveň. Když už si to udělám tak masturbaci do ní to znamená že semeno skončí na vrchním materiálu jako je šusťák nikoliv že bych chcal do kombinézy. Ty si dělej co chceš a navíc bych s chlapem nic nepodnikal protože tohle je návrch teplouše a si buzerant ? Víš co si myslím ? Že si spíš děláš prdel. A vydáváš se za Tondu. Jestli si pravý Tonda wet a ten zná můj e-mail protože jsem mu prodal dvě zimní kombinézy a komunikovali jsme spolu přes mail a znám jeho pravé jméno takže schválně napiš mi zde můj email vsadím krk že to neznáš a snažíš se jen prudit a otravovat.

Lukáš (Ne, 12. 2. 2023 - 21:02)

A já bych zase toužil tě mlasknout obuškem co ty na to ?

Hans B.B. (Pá, 10. 2. 2023 - 14:02)

Myslím, že proto tu je možnost registrace. Nepotřebuješ k ní nic jiného než nick, heslo a nějaký e-mail (ten je neveřejný). Pak se nikdo nemůže vydávat za někoho jiného, systém nedovolí registraci už existujícího nicku někým dalším. Bez ní ten nick může použít kdokoliv.

Lukáš (Pá, 10. 2. 2023 - 20:02)

Tak když je možné psát zde bez registrace tak je to asi zbytečné ale nějaký Tonda wet tu píše že se někdo za něj vydává. No a k ty registrace aspoň u mě je zbytečné když sem zavítám jen někdy a urážek jiných lidí se nedá nikdy vyhnout frustráti jsou bohužel všude.

Lukáš (St, 8. 2. 2023 - 01:02)

Ještě dodám že se asi nejedná o Tonda wet když jsem si s ním psal email bavil se se mnou jako nový člověk a tady na fóru pod stejným jménem jako že se za něj někdo vydává píše po každé něco jiného tedy buď se skutečně někdo za něj vydává nebo je to rozdvojená osobnost. Sem do diskuse chodí různá sorta lidí a podepsat se pod různými nicky jmény a podobně. Zkrátka ať je to kdokoliv ať si píše kdo chce a co chce hlavně že druhé bezdůvodně neuráží a když už tak fakt na magory nereagovat. To že někomu vadí náš fetiš a považuje nás za nenormální psychopaty a jak se máme léčit jací jsme uchylové devianti ale Bůh ví co jsou tito zakomplexovaný puritánský lidé zač a co samy dělají. Takový co rádi kritizují poučují druhé jsou že všeho nejhorší nás by chtěl takový chudák moralizovat ukazovat a sám si u sebe neumí udělat pořádek. Mám kolem sebe lidi a dozvídám se o sobě jaký jsem teplouš a jen proto že nemám ženskou ano nemám a proč nemám ? No protože jsem fetišista na zimní péřové hladké bundy a zimní kombinézy a říkat důvod proč nemám ženu určitě nehodlám to že jsem fetišista za svou úchylku nemůžu doznáním bych přilil olej do ohně. Svůj fetiš můžu předvést max někde tam kde mě nikdo nezná. No a pro ty co rádi říkají o nás fetišistech že jsme nebezpeční devianti tak by si něco o tom měli nastudovat co znamená sexuální deviant a co je fetišista a koho to postihuje. Samotný fetišista není nebezpečný nemá zapotřebí znásilnit prznit malé děti takový fetišista jako já stačí klidně i ta péřová bunda nebo i zimní kombinéza samozřejmě je ještě lepší když takové krásné věci jsou nošené vůně potu a parfémů a s úchyláky nemám nic společného trochu jsem exhibionista když třeba někde na nuda pláži nebo jinde v přírodě si to dělám s péřovou bundou ale nikdy jsem nikomu nic neudělal a ani neudělám protože nejsem magor a zkušenosti mám když mě pár holek a jiní lidé načapali jak si to v zimě úplně nahatej dělám s bundou tak se většinou smějí a volat na mě policajty nebudou a navíc na nuda pláži je to dovoleno nebo to nikdo neřeší takže debilové mají smůlu.

Tonda wet (Pá, 3. 2. 2023 - 06:02)

Lukášku já taky mám rád kombinézy a vzrušují mě a strašně rád se v nich počurávám. Odkud jsi? Že bychom je nosili a počurávali se v nich spolu. Mě je 41 let.

Radek (Po, 30. 1. 2023 - 09:01)

Péřová bunda i kombinézy jsou bezesporu nutným zlem zimních měsíců, které já osobně nemám moc v lásce :-) Vždy se těším na to, až přijde jaro a budeme moct zimní kabáty odhodit. Navíc se pak konečně mohu vydat do přírody i se stanem a přespat na tak krásných místech, která nám příroda přináší. K Vánocům jsem od dětí dostal nový spacák z obchodu https://armik.cz/ , tak jsem zvědav, jak při nižších teplotách obstojí :-)

Lukáš (Út, 31. 1. 2023 - 03:01)

No jo péřové bundy a zimní kombinézy pro nás fetišisty nejsou jen jako teplé oblečení ale také nám poslouží jako sexuální hračka se kterou se dá dobře masturbovat když je hladká naducaná a má třeba i kapuci ještě lepší a udělání se je i rychlý díky tomu jak je bunda hladká naducaná měkká a jak na nahým těle mezi nohama klouže. Já když si to udělám s takovou bundou se nejdřív vysvleču úplně do naha vezmu si dámskou péřovku kterou zapnu a pak si už jen můžu pěkně pohrát ale musím na to pomalu protože je ten pták tak rozdráždeny tak že musím zpomalit chci si to užít co nejdýl ale kdo nemá tenhle fetiš nepochopí o co vlastně jde. Občas sem zavítá nějaký blbeček který si honí své komplexy a sprostě nám tady nadává a odsuzuje jací jsme uchylové což fetišista s úchyláky nemá nic společného a přesto si takový zakomplexovaný puritán může vyhledat co znamená sexuální fetiš a koho postihuje což většinou nás muže u žen je to vzácnost a jedná se o neškodnou úchylku a na bundy se jedná o lehkou formu úchylky. Fetišista nemá jednoduchý život je vystaven posměchu nepochopení a problém si najít partnerku málo komu se podaří najít ženskou která by měla pochopení byla by tolerantní a podobně zkrátka takový život fetišisty je život smíšený gulášový život. Mám rád zimní období protože je to období kdy se to dá pěkně využít a když zima končí tak mám pocit jako by byl konec světa naštěstí jen krátkou dobu pak se musím něco jako přeprogramovat a zvykat si na teplé počasí a těšit se až bude další zima. Léto není špatné ale nehorázné vedra to fakt nemusím nedá se dýchat spát člověk je víc a víc podrážděný z nedostatku spánku a jako pro astmatika vedro je peklo.

Návštěvník (Po, 30. 1. 2023 - 10:01)

Ale krásné nutné zlo, ten skvělý puffy efekt.

Tomáš Malý (St, 25. 1. 2023 - 19:01)

Byl jsem na čtrnáct dní v psychiatrické léčebně kvůli tomu že jsem úplně nahý masturboval na hlavním nádraží nechápu co komu vadilo. Jel jsem odpoledne vlakem do Pardubic a cestou ve vlaku na WC jsem se vysvlékl až jsme byli v Pardubicích jsem vyšel z WC a vystoupil jsem,staré hadry jsem nechal ve vlaku sice byla venku kosa ale cítil jsem se natěšený a stál mi bylo tam hodně lidí kteří jeli asi z práce děcka ze školy, také mám rád bundy dotýkal jsem se holkám na jejich bundy a honil si ho, z vlaku jsem šel nahý do vestibulu hlavního nádraží a ve vlaku jsem nechal své oblečení přijela městská a státní policie a ti asi zavolali sanitku dávali mě násilím do kazajky jeden policajt mě škrtil a dostal jsem dvakrát injekci do zadku a a do šulína přímo do žaludu strašně to bolelo tři dny mě ten šulin pálil kvůli takové kravíně, co je špatného na nahotě a masturbaci když je přirozená ? A proč mě píchali do šulína ? A lidi se tomu ještě smáli jak jsou škodolibý.

Tonda wet (Út, 24. 1. 2023 - 19:01)

Já dětem neubližuje, jen se rád počurávám do kombinézy a punčocháčů. A v zimních kombinézách i spím a počurávám se do nich. V létě se chodím koupat v kombinéze do rybníky a to si v ní lehnu na břeh, pak se do ní počúrám a pak to schne a smrdí a je to vzrušující a pak se v ní vykoupu. Někdy mi máma dává do kombinézy i pleny.

Tonda wet (Út, 24. 1. 2023 - 18:01)

Já bohužel tohle nepíšu já dost mě mrzí že se tu vydává někdo za mě ten dotyčný člověk co se tu dává za mě a ať jde do háje nebo spíš někam do řiti pro to že tu dělá problém

Návštěvník (So, 21. 1. 2023 - 14:01)

Koupili jsme další 2 černé Nuptse. Prostě paráda a hned jsme je zajeli. Ale ty staré jsou lepší.

Tonda wet (Čt, 19. 1. 2023 - 02:01)

Miluji zimní kombinézy a chtěl bych si to dělat před vašimi dětmi a vystříkat se jednomu na kombinézu. Je mi 42 let a mám problém si najít ženu tak si to chci vynahradit před dětmi ale nechci je znásilnit nebo jim jinak ublížit jen se chci se udělat na kombinézu chci vědět jaké to je se udělat někomu na kombinézu. Jen se bojím že to praskne a dozví se to moje máma.

Lukáš (Út, 24. 1. 2023 - 04:01)

Tonda wet nevím jestli to píšeš ty nebo někdo jiný. Jo klidně se běž udělat nějakému nezletilému jedinci na zimní kombinézu někde na kopec třeba někde na sídlišti nebo jiném veřejném prostranství nebo někde v lesíku za nějakou obcí na osamoceném místě můžeš to zkusit dovedu si představit jejich rodiče kdyby tě načapali nebo někdo jiný a zavolal PČR ale předtím by si mohl dostat na budku a pak PČR jestli ti je čtyřicet a dotyčný děcka dvanáct do patnácti let tak to by si měl pěkný průser a mohl by si vysvětlovat že si chtěl ošukat zimní kombinézu za fetiš by tě nikdo neobvinil ale za výtržnictví a ohrožení mravní výchovy dítěte a mladistvé s tím bych si nezahrával a kór v dnešní době. Já jsem se tehdy udělal jedny holce na její zimní kombinézu tehdy jsem měl třináct let a ty holce mohlo být taky tak jenže tehdy byla jiná doba nebyl žádný internet dotykový telefon neexistoval žádný Facebook a jiné sociální sítě za nás to bylo tehdy jiné než teď. Tehdy když jsem se odhodlal se udělat někomu na kombinézu nebo bundu na své vrstevníky tak ze začátku jsem měl v sobě nervozitu říkal jsem si mám nebo nemám až nakonec jsem se vysvlékl úplně donaha a v běhnul mezi ně reakce byla taková že všichni se sběhli a byl obrovský záchvat smíchu s jednou holkou jsem sjel myslím na pytli kopec já úplně nahatej a ta holka kombinézu neměl jsem na sobě ani slipy a jak mi ležela zády svou hladkou šusťákovou kombinézou mezi nohama a sjeli jsme Kopec tak mi ten šusťák postavil péro a začal jsem tu její kombinézu šukat pak se to z prdele na mě střídalo a pak zase ta holka se kterou jsem sjel Kopec a znovu šukal její kombinézu do doby než to začalo příjemně lechtat prostě jsem se udělal ale nejhorší bylo zmizet což naštěstí mě nepronásledovali ale jak říkám už je to strašně dávno. Mít v dnešní době třináct tak bych skončil na internetu.

Lukáš (Po, 9. 1. 2023 - 21:01)

Zeptám se vás všech co si užíváte v zimních péřových bundách dělal si to někdo z vás někde v přírodě s péřovkou a byl při tom sám ? Nachytal vás při tom někdy někdo ? Pokud ano jaká byla reakce ? Já si to dělám s péřovou bundou ne jenom doma v soukromí ale i v přírodě na neoficiální nudistické pláži zvané Olomoucké Poděbrady kde se nachází jezero a i jinde a tou nuda pláži prochází spousta lidí většinou o víkendu o neděli nemluvě stalo se mi že mě viděla nějaká parta holek reakce těch holek záchvat smíchu a já v tom pokračoval i přesto že ty holky se smáli byl jsem úplně nahatej před tím jsem byl ve vodě vysušil jsem se ručníkem a zůstal jsem nahý vzal si svou péřovku zapnul a dál mezi nohy a dělal si to sní a v tom se vynořila nějaká partička holek vůbec nevím odkud se vynořili jsou tam jak když dvě nuda pláže první část a druhá což s oblibou radši chodím do té první protože je krytá různými keři ta druhá je nekrytá. Jak mě ty holky načapali měli docela hezké bundy dvě z nich měli nějaké obyčejné prošívané bundy do pasu s kapucí jedna péřový kabát a čtvrtá lesklou z páskem kapucí vypadala jako značka jolina. Dělal jste si to někdo někde a načapal vás při tom někdo ?

Tonda wet (Út, 10. 1. 2023 - 06:01)

Já žiju s mamkou i když je mi 40 let a ona se na mě dívá jak se dělám v kombinéze a punčocháčích. Nakonec se do nich počurám a to je vyvrcholení. Pak mi to hodí do pračky a já se jdu umýt a pak mi nasadí plenu a punčocháče abych byl taky nějakou dobu čistý a nenapadlo mě zase se udělat a počurat

Návštěvník (So, 7. 1. 2023 - 11:01)

Ty bundy co jsou dole pod námi se musí naklepat, jsou tak uválené, že se těžko samy vzpamatují.

Lukáš (Po, 9. 1. 2023 - 20:01)

Já co jsem si koupil pánskou naf naf a to se v ní valím v posteli se většinou nafoukne sama. Na vintedu mám vyhlídnutou dámskou péřovou bundu Adidas s kapucí a páskem můžu si ji ve Vyškově osobně vyzvednout a večer si sní udělat dobře.

Reklama

Přidat komentář