Reklama

Sex s otcom...je to normálne?

Sandra (Út, 14. 12. 2021 - 04:12)

Bohužel. Když si manželka moc manžela nevšímá a nedostane co chce, sáhne po dceři. Náš otec byl skoro pořád nadrženej a mamka mu často říkala ne. Se sestro jsme měli společní pokoj. Často byl doma nahej a tak jsme vídali i jeho erekci. Jednou večer když jsme už skoro spali, otec přišel knâm do pokoje a vzbudil mojí tehdy už 15 letou sestru. Mě tehdy bylo 9. Řekl ať jde sní do koupelny. Když se po pěti minutách nevracela, šla jsem se podívat za nima. Otevřela jsem dveře a otec ze zadu šukal sestru. Když mě zahlídl vyklouz zní ven a řekl co tu chci a proč nespím. Oba byli nazí. Řekl ať jdu dovnitř a zavřu. Měl na čůráku nasazenej kondom. Řekl ať mlčim a mamce nic neříkám. Když jsem mu to slíbila, řekl že se můžu dívat. Pak sestru opět ohnul a zasunil do ní. Šukali pře demnou jako by nic. Pak se otec více přitiskl a přestal přirážet. Pak eště trochu přirazil a vyndal ho. Kondom byl plnej jeho spermatu. Sestra mu kondom sundala a eště si ho dala do pusi. Chvilku mu ho pokouřila. Když mu začal ochabov, tak ho pustila. Pak se podíval na mě a řekl že mámě nesmím nic říc a pokut budu chtít že se můžu na ně koukat a třeba bych se mohla i trochu zapojit když budu chrít. Pak si sestra oblěkla košilku a otec trenky a šli jsme spát. V posteli jsem se ptala sestry jaké to je a odpověděla že moc krásní a ať otom pomlčim. Často jsem je pak sledovala a dokonce mě otec začal lísat a jâ jeho kouřit. Sice sním eště nešukám. ale řekl že jednou bude, když budu sama chťít. A já určitě budu chťít. Když jsem snima tak otec po nás chce aby jsme se sestrou taky milovaly. A tak někdy sestu líž a ona mě a otec si ho před náma honí. Pak nás obě postříká. Už se těším až do mě zasune

Návštěvník (Po, 13. 12. 2021 - 15:12)

Normální to není, ale je to (relativně) časté.

bohužel (Po, 13. 12. 2021 - 15:12)

asi ano. Pro mě je tohle tabu, nevadí mi že jde rodina na nuda pláž a dcera vidí otcova ptáka a kluk matčinu frndu. Zažil jsem jednou, jak šel velikých otylý chlap, věk tak 55 s 15 letou holkou na nuda. On měl odkrytý žalud, toho jsem si taky všiml. S holkou blbli ve vodě, bohužel se chovali, jak by to byli partneři. Pak tam na zemi leželi vedle sebe, on jí dráždil prsa, ona mu honila ptáka. Už se začínalo stmívat, já bych na odchodu, jiný tam nebyl. Pak nějak přešel rukama dolů, dělal jí to taky. Mně to přijde hnus, aby se otec s dcerou navzájem masturbovali. Zákon sice zakazuje incest, toto snad ne, ale je to fakt na vyblití. Když si nezašoustá s manželkou a ani mu ho nevyhoní, má si najít nějakou mladou, ale ne vlastní dceru, co s ním zašuká nebo mu ho vyhoní.

Fuj,fuj, (Po, 13. 12. 2021 - 15:12)

celkově nechápu,koho můžou přitahovat rodiče,sourozenci,je to úchylné a nenormální.

Návštěvník (Ne, 5. 12. 2021 - 10:12)

Nejen že to není normální, je to navíc trestné!!! přeji si aby všechny úchyly zavřeli až by zčernali!!!

Simona (Čt, 2. 12. 2021 - 08:12)

To mě bylo už 15. Doma jsem chidila jen v kalhotkách . Mamka nebyla doma a tak jsem byla doma s otcem sama. Byla jsem v kuchyni a otec se postavil za mě. Měl na sobě trenky. Zeptal se co dělám a já mu odpověděla že si dělám svačinu. Zezadu mě objal a více se kemě přitiskl. Ucítila jsem jeho penis pod trenkama jak mu stojí. Začal mě hladit prsa a líbat na krk. Bylo to příjemné a tak jsem ho nechala. Pak rukou pomalu klouzal dolü mezi nohy. Přes kalhotky mě jí začal hladit. Já zavřepa oči a užívala si to. Pak sklouz pod ně, kde jsem už měla vlhkou kundičku. Ze zadu se začal otírat penisem omojí prdelku. Hladil mi dirku a pak mi tam zasunul prt. Jemně mi sním uvnitř kmital a prstem mi dráždil poštěváček. Stáhl si trenky a přitiskl holí penis ze zadu na kalhotky a začal si ho omě třít. Bylo to příjemní. Chtěla jsem si kalhotky stáhnout, ale řekl ať si je nechám. Prstil mě tak krásně že jsem zachvilku měla mokrý orgazmus. Teklo mě to přes kalhotky po stehnech. Otec třel penis o zadeček, když v tom jsem ucítila jak mě začíná stříkat na záda a otírá semeno o kalhotky. Semeno mi pak teklo po kalhotkách a něco mi nateklo i pod ně. Takže jsem pak mělo jeno semeno i mezi půlkama a teklo níž. Když byl hotovej poděkoval a omluvil se mě. I já mu děkovala a řekla mu že to bylo krásné. Pak jsme spolu odešli do koupelny. Tam jsem si prohlédla jeho penis a za odměnu jsem mu ho eště trochu pokouřila. Otec se podíval zas na mě a i on mě jěště píčku olízal, přičem mi udělal další orgazmu. Niní se s otcem zcházíme když není mamka doma. Ale k sexu mezi námi nikdy nedošlo. Sice bych se nebránila, ale otec řekl že ať mě pak ošuká nákej kluk.

KPetra etra (Ne, 21. 11. 2021 - 22:11)

HNUS !!!

Návštěvník (St, 17. 11. 2021 - 14:11)

Sex s otcem je fajn mám to doma a zadarmo. Jemu se to taky líbí .

Návštěvník (Čt, 18. 11. 2021 - 10:11)

Kolik je ti let ?

Návštěvník (Út, 16. 11. 2021 - 14:11)

Je mi na zblití co tady píšou pokud je to pravda a chudáci neví že jsou zneužívány?!!!!!

Default User Image
Návštěvu (Pá, 22. 12. 2023 - 19:12)

Prasata 

Default User Image
Návštěvu (Pá, 22. 12. 2023 - 19:12)

Prasata 

Default User Image
Návštěvu (Pá, 22. 12. 2023 - 19:12)

Prasata 

Naďa (Ne, 4. 6. 2023 - 14:06)

To je trestný spát s tátou co je to za holky že nejdou na policii co to je spát s tátou fuj

Návštěvník (Út, 16. 11. 2021 - 14:11)

Vědí ! Nevědí jen ti mentálně postižení !

Návštěvník (Ne, 14. 11. 2021 - 14:11)

Ano , v sexu je možné všechno a hlavně tam platí : nikdy neříkej nikdy .

Návštěvník (Po, 8. 11. 2021 - 10:11)

Přítelkyně mi strašně ráda říká tati, když spolu šukame! Vzrušuje ji to a sex je boží! Ráda takhle říká ještě některá partnerka v posteli protějšku?

Věra (Ne, 7. 11. 2021 - 07:11)

Žila jsem s otcem sama. Často masturboval a to i předemnou. Musela jsem se na nej dívat a někdy jsem musela bít nahá. Když si ho honil sahal mi na prsa a mezi nohy a tak se stávalo že mě často posříkal svím semenem. Mě to nevadilo a ráda jsem se nechala od něho osahávat. Když mě bylo 15 řekl mi že mě začne šoustat. Byla jsem eště panna, ale přesto jsem to chtěla. A tak mě vzal do ložnice, kde mě slekl a roztáhl nohy. Po pár olíznuti mé kundičky, uchopil stopoření penis a začal mi ho strkat do dirky. Trošku mě to bolelo a když protrch blánu tak jsem i vykřikla, ale otec byl jemní a za chvilku jsem hekala vzrušením. Po chvilce jsem ucítila, jak se mi v kundičce rozlévá teplá mrdka od tatky. Když ho pak země vyndal mělho trošku od krve a ze mě tekla jeho mrdka. Po aktu jsme oba odešli do koupelny kde jsme se osprchovaly. Často tatkovy nastavym dirku na zásun a moc si to spolu užíváme.

Host (Pá, 5. 11. 2021 - 06:11)

Incest je neschopnost dosáhnout uspokojení jiným, přirozeným, způsobem.

Návštěvník (Ne, 31. 10. 2021 - 06:10)

Naši se rozvedli. Táta si mne někdy bral na víkendy a zcela vážně se mne ptal, jaký mám s mámou sex. Když zjistil že ne, tak se vyptával na milence. Nemusel jsem lhát ani v tomto. Byla na velký ptáky a tak jsem ani nepřeháněl, když jsem ho o všem informoval. Byl vždy vzteky bez sebe. Jinak mi přenechával milenky, které ho už omrzely a neštítil se ošukat mé holky i manželku. Byl to hrozný kanec.

Reklama

Přidat komentář