Reklama

Anální sex

Fellixxx (Po, 16. 1. 2023 - 02:01)

Dáš mi?

Chlap s velkým hodně širokým co by rad konečně zažil jaké to je pořádně upustit páru do análu?

Chlap s velkým hodně širokým co by rad konečně zažil jaké to je pořádně upustit páru do análu?

Ala (So, 14. 1. 2023 - 08:01)

Na svoje poprvé se mnou si musel manžel počkat poměrně dlouho, v zásadě souhlasím s Vlastou, jen k tomu chci dodat že anální sex není o tom že si muž najednou usmyslí kam ho chce bez toho aby k tomu byla žena svolná.
Když máme na anální sex chuť není to otázka šup do zadečku a je hotovo.
Předchozí důkladnou hygienu, kondom a dostatek lubrikačního gelu bych nikdy v životě nevynechala ani jednou.
Nevěřím některým že si nechají líbit střídání vaginálního a análního sexu na jeden zátah. Z pochvy do zadečku ano, opačně ani náhodou.

Jana (So, 14. 1. 2023 - 12:01)

Ty s tím naděláš. Namaže se, uvolnit se a jde se na to a střídání je v pohodě, kondom má zakázaný, pěkně nastříkat do mě, pro oba nádherný pocit, který v plastu nezažiješ. Ale chápu, někdo má plast rád.

peta (So, 14. 1. 2023 - 15:01)

kdo by mel zajem o anal nastavim Peta Jihlava

Dana (Ne, 8. 1. 2023 - 19:01)

Já ho miluju.Jsme s manželem spolu 25 let a pořád se mi análek s ním moc líbí a tak 2x do týdne si ho pěkně užijem.Většinou když dcery nejsou doma abych mohla popustit svůj verbální projev naplno :-))

Alexis (So, 18. 2. 2023 - 09:02)

Dana myslíš ze aj dceri budú po tobie ako mas rada anal od zadu alebo na koníka

Karel (St, 4. 1. 2023 - 09:01)

Nevím co máte všichni za potěšení ho strkat do análu, ten je na sraní. Na soulož je pochva, tak ho strkejte do pochvy nebo do pusy a nevymýšlejte stále taková zvěrstva.

E (St, 4. 1. 2023 - 08:01)

Hlavně to chce napřed důkladný klystýr teplou vodou. Jinak potom prdelka pořád špiní a není to ono a vůbec nechápu jak to můžou někteří provozovat bez klystýru.

Honza (St, 4. 1. 2023 - 11:01)

My klystyr třeba neděláme. Asi by to partnerce nebylo příjemné. Spini to to je jasné. Ale zas tak nám to nevadí.

Vlasta (Čt, 5. 1. 2023 - 12:01)

Mezi zvrhlíky je možné všechno. Představa análního sexu bez předchozí očisty anální sprchou z její strany je základním požadavkem hygieny a z pohledu ženy jejího prožitku. K sexu bez tohoto si neumím muže v sobě za žádných okolností představit. Jsou další pravidla které by neměli partneři vůči sobě překročit, pokud tedy mají nějakou společenskou úroveň.

Ladislav (Ne, 8. 1. 2023 - 18:01)

Omlouvám se Vlasto, Alena je moje žena, vidíš aspoň jak na ni myslím.

Ladislav (Ne, 8. 1. 2023 - 17:01)

Odhaduji Aleno vdanou rozumnou ženu s kladným vztahem k sexuálním praktikám. Má podle Tebe muž šanci přesvědčit, přemluvit, poprosit ženu o anální sex. Manželé jsme 16 let, dodnes jsme ho neměli, nevynucuji si ho, ale chtěl bych ho. Manželka ho odmítá je neoblomná i když nahlas NE jsem od ní neslyšel. Může mít vliv na její nechuť její drobná postava, moje větší rozměry nebo u zapřísáhlé ženy muž šanci nemá? Ve všem se doma shodneme, nehádáme se ale tady pokaždé vyhořím.

Vlasta (Ne, 8. 1. 2023 - 21:01)

Tělesné proporce manželky nebudou hrát zásadní roli. Velké procento žen odmítá anální sex z důvodu hygieny, nepříjemné zkušenosti z předchozích vztahů, obav z možného poranění.
Jednoznačná rada jak si tuto praktiku se ženou splnit neexistuje.
Navrhovala bych například při sexu zezadu věnovat pozornost dotekům jejího pozadí, jestli jí to je nebo není příjemné. Rukou, špičkou žaludu, mírně povrchově přitlačit.
Vycházím ze své zkušenosti, která je pro ženu příjemná i když má k análnímu sexu výhrady.
Pokud je muž ohleduplný, má po ruce prezervativ, žena lubrikant, doteky v oblasti zájmu muže jsou ženě příjemné, je velká pravděpodobnost jejího souhlasu. Je nutné si uvědomit že tato praktika by měla zůstat na rozhodnutí ženy a pod její taktovkou. Ona sama si stanoví hloubku, pohyby, muž se musí jejím požadavkům bezpodmínečně přizpůsobit.
Napoprvé je lépe počítat u muže s větším přirozením že si veškerou aktivitu řídí žena sama a muž ji musí za všech okolností poslechnout.
V opačném případě to bude první a zároveň poslední pokus.
Jsou pouze dvě možnosti že si žena anální sex oblíbí nebo s ním jednou provždy zkoncuje.
Muž v tom hraje zásadní roli ve svém přístupu. Vypíchnu opět ohleduplnost, něžnost, nebýt hrubý, nenutit ženu k ničemu proti její vůli a taky umění naslouchat, což platí vzájemně.
V mém předchozím vztahu jsem si neuměla anální sex představit.
V nynějším jsem své rozhodnutí změnila.

Anetka 35 let (Čt, 23. 2. 2023 - 04:02)

naprosto souhlasí Vlastičko výhrady nemám ale pouze s dále trvajícím vztahem neměl by muž nutit ženu zažila jsem to zezadu s velkým se bojím otočit na břicho zdravotní komplikace krvácela jsem 10 let než jsem to povolila manželovy a to na výročí svatby prezervativ a lubrikant je samozřejmost muž mě respektuje sama jsi určím jak hluboko a rychle v oblibě to nemám ale milujeme se tak po domluvě a musím se připravit na to jak psychicky tak i čas na přípravu umýt a ten zbytek což se o tom bavit nebudu to je samozřejmé ale děkuji za krásny článek rada jsi od tebe zase něco přečtu měj se hezky

Vlasta (Čt, 23. 2. 2023 - 21:02)

Anetko zmínila jsem pouze základní pravidlo které by mělo byt alfou a omegou mezi partnery nejen v ložnici.
Mít vedle sebe spolehlivého muže je snem každé z nás. Můj muž od začátku nesplňoval všechny mé požadavky " pana božského ", v těch zásadních ale vyniká a to je na na tom to krásné abych si s odstupem času mohla sama sobě tiše před zrcadlem odpovědět na otázku " jsi spokojená " ? Ano jsem, jsem spokojená, zamilovaná a pokud dostanu po dobrém obědě na kterém si s chutí pochutná pozvání na rande, nemám důvod odmítnout.
Při posledním rande jsem měla pocit, že jsme se vrátili do období líbánek. Z kina jsem si sice kulturní zážitek neodnesla, ale večer a noc jsem měla skvělou.
Taky ráda čerpám inspiraci u jiných, kdyby jsi nějakou měla?
Potřebovala bych inspiraci s výběrem zajímavého místa u nás ( v rámci ČR ) pro dva, něco mezi wellness s romantikou a novomanželkým pobytem. Abych si mohla ráno u snídaně říct " smazala jsem 10 tet života ". Myslím že bych 4 denní pobyt mohla zvládnout.
Hezký večer taky Tobě.

Návštěvník (St, 4. 1. 2023 - 08:01)

Já ho strčím všude a užívám pocity.tak neřeším takové malichernosti

Návštěvník (St, 4. 1. 2023 - 02:01)

Tak přestaň srát ty blbe, abys ve stáří neměl zdravotní problémy, to jsou názory.

Honza (St, 4. 1. 2023 - 00:01)

Anal je sval a může se přirozeně roztáhnout a stáhnout bez poškození. Jak asi serete? To je to samé.

Reklama

Přidat komentář