Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Návštěvník (Pá, 13. 1. 2023 - 13:01)

To je dobře že sis to uvědomila. Když si mamka stěžovala babičce že se často honím, tak ta jí odsekla, že i ona v mém věku měla taky pořád ruce a kdoví co ješťe, mezi nohama.

Návštěvník (Pá, 13. 1. 2023 - 11:01)

S pindíkem si kluci hrají už od malička, protože je to příjemné, ale výrony a orgasmy mají až po desátém roku věku. U holčiček je to podobně a taky mají orgasmy až později.

Antonín (Ne, 8. 1. 2023 - 09:01)

Pak jste správná máma a syn si vás jistě váží.

Eliška (Ne, 8. 1. 2023 - 09:01)

Jsem se synem sama, avšak bývalý manžel se o něj, až nad rámec představivosti, skvěle stará. Je ředitelem velké fabriky a také si pořád rozumíme. Nenechal však žádnou sukni na pokoji a po dohodě jsme se rozešli. A syn to ani nepoznal. Bral a bere ho pořád někam, jako by od nás ani neodešel.

Minka (Ne, 8. 1. 2023 - 07:01)

Přistíhávám syna a to pravidelně, neboť dočasně spíme vedle sebe na jedné posteli. Puberťák, který bez toho nemůže být a byť se snaží o co největší opatrnost, tak okamžitě poznám, že se vedle pod peřinou něco děje. Je to rajcující , tak když kousek ode mě si zpracovává toho macka.

návštěva (Ne, 8. 1. 2023 - 08:01)

Asi vás to vzrušuje a jen se zeptám. Kolik je klukovi? Vy si ji pak taky zpracováváte?

Anděla (Pá, 6. 1. 2023 - 13:01)

V únoru mi bude šestnáct a segra je o dva roky starší, spíme v jednom pokojíku, tak si dovedete představit, jak takové dvě puberťačky řádí. Většinou v pánek nebo v sobotu večer tak si obě děláme dobře. Máme umělé penisy, tak si to děláme buď sami nebo jedna druhé, což více vzrušující. Právě před vánoci večer vlezla máma do pokojíku, když jsem to dělala ségře. Máma začala co to má znamenat, že jsme ještě děti a ségra ji utřela, že ona v jejích letech již byla těhotná, tak řekla dělejte si co chcete, pořád lepší než, kdyby vás tu klátil nějaký kluk.

Pětka (Pá, 6. 1. 2023 - 13:01)

Úplně vám závidím jak si to spolu děláte. Jsem snad pěkná holka téhož věku, ale nikoho nemám a tak jistě víte, jak to vypadá, když si večer lehnu do postýlky, ještě s medvídkem. Ale nejvíc nadržená jsem až ráno. Takže ta nejlepší doba na sebeuspokojování u mě je po probuzení, hlavně v sobotu, v neděli. Prostě když mám na to čas.

Radka (So, 7. 1. 2023 - 04:01)

Nejsi sama kdo je sám. Bohužel jsem jedináček a ta potřeba uspokojení u mě je velká. Také jim závidím že to spolu můžou dělat každý den a že to její mamce nakonec nevadí. Často slíchávám mámku z ložnice nebo z koupelny jak si dělá dobře. Dost mě to vzrušuje. Ta má aspoñ výhodu že má tátu se kterým to dělá Víkendy jsou super. Škola není a tak je čas. Můžu si v klidu poležet v postely. A tak než vztanu zajedu si rukou mezi nohy a už se hladim. Musím se přiznat, že přitom myslím na svoují mámu jak mě to dělá. Vždy při této představě prožiju krásní orgasmus. Škoda še nemám sestru nebo bratra bylo by to super.

Abc (Ne, 26. 2. 2023 - 09:02)

Radka nechceš popísať

ABC (Ne, 26. 2. 2023 - 09:02)

Radka nechceš popísať

Pedro (Pá, 13. 1. 2023 - 08:01)

Ahoj Radu, hezký a trošku smutný příběh, sice nejsem jedináček, ale taky sám. Ještě občas vím, že si to rodiče dělají, ale nejvíc to bylo když jsem byl mladší a tak mě máma hodně vzrušovala a když jsem věděl(tušil) že jsou v tom, tak jsem si to taky musel udělat. Kdybys chtěla více detailu písni mail a dáme si vědět ;)

Veverka (Pá, 6. 1. 2023 - 07:01)

Jo tuto sobotu jsem viděla bráchu.
Marodim a chtěla jsem od něj aby mi půjčil ňáké DVD filmy.
Zrovna když jsem vešla do pokojíku seděl u pc a dělal si to.
Odešla jsem.

Janina (So, 21. 1. 2023 - 05:01)

A to s tebou nic neudělalo?
Jakého má?

A (Ne, 1. 1. 2023 - 11:01)

Mě v patnácti přistihla jak si v koupelně honím s jejím spod. prádlem a byl z toho bengál jako kráva. Dostal jsem i na budku až jsem se krčil v rohu koupelny ale nejhorší bylo to vysvětlování. Hustě se mě ptala proč jsem to dělal s jejím spod. prádlem, apod. Prostě otázky bez jakýchkoliv servítků na všechno s tím spojené a hodně na tělo. Mezi tím mi ani neopoměla připomenout že už si delší dobu u mě všímá jak po ni divně pokukuji a podobné ale pravdivé věci. Nějak jsem to mé fópa přežil ale hlavně jsem si po tomto extempore uvědomil že tudy cesta k uspokojení mých panických sexuálních tužeb po ženském těle určitě nepovede.

Martina (Ne, 1. 1. 2023 - 01:01)

Když mi bylo 16, jela jsem vlakem z Pce do HK. Bylo léto, já v sukni. V kupé a v celém vagonu nikdo jiný nebyl. Byla jsem hrozně nadržená, tak jsem si sundala kalhotky a dala je do kabelky. Byla jsem uprostřed vagonu, sedla jsem si ke dveřím, abych viděla naproti do chodbičky a zároveň kdyžtak slyšela, jestli se někdo neblíží zezadu. Asi tak 5 minut jsem si tam hrála s kundičkou, když jsem slyšela, že se někdo zepředu blíží. Sedla jsem si normálně a přišel průvodčí. Dala jsem mu jízdenku a zase odešel. Už jsem byla skoro v Hradci a byla moc rozdělaná, tak jsem se to jala dokončit. Začala jsem divoce masturbovat, hlavně aby to už bylo. Jenže jak jsem byla v ráži, byla jsem úplně mimo sebe. Ten samý průvodčí, starší pán kolem 50, šel zase zpět. Mně už v tu chvíli přicházel orgasmus a vůbec jsem ho nezaregistrovala. Nohy na protější sedačce, roztažené. Asi jak šel, chtěl mi za ty nohy na sedačce vyhubovat, ale jak procházel a viděl, co se děje, jen se usmál a šel dál. Když jsem vystoupila a šla po nástupišti, všimli jsme si ještě jeden druhého. Zamával mi. Tentokrát jsem se usmála já. Od té doby chodím masturbovat na různá místa. Park, les, vlak, autobus... Zvláštní, co v člověku zanechá, když ho při tom někdo přistihne. Chtěl by a zároveň nechtěl zažít to znovu :)

Obchodní cestující (So, 7. 1. 2023 - 02:01)

Loňský rok jsem projezdil na trase Ostrava- Praha- Ostrava čtyři měsíce pravidelně 2x týdně. Do stejného vozu ranního Pendolina přistupovala v Olomouci pěkná, hodně pěkná cestující.
Po ránu se každý šklebí, pospává, hledí do mobilů, ona samý úsměv, časopis s kávou v ruce.
Sedla si šikmo přes uličku na svou rezervaci a měl jsem po spaní. Drásal mi nervy pohled na její nohy v punčochách, v šatech zdůrazňujících každou její ladnou křivku. Já jedete mladá paní do Prahy? Ona ano, teď tam večer zpět, ve čtvrtek opět. Já neviděli jsme se spolu minuý týden? Ona asi ano proč? Já týden kvůli vám nespím dokud vás zase nepotkám. Ona úsměv, dnes se vám poštěstilo. Já proč máte v ruce ten malý ovladač, sluchátka nemáte. Ona čeho vy si nevšimnete. Já na vás všeho, k čemu je? Ona, ke zpříjemnění cesty stačí?
Pravý důvod prozradila až po seznámení při rozhovoru na zpáteční cestě. Čekal jsem na ni v Praze 2 hod. Ovladač měla k vibrujícím kuličkám.

Alena (So, 7. 1. 2023 - 23:01)

Vyplatilo se na pěknou spolucestující 2 hoďky v Praze čekat?

Blanka (Pá, 12. 8. 2022 - 04:08)

Mám na chalupě 13 ti letou vnučku. To že jsem jí u toho slišela mě nepřekvapilo, v jejim věku. Ale tuhle jsem jí náhodou zahlédla a doslova sem se zarazila. Vyděla jsem, jak má mezi nohama zaaunutýho robertka a jak sním kmitá. Nic proti tomu, i já mám robertka a dokonce i má dcera která ho měla od 15, ale příjde mi to pro 13 ti letou holku trochu brzo, mít takovou hračku. Ale hold je jiná doba než za mích mladých let.

Návštěvník (Pá, 12. 8. 2022 - 08:08)

To bývá tak, že přistihne při masturbaci maminku, pak najde jejího robertka a zkusí to taky. Protože je to příjemné, tak v tom pokračuje. U kluků je to tak, že buď na to přijdou sami, když je začne tlačit semeno a nebo to odkoukají od kamarádů. Otcové je to nenaučí, ale maminky mívají k dcerám vřelejší vztah, v intimostech.

Reklama

Přidat komentář