Reklama

Nevěra v lázních

Mirek (Ne, 15. 5. 2022 - 01:05)

Milá paní Vlasto. Vezměte si sraz fanynek na starost Vy s paní Ludmilou.
Žena má pro organizaci cit, získá si empatie, vymyslí program, dal bych Vám pár námětů, které by se mohly ujmout. Mimo seznámení se mezi sebou, promenádu v plavkách pro potěchu mužů, volbu nejkrásnější ženy večera s odměnou pro ni s poukazem na nákup punčoch, spodního prádla dle jejího výběru, losovanou tombolou do které bych vítězce přispěl hodnotnou hlavní cenou.
Promenádu v plavkách si můžete upravit na slušnou přehlídku v punčochách se soutěží o nejkrásnější dámské nohy, aby to mělo šťávu.
Nehodící si můžete škrtnout nebo přidat svůj návrh. Zúčastním se s manželkou. Dejte si podmínku v páru, ženy samotné ano, samotní muži ne, aby se vám to nezvrhlo.

Vlasta (Ne, 15. 5. 2022 - 21:05)

Mirku, Vaše náměty by vydaly program na celovečerní galavečer s módní přehlídkou, živou hudbou kam už chybí zařadit jako perličku večera pánský striptýz, abychom se mohly pokochat pohledem na hezky stavěné nahé mužské tělo. Vzhledem k předchozímu nezájmu si myslím, že by to asi neklaplo, i když nápad je to zajímavý a za pokus by stál.
Měla jsem představu neformálního setkání, posezení s lidmi, kteří by se spolu sešli a když by byl zájem, mohl by to být do budoucna například nultý ročník, počátek hezké tradice.
Vy máte s přípravou společenské akce takového rozsahu zkušenosti? Tady se bavíme o náročnosti minimálně na úrovni reprezentačního plesu, možná v menším měřítku, těžko říct.
Můžeme to spolu prokonzultovat?
Hezký večer "" [email protected] ""

Vlasta (St, 4. 5. 2022 - 20:05)

Nikoho za nevěru, krátké dobrodružství neodsuzuji. Strávila jsem s kamarádkou 14 skvělých dní v lázních, obě vdané, pohledné, středního věku, plnoplátkyně s ubytováním v soukromí.
Naším cílem nebylo povyražení, románek za zády manželů, ale odpočinek, relax, jiné ovzduší, popovídat si spolu, kde jinde, než v klidu u kávičky v sauně, ve wellness, bez rodin. Obě jsme nezávisle na sobě několika návrhům na strávení příjemného večera v pánské společnosti hravě odolaly. Je důležité říct ne a myslet ne, pak pochopí i notoričtí svůdníci.

Zuzana (Út, 10. 5. 2022 - 15:05)

Paní Vlasto já s Vámi souhlasím, ale byla jsem ale jedna z těch co jsem to říci ne a myslet ne neuměla a tomu co jsem s ním během večera několikrát tančila a po večerní procházce nakonec podlehla a skončila u něho na pokoji a následně v postely. Dnes se za to stydím.

Růžena (Po, 16. 5. 2022 - 14:05)

Také jsem byla v lázní na čtyři týdny. Také jsem si myslela jak budu věrná a nepodlehnu, ale po týdnu jsem dostala od kolegy v prácu zprávu, že se mi manžel doma válí v postely s jinou. Tak jsem to vyřešila také po svém. Hned první večer jsem potkala pána vdovce, velice hodného a milého a ač on byl trochu zdrženlivější, tak já jsem ho zatáhla k sobě na pokoj a byl výborný milenec. Skončilo to jako v pohádce. Jelikož jsme neměli ještě děti, tak jsem se rozvedla a již žiji třetí rok s tímto novým přítelem a v září budeme mít společný přírůstek.

Vlasta (Út, 10. 5. 2022 - 21:05)

Nebyla jsem Zuzano v lázních poprvé, ani naposled, proto říkám, že nikoho za malý úlet neodsuzuji, pokud zůstane vše v tichosti. Právě těm výčitkám svědomí jsem se chtěla vyhnout. Sednout si večer s kamarádkou v kavárně u skleničky, dát si ke kávičce obě rakvičku se šlehačkou, působí navenek jako červený hadr na býka, že jsme byly na lovu. Nechci si hrát na hrdinku, že mi po pár dnech manžel nechyběl, že bych něměla chuť a netoužila po sexu i když jsem ho měla před odjezdem. Pro uvolnění jsem si koupila tichého milence, který službičku neodmítne, potěší, je po ruce, když je chuť, když si " potřebuji " udělat chvilku pro sebe, aniž bych byla nevěrná a styděla se podívat manželovi do očí.

Pavkol - vtip (St, 27. 4. 2022 - 17:04)

kluk z holkou se procházejí po kolonádě a najednou začne strašně pršet kluk povídá v takovém počasí se dají dělat jen dvě věci a holka na to odpoví šachy nehraju

☮✌ dřevěnej (Út, 3. 5. 2022 - 13:05)

Četl jsem: a najednou začne strašně prdět.

VK (Út, 19. 4. 2022 - 15:04)

V lázních jsem měl dvě a obě mají dítě, takže dobrý výkon. A u každé doma je spokojenost, protože ti paroháči nic nepoznali. Jedna si o dítě rovnou řekla a ta druhá ne, ale je spokojená, že ho má.

František (Út, 19. 4. 2022 - 15:04)

Před lety jsem také byl manželce v lázních také nevěrný. Po jednom večírku jsem se vracel s jednou paní z našeho lázeňského domu. Na chodbě říká pojď ještě ke mě na výbornou sklenku domácí slivovice. Po třetí sklence šli nějak zábrany stranou a a již jsme byli svlečení a došlo na soulož bez ochrany při které jsem se několikrát udělal. Ráno jsem měl z toho trauma. Více jsem s tou paní nesouložil. I ona věděla, že ujela. Zda to bylo bez následků nevím.

Karla (Pá, 22. 4. 2022 - 10:04)

Také jsem v lázních podlehla a skončila jsem u jednoho pána, také lázeňského hosta v postely.
Pán byl ženatý a střídal partnerky téměř každý den jinou. Nejprve mi objednal nějakou skleničku, pak tykání a sladké řeči a já zblblá jsem šla. To že byl zkušený milenec nebylo pochyb a se souloží měl asi také zkušenosti, protože uměl měnit polohy a udělal se opravdu za dlouho.
Více jsem již v lázní nepodlehla a s tímto mojím tajemstvím se zde svěřuji poprvé. Po návratu z lázní jsme s manželem souložili jako by nic nebylo a naopak jsem trochu zahrála divodlo, že jsem již nadžená, že to potřebuji.

Veronika (St, 27. 4. 2022 - 16:04)

Je to již 14 roků, kdy jsem byla ve Františkových lázní, ne na lečení neplodnosti, ale se srdcem.
Také jsem si myslela při cestě do lázní, že nepodlehnu, ale podlehla a byla nevěrná. Byl to ale jen lázeňský románek bez zamilování a při souloži partner používal kondom. Nelituji toho, protože jsem zažila něco jiného. Můj manžel je můj první a jiného chlapa jsem v postely nepoznala. Je to, ale téměř stejné. Závěrem chci jen říci, že měnit chlapa pro změnu v postely nemá cenu.

Jolana (Po, 2. 5. 2022 - 13:05)

Ty jsi podlehla v lázní a já jsem také byla jednou nevěrná na služební cestě. Byla jsem s kolegou na služební cestě, každý jsme měli svůj pokoj. Na věčeři potkal kolega kamaráda, který si k nám přisedl ke stolu. On byl velice společenský, charismatický a přitažlivý. Skončilo to, že jsem ho odtáhla na pokoj a do postele. Ráno jsme oba vystřízlivěli a rozešli, protože i on byl ženatý. Kolega zachoval dekórum a na nic se nevyptával, nic nikde netlumočil a já měla o jednu zkušenost více. Mám jedno tajemství, které se neříká ni na smrtelné postely.

Pavlína (Pá, 20. 5. 2022 - 13:05)

Nevím jak to správně říci, jsem nakonec šťastná, já po takovém podobném románku otěhotněla a manžel věděl, že jsem mu nasadila parohy, protože on nemohl mít děti a již jsme měli zažádáno o adopci. Rozvedl se a já zůstala sama. Již jsem se nevdala a syn začal chodit na střední školu s tím, že nemá otce. Nechtěla jsem rozdělit další spořádanou rodinu.

Martin (Út, 7. 6. 2022 - 16:06)

Také jsem měl románek v lázní s následkem. Jenže bývalá manželka to neunesla a rozvedla se.
Moje dnešní manželka v té době byla rozvedená bezdětná, tak jsme založili novou rodinu.
Děti z prvního manželství nás pravidelně navštěvují i když mají věkový rozdíl, tak si se sourozemci hrají a myslím, že až budou větší, že i rozumět. Já mezi nimi nedělám rozdíl a moje manželka také ne. Pokud něco potřebují, tak jim to koupí, ne zbytečnosti.

JN (So, 21. 5. 2022 - 16:05)

Ježiši, to je idiot, než aby si užíval prcka, když sám nic nesplodí, tak se radši rozvede. Mám přítelkyni, která už má dítko staré něco přes dva roky a na cestě je už ode mě, ale rozhodně nehodlám to přivedené nějak odstrkovat. Prostě jim to spolu nefungovalo, ale táta se přijede podívat i s tou svojí, mají už taky děcko kolem roku staré. Když jsou všichni rozumní a dohodlo se, že děti se nebudou nijak odstrkovat, tak jde docela vše dobře. Jenže nás takových moc není, škoda.

Přítel (Út, 3. 5. 2022 - 13:05)

Jak je přísloví " Co oči nevidí, srdce nebolí "

Zdeněk (St, 4. 5. 2022 - 07:05)

Já se tak řídím již několik let, manželka mi miluje a myslí si jak jsem jí věrný. Co se dá urvat to urvu, ale držím se hesla, hlavně v práci " Co je v domě není pro mě". Tak že pokud je příležitost, třeba na služební cestě, tak ji to udělám. Jsem asi nemocný, ale já potřebuji souložit každý den.

Návštěvník (St, 4. 5. 2022 - 08:05)

Proč by ne, pokud není dostatečně vstřícná a výkonná, tak se musí využít náhrada.

Návštěvník (Út, 3. 5. 2022 - 18:05)

Tak, tak, správně a proto se nijak neomezovat a využít situace.

Reklama

Přidat komentář