Víš já bych mu to nepřipomínala jak a co bylo. Teď ma diskuze zcela jiný obsah a to je prostě "náš" Libor......neufňukaný a jistý. Hejtři to tady jen rozeštvali, v tom se neshodneme. Jinak ale je to hlavně tvůj vliv,že je Libor na tom dobře
15. Leden 2022 - 12:01
Návštěvník (anonym)
Lallo, máš pocit, že na Liborově normálním chování máš ty zásadní zásluhu, že se necháš tak llacině vyzdvihovat? Sám mám pocit, že hlavní zásluhu má čas a víra, ne nějaký kafrání na mobilu nebo tady
Scarlett, Libor je na tom tak, že ho zmínka o tom co bylo rozhodně nezjejistí. Hejři jsou daň za to, že je tato diskuze na Doktorce svobodná, že není třeba používat stejný nick natož se registrovat. A škodí úplně stejně jako ti, kteří si během těch let vymýšleli story o tom, jak se s Liborem setkávali, psali a telefonovali. Protože ani ti nebyli součástí Liborem psaného příběhu
No, já to tady nějak extra nečtu, málokdy listuji dozadu a píšu. Obzvlášť když diskuze byla jaksi monotonní. Takže si možná vyzdvihování neuvědomuji? Ale OK, příště to utnu, asi máš pravdu
15. Leden 2022 - 13:04
Pavlína (anonym)
Libor udělal velký obrat a to musel sám, ale Lalla se o to nejvíce zasloužila. To je můj názor. Na rozdíl od hejtrů ho ona popíchla, kde bylo potřebné konstruktivní radou a podpořila tam, kde dělal pokroky
Pavlínko, teď to tady řešíme s Návštěvníkem. Ono stejně jako někdy platí, že Stokrát opakovaná lež se stane pravdou, mohlo by to platit i naopak. Takže, děkuji za uznání, ale nemá smysl to stále opakovat, naopak mi to může škodit
Ivane, Bajkal by mne také velmi lákal a projet se alespoň jednu cestu vlakem TSB, občas to v nabídce CK bylo, ale kdo ví ,jak to bude teď po covidu, myslím, že Adventura, oebo Eso to občas mělo v nabídce
Pepane, my jezdíme přes Vary a Vojtanov, tam je to spíše pro dospělé, je to tam super, vepředu jsou klasicky venkovní a vnitřní vířivky a bazény s tryskami atd, bohatý saunový svět a pak je zadní relaxační Solle terme saunia svět a tam jsou bazény s mořskou vodou, několik venkovních a vnitřních saun , naprosto luxusní relaxační místnost s krbem a prostě maximální relax. My to dáváme většinou na dva nebo tři dny a je dobré ubytovat se v Čecháh poblíž Františkových lázní. Vstupné do celého objektu na celá den je cca 25 euro/os, jak to bude po covidu uvidíme.
15. Leden 2022 - 18:32
Libor. T.
A k tomu, k té proměně u mě, pravdu má Lalla v tom, že nejvíce jsem na sobě asi zapracoval sám, ale mít v zádech takového dobrého parťáka jako je ona, pak to jde snáze a já vím, že nechcete, aby se příliš chválilo, ale za sebe ten její podíl vidím jako zásadní. Během listopadu a pak hlavně počátkem prosince jsem vnímal, jako by ty problémy se ze mě "slouply" a sice nezmizely, ale já na ně hledím jakoby přes okno, jako že jsou pocitově mimo mě, a já tam nemám ty těžké emoce a stává se to více neosobní. Asi bych to takto velmi zjednodušeně popsal. Jako bych se z té těžké slupky vyprostil, jako bych se znovuzrodil a začal být sám sebou....Možná k tomu ještě něco později napíšu. Asi takhle zatím zjednodušeně
Jo, díky moc. To je spíše v říši snů, ale kdo ví....
15. Leden 2022 - 19:29
Libor. T.
Pepane, ještě mě napadlo, těsně za hranicemi jsou ještě jedny lázně Bad Brambach, je to při cestě na Elster. Jednou jsme je zkusili, je to menší ,ale taky dobré. A důležitá věc, v obou těch lázních i před covidem bylo vždy celkem málo lidí, takže těžká pohoda a relax. V saunách se dělají každou hodinu opravdu výživné saunové rituály a když člověk absolvoval denně tak čtyři, stačilo to dokonale.... Ivane, díky za reakci a Markétě taky, snad to bude už ok
15. Leden 2022 - 19:45
Simona (anonym)
Libore hezký večer přeji, čtu to tady a nás by lákaly ty lázně u Děčína u Labe v Německu. Máš nějakou recenzi na to místo? Nás by to s muže lákalo, že bychom to spojili s výletem do skal a lesů kolem nebo plavbou po Labi
Měla bych praktický dotaz. Sauny jsou sóĺo muži, ženy nebo spolu? A ten Bad Schandau, jak o tom píšeš, to je Českosaské Švýcarsko, to je pro mě blíž. Jak jsi tam byl spokojen a jestli jsou taky dobré. Díky, nepospíchám na to, možná už zde nejsi
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář