Reklama

Anální kolík

Julie (Ne, 31. 7. 2022 - 22:07)

My už jsme s manželem starší a praktikujeme to místo sexu, protože on má problém s erekcí. Škoda, že to nejde současně. Máme na to univerzální vibrátor. Nejdřív se mu odevzdám já, on mě s ním pořádně vyšuká, ale o tom tohle téma není. Potom mu ho strčím já do zadku a už vím, kam se přesně trefovat. Nakonec je tak hotovej, že už nemůže a řekne, že má dost. Pak už se normálně neudělá. Proto si většinou pomůže hned na začátku. Dělá si to sám. I když mu moc nestojí, vystříká se docela slušně a potom si ještě užije masáže prostaty a já se divím, kde se v něm tolik další šťávy bere. Postupem času bylo té tekutiny čímdál víc a teď na začátku hned vyteče jako pračka, že ho nestačím utírat, a pak kape třeba celou půlhodinu jako vodovod. Když potom jdeme spát, musí si brát plínu, protože i ve spánku ta prostata slzí dál. Jinak pak byly na prostěradle zaschlé fleky.

Hanes (St, 22. 6. 2022 - 14:06)

K tomu přidat dilatátor do penisu? Zatím jsem nezkoušel.

Václav (Po, 20. 6. 2022 - 08:06)

Je mi přes 60 a po masáži prostaty už nejsem schopen výstřiku. Mám ji zvětšenou a s erekcí mám problém už několik let. Manželka to ale opravdu umí. Zpočátku mi to dělala ze zdravotních důvodů, protože prostata pravidelnými masážemi změkne a nedělá problémy. Byl to zvláštní pocit dráždění, když trefila přesně to místo. Dá se to popsat jako rozkoš, při které jsem okamžitě vytekl. Možná byla prostata nějak tuhá a ten tlak na ni mi připadal docela hrubý. Po pár měsících jsem si na to opravdu zvykl a dnes si to užívám líp než sex. Ona už přesně ví, jak přes ní přejíždět i kroužit, a po počátečním výronu trochu každých pár minut. Ten sekret se zřejmě rychle doplňuje asi jako sliny v puse. Nedá se říct, že by se to podobalo nějakým orgasmům, ale ta rozkoš roste a klesá s přesností zacílení a hlavně roste s časem. Ne při samotné masáži, ale dlouhodobě. Před lety ten první výtok byl spíš překvapivý a provázený zvláštním pocitem, jako když se vám chce čurat, ten okamžit slasti v momentě, kdy to spustí. Dnes tu slast cítím nepřetržitě od začátku až do konce a asi po půlhodině se cítím úplně vyždímanej.

Radka (Ne, 19. 6. 2022 - 14:06)

Taky používám, trénuji a postupně čím dál větší a delší. Poslední objev malý a jízda s ním na kole. Několikrát se udělám a nevnímám vůbec ty se kterými jedu. Že ho mám v sobě nikdo neví, jen se ptají jestli mě není blbě. Pravý opak je však pravdou je mi vždy nádherně.

Šárka (Ne, 19. 6. 2022 - 02:06)

Tak jsme to s přítelem taky několikrát zkusili a zjistili jsme, že použít anální kolík před sexem není dobré. Myslím tím dráždění prostaty. Jako psala dřív Jana, prožije sice příjemné pocity, ale síly orgasmu to zdaleka nedosáhne. Aniž by se mu pořádně postavil, tak stačí několik zakvedlání k tomu, aby vytekl. Potom už se mu ale nechce postavit. Nicméně i další masírování prostaty skrz konečník je moc příjemné. V opačném pořadí to ale jde líp. Nejdřív si užije dlouhé honění a až po vycákání zavést kolík. Po bezprostředně prožitém orgasmu je prostata asi citlivější a při každém naklonění kolíku špičkou směrem k břichu prudce reaguje. Až jsem si myslela, jestli to nebolí, ale prý ne. Za chvíli také následuje výtok provázený záchvatem rozkoše, ale narozdíl od normální stříkání semene se dráždění nemusí přerušit. Ještě jsem ho nevidělat tak vyřízeného, jako po půlhodině takové masáže, kdy vytekl asi čtyřikrát.

Návštěvník (Ne, 19. 6. 2022 - 09:06)

vyzkoušíme, děkuji

Šárka (Ne, 19. 6. 2022 - 23:06)

Vyzkoušejte, ale chce to delší tréning. Nevím, jestli jsi muž nebo žena. Předpokládám, že spíš muž. Žena by sice taky mohla poděkovat, ale jen za inspiraci, jak poskytnout partnerovi jiný druh rozkoše. Proto ti odpovím jako tomu, kdo ty nové zážitky očekává. Předně je třeba říct, že to chce velkou dávku důvěry, aby si chlap nechal takhle šťourat v zadku. Ten můj to měl jednodušší, protože jsem to navrhla já, že bychom to mohli zkusit. On to předtím zkoušel sám ze zvědavosti, ale bez valného výsledku, ještě předtím, než jsme se poznali. Bylo to ale hodně nepohodlné, tyčinka pro dráždění byla sice dobrá, dokonce s vibrující hlavičkou, ale krajně obtížné bylo sám si ji zavést. Nejlíp ve zkroucené poloze na boku a bylo to tak namáhavé, že po výronu od pokračování upustil. Já jsem se dočetla, že to napoprvé rozhodně nesplní velká očekávání. Stejně jako tření žaluda, i masáž prostaty chce čas a soustředění, aby sis to mohl náležitě vychutnat. Vžiju se do role tvé partnerky. Jestli jste dva buzíci, tak to budete mít jednodušší, protože ta prdel si na to musí zvyknout a chlap se tomu musí plně odevzdat. Nejlepší je poloha na zádech a s nohama trochu přitaženýma, aby se zadek nadzvedl. Napoprvé nemusí být úplně jenoduché tu tyčinku zavést. Pěkně namazat gelem a zatlačit. Po vniknutí nastane úleva a hledání té správné polohy. Když se dotknu prostaty, tak to hned poznáš. Řekni mi to, abych věděla, kde pokračovat. Bude to příjmené a za chviličku vytečeš, že tě to samotného překvapí. Narozdíl od semene to bude řídké, ale bude toho docela hodně. Plný pupík a po bocích bude stákat dolů. Po vystříkání semene máš dost, při masáži prostaty však ten výron neznamená konec. Další masáž bude sice dál příjemná, ale příjemné pocity budou rušeny pocitem podrážděného konečníku. Není dobré to přehánět. Druhý den si dáte normální sex a potom to můžete zkusit znovu. Uvidíš, že za několik týdnů si ten končeník zvykne a poznáš rozkoše dlouhých masáží prostaty, které se snad dají přirovnat k celotělové extázi z dráždění bodu G. Do ráje se tak dají přivést i starší muži, kteří už nejsou schopni erekce. Dobrá zpráva je, že masáž prostaty se dá dělat i po normálním sexu nebo vyhonění. Už sice objem výtoku nebude tak velký, protože většina byla vycákána, ale zvykneš si na to tak, že to budeš vyžadovat.

Hanes (Po, 20. 6. 2022 - 06:06)

Hezky popsáno. Já bych uvedl, že i když mi penis po předehře stojí, po zasunutí vibrátoru mi za chvilku změkne a i když mi žena provádí například orální sex, postaví se jen tak napůl. Nikdy ne úplně. Teprve po ukončení masáže jsem schopen mít erekci a orgasmus s výronem semene, které však připomíná rosol, protože je v něm minimum prostatického sekretu. Trochu mi tedy vadí, že nemám orgasmus při té masáži. I tak ale nedám na masáž prostaty dopustit.

Tereza (Ne, 19. 6. 2022 - 00:06)

Ahoj holky chci se zeptat jesli je normální že se mužům líbí nosit banální kolíky?

David (Ne, 19. 6. 2022 - 12:06)

Je to pomůcka pro ženy i muže. Nevidím nic špatného, když jej nosí i muži. Rozkoš je snad i pro muže i pro ženy a já si ho si ho osobně docela dost užívám. Pro správnou funkci je však asi nutné delší dobu zkoušet co je nejlepší. Jinak před pár lety jsem neměl vůbec tušení, co budu dnes praktikovat skoro každý den.

Návštěvník (Ne, 12. 6. 2022 - 09:06)

Jééé,to je dobrá diskuse!Víte kdo je supr anální kolík v České Republice?No přece zase jen ale opravdu ale jen pan Václav Klaus.On je ten nej ze všech,my jsme v prdeli všichni díky jemu už dávno a on nám všem ten kolík do té prdele pomohl...

Jo (Ne, 12. 6. 2022 - 18:06)

To je ale dobrá blbost.On je sice pan Klaus všelijaký,ale tvrdit,že jsme jen díky němu jsme v prdeli,je nehorázná zhůvěřilost a opět jen nic nevystihující černobílé tvrzení.

peta (Ne, 29. 5. 2022 - 16:05)

ja nosim analni kolik od 12 let kdo chce videt vysocina

Default User Image
anonymus (Čt, 23. 11. 2023 - 17:11)

Ahoj, jestli chceš, tak já bych měl zájem vidět a hlavně spíš jen tak pokecat 😀. Je mi 16 taky Vysočina. Kdyžtak napiššš. S análními kolíky moc zkušeností nemám, ale zkouším, měl jsem přes den zatím jen jednou.

xoxo (Út, 15. 2. 2022 - 11:02)

Ahoj, já používám anální kolík Red Boy - Extreme buttplug http://rajrozkose.cz/analni-koliky-nevibracni/1087-red-boy---extreme-buttplug-xxxl.html#top Velikost mi vyhovuje tak akorát a materiál je příjemný. Můžete zkusit

Nela (Út, 15. 2. 2022 - 00:02)

Ahoj jemi 19 a chtěla bych začít nosit anální kolík do školy ale chtěla bych ten co je jak do vagíny tak do análu. Nějaký tipy rady?

Lenka (Ne, 12. 6. 2022 - 20:06)

Trochu pozdě na odpověď na otázku z února, ale používám latexové kalhotky. Ty mají jak kolík do zadečku, tak do vagíny. Bezva začátek, já to začala nosit tak ve 20 letech, nejdříve jenom doma a pak pod latexové legíny ven. Teď to nosím třeba i při potápění s přístrojem. Raději mám ale anální kolík a vepředu el. vodotěsného Robertka :-)

David (Ne, 19. 6. 2022 - 12:06)

Věřím, že tato kombinace musí být naprosto úžasná.

Jožo (Čt, 6. 1. 2022 - 03:01)

Slovenský farar co sem piše chodi na borovicku do stanku na namesti v Liptoivskom Mikolaši.Je to v něm vela a on nemože sexualně pisať o ženách tak to píše akoby o chalanoch,keby na to prili z dieceze.Ma tam baby drevoorubcou co chodi ke zpovedi,chlapi zarabaju a na sex nemaji pak už silu,baby su nadržené a chodí za farrom a ten je taky nadrženy ale hlboko veriaci.

Návštěvník (Čt, 6. 1. 2022 - 03:01)

Ahoj, já používám...Bez kolíku bych byl už úplně v prdeli,takhle to odnesl prdelní kolík..s kolíkem v prdeli na věčné časy a nikdy jinak !!!

Reklama

Přidat komentář