Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 12. 2021 - 15:12)

ty hele Cyniku,jedno ti nyní řeknu....pokud nativaxeři v ruském žoldu vyvolávají fyzickou nenávist a ničí život zastánců vakcinace a pokud tito ničí sanitky a ohrožují zdravotníky,potom asi nadešel čas válečných činů.,to znamená,secity se pepříkem,abuškem a okovanou botou a těmto ruským sviním vrátit jejich medicínu i s úroky a něco mě a mému výborném analytickému rozumu říká,že k tomu velice brzo dojde.Tak se bude jednat zprvu o osamocené vlčí samotářské útoky,kdy antovaxerům někdo rozkope tlamu ...bude se to množit.Chtějí oni válku a krev?...Bude jim dopřáno!V USA by si pravedlnost zjednala pořádek ihned.....to akorád zde v ČR a SR to vázne.....to se ale zpraví.

Cynik - realista (Pá, 3. 12. 2021 - 15:12)

Možná, že "...akorád zde v ČR a SR to vázne.....to se ale zpraví"... "akorád" se obávám, že se "nezpraví" tvé hanebné mrzačení českého jazyka... Co jsou "secity se pepříkem", hotentote? --- U primitivního burana z Buranova pochopitelně nemůže překvapit, že za vším vidí "nativaxery v ruském žoldu", a o tvém " výborném analytickém rozumu" panují v této diskusi, a nejen v ní, vážné pochybnosti... V jednom ale můžeš mít pravdu, když píšeš, "že k tomu velice brzo dojde." Jen se obávám, že dojde k něčemu zcela jinému, než popisuješ, a to ve chvíli, kdy stále více lidí, pochopitelně též očkovaných, dojde k poznání, že se stali obětí ukrutné manipulace a nehorázného švindlu, kdy stále více lidí pochopí, že vakcíny rozhodně neudělají žádnou Tečku, a především kdy pochopí, že Evropská socialisticko-fašistická unie se mění v šílený svět, inspirovaný Orwelovým románem "1984", kdy stále více lidí pochopí, že to, co ty a tobě podobní myšlenkově neschopní jedinci označují jako konspirace, jsou ve skutečnosti děsivé, naplňující se prognózy velmi neradostné budoucnosti...

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 12. 2021 - 15:12)

security....a naše BIS v tom pojede.A to mě teda věř.....i oni mají své bouchače,veterány z Afghanitánu a Iraq Afriky a ti budou mít dobře zaplaceno.Jedná se o mladé lidi kolem 34 rok a nebudou mít zábrany.

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 17:12)

Jahodo, co to je : ",veterány z Afghanitánu a Iraq Afriky a " ??? Co je Iraq Afrika ??? Vysvětli a nemel něco o zabanu a běloptáku !!!

Cynik - realista (Pá, 3. 12. 2021 - 16:12)

Aha... takže "secity se pepříkem" jsou "security s pepříkem"... ještě, že nepíšeš s cibulí a s octem... odpovídal jsem, aniž bych si přečetl tvůj hodnotný následujícící příspěvek. --- BIS má podstatně jiné starosti, vždyť musí bdít nad ideovou čistotou výuky dějepisu, údajně pod ruským vlivem, a plně ji zaměstnává též nahánění ruských agentů, kteří měli vyhodit do vzduchu vrbětický muniční sklad... Vrchní čučkař pak nedělá nic jiného, než sleduje, zda se ledy hnou a po létech čekání konečně vyfasuje generálskou, či dokonce maršálskou uniformu, což mu zabírá veškerý čas a těžko pak může organizovat "bouchače,veterány z Afghanitánu a Iraq Afriky"... a od kdy leží Irák v Africe, hotentote? Mimochodem, nějak ty nehorázné žvásty kolem Vrbětic utichly, všiml sis? Pochopitelně, důkazy veškeré žádné, a jak bys také chtěl dokazovat evidentní výmysl, podobný neméně idiotskému obviňování týchž ruských agentů z otrávení Skripalových?

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 12. 2021 - 18:12)

ty hele Cyniku,tohleto útočení antivaxerů proti zastáncům očkování ,stejně jako útoky odpůrců očkování proti lékařům,politikům a zdravotnickým zařízením je terorizmus a ohrožení bezpečnosti Státu.Již to řeší Policie jako trestný čin a pachatelé dopadla.Je s nima řízení a hrozí jim kriminál.,Stejně tak Policie a odborníci na kyberterorizmus monitorují sociální sítě a pokud někdo na internetu vyhrožuje v souvislosti s očkováním někomu smrtí,je s ním taky vedeno řízení a hrozí za to až 3 roky na tvrdo.Tohleto je normální obranná reakce bezpečnostních složek Státu a Ministerstvo vnitra je do toho zapojeno.Stejně tak tajné služby a ti si již zjistí kdo,proč a od kud a pokud je napojen na zahraniční nepřátele Státu,jdou po něm .CIA a Interpol jsou v tom taky zapojeni a hlavně BDN,německá tajná služba a Německo vyhlásilo antivaxerům totální válku a s aktivisty se nesere!Jak jde v Německu někdo proti proudu,je s ním zatočeno !Týká se to jak dpůrců očkování,tak aktivistů a Němec bylje a bude vždy na Befel und Ordung!Je to jehonárodní vlastnost a jít v Německu proti proudu není žádoucí a není to německé a kdo půjde,ten to to taky odskáče.A protože my ČR jako člen EU jsme s Německem v úzkém propojení,bude to u nás brzo uplně stejné a Stát si to pohlídá přes své represivní složky.Security jako ochrana je jedna z možností a tam to bude fungovat takto:Zdravotnická zařízení budou pod kontrolou bezpečnostních agentůr a jak si někdo vyšlápne na sanitky a jejich gumy s kudlou,dostane se se do obrovských problémů.Bude jat,zbit,spoután ,bude mu ublíženo na cti neb bude povalen na zem a s pouty na rukou předán Policii ministertva vnitra.Městské policie ve městěch ČR v tom budou taky zapojeny a to že uměj povalit ,spoutat a zrubat potížistu,to je již doloženo u odpůrců tlamokrytů na veřejnosti .Takže přesně takto to bude fungovat....jo a Koudelka bude generálem,tak ten teda bude a ne že ne!Já mu to teda přeji,ale fakt!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 18:12)

Jahodo, ty už jsi tak zblblý tou Americkou propagandou, že už také hledáš zahraničního nepřítele, jako Amíci !!! Teď jde o to, kdo byl dřív, vejce nebo slepice !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 18:12)

Takže Jahodo, až stát vydá nařizení o povinném očkování "vakcínou" proti Covidu, tak napíšeš, že to je státní terorizmus a porušování naši Ústavy a také porušení listiny práv a svobod při OSN, kterou ratifikovala naše vláda !!! Už se na tvůj přízpěvek těším !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 03:12)

"Metuzalém mezi stromy: 4853 let stará borovice je nejstarším potvrzeným stromem na světě
1. 12. 2021, 16:12".... A co tam mají ještě NEJ ??? Řekl bych, největší idioty u moci !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 03:12)

"Potvrzeno. Gayové se v Popelce nakonec budou líbat".... Na tyhle hovadiny se nedívám !!!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 12. 2021 - 03:12)

ať žije USA!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 3. 12. 2021 - 03:12)

AŤ ŽIJE PENTAGON!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 03:12)

"V Německu už si neočkovaní neškrtnou".... V Německu už chybí jen nový HITLER !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 03:12)

"Činoherní klub musel stáhnout inscenaci. Nemá herce s africkými kořeny".... Americká debilita přišla i do Českých divadel !!! Opovažte se nastudovat Švandu dudáka !!! Kde by jste vzali Divoženky !!! P.S. To jste nemohli zavolat kominíka ???

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 03:12)

"Vojtěch v živých vstupech používá počítačová pozadí, mate tím diváky".... Tak tobě ten Covid přeji z celého srdce !!! A nebyla by žádná škoda, kdyby tě dostal !!! Takových zmetků máme v politice hafo !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 02:12)

"Jak se mohl Zeman nakazit covidem? „Není to selhání,“ říká Zima".... Jen aby to nebyl atentát !!! Co dělá BIS ??? Vyšetřuje ???

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 02:12)

"Chtěl hrát divadlo, nakonec je premiérem. Natočili jsme proměnu Petra Fialy".... Už jsme tady měli zednáře, fašisty, komunisty a teď tu bude komediant, to se asi uchechtáme, že !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 02:12)

"Komentář: Prosba na prezidenta Zemana: Nezapomeňte na Romy".... Jo, dobrá připomínka, pošlete je zpátky do INDIE !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 02:12)

"Vizita: Dočká se Česko molnupiraviru? V cestě mu stojí byznys i byrokracie".... Jděte s tím darebáckým ždímání peněz z lidí (16 000,- Kč za balení pro jednoho pacienta) !!! Balení antivirotik, účinných na Covid stojí 300 až 500 Kč !!! Hajzlové nenažraní !!!

aladin (Pá, 3. 12. 2021 - 01:12)

"Promořování přes očkované. Vláda drží linii, jako by nešířili virus".... "Naše" Židovská vláda nám od začátku L Ž E , kolik na těchto lžích vydělá a kolik vydělají prolhaní politici ???

Reklama

Přidat komentář