Reklama

Existuje Bůh?

Rakato (So, 28. 5. 2022 - 14:05)

Liberální dementi teď přišli na to, že je nepřípustné přestrojovat se za černocha. Proč, to nikdo neví. K výmyslu patří legenda, že to negry uráží. Ale a) proč by je to mělo urážet, b) proč by nás mělo zajímat, že je to uráží? Žádná logika v tom není. ------------------- Kam se ta iracionální ideologie vyvine? Když se herec v My fair lady přestrojí za kominíka, tak to bude urážet všechny kominíky a divadni kus se přestane hrát? A co prostitutky? Ty si mají nechat všechno líbit, i když se některá herečka přestrojí za ně? Zrušme všechny hry s prostitutkami. ---------------. https://www.idnes.cz/kultura/divadlo/herci-tmave-pleti-mcdonagh-sokol-cinoherni-klub-ujeta-ruka.A220527_102153_divadlo_ts

Rakato (So, 28. 5. 2022 - 11:05)

Včera se zrůdy sešly v Libni v zatáčce a udělaly si rekonstrukci atentátu na Heydricha. -------- Že by se doba veřejných poprav pomalu vracela? Já sice jsem pro pranýř, ale veřejné popravy jsou už moc.

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 22:05)

Ne neomlovam se.

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 22:05)

Rakoto je nemyty Kohout ten taky jak pest na voko prinosem pro lepsi pristi a dobro ras. Nejaky vrazdicky by se PRASAKOVI Rakatovi asi libili, kdyz by to nebylo na jeho nejspis mongoloidni rase.

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 22:05)

Krici diskuse o darwinismu, no fuj tak sem fakt nepachnu, to je k zbliti.

Rakato (Pá, 27. 5. 2022 - 21:05)

Momentálně mě ale zajímá civilizace v Amazonském pralese. Tam bych ji nečekal. ---------------------------------- https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-ohromujici-ztracena-mesta-v-dzungli-objev-prepisuje-historii-amazonie-203823

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 21:05)

Dekuji za minutu ticha, vad nazor mne ale moc nezajima co to tady letmo ctu, psychiatrie na pochodu. Viz. napr. posledni prispevek... "zajimal by mne nazor jinych ras. .. " Autismus trochu mozna.. To se nerika previ tohle. To se musi citit.. ze to je spatne...

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 20:05)

Misto pro darwinisty a jine vlky pozujici v rouse berancim.. Prosim minutu tichs za zabitou novinarku Al Jazeera fasistickym okupantem.

Rakato (Pá, 27. 5. 2022 - 15:05)

I u nás se množí hlášení opožděná žen, že byly sexuálně znásilněny. A nějaký Zeman se toho hned chytil a vysílá zdravici všem ženám, aby se nebály znásilnění nahlásit. Jednoduchý komentátor má ve všem jasno (stejně jak mají jasno demokraté na západě) - jakmile žena nahlásí znásilnění, jde o znásilnění a muž zaslouží nejen soud, ale i vyhazov z práce. ----------- Jednoduchého Zemana vůbec nezajímají okolností - pro něho slovo ženy je něco, přes co nejede vlak.
A povzbuzuje všechny šéfy, aby vyhazovali z práce všechny ženami obviněné muže: Velmi se mu proto líbí děkan Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity. Jak vyšlo tento týden najevo, poté, co se dozvěděl od jedné ze studentek, že byla sexuálně napadena a zneužita jedním ze svých vyučujících, docentem politologie Pavlem Dufkem, ověřil si základní fakta, konfrontoval s nimi údajného pachatele a následně s ním okamžitě rozvázal pracovní smlouvu. ------------------- Nuže, podívejme se těm znásilněním studentek pod klobouk. Každý, kdo zažil vysokou ví, že studentky při zkouškách uplatňují "ženské zbraně". A některé neváhají koupit si zkoušku za sex. Konečně, podle průzkumu minimalně deset procent z nich příložitostně prostituje. ---------------- A pak je tady další věc - jak tato znásilnění probíhají. Asi těžko tak, že se docent na fakultě ve své pracovně vrhne na hezkou studentku a doslova ji znásilní. Spíše bych řekl, že studentku někam pozve, aby měli soukromí. A ona dobrovolně přijde. Nechce se věřit, že si myslí, že se jí pedagog chce nadčas věnovat ohledně studia, protože mu tak záleží na jejím prospěchu. -------------- Jistěže, jistěže, není to správné, a je to nemorální. Ale je to znásilnění? Není. ------------- No, nemorální podle mě je i to, že když studentka dobrovolně udělá kšeft "zkouška za sex", že pak profesora napráší. Zbaběle, někdy i po letech. Když na školu nemáš, padej pryč a nekupuj si titul za sex. -------------------- Znásilnění je trestný čin a musí jej prošetřit policie a posoudit soud. Ale podle děkana to není potřeba. Presumpce neviny? Běžte s tím do háje. Důkazy? Jste normální? Slovo studentky je zákonem. Děkan ví vše nejlépe. Takže proč čekat na soud? Viník je jasný a musí ven ze školy. A blb Zeman se ještě stěžuje na malé pochopení soudu v případech znásilnění. ------------ Ale tento jeho článek je jako přes kopírák jako ostatní - komentátor nevezme do úvahy všechny možné okolnosti a udělá si jednostranný a tendenční názor. Buď proto, že je tak jednoduchý v myšlení, nebo proto, aby článek vyzněl co nejdrsněji.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-komentar-ferigate-po-roce-obeti-se-uz-neboji-univerzity-vyhazuji-predatory-203998#source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Cynik - realista (Pá, 27. 5. 2022 - 14:05)

Co nového tady, nic? Rozhodl jsem se, že nadále budu působit i na Cynkali byste.

Rakato (Pá, 27. 5. 2022 - 14:05)

Tady se řeší vážné problémy, a to ti asi nesedí. ---------- Ale občas je tu i chuťovka, jako žena, která měla pocit, že je mrtvá, a prosila příbuzné, aby ji pohřbili na hřbitově. ---------- Také nic? Pak ti není pomoci. Adié.

Návštěvník (Pá, 27. 5. 2022 - 12:05)

Nejspíš to všichni vytěsnili ...

Rakato (Pá, 27. 5. 2022 - 12:05)

Covid se na chvíli uklidnil, ale těžce zacvičil s celým světem. Je ovšem zajímavé, že my, covidoví debílkové (po určitou dobu jsme měli relativně k počtu obyvatel nejvíce úmrtí na světě) v podstatě ignorujeme naši havárii zdravého rozumu a neuvěřitelný počet 40 tisíc obětí covidu u nás a v už se v podstatě o covid nezajímáme. ------------------------ I komunisté byli po roku 1968 chytřejší a v roce 1970 vydali Poučení z krizového vývoje, kde sebekriticky hodnotili své chyby, co udělali špatně a sepsali opatření, aby se už Pražské jaro nemohlo opakovat. ---------------------- A naše ministerstva v případě covidu? Velká zahálka. Čtyřicet tisíc mrtvých? Zřejmě pro ně brnkačka. A tak asi s pohledem - pánbůh tomu chtěl, stalo se, už na to raději nemyslíme - ministři a jejich úředníci řeší vše možné, jen ne chyby, které udělili u covidu. ------------- Jinak řečeno - dnešní doba sebekritice na ministerstvech nepřeje. Ministři si asi myslí, že když je Babiš od válu, tuto munici proti němu a jeho ministrům už nepotřebují, a úředníci iniciativu neprojevují, protože si přece nebudou kálet do vlastního hnízda. ---------------- A tak se dá říci, že český covidový Kocourkov pokračuje. A díky tomu nás při příští pandemii pravděpodobně čekají zase tisíce mrtvol a prvenství v relativním počtu úmrtí. ------------ Jen imunolog Václav Hořejší sepsal úvahu o tom, co se během covidu u nás dělo: ----------

https://www.nfneuron.cz/novinky/covid-19-vezmeme-si-pouceni-pro-budoucnost

Rakato (Pá, 27. 5. 2022 - 00:05)

Multinick se zase předvádí, tentokrát mými citacemi. Ale aspoň není úchylný. ------------------------------------------ Citovat můžeš.... když tě to baví.

Rakato (Čt, 26. 5. 2022 - 23:05)

Multinick výše zkopíroval můj příspěvek z 14. Únor 2022 - 20:16: https://diskuse.doktorka.cz/comment/3249623 -------------------------------- Inu, kdo chce kam, pomožme mu tam.

Rakato (Čt, 26. 5. 2022 - 23:05)

Kdo je psycholog - amatér jako já, ten netápe, kdo je zde kdo. Čubku pozná na první pohled, tak jako člověka, který si zaslouží respekt. ------------------------------------------ A také ví, kdo má Oidipův komplex, a kdo prostě jen při porodu spadl na hlavičku. https://www.pvsps.cz/data/2017/05/30/12/ppf-zp-trdlicova.pdf?id=271 ---------------------- Protože takoví se jen iracionálně hádají nebo omílají své primitivní mantry. --------------------------- Jinak řečeno - známkovat umíme a proto můžeme jen my, psychologové - amatéři, nebo naši starší bratři, psychologové - profíci. -------------------------------- Pokoj lidem dobré vůle (ale čubkám ne).

Rakato (Čt, 26. 5. 2022 - 23:05)

Předchozí text pod mým nickem napsal mamlas Návštěvník, který se dokonce jako Rakato registroval u providera. ---------------- Kdo zná moji linku ví, že příští vyblité a iracionální texty jsou od něho.

Rakato (Čt, 26. 5. 2022 - 23:05)

Už brzo si řekneme, jak Ježíš (pravděpodobně) zradil lidi tím, že se sčuchl se satanem. Pak vás tady přejde nálada na jalové mrumlání. ---------------------------------- Už dávno je jasné, že na Zemi je mnoho zbytečných lidí, a vidím takové i zde. Opakujte po mě: „Spánek je dobrý, smrt je lepší, ale vůbec nejlepší je se nenarodit.“

Rakato (Čt, 26. 5. 2022 - 23:05)

Lidi. Chcete se v psychologii a psychiatrii posunout? Studujte tuto stránku, je to skvělá lekce a u subjektu zde objevíte hned několik diagnóz. Pravá škola života. ----------------------------A jak přilákat subjekt? Jednoduše na banán (pozitivní motivace) anebo zmínkou o klystýru (negativní motivace). Bouřlivá reakce zaručena.

Rakato (Čt, 26. 5. 2022 - 23:05)

Ježíš vše vidí! A říká: Nechceš banán?

Reklama

Přidat komentář