Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Ne, 3. 7. 2022 - 12:07)

Návštěvníku, nebýt Stalina a Rudé armády, tak už tvojí rodiče vyletěli komínem, kapišto ??? Ty si myslíš, že Američtí Chazarové se zajímali a zajímají o nějaké Gojímy, naivko nebo snad hlupáku, nezajímají, jen využívají jejich naivity ve svůj prospěch, obelhávají celý svět, dělají ze sebe chudáky, když Hitler vyvražďoval Východoevropské Židy - Chasidy, tak mu tu válku financovali !!! Chasidé přece založili Sovětský svaz na jiné ideologii a proto klidně nechali Hitlera, aby je vyvražďoval !!! V USA věděli už v roce 1942, že Hitler provádí genocidů Židů v Evropě a dělali mrtvého brouka, dokonce ho financovali až do prohrané bitvy u Kursku, pak mu přestali jeho válku v zastoupení financovat !!! Bylo totiž jasné, že Hitler tu válku prohraje !!! USA během II sv. války zbohatli na této válce na dvojnásobek svého majetku !!! Včera jsem sledoval film o průběhu II sv. války - dokument, kde jsou LŽI !!! Současní ŽIDÉ se snaží překroutit minulost, asi proto, aby se zapomělo, že ono mají tu hlavní vinu na rozpoutání II sv. války !!! A teď se to opakuje, válka na UKrajině je také jejich zásluha, a jde jim o to samé, jako šlo i Hitlerovi !!! O co jsou lepší ??? Jsou ještě horší, mají asi dva "Y Y" v genetice !!! Což je násilnický fenomen !!! Ale nesmím zapomenout na Anglosasy, ti jsou totiž úplně stejní !!! Nejspíš mají také "Y Y" !!!

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 3. 7. 2022 - 09:07)

jak Stalin žil,tak i zemřel!Nemasovější vrah v dějinách lidstva na jehož rukou lpěla krev desítek a desítek milionů zemřel sám,opuštěn a bez pomoci...ale i jeho Kristus miluje a proto věřím,že v čase umírání a to trvalo mnoho hodin,kdy tam ležel v Kremlu posranej,pochcanej a poblitej po moskové mrtvici,sám a bez pomoci jak ten dobytek ,zcela jistě zpytoval svědomí,kal se ze svých strašných hříchů a strašných zločinů proti lidskosti a prosil Stvořitele o odpuštění a milost.No...pokud to udělal a modlil se a motlitbu on jako student kněžského semináře znal,bylo mu odpuštěno a po strašlivě dlouhé době v plamenech očistného ohně a muk očistných zcela jistě vztoupí do přítomnosti Krista Spasitele a tam bude na věky věkův.Já si myslím,že se kál a litoval svých hříchů a v pakle není.Hitler ,to je již něco jiného.Ten spáchal sebevraždu a lítosti neměl ani nad miliony zavražděných Židů,ani nad desítkama milionů obětí...no...nevím,nevím...když stiskl kohoutek zbraně ,asi moc o odpuštění neprosil.Ale Stvořitel je nekonečně odpouštějící a milující a nikomu nepřísluší soudu.Ani mě.To jeden nikdy neví !

aladin (Ne, 3. 7. 2022 - 01:07)

" 01 Pred bouri CZ dab".... Další LEŽ v tomto filmu !!! Stalin se snažil uzavřít dohodu o vzájemné pomoci s Francií a Amglií, ve filmu se tvrdí, že jednání byla pomalá a zdlouhavá a že nakonec Stlin načel jiné řešení TO JE LEŽ !!! Francie a Amglie tuto dohodu ODMÍTLY !!! Takhle se začíná překrucovat skutečnost !!! Jde ve skutečnosti zakrýt to, že Západ vedený Americkými Židy plánoval zničit Sovětský svaz a proto dostali Hitlera z basy za 9 měsíců a ti dva Židé - Chamberlain a Daladier zaprodali Československo a nakonec i Polsko Hitlerovi, aby mu otevřeli cestu na Sovětský svaz !!! A tito "lidé" vládnou teď i ve střední Evvropě a připarvují opět další válku proti Rusku a jako Hitler, tak i Židonacisté chtěji Ruské suroviny !!! Hitler proto, aby mohl ovládnout svět a Židé proto, aby měli další stovky let zisky a díky nim ovládnout svět !!!

aladin (Ne, 3. 7. 2022 - 00:07)

" 01 Pred bouri CZ dab".... Tento film LŽE v tom, že Hitler za pokus v23 svrhnout vládu dostal 9 měsíců !!! A to je LEŽ !!! Hitler dostal 5 let s možností předčasného propuštění !!! Kdo zařídil, že se Hitler dostal z basy po 9 měsících ??? Kdo ho potřeboval ne svobodě ??? Hdo ho podporoval finančně při jeho vzestupu ??? Američtí Židé - Chzarové !!!

Návštěvník (Ne, 3. 7. 2022 - 00:07)

https://www.youtube.com/watch?v=pOzIwGhwmuI

Návštěvník (Ne, 3. 7. 2022 - 00:07)

Mýdlo s jelenem jest nejlepší!

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 22:07)

Zpravy z B. L., mme zde 3 Putiny, jednoho Meciara, Le Pen a 2 Okamury.

Bonduel X (So, 2. 7. 2022 - 20:07)

Hustota XXXXXL... Vandrák STB...KGB... STASI.. Káže.. ANO BUDE LÉPE... Kuš to kuš" holoto nenažraná!!! Beze mě hlady chcípnete!!!! Nasrat a rozmazat!!!!

aladin (So, 2. 7. 2022 - 20:07)

" SHOWTIME".... Tak jsem poslouchal Rxchlého, jak miluje divadlo !!! Kdovijak by miloval divadlo, kdyby nedostávali dotace !!! Zemědělci živí stát a vláda dělá, jako by to dávala ze svého !!! Ale těmhle, kteří navytváří žádnou NADHODNOTU je klidně dávají a možná i zvyšují !!!

2.7. (So, 2. 7. 2022 - 21:07)

Dveře od vězení se otevřely a dovnitř vstoupil SHOWTIME vysoký, chrabře a moudře vypadající muž středních let. Po jeho boku ho následovala dvojice hromotluků s nesmírně tupými obličeji a zcela jistě i stejně tupou úrovní intelektu.Probudit se v šatlavě SHOWTIME Chtěl vstát, ale zjistil, že má ruce spoutané v okovech. Hlava ho nesnesitelně bolela z toho likéru. SHOWTIME bude muset v kopce vyčkat,než se objeví vrchní velitel útvaru pro vnitřní bezpečnost.

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 21:07)

Chceš být zajímavá, Datumko? Tak bohužel, nepodařilo se.

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 20:07)

Je známá věc, že stát podporuje tu část kultury, která nikoho nezajímá. Jde nejen o divadlo, ale i o knihovny. Dnes skoro nikdo nečte knihy, a papírové minimálně, ale každé město postavilo nebo zrekonstruovalo velkolepou knihovnu. Dtto mnohé sporty. ------------------ Kdyby lidé měli dát za vstupenku do divadla skutečné náklady, tj. několik tisíc za jednu, divadla by skončila. Vysoké školy a divadla už mají socialismus, ne že ne. Každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb.

aladin (So, 2. 7. 2022 - 17:07)

"Lotyšsko zbourá sovětské památníky, včetně obřího pomníku sovětským vojákům".... Stále stejná IDIOCIE, už od Pompéja !!!

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 20:07)

No a co? Ty si třeba schováváš fotku své bejvalky? Jednou jste se rozvedli, tak jsi vyházel její věci a upomínky na ni. -------------- Lotyši teď pro změnu razí zásadu, že rudoarmejci nepadli za Lotyše, ale osvobodili a znovu okupovali Lotyšsko kvůli geopolitickým zájmům Moskvy. (Takový výklad historie se k bourání pomníku hodí více.)

Návštěvník (So, 2. 7. 2022 - 17:07)

Bez ruského uranu jsou Američané v hajzlu. Tomu říkám zajímavá zpráva. Jo, globalizace není sranda. V dobrých časech přináší nízké ceny a životní úroveň, ale když se setmí - začínají se objevovat démoni. ------------------------------------ A jako na potvoru, Česko je na Rusku závislé jak kojenec na matce: z Ruska bereme veškerý plyn, většinu ropy, veškerý uran do elektráren. -------------------------------------------- Tak pokud si nějaký naiva myslí, že když nebude plyn do tepláren, přežijeme zimu na elektrice (hlavně atomové), bohužel. Malé státečky jako my se navíc skvěle hodí na tzv. exemplární potrestání (tj. stopku všeho - nafry, plynu i uranu), aby ostatní začaly poslouchat.

aladin (So, 2. 7. 2022 - 17:07)

"Jednota je to, co unie potřebuje vůči Putinovi. Fiala s von der Leyenovou zahájili české předsednictví EU".... Ti dva se k sobě hodí, on-kretém a ona ježibaby. krásný doplněk vlády a EU !!!

aladin (So, 2. 7. 2022 - 17:07)

"Vědci hledají chybějící dílek skládačky. Jak se z vlků stali dnešní psi?".... Piknik u cesty !!! Mimozemšťané se tu zastavili na piknik a jejich psy jim utekli do přírody, jekilož kůli oběhu Země nemohli čekat, tak je tady nechali !!!

sdfg (So, 2. 7. 2022 - 17:07)

Ciniku chtěl bich se ti omluvit.. mněl jsem jako bi nějakou posledlost či co a musel sem to dělat.. uš nebudu krast nicki

aladin (So, 2. 7. 2022 - 16:07)

"ČEZ opět zdraží, letos počtvrté, nikoli však naposledy. Na podzim přijde šok, říká expert".... Tohle může vláda vyřešit rychle a jednoduše, vystoupit v burzy v Berlíně na kterou jsou přisáti Američtí Židé !!! A proto to vláda neudělá, neboť by se na ni Američtí Židé zlobili !!! A nebo, že by někteří členové Židovské vlády v České republice tam byli také přilepení ??? dostávali dividendy, které platí Čeští gojímové ??? Paraziti !!!

aladin (So, 2. 7. 2022 - 16:07)

"Norsko ohlásilo miliardový dar Ukrajině, Zelenskyj to ocenil".... Zelenskyj bude mít zase na drogy !!!

Reklama

Přidat komentář