Reklama

Incest

Dana (Pá, 1. 4. 2022 - 05:04)

Jaké byly vaše první pociti a dojem když syn do vás vnikl a souložil sváma a když se i vystříkal. Co jste potom cítila a přehrávala jste si to v hlavě když syn už spal. Knâm když poprvé přišla dcera a řekla nám že chce od taťky aby jí tam taky dával pusinky, trochu jsem se zarazila. Ale když si sundala kalhotky a nahá si lehla knám do postele a roztáhla nohy, tak to už bylo trožku silní jí takhle vydět. V hlavě mě hned přejelo jako něco, tady mě máš tak mě to udělej. Nakonec jsem se stím nák smířila. Začla se i ptát jak se narodila a tak jsme jí to oba vysvětlily. Zatím jsme přední z nesouložily. Ale když dáva pusinky a opčas zahlédnu i její jazyk jak přejíždí po manželovym penisu a těší se až vystříkne semínko. Tak se mě zeptala zda by jí taťka mohl tim semínkem postříkat. Samozřejmě že to bylo zas něco nového pro ní co chtěla okusit. Vždicky když manžel přední stříkal, dopadalo to na jeho břicho a teť to chtěla mít ona po sobě. Nakobec si dcera lehla, dala nohy od sebe a manžel se přiblížil k jejímu rozkroku a začal si ho přední honit. Já seděla vedle a sledovala jsen bedlivě dceru. Ta se zas dívala bedlivě na penis, jak si ho honí. Nakonec manžel vystřík a postříkal jí nejen břicho ale i mezi nohy přímo na kundičku. Kundičku měla celou postříkanou. Když jsem ji to sperma otřela ubrouskama, řekla že to bylo moc krásnej pocit a že by to chtěla z opakovat. Takže teť chce aby jí táta vždycky tím semenem postříkal. Ale ten první moment, když jsem tam vyděla dceru a to semeno na jejim těle a mezi nohama byl trožku silní zážitek. Snad jí tím nák moc nekazíme. Ani né za měsíc bude mít narozky 6 let, tak uvidím. Jinak doufám že nebude chtít, aby pak do ní manžel vnikl, že by chtěla cítit penis v dirce. Možná tak žaluda, ale rozhodně jeto dost brzo a hlavně nevím zda bych se nato dívala, pokut by manžel souložil s dcerou. To je eště daleko a jen si přeju aby ktomu nedošlo. Stačí že jí manžel postříká, to je až dost. Ale kdo ví.

Petr. (Pá, 1. 4. 2022 - 10:04)

Ahoj Danuš. A co to s tebou dělalo když jsi se na ně koukala?

Návštěvník (Čt, 31. 3. 2022 - 13:03)

Klid ,mamco, povidej si, kdyby ti bylo hur, tak to jen rekni sestre, vis, ze ti vzdycky pomuzou. A pak prijedu ja, neboj.

Návštěvník (Čt, 31. 3. 2022 - 00:03)

Moje máma to řešila větou:"Ty si to děláš taky a já tě nachytám častěji".

Xenie (St, 30. 3. 2022 - 12:03)

Stalo se nám s manželem toto. Je už to asi deset let , mysleli jsme že je dcera ve škole tak jsme v obyváku na letišti rozjeli klasickou 69 ,já jsem byla nahoře s penisem v ruce a žaluden v ústech jak se najednou otevřely dveře a tam naše dcera .Já proti ní v této pozici už jsem se nestačila ani přikrýt , nebylo ani čím. No trapas jako kráva. Ze školy ji poslali domů že jí je špatně. Nic se nedalo dělat , sedli jsme si na gauč oba nazi a ona naproti do křesla a začala jsem ji vysvětlovat jednu ze sexuálních aktivit že je právě toto co viděla naostro. V jejích třinácti letech to už určitě probírali mezi holkami tak to nebylo pro ní ani takové neznámé a na internetu toho je jako máku v makovici. A když jsem ji za nějaký čas připravovala na sexuální život tak jsme ji předvedli s instruktáži co je co i klasickou soulož od začátku až do konce se vším všudy.

Dana (St, 30. 3. 2022 - 13:03)

Musím se přiznat, že naštěstí jí zatim zajímaj jen ti pusinky na přirození a hrozně se jí líbí jak manžel stříká semeno. Soulož jsme zatim přední nedělaly, tak doufám že to tak i zůstane. Ale kdoví, kdYž jí to bude zajímat zda jí to z manželem ukážem, aby pak to nechtěla zkusit jako ti pusinky. Budu mít ztoho dilema

Andrea (Ne, 3. 4. 2022 - 06:04)

Dano, pokud si chcete popovídat mimo tuto skupinu o sexuální výchově dětí a případně si nechat poradit, napište na: [email protected]

Návštěvník (St, 30. 3. 2022 - 17:03)

Já jsem viděl rodiče při souloži, mámu při masturbacích, ona mne také, ale abycho spolu měli důvěrnější kontakt, tak to nikdy.

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 15:03)

Jen to slovo "incest", mne připraví o erekci a jsem zhnusen.

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 14:03)

To jsem rád a přeji ti to.

Dáša (Po, 28. 3. 2022 - 14:03)

Je to vzrušující to tady číst, pěkně jsem zvlhla, až jsem si musela sundat kalhotky a poštěváček mě hezky vylez. Chvilku čtu a pak si ho musím jemně pohonit. Teď už to asi nevydržím, už mám dva prsty v dírce, pěkně zrychluju a hezky čvachtám, jedu I poštěváka druhou rukou, tvrdnou mě i cecíky, už asi budu , jo jo to je nádhera už teču, oh oh oh

Andrea (Po, 28. 3. 2022 - 12:03)

Ahojte chcela by som sa podeliť o svoju zvrhlosť. Rada nosím vibračné vajíčko alebo aj análny kolík v prítomnosti syna. Nie je to ani tak o tom že by som s ním chcela niečo mať ale vzrušuje má tá predstava, že má môže nejako pri niečom pristihnúť, keď čuram na wc nezatvaram dvere. Pár krát má videl a mňa to strašné vzrusulo :( viem že je to asi choré ale nemôžem si pomôcť

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 21:03)

Proč se vydáváš za ženu když si chlap ? Myslíš, že to nikdo nepozná ?

Nairam (Ne, 27. 3. 2022 - 22:03)

Mnohorát jsem šmíroval matku jak souloží. Až jednou prišla nalitá z nějakého večírku. A ja si dodal odvahy. Spala opilá a nic nevěděla. Ale bylo to báječné

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 21:03)

Jsi normální prase když znásilníš matku, když o tom neví a využeješ její opilosti, do kriminálu s tebou, tam by se s tebou nepárali.

Návštěvník (Ne, 27. 3. 2022 - 20:03)

Myslím, že Tata a Zita je stejný autor, už podle stylu a grafologie.

Návštěvník (Ne, 27. 3. 2022 - 22:03)

Neuznávám incest, ale pokud chceš, grafologu, zaseknout diskusi, tak pokračuj. Už se to povedlo i na jiných vláknech. Je to osvědčený zastavovač.

Návštěvník (Po, 28. 3. 2022 - 20:03)

Já řekl jen svůj názor, že Tata a Zita psal příspěvek jeden a ten samý člověk, jinak jsem nikdy diskusi nezastavoval, je to každého věc, čemu člověk věří.

Zita (Ne, 27. 3. 2022 - 20:03)

Jo to znam,nase holčička to dela nekdy taky a zjistili jsme ze nas s manželem viděla pri sexu,milujeme oral a holka se dívala,neviděli jsme ji,neměli jsme uplne zavřené dvere a ještě nespala,tak to nekomentujeme,kdyz prijde za nama do loznice a zacne se otacet pipinkou na manzela tak nic nerikam a snezim se aby se soustredila na hracku nebo neco jineho a za chvili zapomene a sleze ale stejne trochu proliznout chce.

Hanka (Po, 28. 3. 2022 - 09:03)

Nic z toho nedělej,moje dcerka si nasedala taky na manzela i na mne,ted jenom tre plysaka,prejde ji to ale je pravda ze jsou pri tom v tranzu,nevnimaji okoli.

Reklama

Přidat komentář