Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Ne, 3. 7. 2022 - 23:07)

"Ukrajinský youtuber The Q se pustil do zajímavé stavby podle vzorce 0,5 × 2 = 1 kolo. Co na tom, že každá z těch půlek má vlastní osu? Když se vše...".... Bože, to je ale hlupota !!!

aladin (Ne, 3. 7. 2022 - 22:07)

Kód Enigma film na Nova Cinema !!! Takhle se odměňují Amglosasové člověku, který zachránil Anglii a zkrátil válku o dva roky !!! Tak si představte, jestli se jim spolu s Chazary podaří ovládnout svět, co se bude dít !!!

3.7. (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

Obrazně řečeno. Nikdy nevíš,kdo k tomu svítí.

sardanapal (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

Jako Bůh , nebo Ďábel ...

3.7. (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

Jawohl

nona (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

A jinak. Na to, abychom vůbec mohli mluvit o právě ženy na své tělo, je třeba, aby především byla právě vychována tak, aby toto vůbec nemusela řešit. tedy láska je součástí sexu, sex musí být odpovědný a žena i muž mají stejné práva. V milující m se páru se lidé skoro vždy dohodnou

sardanapal (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

Já sem opravdu uronil a rychle setřel slzu ...

nona (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

nech toho woe, já to pak všechno smažu, nezapadá to do místního konceptu:)

sm.dm (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

Nekecej

3.7. (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

Také bych byla poněkud opatrnější.

sardanapal (Ne, 3. 7. 2022 - 20:07)

Čili prostě kariéristka třeba dítě zrovna mít nechce , ale milující trouba se kromě donošení a porodu , rád postará sám ... Jó , bude shánět kojnou ...

sardanapal (Ne, 3. 7. 2022 - 19:07)

Jedna paní co znám a celý život pracovala , co by číšnice se mi jednou svěřila , že byla 11x na potratu . K tomu teda má dnes již jednu dospělou dceru . Co na to říct , ona říkávala - já se jen otřu o cizí ručník a sem v tom ..

Rakato (Ne, 3. 7. 2022 - 19:07)

Kodaňská policie na Twitteru vyzvala nakupující v centru, aby zůstali na bezpečném místě a počkali na policii.

Policisté uvedli, že v centru Fields zasahují ve velkém počtu.

Jedna osoba byla podle policie zadržena, uvedla agentura Reuters.

Počet obětí na životech nebo zraněných zatím není znám.

Policie doplnila, že hlídky byly poslány do širokého okolí centra i na letiště.

Obchodní centrum Fields se nachází necelé dva kilometry od sálu, kde má večer vystoupit známý britský zpěvák Harry Styles, doplnil Reuters.

Cynik - realista (Ne, 3. 7. 2022 - 17:07)

Obecně jsem nevěřící, ale o HIMARS říkám, že je to americký bič boží na ruskou polozvěř, těchto bičů je ale potřeba mnohem více: "HIMARS střelba při východu slunce na jihu Ukrajiny.

Mám moc ráda východy slunce" https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1543612916397735936

Cynik - realista (Ne, 3. 7. 2022 - 14:07)

Tohle je ta tvoje Amerika, primitivní, sádlem mohutně vytuněný vesnický chasníku:
„Znásilněné 10leté dívce úřady zakázaly jít na potrat. To je šílené, běsní prokurátor. -----
Po rozhodnutí amerického nejvyššího soudu bylo zrušeno právo na potrat v celých Spojených státech do 24. týdne těhotenství. Jednotlivé státy tak o pravidlech interrupce rozhodují samy. V Ohiu se tak do svízelné situace dostala desetiletá dívka, která byla znásilněna. Tamní úřady jí po kontroverzní změně zákonů potrat zakázaly. Dívka podstoupí lékařský zákrok v jiném státě. -----
Případ mladičké oběti vyvolal na sociálních sítích obrovské pobouření. Pouhé tři dny po rozhodnutí soudu měla gynekoložka z Indianapolis Catilin Bernardová telefonát od kolegy z Ohia. Právě v tomto státě zákonodárci odebrali ženám právo na interrupci po šestém týdnu od početí. Znásilněná dívka přišla do ordinace šest týdnů a tři dny od chvíle, kdy otěhotněla, jak píše web Newsweek.“
(https://cnn.iprima.cz/vzdyt-je-ji-jen-10-let-holcicka-po-znasilneni-otehotnela-ohio-ji-potrat-zakazalo-112091) ----------- Máš radost? Nebo jen ČUMÍŠ A BLBĚ ZÍRÁŠ?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 3. 7. 2022 - 17:07)

nemaj ty čupky vrzat s nohama do praku a být povolné každému kohoutovi!V Americe si myslí,že si můžou vše dovolit a myslej jenom na sebe!U mě jsou ty feministky krávy a nějakým znásilněným děckem se moc neoháněj.Jeden případ v celém kontimentu a ihned se to rozmázne na parmazán!Tohle u mě není žádný argument o nesvobodě v USA.Pedofilní prasata se najdou bohužel všude a nejen v USA,oni se poslední dobou nějak začali rojit hlavně na Ukrajině v řadách ruské armády.Víš že v USA na 4 porody připadá jeden potrat?!...Tak si to spočítej kolik je takto zmařených lidských životů.To jsou jednoduché počty.Já jsem pro zákaz potratů,kdyby ty feministické kůrvy nesouložili mimo manželské lože,tak k žádnému potratu nemusí,ale to by bylo "porušování lidských práv"....a co právo dítěte na život?To ty čupky s neřeší,takže jdi Cyniklu s tímhle odkazem taky do prdele a nenasírej s tím.V USA se toto totiž řeší a promptně a ihned ,kdežto na Ukrajině Kreml své perverty chrání .No....jména jsou známa a do civilizovaného světa již nepáchnou a na to vem jed i jako jedovatej.

Návštěvník (Ne, 3. 7. 2022 - 17:07)

Ty jsi pro zákaz potratů? Pak patříš mezi vemena, která kňučí, že je planeta moc znečištěná, že je globální oteplování, ale přitom jsou proti jednomu, aspoň malému, opatření, které by mohlo zmírnit tu záplavu nových lidí, kteří devastují, na co šáhnou. Hloupým nebo ideologicky zmagořeným lidem patří svět. Podle toho dopadne. Uč se žrát brouky a maso z kvasnic, nepříteli potratů.

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 3. 7. 2022 - 17:07)

já odsuzují a nenávidím hřích...ty odsuzuješ a nenávidíš lidi!Já to psychoanalyzu dělat nebudu,od toho jsou jiní odborníci.Jo a ještě můj vzkaz do poblázněné Británie...Muř je muž a žena je žena a paní Rowling má pravdu!To,do jaké sorty patří její kritici je hlavní ikonou v podobě Ema Watson,britské kůrvy jak vyšité s nohama imrvere do praku všude na internetu.No.,...ta má co kázat o morálce!

Cynik - realista (Ne, 3. 7. 2022 - 17:07)

Jahodo, ty bys potřeboval, aby tě znásilnila parta ruské polozvěře z nějaké mongolské prdele - pěkně aby se vystřídali na tvé prdeli - aspoň pět abych ji bylo. A na rozloučení aby ti tu katolickou prdel a záda pořádně bičem seřezali.

nona (Ne, 3. 7. 2022 - 17:07)

Tohle ale není problém náboženství...to je v ¨osobnostním nastavení¨...není to první problematický koment

Reklama

Přidat komentář