Reklama

Mají starší ženy rády sex?

Lada (So, 6. 8. 2022 - 14:08)

To jsem ráda.Jestli pak u ní pořád honíš ?

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

tak ještě jednou děkuju za tu fotku udělala mi radost

návštěvník pro Ladu (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

jo a omlouvám se že mě taková otázka vůbec napadla Lada přece není jenom jedna

Lada (So, 6. 8. 2022 - 13:08)

Jsem to já Pavkole.

Návštěvník (Po, 8. 8. 2022 - 20:08)

kdy u toho zase budeš Lado inness abych se tě mohl zeptat na dalších pár věcí

Lada Inness (St, 10. 8. 2022 - 16:08)

Zeptat se můžeš na emailu: [email protected]

Návštěvník (So, 6. 8. 2022 - 09:08)

Nejstarší jsem měl hned po vojně. Bylo jí 75 let a sama si o to řekla, když viděla, že se mi na ní postavil. Stálo to za to.

Karel (So, 6. 8. 2022 - 06:08)

Ahoj, jsem 45 letí muž z Prahy a rád bych nejen uspokojil, ale i osouložil starží ženu která by oto stála. Nestittese za svůj věk a tělo. Sex je krásní a zdraví v každém věku. A tak jestly má některá dáma chuť opět cítit v sobě pravého muže, tak se ozvěte. Tel:728690204 e-mail [email protected]

Rob (So, 6. 8. 2022 - 05:08)

Je mi 40 a píchal jsem 52 vydanou paničku. Můžu o ní říct že to stálo zato.Fouknul jsem do sebe par panáků,modrou pilulku a ona krásně stenala když jsem do ní přirážel.Kdyz jsem jí udělal a já díky kroužku ještě nebyl slez jsem z ní otočil ji a vrazil ho jí ho do její prdelky.Zacala kňourat že do zadečku nepustí ani starýho,ale už bylo pozdě.Zalehl jsem jí jednou rukou ji chytil za vlasy, druhá ruka ji chytila kozičku a začal jsem prirazet Když jsem měl svoje pero v jejím zadku po koule začal jsem zrychlovat tempo a za chvíli jsem fungoval jako šicí stroj.Ona nejdřív prosila ať přestanu ale po chvíli začla žadonit že se jí to líbí,ale ať spomalim. Poslechl jsem jia ale když na mě přišlo že budu stříkat tak jsem opět hezky tvrdě a rychle prirazet.Opet začala sténat a já to doni vystrik.Proste paráda.Sle jsem sní ,pak jsme šli do sprchy. Pak mě odvezla domů a ona odje lk a k rodině.Kdyz jsme se za 10 dnů sešli dala mi facku že se nemohla5 dnů vysrat.Potom jsme zajeli do lesa a já ji tam oprcal v autě.Proste i starší ženy , které jsou doma spokojené mají rády sex

? (Po, 1. 8. 2022 - 15:08)

Ahojte nebyla by tu nějaká která by chtěla může mladšího 48 na pravidelné scházení do 70let nejlépe UH ZL Ho

Návštěvník (Po, 1. 8. 2022 - 13:08)

Zkusil sem to. Pomáhal sem starý paní česat třešně. Kdyš sme skončil ptala se co za to chci. Žeptal sem se jesli by mi dala zamrdat. Nejdřív mi vynadala a že to řekne mámě. Kdyš sem byl na odchodu zavolala mě zpátky a chtěla vidět jakýho mam ptáka. Kdyš sem jí ho ukázal tak mi ho pohonila i pokouřila aš sem stříkal. Pak mi ukázala kundu. Měla jí hroznou vrásčitou. Pak uš sem jí nechtěl. Možná příště aš budeme česat jabka.

Michal (So, 23. 7. 2022 - 20:07)

Priroda to zaridila blbe. Zeny dosahuji sexualni spicky zacatkem ctyricatych let, zatimco muzi v tom veku uz na sex nemaji moc chut, jejich vykonnost ochabuje a vzhled uz taky nic moc. Stastne jsou ty stasi zeny, ktere si muzou dovolit mlade, krasne milence, kteri to v posteli umi.

Dagmar (So, 23. 7. 2022 - 21:07)

Přírodní zákonitosti fungují dobře, navíc má každý člověk na výběr. Kdybych hledala muže za účelem oplodnění, početí potomka, v sexu kvantitu, chtěla si užívat každý den, padla by volba na hezkého, mladého kluka.
V půli života mám chuť si život v rámci možností užít se zralým mužem od kterého mohu očekávat mimo jiné, v sexu kvalitu, zkušenosti na jiné úrovni, který v ženě nevidí jen objekt sexuálního uspokojení.
V tom je zásadní rozdíl mezi mládím versus zralým, zkušeným mužem.

Patricie (St, 20. 7. 2022 - 00:07)

Odpověd na titulní otázku zní některé ano a jiné ne, a jsou rády, že už mají pokoj. Taky záleží na tom s kým. Na nějaké panice na zaučení, nebo ty blbečky, co si myslí, že za to budou vybírat peníze není naprostá většina žen vůbec zvědavá.

hans (Po, 25. 7. 2022 - 08:07)

Ty, které "jsou rády, že už mají pokoj", poznaly jen slabou náhražku sexu. Aspoň jim nebude chybět.

Návštěvník (Po, 25. 7. 2022 - 15:07)

Třeba ne náhražku, třeba je sex opravdu otravoval nebo jim byl dokonce nepříjemný. Znám i ženy, které měly sex rády, ale po přechodu naprosto ztratily zájem. Jsou to hormony a je to individuální.

Radek (Pá, 22. 7. 2022 - 17:07)

Já jsem poprvé souložil s náruživou a vášnivou starší dámou. Ptala se, zda jsem panic, tak jsem jí zalhal, že ne, ale že chci, aby mi ukázala jak se jí to líbí a jak jí udělat dobře. To se přesně stalo, a prožili jsme úžasný sex, na který dodnes vzpomínám :-)

Lucie (Čt, 21. 7. 2022 - 07:07)

Je to opravdu otázka a každá jsme asi jiná. Opravdu nějaké blbečky co by za to chtěli peníze nebo nějaké hospodské povaleče, kteří ani neví co je hygiena tak to asi žádná nechceme, ale mladého kluka, klidně i panice, tak to já zase si dám říci a opravdu si toho mlaďase užívám. Pokud je inteligentní, ale i důchodce, tak se hezky pomiluji i s důchodcem.

Dagmar (Pá, 22. 7. 2022 - 18:07)

S mladým kolouškem jsem to nezkoušela, přitahují mne starší o 10, 15 i 20 let. Z jedné nevinné známosti s mužem 2roky v penzi jsem zjistila, že si přes věkový rozdíl docela rozumíme. Netlačil na pilu, spíš zkoušel jestli může, mně se taky líbil, jen jsem to nedávala najevo že bych to s ním chtěla zkusit v posteli.
Musím přiznat, že tak krásný sex jsem dlouho neměla. Úžasný milenec s hodně slušnou výdrží, famózní výbavou, něžný, gentleman i v posteli. Manželovi jsem většinou orgasmus předstírala, aby si nemyslel a měla jsem to už hlavně za sebou, když z něj táhlo jako ze sudu.
O sexu s mužem v letech, který o sobě tvrdil, že se mu sotva postaví, se mi týden zdálo.
S chutí jsem se nechala pozvat znovu na rande s vidinou noci plné vášně.

Přemek (So, 23. 7. 2022 - 23:07)

Není na světě chlap kterému nezalichotí, když o něj projeví zájem pěkná mladá žena.
Je otázkou, jakou laťku musí splňovat, aby byl schopen ženu o dvacet let mladší v posteli uspokojit.
Měl jsem štěstí poznat ženu o které jsem si myslel, že u ní čerstvý penzista nemá šanci na úspěch. Byl jsem toho času pět let vdovec, s jinou ženou jsem nic neměl. Po seznámení s dotyčnou paní jsem si před ní málem udělal ostudu. Při pohledu na ni na první schůzce, nutno podotknout na veřejnosti, během minuty s předáním kytky, polibkem její ruky se projevila moje intimní abstinence. S žádnou jinou ženou se mi nestalo, aby mi ztvrdl jako krumpáč už při pohledu na ni, do jejích očí. Měla v sobě něco, s čím jsem se za celý dosavadní život u žádné jiné nesetkal.
Na osudový okamžik s ní jsem čekal měsíce, než jsem se k něčemu rozhoupal.
Rád si přečtu, když se žena přizná, že chlap v důchodovém věku umí ženu v sexu překvapit, je po něm spokojená, umí jeho výkon pochválit. Do starého železa nepatříme, zvládneme pořád dost, když je s kým.

Reklama

Přidat komentář