Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
ANO KRAJKY VOLÁNKY MAŠLÍČ KY TEL 728 285 330 SMS DUO WASAPP JE TO SUPER TO NOSIT JU
26. Září 2022 - 10:10
Lenka (anonym)
Dnes ráno Aquapark,super pocit, kalhotky, podprsenka, bílá pruhledná košile, podprsenka samozřejmě bílá aby byla skrz košili vidět, dámský jeans, béžové dámské sáčko, béžová kabelka a hurá dovnitř.Jelikož jsou šatny smíšené, takže Prevlíkačka s dvěma babama,jen kalhotky za dámské plavky v kabince.Moc fajn, všem doporučuji a ve čtvrtek jdu ráno zase,tak kdyby někdo chtěl jít se mnou...budu ráda
Kaťo- jsem starší ročník, nosili jsme od školky pouze tzv. dívčí modré trenýrky a punčocháče. V těchto jsem se ještě pohyboval i venku asi do 25 let, mezitím kdy už se šily i kalhotky, tak jsem je začal nosit i já, nosím je doposud v 76 letech, nedám na ně dopustit nic špatného, jsou kalhotky nejlepší spodní prádlo, nikdy jsem neměl v šatníku mužské, kromě červených trenýrek které jsem musel mít v tělocviku od 6 do 9 třídy, na ně jsem si nemohl zvyknout, bylo dobré že na střední škole jsem mohl pokračovat v těch modrých dívčích, jelikož jsme ve třídě byli jen 2 chlapci a tak jsme měli v tělocviku stejné ústrojení jako holky. Nechej chlapce chodit v čem se mu líbí, kalhotky jsou mnohem lepší než chlapecké- mužské prádlo.
Dobré jsou všechny, bavlněné, krajkové, průhledné silonové, nebo v létě mám rád síťované do vody, rychle oschnou, tanga nerad často nosím, přesto jich mám, někdy v létě string-kalhotky, ale více chodím nahý
8. Prosinec 2022 - 10:13
Roman (anonym)
je to tady asi hodně fejku. na běžné nošeni je v dámských kalhotkach menší výběr. né všechny jsou pohodlné. kalhotky mě naučila nosit přítelkyně. líbí se ji na mě. a měl jsem problém s pánským, tak mi prostě jednou koupila dámské. spousta mi jich ale nesedla. musíme pečlivě vybírat. ale jiné už nenosim a když sedí tak se to nedá srovnat s pánskýmy. dámské je opravdu mnohem lepší.
je to o příjmutí faktu. mě už to ani nepříjde, beru to úpplně samozřejmě. z počátku k lékaři také do pánských a jednou jsem si to vůbec neuvědomil. oblékl se a až v ordinaci jsem si uvědomil že mám dámské a s krajkou. doktorka na to nic a nebo si nevšimla. ale od té doby už to neřeším. chodím tak všude.
Myslím že dámské prádlo je pro muže lepší, pohodlnější a šetrnější k penisu. Přítele jsem o tom přesvědčila. Jiné již nenosí. Je v dámském větší výběr. Střihy, materiály a barvy. Líbí se mi to mnohem víc.
Jednou nadával že ho slipy dřou v rozkroku. Tak jsem mu podala svoje kalhotky na zkoušku. Párkrát je měl a prý dobrý. Pak jsem mu koupila asi dvoje a také si je chválil. No a pak už jsme kupovali jen dámské. Dost mu ale pomohlo moje tvrzeni o tom že se mi v nich víc líbí a že mu sluší.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář