Vážení uživatelé - pracujeme na migraci do nového systému. Je možné, že může být web v některých chvílích pomalejší. Pokud se tak stane, omlouváme se a věříme, že se vám nová verze bude líbit. Děkujeme!
1206 komentářů / 0 nových
Poslední

Komentáře

Stránky

Obrázek uživatele Návštěvník
pepeff (anonym)
NOSÍM RÁD DÁMSKÉ PRÁDELKO TEL 728 285 330 SMS DUO WASAPP VŠE RÁD
14. Září 2022 - 16:19
Jana (anonym)
Chčiju
14. Září 2022 - 21:56
Návštěvník (anonym)
Kecy
15. Září 2022 - 5:52
J. J. (anonym)
Kdyby se tu našla žena z Liberecka ideálně Jablonec, které nevadí kalhotky na chlapovi rád se seznámím.
21. Září 2022 - 9:25
pepeff (anonym)
Odpověď na JO JA TAKY NOSÍM DÁMSKÉ
takTAKÉ TEL 728 285 330 DUO WASAPP EMAIL -pepe-vondrak@seznam.cz jeto super moc je mě v tom faj ju i sms
26. Září 2022 - 10:08
pepe9 (anonym)
Odpověď na A nosíš alespoň nějaké hezké
ANO KRAJKY VOLÁNKY MAŠLÍČ KY TEL 728 285 330 SMS DUO WASAPP JE TO SUPER TO NOSIT JU
26. Září 2022 - 10:10
Lenka (anonym)
Dnes ráno Aquapark,super pocit, kalhotky, podprsenka, bílá pruhledná košile, podprsenka samozřejmě bílá aby byla skrz košili vidět, dámský jeans, béžové dámské sáčko, béžová kabelka a hurá dovnitř.Jelikož jsou šatny smíšené, takže Prevlíkačka s dvěma babama,jen kalhotky za dámské plavky v kabince.Moc fajn, všem doporučuji a ve čtvrtek jdu ráno zase,tak kdyby někdo chtěl jít se mnou...budu ráda
26. Září 2022 - 16:37
Lenka (anonym)
V případě zájmu napíšu i jaký Aquapark navštěvuji
26. Září 2022 - 16:39
Návštěvník (anonym)
Zajímavé
27. Září 2022 - 2:16
MAX (anonym)
Odpověď na Taky jsem toho názoru. Jen si
Kaťo- jsem starší ročník, nosili jsme od školky pouze tzv. dívčí modré trenýrky a punčocháče. V těchto jsem se ještě pohyboval i venku asi do 25 let, mezitím kdy už se šily i kalhotky, tak jsem je začal nosit i já, nosím je doposud v 76 letech, nedám na ně dopustit nic špatného, jsou kalhotky nejlepší spodní prádlo, nikdy jsem neměl v šatníku mužské, kromě červených trenýrek které jsem musel mít v tělocviku od 6 do 9 třídy, na ně jsem si nemohl zvyknout, bylo dobré že na střední škole jsem mohl pokračovat v těch modrých dívčích, jelikož jsme ve třídě byli jen 2 chlapci a tak jsme měli v tělocviku stejné ústrojení jako holky. Nechej chlapce chodit v čem se mu líbí, kalhotky jsou mnohem lepší než chlapecké- mužské prádlo.
6. Listopad 2022 - 11:18
MAX (anonym)
Odpověď na Nosim kalhotky manželka mi je
Petře máš pravdu že kalhotky jsou lepší než jakékoli panské spodní prádlo, nosím je již několik let, panské ve svém šatníku nemám
10. Listopad 2022 - 17:35
Jan (anonym)
Odpověď na Petře máš pravdu že kalhotky
Máš hladké nebo i s krajkou a materiál bavlna nebo umělé vlákno
27. Listopad 2022 - 14:40
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Máš hladké nebo i s krajkou a
...
27. Listopad 2022 - 14:43
Jan (anonym)
Odpověď na ...
Měl jsem na mysli zda nosí kalhotky s krajkou nebo bez krajky a materiál bavlna nebo umělé vlákno
27. Listopad 2022 - 19:38
MAX (anonym)
Odpověď na Máš hladké nebo i s krajkou a
Dobré jsou všechny, bavlněné, krajkové, průhledné silonové, nebo v létě mám rád síťované do vody, rychle oschnou, tanga nerad často nosím, přesto jich mám, někdy v létě string-kalhotky, ale více chodím nahý
8. Prosinec 2022 - 10:13
Roman (anonym)
je to tady asi hodně fejku. na běžné nošeni je v dámských kalhotkach menší výběr. né všechny jsou pohodlné. kalhotky mě naučila nosit přítelkyně. líbí se ji na mě. a měl jsem problém s pánským, tak mi prostě jednou koupila dámské. spousta mi jich ale nesedla. musíme pečlivě vybírat. ale jiné už nenosim a když sedí tak se to nedá srovnat s pánskýmy. dámské je opravdu mnohem lepší.
13. Prosinec 2022 - 6:49
Jan (anonym)
Odpověď na je to tady asi hodně fejku.
Taky nosím kalhotky i do práce ale k lékaři nemám odvahu jít v kalhotkách v práci se převlékat nemusím tak to jde kalhotky si kupují v Bonprix
13. Prosinec 2022 - 18:02
Roman (anonym)
Odpověď na Taky nosím kalhotky i do
je to o příjmutí faktu. mě už to ani nepříjde, beru to úpplně samozřejmě. z počátku k lékaři také do pánských a jednou jsem si to vůbec neuvědomil. oblékl se a až v ordinaci jsem si uvědomil že mám dámské a s krajkou. doktorka na to nic a nebo si nevšimla. ale od té doby už to neřeším. chodím tak všude.
16. Prosinec 2022 - 8:09
peta (anonym)
Odpověď na je to o příjmutí faktu. mě už
ja nosim damske od 8 let transka peta
17. Prosinec 2022 - 20:30
Evžen (anonym)
Rád nosim kalhotky ,slipy a leginy ,puncochace.
28. Prosinec 2022 - 13:34
Marcela (anonym)
Myslím že dámské prádlo je pro muže lepší, pohodlnější a šetrnější k penisu. Přítele jsem o tom přesvědčila. Jiné již nenosí. Je v dámském větší výběr. Střihy, materiály a barvy. Líbí se mi to mnohem víc.
4. Leden 2023 - 7:55
Návštěvník (anonym)
Odpověď na Myslím že dámské prádlo je
Též nosím tajně přítelkyně tanga.je to vzrušující,
4. Leden 2023 - 8:03
Aa (anonym)
Ako si ho presvedcila .
4. Leden 2023 - 12:53
Marcela (anonym)
Odpověď na Ako si ho presvedcila .
Jednou nadával že ho slipy dřou v rozkroku. Tak jsem mu podala svoje kalhotky na zkoušku. Párkrát je měl a prý dobrý. Pak jsem mu koupila asi dvoje a také si je chválil. No a pak už jsme kupovali jen dámské. Dost mu ale pomohlo moje tvrzeni o tom že se mi v nich víc líbí a že mu sluší.
5. Leden 2023 - 6:41
Michal (anonym)
Odpověď na Jednou nadával že ho slipy
A při převlékání oblečení civil za pracovní se nikdo nedivi že má kalhotky.A materiál má rád bavlna nebo umělé vlákno.
5. Leden 2023 - 16:31
Marcela (anonym)
Odpověď na A při převlékání oblečení
Nosí vše i krajku. z počátku se snažil aby ho nikdo neviděl. Dnes už nad tím prý nepřemýšlí. Je to prý stejné jako tetování.
6. Leden 2023 - 6:43
Pavel (anonym)
Odpověď na Dnes ráno Aquapark,super
Ahoj rád se oblékám kalhotky pavel
30. Leden 2023 - 22:49
Pavel (anonym)
Odpověď na já mám doktorku takže pohodě
Ahoj rád nosím kalhotky a punčochy s legínami tak mi napiš nebo zavolej 722174653 budu se tesit
30. Leden 2023 - 22:59
MAX (anonym)
Marcelo- máš úplnou pravdu, a doporučuji všem chlapům i chlapcům v nich chodit- jsou výborné
31. Leden 2023 - 16:42
Pavel (anonym)
Odpověď na Jejda holky vy chcete vidět
Ahoj můžeš se mi ukázat v kalhotách potom se ukážu také v čem chodím tak mi napiš pavel
1. Únor 2023 - 20:10

Stránky

Přidat komentář