Reklama

Vzrušuje mě máma

Petr (So, 27. 3. 2021 - 20:03)

Kdo ji chce vidět tak mi je pošlete do komentářů na ty roky je úžasná.

David (So, 18. 12. 2021 - 23:12)

Ahoj Petře tady ti posílám číslo 602441899

Petr (So, 27. 3. 2021 - 18:03)

Myslím vaše čísla víte jak to je

Petr (So, 27. 3. 2021 - 18:03)

Kdo ji chce vidět tak mi je pošlete do komentářů na ty roky je úžasná.

Návštěvník (So, 27. 3. 2021 - 16:03)

Hoď to sem jako odkaz i pro nás ostatni

Petr (So, 27. 3. 2021 - 18:03)

Nechces mi poslat číslo na tebe našel jsem jak poslala příteli vystrcene kozy mu se to náramně líbí.

Petr (So, 27. 3. 2021 - 13:03)

Jestli chceš ji vidět tak pošli číslo samozdrej mě bez obličeje.

Petr (So, 27. 3. 2021 - 13:03)

No tak 5 v tom tričku je to šílené měla návštěvu z práce ti chlapi jen cuceli.

Petr (So, 27. 3. 2021 - 13:03)

Ahoj já se taky divam rád na mámu je ji 43 teď má s přítelem mimčo vzrusuji mě její velké kozy mám i foto

Kédr (Út, 16. 3. 2021 - 15:03)

Já matce vrážel do panimámy násadu od vidlí a ona mně kliku od žentouru.Pak jsem to ještě dělal s dcerou a synem.

Ty (Út, 16. 3. 2021 - 15:03)

Si dobrej vometák dědku

Petr (Út, 16. 3. 2021 - 08:03)

Když mě přijde ráno mamka budit tak je vždycky nahá. Ví dobře že mi po ránu stojí a tak si kleine vedle mojí postele položí hlavu na zem a vyšpulí na mě frndu. Strčím jí ho tam a po pár přírazech stříkám. Máme to místo rozcvičky.

Bobrik (Út, 16. 3. 2021 - 15:03)

Hodná maminka ví co synáček po ránu potřebuje .

Roman (Út, 16. 3. 2021 - 06:03)

Mamka doma chodi jen v kalhotkach. Takze ji prsa vydavam kazdy den. Ma krasni pevni 3 prsa. Ja mivam na sobe jen trencle. Kdyz sem sni a koukame na telku, nebo jen spolu klabosime, casto se stava ze se mi pod trenkama postavi a je to dost vydet. Mama ze zacatku delala jako ze nic, ale nedalo se to prehlednout a vedela ze mi stoji. Kdyz ta erekce trvala dil, sama mi pak rekla, zda si nechci zajit do koupelni a tam si ho vyhonit, aby mi furt nestal. Tak jsem odesel do koupeni a porad myslel na mamku. Chtel jsem aby me vydela. Pak jsem uslizel mamu za dverma jak zaklepala a ptala se zda jsem v poradku, ze jsem tam tak dlouho. Rekl jsem se jsem ale ze se nemuzu udelat, ze me uz bolej ruce. Mamka otevrela a stoupla si za me. Ukaz pomuzuti rekla. Uchopila mi curaka a zacla mi ho honit. Sve ruce jsem dal dozadu a polozil je na mamin zadecek. Hladil ho a vychutnaval si jeji ruku na mim ptaku. Trvalo to asi 5 minut a pak sem pred jejima ocima vystrikl. Mamka ho este trosku pohonila abych se poradne vyprazdnil. Semeno mela i na ruce. A jeto rekla. Pak jsem se osprchoval. Zahlidl jsem jak ma mama na kalhotkach dost mokrej flek. Rekla ze se take potom osprchuje az budu. Rekl jsem ji ze muze vlist keme, ze mysta je dost. Rekla mi tak dobre a sundala kalhotky a vlezla ke me. Poprve jsem zahledl jeji nahy rozkrok. Mela ji hladoukou a krasnou. Vedela kam se divam a rekla mi kam tam koukam. Rekl jsem ze nikam. Rekla ze ji to neva, at se podivam. Zajel jsem ocima dolu. Mama si dala jednu nohu pres okraj vani a prstama si roztahla pipku. Libi, rekla a ja ze moc. Dokonce mi dovolila i sahnout. Hladil jsem ji a tak nak mi doni vklouznul prst. Cekal jsem ze me zarazi, ale nechala me. Prstem jsem byl vni a uzival si to. Ale to uz mi zas pindou stal. Jak ho mama vydela, rekla mi zda bych ho nechtel doni zasunout. Samozrejme ze jsem rek ze chci. Mama se otocila zady a predklonila se. Jednou rukou se oprela o stenu a ja se nani pritiskl. Druhou rukou uchopila muj penis a nasmerovala na svuj otvor. Pak rekla ze muzu a ja prirazil. Vkouzl do ni a ja byl uvnitr. Zacal jsem prirazet a mama se oprela i druhou rukou. Pekne mi prirazela na proti. Moc jsem si to uzival a byl stastnej ze sem vni. Ale nechtela abych to doni nastrikal. A proto kdyz jsem ji rek ze budu, vyklouzla ven, rychle se otocila a strcila si ho do pusy. Jen ho tam strcila a prejela pusou jsem se celej vystrikal do jeji pusy. Celou tu davku semene spolkla. Pak mi ho este trochu olizala. Nakonec se osprchovaly a v obivaku vzpominaly. Opcas kdyz je cas a nalada mi mama dovoli abych se sni pomiloval.a vyjmecne me necha i ze se vystrikam dovnitr. Je to super

Zulu (So, 27. 3. 2021 - 13:03)

Ma krasni pevni 3 prsa. Já mám matku a ta má 4 zadky, když si oblékne podvazkový pás. Má totiž obrovskou zadnici a ty provázky jí z toho zadku udělají 4 stroužky jak česnek.

Návštěvník (Út, 16. 3. 2021 - 07:03)

Takový scifi příběh a minimálně 180 hrubých chyb.V reálu by neškodilo doučování gramatiky protože to je otřes nasekat tolik hrubek !!!

Návštěvník (Út, 16. 3. 2021 - 15:03)

Pod různými nicky, většinou ženskými, ale ten styl, neskutečný počet chyb a "opčas", vždycky prozradí stejného autora. Ale bude to hermafrodit, když pokaždé píše za jiné pohlaví.

Návštěvník (Čt, 25. 2. 2021 - 18:02)

Jsem rád že je tu víc lidí kteří se chtějí svěřit a podělit se zážitkama s mámou a ne jen urážet a kecat okolo. Proč sem ty lidi co se jim to nelíbí vůbec lezou?

Návštěvník (Pá, 26. 2. 2021 - 21:02)

Podle me pokud spolu ziji i v pozdejsim veku tak si navzajem vynahrazuji to co jim chybi . Me osobne to v hodne vecech vyhovovalo ,samozrejme že mě kolikrat napadlo zda mati nekoho ma coz je asi u synu normalni ze se oto zajimaj,Naposledy pred nekolika lety sem ji s nejakym videl ale domu ho nikdy nevodila od te doby o nikom nevim.Kdyz se jednou dozvedela otom ze mam vztah se zenou v jejim veku tak mi rekla neco ve smyslu ze ji je jasny cim premyslim a bylo videt ze normalne žarli, kdyz sem mel problem s bejvalou rozpovidal sem se tak mi mama rekla ze dnesni holky sou k.... a co si o nich mysli nebo co kolikrat vidí v praci jak se chovaj , bavej zajimave to slyset od vlastni mamky.

Návštěvník (Pá, 26. 2. 2021 - 19:02)

Máš pravdu. Já musím čuchat mámino kalhotky, podprsenky, botičky, silonky. Mamina je prsatá zralá samice, panička. Pracuje v bance a taky se podle toho obléká a udržuje, a takové ženy mě rajcujou. Jinak jsem ale normální a občas mám i sex s holkama ale zatím mi žádná nepadla do oka tak že bych se do ní zaláskoval.

Reklama

Přidat komentář