Reklama

kleceni deti v koute

Návštěvník (Ne, 13. 3. 2022 - 21:03)

není lepší pro mamku kdyby ti koupila lacláče ?

Stanislav (Čt, 10. 3. 2022 - 23:03)

Naše děti takto nikdy nebyly trestáni.

Markéta (Pá, 11. 3. 2022 - 12:03)

Moje mamka mi takto trestá. Pokud něco udělám malé sestře nebo přinesu špatnou známku ze školy, tak musím jít v kuchyni klečet vedle stolu. Mamka říká, že to platilo za ní a bude platit i později.

Honza (Út, 8. 3. 2022 - 10:03)

Já musím klečet hodně často, ale stejně to nepomáhá, protože vždy udělám nějakou blbost a následuje trest na půl hodiny klečet do předsíně a pak učit.

Marie (Ne, 6. 3. 2022 - 16:03)

Já doma nikdy klečet nemusela, ale za to ve šlole naše třídní se v tom úplně vyžívala. Pokud někdo při hodině vyrušoval musel jít klečet na stupínek vedle stolu. Nejhorší to měly holky co měly bílé punčocháče, ty měla pak černá kolena. Rodiče to většinou poznaly, že jsme vyrušovali podle špinavých kolen.

Olga (So, 5. 3. 2022 - 08:03)

Náš desetiletý Jonáš dostává výprask hlavně pravítkem, na holou. Před bitím se svleče, musí být od pasu dolů nahatý, bos. Po bití klečí v koutě a to pravítko mu položíme na natažené ruce. Když ho pořádně nedrží, rovně, nebo mu dokonce spadne tak dostane ještě po klečení nařezáno na dlaně.

Návštěvník (Pá, 4. 3. 2022 - 20:03)

já teda musel v 15ti klečet jen s rukama za zády , ale myslím si že to vyjde na stejno. to je jako stát v koutě a klečet v koutě, je to vždy stejný trest jen fyzicky vypadá jinak takže řeč o pravítku je o ničem.

Zdeněk (Čt, 3. 3. 2022 - 18:03)

Klečeli jste někdo v dětství s pravítkem na rukách. Mě to máma jednou zkoušela, když jsem zlobil víc než bylo obvyklé na normální klečení, ale po půl hodině jsem dostal křeče a pravítko to teda nebylo, nýbrž vařečka která spadla a tou jsem pak byl bit. Já se jen ptám, né abyste to zkoušeli na svých nebohých ratolestech

Martin (So, 12. 3. 2022 - 21:03)

Ano,klečet s předražený rukama se u nás praktikovalo. Většinou mi na ruce dávali řemen, kterým jsem dostal na holou. Nejvíce bylo 30 min. Víc jsem nikdy nevydržel. Ale dávali mě i knížku. Ale to se dá vydržet tak 5 min. Pak mě vždy spadla. No a byl další trest.

Alena (Pá, 4. 3. 2022 - 16:03)

Také jsem musela klečet možná do patnácti a musela držet půl hodiny rákosku na rukou. Pokud to byl větší průšvih, tak jsem s ní nejprve dostala, pak jsem si musela stáhnout kalhoty aby byla holá kolena a těch půl hodiny klečet.

Emilka (So, 5. 3. 2022 - 10:03)

Já mám děti ještě malé, ale se segrou jsme za trest klečeli dost pravidelně. Za takové bežné odmlouvání to bylo tak 20 minut normálně oblečená v kuchyni v koutě. Pokud po byl trest za nějaký průšvih nebo poznámku ze školy, tak jsme se museli dole svléknout, aby nám byla vidět pipina i zadek a na hanbě jsme klečeli v předsíni na rohožce před zrcadlem. Měli jsme se vidět a uvědomit si to. Ve čtrnácti jsem se děsně styděla, protože už jsem ji měla docela ochlupenou a holit jsem se ještě nesměla. Táta jen vždycky řekl, kdy ty holka již dostaneš rozum.

Milena (Ne, 27. 2. 2022 - 00:02)

Já bych nemohla takto děti ponižovat nějakým klečením v koutě. Ještě by jste je mohli nechat klečet s předpaženýma rukama se se štosem knih a pokud jim spadnou, tak 25 tan rákoskou na holý zadek jako ve středověku.

Alena (Po, 28. 2. 2022 - 21:02)

Nevím kolik máte dětí. Já mám čtyři dorostence a pokud je nechci řezat, tak poslat je za trest kleknou do kouta má účinek a děti to berou jako součást výchovy.

Simona (Pá, 25. 2. 2022 - 21:02)

Všichni z toho klečení děláte vědu, já to mám doma na dením pořádku. Když jsem drzá nebo seřežu bráchu, tak máma vždycky koukej jít klečet do kouta.
U okna máme rohožku, tam musím já nebo brácha jít na půl hodiny jít klečet s rukama za zády. Kolená mám sice otlačená, ale již jsem si zvykla.

Matyáš (Čt, 24. 2. 2022 - 19:02)

Tady holkám stále slibujete jak je potrestáte, u nás doma to je již několit roků stálé pravidlo. Mě je šestnáct a sestře čtrnáct není to často, ale několikrát do roka se to stane, pokud něco provedeme, tak trest je jasný, sundat si kalhoty a na půl hodiny si jít kleknout v kuchyni vedle spíže do kouta. Raději ani neprotestujeme, protože by to mohlo být delší a ještě dříve pokud to byl větší průšvih, tak i výprask na holou. Jinak jsou naši v pohodě.

Vojta (Čt, 3. 3. 2022 - 16:03)

Já se sice stydím, ale za trest ve čtrnácti, také musím klečet. U nás to tak je od malička.

Lucka (Pá, 4. 3. 2022 - 16:03)

Vojto, já musím v 16-ti ......máme "domluvený" zaco a kolik .....tedy si dávám docela pozor, no ale někdy to prostě nevyjde ..... Naštěstí nemusím klečet ale stát volně na stoličce, tedy se dá i trošku hejbat, vydržet se to dá, nic tě nebolí, ale je to děsně dlouhý ....a vopruz je když se ti třeba brácha hihňá nebo někdo přijde a vidí to,nebo dyž musíš stát místo něčeho co jsem moc chtěla dělat ..... No mít ale zaracha se zabavenym mobilem to je moc horší ........ Proto se fakt snažim bejt hodná a s našima vycházet.

Lucka (St, 23. 2. 2022 - 19:02)

Stání nebo klečení v koutě se mi osvědčil jako účinný trest pro naši pubeťačku, která nemohla pochopit, že domů se chodí jak je dohodnuto ......dohodli jsme se tak, že za pozdní příchod o víc než 15 minut je "kout" na půl hodiny a dvojnásobek času co přišla pozdějc .... druhej den, místo "svý zábavy". A musím říct, že vysoká účinnost ..... samozřejmě předem ví co bude. Minulý týden stála 2,5 hodiny (návrat v 10 místo v 9) ...a od té doby si určitě dá pozor .....

Alžběta (Čt, 24. 2. 2022 - 08:02)

Je to zajímavé, kolik je přesně dceři? Taky uvažuju nad něčím, co bych mohla použít abych trochu umravnila naší dceru. Je jí 15 a je to s ní někdy vážně složité. V minulosti, když něco provedla, tak dostala pár na zadek a byl nějaký čas pokoj. No už se mi zdá trochu velká na to, aby dostávala na zadek a klečení v koutě se mi zdá celkem vhodnou alternativou. Možná bych ještě měla pár otázek…

Lucka (Čt, 24. 2. 2022 - 19:02)

Starší je necelejch 16 a mladší 14 .....docela to "umravnilo" tu starší, začala chodit domu pozdě, neustále blbý řeči, stížnosti i ze školy, blbý známky, drzost, no puberta. Tedy sme se s oběma "dohodli" jak jsem psala. Chvilku si dávala pozor, ale minulej pátek zase přišla o hoďku a čtvrt dýl ....tedy jsem ji v klidu řekla, že "postupujeme podle dohody" a v sobotu se má přijít domluvit ...... neudělala to, celá sobota jako když nic .... a pak říkala že přijde kámoška a kamarádem. Tak jsem řekla dobře, ale ty budeš přece stát v tom koutě ....a můžete se klidně bavit. Začala bejt děsná, křičet, strašně vyvádět že to né, ale vydržela sem a opravdu do toho kouta šla, ty spolužačky to viděly, chvilku s ní kecaly a pak odešly. Vzhledem k jejímu chování jsem jí dala eště tejden zaracha se zabavenym mobilem, to taky pomáhá.... Nakonec uznala, že si zato může sama a slíbila že už nikdy .....a od té doby je "jako vyměněná". Mladší se jí hihňá, no sice i brečela, ale vydržela sem. Jinak neklečela, ale stále na židličce, to je "miň drsný", klečení se dlouho vydržet nedá, tohle ale jo, může se i trošku procvičit ...... Tedy snad účinný a nebolí to. Ale musí předem vědět co bude, jinak je to podraz .......

Reklama

Přidat komentář