Reklama

Existuje Bůh?

Rakato (Čt, 17. 3. 2022 - 14:03)

Změnou názvu si nepomůžeš. Pořád budeme oproti Němcům, Francouzům, Britům a Italům burani. (Ale jen vědecko-technicky, hospodářsky a stran kulturního chování. Ve věci zdravého rozumu a imunity vůči přihlouplým společenských názorů a filosofií máme jasně navrch.) ------
Jo, za 40 let socialismu jsme hodně zaplatili. Kdybychom neměli na krku komunisty, byli bychom tam, kde je dnes Rakousko. Jasná věc. (Teď je tam jen Praha, a to je málo. )

Rakato (St, 16. 3. 2022 - 00:03)

Rakato praví: “Slova jsou jako listy na stromě - kde je jich nejvíc, tam je nejméně ovoce.”----------------------- “Pole jsem nesklidil. Proč? Protože jsem nezasel. Proč? Protože jsem neoral. Proč? Protože žádné pole nemám.” --------------------------------------------------- “Střezte svou duši, neb démoni krouží kolem nás!” -------------------- Amen, pravím vám, slova pro dnešek byla vyřčena.

☮✌ dřevěnej (St, 16. 3. 2022 - 07:03)

Máš pravdu. Z ničeho se hodnota udělat nedá, je to matematicky nemožné. Proto musí být někdo, kdo má a je mu vzato.

Rakato (Út, 15. 3. 2022 - 23:03)

Rakato praví: Dnešní člověk? Poslouchá, a nic neslyší, dívá se a nic nevidí, mluví a nic neříká.

☮✌ dřevěnej (St, 16. 3. 2022 - 07:03)

Dnešní člověk se chce hlavně podobat smetánce. Hlavně nepracovat a užívat si.

☮✌ dřevěnej (Út, 15. 3. 2022 - 09:03)

Konečně něco o jevech a poruchách psychiky. Bulimie, anorexie, OCD a podobné záležitosti. Dnes jsou tak populární...

Rakato (Út, 15. 3. 2022 - 15:03)

Lidé si představuji, že když mají nějaký psychický problém, zajdou si k psychologovi, tak jak jezdí s autem do servisu, a ten jejich problém vyřeší. ------------- Ale protože mozek je mnohem složitější než i ten nejnovější nabušený model auta, nedá se to moc srovnávat. ----------------- Např. v podvědomí si někteří lidé nesou tolik bloků a traumat z dětství, že by potřebovali reset, aby zase byli normální. (A reset mozku umí jen pár psychologů - výzkumníků, kteří se ovšem svým ilegálním výzkumem a léčením nechlubí. Pravda, trochu pomohou i legální kabely.) ------------------- Ale i pro tyto psychické trosky existuje řešení - být neustále v kontaktu s psychickým poradcem, který podobně jako pohotovostní zubní specialista okamžitě řeší jejich problémy. Díky tomu se takový člověk nestačí dostat do fáze, kdy si koupí dranžírák a jde někoho zabít. A od toho tady jsme my, psychologové - amatéři - dobrovolníci. Proto se nám říká i "polní kurátoři". Poskytujeme duševní první pomoc. -------------------------- A jak zní naše první rada? Že žádná nebude, protože nemáme čas. Jsme totiž zahlcení frustrovanými imigranty. ---------------- Nicméně, aniž někoho navádím, je pro některé subjekty řešením vybít si svou agresivitu jako jednoroční dobrovolník v některé válečné zóně. Konečně, i za Rakouska se to osvědčilo, jak víme ze Švejka. ------------- Světlo v duši všem (ale čubkám ne).

☮✌ dřevěnej (St, 16. 3. 2022 - 07:03)

Souhlasím. Ne každý nechá zajít problémy do krajních mezí. Většina lidí má přece brzdy a umí vyhodnotit odkud-kam. Existuje ale něco málo lidí s poruchami, které mohou přerůst do deliktů. Žel, nikdo to nedokáže spolehlivě určit. Prevence delikvence zatím nefunguje. To bychom museli omezit většinu populace.

Rakato (Po, 14. 3. 2022 - 21:03)

Existuje teorie, že největší vědecké objevy byly vymyšleny po klystýru. Ale její autor není znám. Asi někdo, kdo znal Einsteina nebo Mičurina.

☮✌ dřevěnej (Po, 14. 3. 2022 - 21:03)

Marylin Monroe byla prý velkou klystírofanynkou. To mi vyprávěl jeden kámoš lékař...A možná se taky tak léčila. Prý byla psychicky nemocna.

T. (Po, 14. 3. 2022 - 23:03)

Marylin nebyla žádnou fanynkou klystýru. Byla závislá na drogách a nucena prezentovat se jako ''krásná''. Klystýr pro ni znamenal udržovat si relativně štíhlou postavu- byl to zřejmě jeden z nástrojů kombinované bulimei x anorexie

Rakato (Út, 15. 3. 2022 - 00:03)

Marylin moc chytrá nebyla. A tak si možná držela linii klystýry. Oč inteligentnější jsou bulimičky, které zvracejí (tj. dostanou ze sebe potravu, která ještě nebyla strávena). Konečně - není to nic objevného, protože antičtí Římané používali při hostinách paví pero do krku. ----------------------------- To já zvracím jen při trapných prvoplánových a jednostranně ideologických televizních novinách.

Rakato (Po, 14. 3. 2022 - 23:03)

Pokud budeš brát i úchylky jako nemoc, jsme všichni psychicky nemocní.--------------------------------------- V podstatě celá společnost stojí a padá na tom, že se lidi snaží chovat podle normy, aby spolu vyšli a nevypadali jako blázni. Ale je to jen přetvářka. ------------------------------- Také se dá říct, že se od mládí socializujeme, a někomu na to nestačí celý jeho život. ------------------------------ A také platí, že lidé jako stádní tvorové se pořád snaží zapadnout do nějakých skupin - někdy je to pouliční gang, někdy politické strana, někdy nějaký guru a jeho parta. - To říkám jako sociolog - amatér.

T. (Po, 14. 3. 2022 - 23:03)

Po dlouhý době se ti něco povedlo, ty amatére

Rakato (Po, 14. 3. 2022 - 15:03)

Říkal jsem už zdejšímu subjektu, aby více krotil šimpanze v sobě. Ale je to jako hrách na stěnu házet - tentokrat se otíral o sochu Elišky Krásnohorské. ----------- https://tydenikpolicie.cz/muz-v-praze-se-telem-otiral-o-sochu-elisky-krasnohorske-chtel-za-bohem-a-pokusil-se-pokousat-zachranare/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_req_id=ehLx9IsyvbU-202203141357&dop_id=15771865
------- Pořád nechápe, že nutně potřebuje klystýr, kabely a priesnitzův střik. Bez cizí pomoci to sám nezvládne. Co bude příště? Bude obtěžovat Palachovu sochu nebo dokonce svatého Václava?

☮✌ dřevěnej (Po, 14. 3. 2022 - 19:03)

Proč spomínaš klystír, jako léčebnou metodu na psychické poruchy? Nevím o tom, že by se využíval.

Rakato (Po, 14. 3. 2022 - 20:03)

V Buchingerově sanatoriu je klystýr aplikován každé ráno nebo každé druhé ráno. Ve švédském Bjerkgardenu je klystýr předepisován dvakrát nebo třikrát denně. -------------------------- Ti vědí, co dělají. Vždyť zbytky nestrávené potravy se usazují ve střevě a postupem času (při nezdravé stravě) vytvoří na jeho stěnách vrstvu hmoty, která brání vstřebávání živin a ztěžuje střevní peristaltiku. ----------------------------------- Umýváš své auto, pereš prádlo, svůj byt uklízíš, čistíš i palivové vstřikovače a trubičky ve svém autě….není na čase abys umyl i sebe? Kdy sis naposledy vyčistili své potrubí? Nikdy? Pak se divíš, že jsi bez energie a převálcovaný? -------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- A teď to podstatné: Podle posledních výzkumů jsou střeva naším druhým mozkem, který řídí některé funkce těla a komunikuje s mozkem v hlavě. Jaké signály mohou tvoje střeva posílat mozku, když jsou znečištěná? O tvém průjmu, špatném trávení, zácpě, plynatosti? Jistě, ale také, že nejsou v poho. Odtud pramení nejedna migréna a deprese. -------------------------------------------------- Neříkám, že detox je nutný neustále, bakteriální fond ve střevech nevydrží neustálé klystýry a může proto dojít k oslabení imunity. Ale je třeba si uvědomit, že jako psycholog - amatér nedoporučuji klystýr jako podpůrnou léčbu každému, ale jen subjektům, kteří jsou natolik traumatizovaní a rozhození, že nedokáží potlačit šimpanze v sobě. ------------------------- Ti potřebují: Odchytit, umístit, priesnitzovy střiky, kabely a ... klystýr! -----------------------------------Není to nic nového. Švejkův doktor Grünstein předepisoval simulantům nejen dvojitý klystýt, ale i chinin. Po takové léčbě se začně normálně chovat i psychiatricky beznadějný magor. A votom to je. ----------------------------------------------------------- Protože jako psychiatr - amatér také říkám: Pod hrozbou klystýru se bude hodně dlouho chovat jako normální člověk i idiot. Prostě se normálnímu chování naučí. Vždyť co jiného chcete dělat, když podle lidských práv má na svobodu nárok i lidem nebezpečný pošuk? Je to sice zoufalý tah, ale znáte lepší? Uvědomte si, že někdy jen hrozba klystýrem zabránila propuštěným chovancům, aby vám vrazili kudlu do břicha. -------------------------------------- Zde příklady, kdy se chovanci klystýru nemuseli bát:------------------ https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/334601-utoky-psychicky-nemocnych-vrazda-v-knihovne-zabity-student

☮✌ dřevěnej (Po, 14. 3. 2022 - 20:03)

Ako, toxíny mají vliv na chování, to je známa věc. Tak do určité míry může být klystír nápomocná metoda detoxu.

☮✌ dřevěnej (Po, 14. 3. 2022 - 20:03)

Tak samozřejmě, nevím všechno. Možná někde. U nás jistě ne.

Rakato (Po, 14. 3. 2022 - 14:03)

Psychologie a psychiatrie není pro každého. Na druhou stranu - i pro psychopata jsou užitečné, protože ten se dozví, kde dělá chyby ve stylu s lidmi a může svou psychopatii povýšit na vyšší level. ---------------- Doba je zlá, od roku 1989 psychiatrické ústavy poloprázdné, protože mnoho chovanců bylo vypuštěno mezi lidmi (i z klecových lůžek!), takže relativně psychicky zdravý člověk je vystaven útoku nožem na všech možných místech. Proto je dobré, když se po příchodu do místnost, obchodu, tramvaje dokáže pohledem na přítomné lidí zorientovat, zda mu hrozí nebezpečí. ---------- Kupte si u mě kurz přežití, a budete vědět více.

Reklama

Přidat komentář