Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 28. 10. 2021 - 18:10)

tohle nepsal pravý Rakato,ale místní zhnilá jahoda ,plagiátor a komediant,zloděj nicků SDFG.Jeho zpusob psaní lze poznat snadno.....ale ten první příspěvek od Rakato byl zřejmě od pravého Rakato....nu což.....klobásky začínaj červenat a udím je již 3 hodiny.....ještě tak max. 2 a budou hotové a k sežrání.Ihned začnu jak je vyndám z udírny....jinak na You Tube je spoustu bobrých návodů a rad od skutečných mistrů udění,tam chodím na istpiraci ,tam mě líbá Můza...třeba dobré rady jsou na videu:Domácí zabijačka-Ducháčkovo šunskové klobásy-míchání.narážení,uzení.Kompletní výroba.....autor videa,skutečný mistr uděnář tam dělá echt pravé klobásky,dobrá rada že se mjaso nemusí mlet na mišmaš ,stačí na drobno pokrájet ajak sežeru ty nynější,další várka bude krájená,akorát s rychlosolí nesouhlasím,tu nežeru.Klobásky ve finále ale moc dobře udělané,autor je mistr vod fochu,vod něj jsem se na videu naučil jak se naráží do střívek,zkoukl jsem jednou a již jsem věděl.

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 18:10)

Jahodo, příliš mudruješ, dej si raději "pivíčko" a zapadni pod stůl.

Rakato (Čt, 28. 10. 2021 - 18:10)

Čubko smrdutá, žijeme v Čoklistánu, to sis ještě nevšiml?

aladin (Čt, 28. 10. 2021 - 16:10)

"Zlom v boji s pandemií přinese až očkování mladších dětí, zní z Izraele"....A budou po tomto očkování v dospělosti plodné ???

aladin (Čt, 28. 10. 2021 - 16:10)

"Rakušan: Babišovi nesmíme skočit do pasti. Pouští ministra v nejhorší "....Rakušan je proamerickej zmetek !!!

aladin (Čt, 28. 10. 2021 - 12:10)

"Speciál ČT24
5 ČT 24 HD - 28. října 2021 - 12:30–13:00"....Čaputoví, ohánět se Havlem je už passé, jan naserete hromadu lidí !!! Liberalizmus je zhouba lidstva !!!

aladin (Čt, 28. 10. 2021 - 12:10)

"Speciál ČT24
5 ČT 24 HD - 28. října 2021 - 12:30–13:00"...Jděte už do prdele s tím židozednářem a zrádcem Českého národa !!! Havel se měl za komunistů líp než nekteří lidé, "topil" v kotelně, kde mačkal tlačítka ů zapnout" a "vypnout", já bych ho dal zasypávat ohniště a roštovat skváru, pak by si mohl naříkat, že měl těžkou práci !!!

28.10. (Čt, 28. 10. 2021 - 12:10)

Citim se geneticky je po očkování jako covid s tykadlama.

28.10. (Čt, 28. 10. 2021 - 08:10)

Vážná situace na politické scéně. Andrej Babiš se snaží vymyslet, jak se co nejrychleji zbavit Ministerstva zdravotnictví. Na prahu nové vlny epidemie se Česko ocitá v politickém vakuu - s odcházející vládou. Piráti se zase snaží vymyslet, jestli jít do vlády, která ministerstva případně chtít a koho na ně poslat. „Já jsem spíš zastánce toho, aby Piráti do vlády šli. Protože v opozici je devět desítek ukřičených poslanců ANO a SPD. Levice se snaží vymyslet, jak se oklepat po volební porážce. Je zajímavé, že když jde do tuhého,
vytáhnou partaje dopředu ženy. A tak je to pořád dokola.

Shabbatot-Jahoda (Čt, 28. 10. 2021 - 08:10)

Co se týče ministerstva zdravotnictví,tak jeho hlavní logo je propagace očkování,tj. Očkování, Očkování, Očkování a pak ještě Očkování!!!! Nic jiného čínský vir nezarazí!! To si musí zapsat za uši, že bez očkování to nikdy nepůjde a kdo proti němu krafa, představuje nebezpečí Státu.

Návštěvník (Čt, 28. 10. 2021 - 11:10)

Milouš je po očkování vyřízený, ale tuneldědek je zatím čilý stařík i když je starší

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 28. 10. 2021 - 07:10)

dostal jsem hlad a jdu se nažrat a pak budu udit domácí uděné klobásky a nažeru se k obědu echt masa a šračky plné chemie a náhražek z Kosteleckých uzenin žrát nebudu,nejsem prase!

Cynik - realista (Čt, 28. 10. 2021 - 12:10)

Jen si nacpi panděro až tak, že ti žrádlo poleze ušima z hlavy ven, katolický lháři a pokrytče... a pak napiš něco o sportování na rotopedu, o dietce a o zdravém životním stylu, a můžeš to vylepšit i nějakými recepty na zeleninový salátek, či jiné organismu prospívající krmivo. Nezkusil jsi žrát špenát ve velkém, jako Pepek námořník? To by ti rostly svaly jedna báseň... bylo to přece v televizi, troubo, a vůbec nevadí, že jde o kreslené příběhy, říkali to v televizi, a navíc jde o americké filmy, tak to přece musí být pravda... ----- Je ovšem zcela jisté, že tvůj "mosek" by ani po kvantech špenátu nezeznamenal sebemenší nárůst hmotnosti... a jak by také mohl, vždyť kde nic není, ani smrt nebere, logicky tedy to nic nemůže přibývat na hmotnosti ani po špenátu, ani nijak jinak... ----- Pozdravuj kamarády v pavilonu 27.

28.10. (Čt, 28. 10. 2021 - 07:10)

Boj o přežití. Listopad přinese zlom, slunečné počasí skončí. Ceny energií letí nahoru.

Cynik - realista (Čt, 28. 10. 2021 - 04:10)

Mám v textu nějaké překlepy, nu což, stane se... Ty ovšem, "výborný analytiku", snad pochopíš můj příspěvek, zejména v případě, že si ho přečteš zhruba osmnáctkrát...

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 28. 10. 2021 - 06:10)

ale já chápu velice dobře!A znova se opakuju,strč si ty své agenty Kremlu z SPD do pozadí!To jsou pořád lepší i nekvalifikovaní politici ze SPOLU,jak smečka ruských agentů,estébáků,postaparátčíků,prognostiků a jiných darebáků!Kam jejich vláda tuto zemi dovedla je všeobecně známo...dluh 500 miliard a pořád roste.Proč si asimyslíš,že ANO prohrála a SPOLU vyhrála?Lid to vidí a bojí se o budoucnost svého potomstva v čem bude muset jednou žít a to že se jednomu estébákovi a jeho protěžovaným firmám daří to neomluví!Cyniku,znova se opakuju!Dluh vzrostl na 500 miliard a zisk Agročertu vzrostl přes 100 miliard!Kdo si asi myslíš,,že to bude platit?Již nyní ceny energií letí nahoru a bude hůře,ale pán zazobaný,který v tom "uměl "chodit má zisk přes 100 miliard!Ty jseš tak blbej a nabotovanej magor z SPD,že to nevidíš,anebo vidíš a je ti to jedno!Lidem se oháníš,ale že nyní bude doplácet na vládu která zde doposavad byla tě nezajímá!Nebude trvat dlouho a budeš zde mektat jak bylo za Babiše lépe,že?Takže si neber politiky ze SPOLU do mordy,soudruhu,ti nyní musí uklízet svinčík co zůstal po minulé pavládě,!Samej překabátěnej soudruh,exestébák,aparátčík podnikatel a tunelář,zloděj a vychcanej hajzl!Kdyby ČR nebyla v EU a nepobírala dotace,tak jsme v latríně a nezvednem se z ní a ty a tvůj dobytek Admin z Aeronetu nás budete krmit lejnama z ruské propagandy!

Cynik - realista (Čt, 28. 10. 2021 - 07:10)

Ty jsi prostě beznadějný případ, hloupoučký burane z Buranova... "Lid to vidí a bojí se o budoucnost svého potomstva"? --- Lidem se oháněli bolševici, pitomečku... a rozhodně není nikterak překvapivé, že se lidem oháníš ty, katolický bolševik, dosahující "kvalit" svých kovaných komunistických předchůdců, a mnohdy je i převyšuješ... Tak, jako tví bolševičtí předchůdci blekotali svá hesla, třeba "Se sovětským svazem na věčné časy", ty blekotáš své bujarý řehot vyvolávající kydy o EU, NATO a o orlu bělohlavém... Jsi prostě jen nemyslícím a tupým reproduktorem propagandistických frází, ničím jiným... ----- "Takže si neber politiky ze SPOLU do mordy,soudruhu,ti nyní musí uklízet svinčík co zůstal po minulé pavládě,!Samej překabátěnej soudruh,exestébák,aparátčík podnikatel a tunelář,zloděj a vychcanej hajzl!" ----- Jelikož zase začínáš se soudruhováním, drne vesnický, vracím se k oslovení katolický vykurvenče, lháři, pokrytče a špinavče, ničím jiným nejsi a zjevně už ani nebudeš... "Samej překabátěnej soudruh,exestébák,aparátčík podnikatel a tunelář,zloděj a vychcanej hajzl!", pravíš? Tak to se dobře podívej na tvou oblíbenou černoprdelnickou verbež a její historii, či na modroptactvo... Nebo se zamysli nad tím, hlupáčku, jak usilovně prosazuješ na místo příštího prezidenta generála, který v současnosti sice prosazuje NATO, ale za socíku byl příslušníkem ČSLA s jistě výborným kádrovým posudkem... i on je "vychcanej hajzl!", mozkově nemohoucí vesnický blbečku? Vzpomeň si také na dobu nedávno minulou, kdy jsi hlasitě velebil pana Babiše a dosahoval opakovaných orgasmů nad jeho návštěvou říše běloptákovy a nad nákupem silně předražených, výběhových amerických vrtulníků... ----- Kam vítr, tam plášť, viď, katolický křiváku a pokrytče... Ty si prostě nevidíš do bezectné tlamy, bezmozkový, katolický lháři a vykurvenče...

ShabbaTot-Jahoda (Čt, 28. 10. 2021 - 07:10)

zase odvádíš od tématu a jádra pudla,ty ruský dobytku z SPD!Nebyla řeč o mém olbřímým hovnu a ani o nákupech super americké techniky.pitomečcích,buranech a převyšování,ba ani nebyla řeč o černoprdelnické verbeži a buranech z buranova,křivácích a pokrytcích a bezectné zlamě,jakož i o bezmozkovém katolickém lháři a vykurvenci,blekotání a bujarém chechotu a reproduktorech!!!!!!OPĚT mlžíž a odvádíš vod jasně jadému tématu,jak je možné,že jeden estébák a jeho firmy mají zisk přes 100 miliard,zatímco státní dluh vzrostl na 500 miliard?!Kseš schopen odpovědět,nebo ti vodka již zcela zatemnila rozum ?Játra nefungují a jedy a toxíny otrávěj mosek a ten pak již nepracuje,magore !Běž se okamžitě udat do blázince a přikurtovat k lůžku v pavilónu 27,to tě probere a zchladneš.

Cynik - realista (Čt, 28. 10. 2021 - 16:10)

Jahodo, před polednem jsem ti vysvětlil, "jak je možné,že jeden estébák a jeho firmy mají zisk přes 100 miliard,zatímco státní dluh vzrostl na 500 miliard?!", snad jsi pochopil, že těch 100 miliard sis prostě vycucal z prstu, jak je u tebe celkem obvyklé. ----- Teď bys zase mohl vysvětlit ty, proč jsi o panu Babišovi jako o estébákovi nepsal, když objednal předražené a zastaralé vrtulníky... Také bys mohl vysvětlit, že jsi neurážel Pražský hrad a pana prezidenta, když vyrazil na návštěvu Izraele a vybavil se tam šábesdeklem... To snad tehdy pan Babiš nebyl estébákem, a prezident nebyl ovlivňován Ruskem, jak zde vytrvale blábolíš? Nebo si snad Izrael zve na státní návštěvy ruské agenty? Při nákupu amerických vrtulníků jsi nepochybně uchcával blahem a dosahoval opakovaných orgasmů, při prezidentově návštěvě Izraele rovněž... měnil sis prádlo každých šest minut, nebo jsi používal jednorázové plenky? To bys musel snad spotřebovat celý balík denně... ----- Divíš se, že tě vidím jako katolického pokrytce a lháře? Divíš se, že jsi mi k smíchu, nejen svými propagandistickými bláboly, ale i jinými nehoráznými žvásty? Tví předchůdci před staletími přinášeli radostnou zvěst o narození Spasitele, ty jsi zase před několika dny přinesl do diskuse neméně radostnou zvěst o tom, že se ti podařilo vysrat pětikilového macka... Co ty na to, "výborný analytiku"?

aladin (Čt, 28. 10. 2021 - 12:10)

Jahodo a ostatní hlupáci, co jste volili Spolu zapláčete nad vejdělkem !!! A podle toho, jak píšeš jsi ty a ti ostetní nevolili ANO jen proto, že se zalykáte závistí k Babišovím ziskům, které získal legálně !!! Všichni jste jako krocani, stačí vám zamávat před nosem papírem s Babišovím majetkem a jste závistí nepříšetní !!! Budete a i my ostatní díky vaší BLBOSTI plakat, až tahle banda vlezprdelků do EU zadku přistoupí a ona přistoupí na zákaz pěstování a chovu plodin a masa doma, pak budeš mít HOVNO a ne uděné a Cakvádos !!! Až tihle sráči schválí povinné (NA HOVNO) očkování proti Americkému Covidu a nedovolí léčení Covidu léky, které jsou úspěšné, ale za pár kaček a to Američtí zloději by na nich nevydělali ani cent !!! Ukázka "přítelství" s Americkými Sionisty je na př. níkup nesmyslně drahých crtulníku třetí generace, když třeba Italové vyrábí vrtulníky čtvrté generace a Rusko vyrábí vrtulníky páté generace, Italské jsou upravitelné jako sanitní a za 60% ceny těch Amerických !!! Stejný kšeft jsou Pandury, Casy a Poláci jsou na tom s tímto kšeftem stejn jako my !!! Jahodo, tobě ještě při tvém přízemním pojetím politiky a života ještě nedošlo, že tenhleten "přítel" bělopták je vlastně PARAZIT, parazitující na všech, co se s ním dají do holportu !!! Nádhernou ukázku máš jejich cenu ropy, kterou nabízí do Evropy !!! Jak řekla žena jednoho Amíckého ministra zahraničí : Budeme vám pomáhat tak dlouho, dokud vás nevyždímeme jako citrón !!! Jestlipak vůbec víš. že obchod mezi USFT s Ruskem po vyhlášení sankcí proti Rusku stoupl o 17 % ??? A ta idiotská EU dál pokračuje v plánech toho Amíckého parazita a doplácí na to !!! Podívej se, jak "přítel" Evropy blokoval Nord stream 2, to by ti, pokud bys měl to co váš v halvě v pořádku dojít jaké je jejich "přátelství" !!! Jsou to jen vrahové, zloději a paraziti !!! Celý svět by se měl proti ním spojit a dát je do izolace, jinak se těchto zrůd nezbaví !!! Vědomě nechali Japonce bombardovat Pearl Harbor, Jugoslávii, Libyi, Vietnam, Irák, Afghanistán, Syrii, Panamu, rozvrátili Arabský svět za účelem zničení Evropy, Zničili si WTC - už se ty asbestové budovy začaly rozpadávat a potřebovali zakamuflovat zlato ve sklepě budovy 45 a Gliwice pro napadení Afghanistánu !!! Jestli jsi si přečetl : 200 let terorizmu USA a pořád vychvaluješ běloptáka, musíš být totálně vyhrabanej a nebo ti bělopták za tyhle nesmysli platí Jidášův peníz !!! Ale to je vlastně tvoje hoby, černoprdelníku !!!

Reklama

Přidat komentář