Reklama

Holky a nahota doma

Návštěvník (Pá, 13. 5. 2022 - 07:05)

tak dneska máme ten pátek 13.

Návštěvník (Čt, 12. 5. 2022 - 08:05)

ale jo ale 2.5. si mě tu opravdu někdo vyhmátl jak mě bylo na jedné jiné diskuzi vyhrožováno naštěstí se to netýkalo mého šaškování tady ale že jsem si na podobná témata i semeskoval a dotyčná měla opatrovníka (to já nevěděl) takže od té doby vím že přinejmenším nesvéprávné musím v tomto ohledu nechat na pokoji a protože nevím jestli ten dotyčný neslídí i tady tak se od té doby radši podepisuju jen zřídka

Návštěvník (St, 11. 5. 2022 - 17:05)

možná jsem to tu už kdysi psal ale když mi bylo 29 měl jsem přítelkyni které bylo 35 přišel jsem k ní na návštěvu a ona si svlékla vše kromě kalhotek tak jsem se jí snadno dostal na záda a hladil jí záda a páteř a ona při tom slastně vzdychala pak jsem jí dráždil bradavky dokud nestvrdly vzrušením pak jsem jí hladil prdýlku a pak i chloupky dole ve předu. pak si lehla na svá záda a hlasitě se uprdla. Pak šla na záchod a nechala otevřené dveře tak jsem to pochopil tak že mohu jít šmírovat. naštěstí jen čůrala ale stejně byla tak silná že to bylo jen slyšet a nikoliv vidět přesto to dlouho patřilo k mým největším zážitkům ani ne kvůli tomu čůrání nebo prdu ale kvůli tomu že to byla první holka která se přede mnou svlékla abych se všude snadno dostal

Návštěvník (Čt, 12. 5. 2022 - 07:05)

Pavkole, ty už se nepodepisuješ, vlastně jo, protože je stejně vidět, že to píšeš ty.

Eliška (Út, 10. 5. 2022 - 09:05)

Mi i moji k
ámošce je 17 a taky si to spolu rozdáváme plnými doušky . Když jsme samy doma tak ještě přizveme Jejího bratrance jestli si s námi nechce pohrát nikdy neřekl ne. Vždy je to super ale vždy s kondomem protože spermie jsou potvůrky a rády zalezou do nás daleko a to my nechceme.

Návštěvník (Pá, 6. 5. 2022 - 09:05)

ne že někde bila na výletě

Návštěvník (Pá, 6. 5. 2022 - 09:05)

Jestli ona nemyslela bilu jako supermarket:)

Marika (Čt, 5. 5. 2022 - 08:05)

Jen žena ví jak ženě udělat dobře a s dcerou je to oto líp že se znáte dokonale od mládí. Tak si to občas rozdám s dcerou ale když není manžel doma. Mi je 37 a dceři 17 tak si skvěle rozumíme a nemáme zábrany orálek uměláky prstění vše je super.

Sandra (Čt, 5. 5. 2022 - 09:05)

Mužu jen souhlasit. Dceru jsem vyděla tolykrát nahou i ona mě, že jsme to braly jako přirozenou věc.a dokonce i jsme se vyděli jedna druhou při masturbaci. Prostě pohoda a žádní stres. No a jak jsme se tak opčas vyděli přitom, tak jsme to prostě spolu zkusily. Mě bylo 35 a dcery 15.A musím říc že jsme se vůbec před sebou poprvé nestiděly. Prstění a orálek super. Dokanale si to spolu užíváme a zapojily jsme do našich hrátek i připínák a robertek. Krásně si rozumíme a víme co jedna, druhá má ráda a jak to má ráda. Prostě není nic krásnějšího, když prožívâte i několik orgazmů po sobě

Návštěvník (Pá, 6. 5. 2022 - 09:05)

Sandra za to nemůže mám dvě dopisovatelky a jedna mi napsala že někde bila a druhá abych se jí omluvyl pletení si i y není v dnešní době nic vzácného nebo nenormálního

Karel (Čt, 5. 5. 2022 - 09:05)

Sandro, jenom se chci zeptat, do které pomocné školy jsi chodila? Nebo ji stále ještě navštěvuješ? A kolikrát už jsi propadla?

Návštěvník (Po, 25. 4. 2022 - 13:04)

já jednou viděl nahou ženskou ve sprše byla otočená zády takže mě ani neviděla takže jsem viděl její záda a prdýlku bohužel jsem však udělal tu chybu že jsem sestřičce hermanové řekl ahoj

Blanka (Po, 25. 4. 2022 - 04:04)

Já jsem vyděla 14 letou dceru jak se miluje se svojí kamarádkou. Nevidělimě a tak jsem je chvilku sledovala. Vzpoměla jsem si na své mládí jak sem si také užívala se spolužačkou. Trochu jsem dceři záviděla a tožila jsem to dělat sní. Později jsem jí řekla, že jsem jí tuhle vyděla z holkou, celá se začervenala. Řekla mě že to chtěla dělat semnou, ale nenašla odvahu mě to říc. Nakonec jsem sní šla do ložnice a tam se sní začla milovat. Obě jsme prožily nejeden orgazmus.

Viktorie (So, 23. 4. 2022 - 14:04)

Mám dvě dcery dvojčata a taky od těch třináctí jsem pozorovala že si holky spolu rozdávají. V patnácti jsme už to zkusily i spolu a když jsem viděla že holky měly už dost zkušenosti tak jsem šla a koupila nějaké ty robertky a oboustranné uměláky . Když zase přišlo na sex tak jsem to na ně vybalila a pak to byla jízda. Teď je holkám už dvacet pět už mají s vé rodiny ale když najdeme nějaký čas pro sebe tak si společně zaskotačíme.

Anna (Út, 19. 4. 2022 - 14:04)

Dnešní mládež má divný móresy. Dcera přijela na velikonoce s vnučkama 13 a 15 let. Hned se chtěly koupat. Za chvíli se z koupelny ozýval divnej jásot. Šla sem se na ně podívat a holky se navzájem prstily a nepřestaly ani když sem je okřikla. Řikam to dceři a ona že je to normální že si jen hrajou a hned se ptala jesli si to dělam taky. Řekla sem že to je něco jinýho když sem sama a že z vnuček můžou bejt lesby. To jí vystrašilo a nařídila jim aby si to dělaly samy a ne navzájem. Byly dost zklamaný ale poslechly.

Lenka (Út, 19. 4. 2022 - 14:04)

Na tom není nic zvláštního a špatného a lesby z nikoho vzájemné prstění neudělá. Já už od 13 let normálně provozovala s kamarádkou sexuální hrátky a máme na to i různé předměty včetně připínacího penisu. A neudělalo to z nás lesby, obě máme i kluky a těm naše společné dovádění nevadí, spíš toho ještě využívají. Když jedna nemůže, tak druhá pomůže. Prostě jsme takoví víc do kupy.

Anna (Út, 19. 4. 2022 - 15:04)

Asi máš pravdu. Já mam taky zkušenosti s holkama. Když sem byla v učňáku tak mě holky slíkly držely a lízaly a prstily tak dlouho až se mi to začlo líbit a dělala sem jim to taky. Dcera než se vdala taky měla kamarádku a dělala si to s ní. Tenkrát když sem je viděla sem měla chuť se přidat se svýma skušenostma. Ale vnučky sou sestry asi by bylo lepší kdyby se ukájely s jinýma. Já sem taky pořád nadržená a dělam si to sama. Když sem dost mokrá vejde se do mě i ruka. Někdy si pomyslim na dceru ale to se nesluší. Kamarádku bych na výpomoc brala. Chlapi sou moc rychlí a tolik neuzpokojí jako ženský který víc vydrží a s takovým připínákem to musí bejt skoro stejný jako s mužem. Eště holky ví líp kam šáhnout a jak lízat.

Lenka (Pá, 22. 4. 2022 - 12:04)

Máš pravdu, my holky víme dobře co a jak dělat. Připínák je skvělý, máme oboustranný, jeden konec mám v sobě a druhý strkám do kamarádky a děláme to jako se skutečným, ale stále se jedná jen o náhražku, není nad skutečný. Byla jsem s ním v kamarádce a její kluk mi ho strčil do zadečku a šukali jsme tak dlouho, dokud se do mě neudělal. Prostě ten výstřik z pravého je něco nejkrásnějšího. Oběma klukům projíždíme zadek taky připínákem a přesvědčili jsme je, aby si zkusili oba spolu anál s výstřikem dovnitř a taky tvrdí, že živý je lepší, ale umělý má stálou výdrž, to je jasné. Taky je dobrá zábava vibrační motýlek a kluci si hrají přes mobil a vyrazit spolu ven do města, kina, na nákup. Pustili mě to u kasy a já se udělala, prodavačka u kasy se usmívala, asi už věděla, co se děje. Skvěle se s tím bavíme, pár blbů na nás kouká divně, ale ti co tohle znají, tak to berou s úsměvem.

Ilona (Út, 19. 4. 2022 - 20:04)

Budete se divit, ale vzájemné prstění nebo orální sex mezi matkou a dcerou je častější, než by jste si mohla myslet. Myslím, že by jste si měla s dcerou na toto téma promluvit, a pokud by souhlasila se společnou mastrubací nebo i více, upevní to více vztahy mezi vámi.

Anna (Pá, 22. 4. 2022 - 13:04)

Mluvila sem o tom s dcerou. Zeptala sem se jí jesli by sme se mohly potěšit navzájem. Řekla mi že po tom touží od malička a že si to s vnučkama dělá taky. Je ráda že sem přišla k rozumu a přijede na víkend zatim sama a probereme to spolu až budeme samy.

Reklama

Přidat komentář