Reklama

Líbí se Vám jak holka / kluk / čůrá ??

Monika (Po, 30. 1. 2023 - 07:01)

Musela jsem jednou čůrat a byl se mnou bratranec v lese na procházce a já vím, že jsem se mu líbila a moc jsem se styděla, ale když už to bylo kritický, jen jsem ho poprosila, ať jde napřed, že se musím vyčůrat a rychle jsem si dřepla a hned to šlo ven. Jenže on se chtěl dívat a díval se a bylo to hodně divný, ale když jsem dočůrala pak mne začal objímat a skončilo to nakonec prvním milováním v lese. Byla jsem bezbranná, ale nakonec ráda vzpomínám na ten zážitek,který jsme si pak ještě zopakovali i s tím čůráním na jiném místě při houbaření za pár dní a jsme stále přátelé s občasným sexem spojeným s čůráním.

Karel (Po, 30. 1. 2023 - 09:01)

Moniko, a stačila jsi si alespoň vytřít pysky po tom čůrání, nebo ti ho tam strčil, když jsi jí měla počůranou?

Lili (Út, 17. 1. 2023 - 06:01)

Musela jsem včera čůrat venku ale byla zima a tak jsem se rychle vyčůrala za rohem jak máme coop když jsem šla domů z malého nákupu. Tam za rohem nikdo nebyl a já už jsem chtěla moc a pak jsem na bobečku čůrala hodně na zem u takový zídky . Nikdo mě neviděl ale stejně jsem se snažila tlačit aby mi to šlo rychle a měla jsem větší proud a velkou louži jsem udělala.

Návštěvník (Út, 17. 1. 2023 - 07:01)

krásný

Lili (Út, 17. 1. 2023 - 07:01)

Proč píšeš pod mým Nickem ?

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 12:01)

tak pozor jediná která přede mnou opravdu čůrala byla tereza a to ještě ne v dílně ale v kavárně a protože měla nohy u sebe jako spastik tak to bylo jen slyšet takže opravdu čůrat jsem viděl jen u střešovické vozovny Kristýnu

Robin (So, 14. 1. 2023 - 11:01)

Chtěl bych být holka a čůrat jako holka. Stejně čůrám jako holka na bobku, protože se mi to líbí.

Maruška (So, 14. 1. 2023 - 06:01)

Je mi 16 roků a chodím se spolužákem asi rok a taky po mně chtěl jestli bych se mu neukázala, když dělám malou potřebu a čůrám. Já ho mám moc ráda a tak jsem se jednou nestyděla a čůrala jsem a měli jsme to jako srandu , ale vím, že se u toho vždycky červenal a přiznal se mi, že ho to taky velmi vzrušuje a líbí se mu to. Já jsem asi trochu jiná tím, že nemám jako většina holek rychlou potřebu, ale čůrám většinou pomalu ikdyž mám nutnou potřebu čůrat a větší intenzitu mám jen po toniku a kávě. Jen chci připojit poznatek, že to asi kluci mají tak nastaveno a já v tom nevidím nic odsuzujícího. Jen by mi vadilo, kdyby to dělal s jinou holkou. U cizího kluka bych se asi nevyčůrala kdyby se chtěl koukat,ale kdyby nekoukal tak asi ano. To bych čůrala.

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 07:01)

rozumím řečeno tvými slovy když přede mnou bude čůrat kamarádka nebo přítelkyně tak u ní se na to můžu koukat a cizí nechat na pokoji. Já bych si to u cizich ani netroufl

Anna (So, 14. 1. 2023 - 10:01)

Když jsem chodila do té chráněné dílny jako ty, tak jsi se mnou loudil chodit na záchod na malou mnohokrát

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 12:01)

a ty si někdy chodila do Dílny Eliáš? v žádné z těch ostatních dílen kde jsem dělal proto ani nejsou vhodné podmínky

Anna (So, 14. 1. 2023 - 12:01)

Jasně. Podrobnosti sem uvádět nechci, ale mohli bychom to zase zopakovat ? Líbilo se mi to :-)

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 12:01)

tak je pravda že s někým jsem to tom mluvil ale kromě vozíčkářky terezy se mi to s nikým nepovedlo. A jediná anička kterou si pamatuju tak ta se při práci akorát párkrát uprdla ale že bychom se bavili o čůrání si vůbec nepamatuju možná sis tady záměrně zněnila jméno ale o aničce fakt nic takového nevím

David (Čt, 12. 1. 2023 - 14:01)

Já jsem nedávno viděl nějaké video s pornoherečkou Vanessou Hell. Odehrávalo se to v Podbabě u železniční tratě. Ona si stáhla legíny až ke kotníkům. Oběma rukama si povytáhla stydké pysky nahoru a rozevřela si je. Pak začala močit před sebe jako chlap. Chcala dost silným proudem a docela dobře. Všechna moč skončila před ní na zemi. Když dočůrala, tak si kundu vytřela holou rukou. To jsem nepochopil, Když neměla papír, tak jí měla raději nechat pochcanou.

Návštěvník (So, 14. 1. 2023 - 10:01)

První jsem asi viděl čůrat babičku a i mnohokrát poté, při práci na poli i na zahradě. Nenosila kalhotky, tak si jen vykasala sukni až do pasu, pak přičapla, nahrbila se, oběma rukama roztáhla stydké pysky až byl vidět poštěváček i močový otvor a čůrala obloučkem před sebe. Když byla hotová, tak se otřepala, aby setřásla kapky, postavila se a pokračovala v práci. Vůbec se nestyděla, nejen přede mnou, ale i před ostatními, třeba svou dcerou, dědou i syny, prostě před nikým kdo byl nablízku. Oni také vykonávali potřebu ani se neodvraceli, tak jako i já. Podobně, když jsem chodil s holkama, tak po nějakém čase jsme s touto potřebou nedělali žádné tajnosti. Když jsem se oženil, mívali jsme s manželkou "společné čůrání". Nejsem na to ujetý, protože je to naprosto běžná potřeba a nemá smysl to skrývat.

Rozárka (So, 7. 1. 2023 - 09:01)

Jdnou jsme jeli autem na Moravu s přítelem a mně se chtelo tak moc čurat,že jsem si nechala zastavit na odbočce u lesa a pod nejbližším keříkem to pustila. Pavel, můj přítel se ale chtěl divat a díval se jak čurám a já to měla plný a šlo mi to dlouho a já když to předržím neudělám to rychle,ale naopak pokud čurám dlouho a nedělám prudkou loużi jako některé jiný holky. Ikdyž se známe a máme spolu sex, tohle mi bylo trochu nepříjemný. On, že se mu to moc líbilo vidět mně takto čurat a pak se vyčural u mě taky. Ale měl ho velkého a moc mu to nešlo a chtěl, abych mi ho držela a hladila a pak hodně zavzdychal a vystříkal to a to se mi moc líbilo

Jarouš (So, 7. 1. 2023 - 08:01)

Naposledy když ještě tady byly trhy nedávno,kámoška si se mnou dala dva svařáky a za chvíli už chtěla na záchod a tam byly jen toiky a do nich nechtěla, šli jsme parkem pak domů a ona už koukala kde by se vy.... Byli jsme tam sami a pak už ani nemohla vydržet, křízila nohy a prosila a pak prostě u pěšinky šly její kalhoty s kalhotkama dolů a vůbec neřešila mě a já viděl z její šterbinky na bobečku super proud. Ta musela tak dost a louže velká pod ní a před ní. Já jsem skoro vytek a doma jsem byl okamžitě mokrej.

Věra (Pá, 6. 1. 2023 - 05:01)

Čurala jsem ne zrovna ochotně před klukem asi před týdnem,když mne doprovázel od oslavy kamarádky a jejich narozenin. Zname se mnoho let od dětství, ale nikdy jsem s ním nečurala. Tady to bylo tak kriticky ,že už mi to trochu šlo a tak já jsem jen špitla, promiň a okamžitě vyhrnula šaty a udělala jsem rychle na bobečku pod sebou velkým proudem louži přímo na cestě. Styděla jsem se, ale nešlo to a co má holka dělat? Skoro jsem se počurala a jemu se to moc líbilo.

Adam (Pá, 6. 1. 2023 - 12:01)

Nevidím na tom nic špatného, když se od malička znáte. Akorát, pokud jsi nechtěla před ním čůrat tak jsi to neměla nechávat na poslední chvíli a měla jsi zaběhnout někde kde by jsi se mohla aspoň trochu schovat. Ale pořád lepší udělat louži před klukem než se před ním počůrat jako malá holka.

Adam (Čt, 5. 1. 2023 - 06:01)

Měl jsem krátkou zkušenost se zrzkou ještě na střední ve Vyškově, tak vím jak čůrala a jakou měla pipinu,chodili jsme spolu asi půl roku a nakonec se po několika týdnech nestyděla byla schopna čůrat, když jsem byl u ní třeba venku ale i jinde. Čůrala často jak tady píšou holky- silně a prudce, ale většinou ne hned ač třeba potřebovala hodně a křížila už nohy tak se jí pipka spustila až si dřepla a tak za dvě tři vteřinky,ale pak to bylo rychlý sillný kropení a mokro pod ní. Nejvíce nemohla vydržet po kafi a panákách a tam když musela tak to z její pipky šlo skoro do kalhotek a hned silně pod tlakem ven. Musela se rychle svléknout,aby to udržela a stihla to nepustit dřív. Její pipka byla krásná a trochu stažená při milování,ale zase to byl intenzivní pocit,když se do ní dostaneš napevno,pak se člověk vyvrcholí brzy. Někde jsem četl studii že zrzky mají fyziologicky menší stavbu pánevního dna a rozměrově menší pipky a u ní to sedělo přesně. Je pravda,že byla hodně vzrušivá a když mi dovolila,abych ji při jejím močení u toho dráždil klitoris, tak se jí čůralo hůře a na několikrát,ale během toho dostala vždy rychle orgasmus a to se mi u jiný holky rukou abych ji to udělal takhle nestalo. Při tom jejím vyvrcholení bylo špicový,že se celá prohnula, silně mně obejmula a nakonec její pipka se uvolnila a rychlým výstřikem vyčůrala zbytek moči někdy i na dvakrát ,třikrát za sebou a bylo to úžasný. Pak z její pipky ještě šlo drobný čůrání po kapkách nebo jako malý pramínek. Nejlepší vášeň ,co jsem zažil.

Reklama

Přidat komentář