Kovidovej svět tady nastolila média.Proč to nepíšeš jim proč maji potřebu počítat čísla a denně psát o tom kolik je kde pozitivních? Psali tohle za chřipek a různých jiných virů? Teď jen zmínili že děti leží v nemocnicích i s jinýma virama a že jich je hodně podle minulých let.A čemu se diví když je nutí dýchat do hadru pak respirátorů a takovou dobu bez kolektivů tak teď se zhoršuje i tohle.Já právě naopak chodim mezi bacily aby tělo si neodvyklo.
Miluno, občan má právo dostávat informace. Ty o pandemii jsou jen částí, o kterých jsou media povinny informovat. Ano psali by to i o chřipce, neštovicích a dalších pandemiích. Co se týká respirátorů, už ti to tu bylo mnohokrát vysvětleno. Stejně tak co je to informace a dezinformace Zalistuj si zpět a cvič paměť.
Ještě nejsem očkovaný a ty asi myslíš tu aplikaci, kde jsou zaznamenány testy a očkování, abys s sebou nemusel nosit papír. Co ti vadí na digitalizaci, zvykej si bude na všechno.
Tak ho asi brzy budeš mít. A jestli to tady dojebou jako v Itálii a ve Francii, tak ho budeš ukazovat i při vstupu do obchodu.A jak ti projde platnost očkování tak pokuď nedáš další dávku tak ti pass projde a budeš brán jako neočkovaný a nedostaneš se nikam.Tohle byly ve 2020 pouze dezinformace, ale nyní budoucí realita.Musel jsem odpovědět za Milunu protože už nemá na to trpělivost.
Já bych rád něco chytil abych si posílil imunitu, ale s politováním musím konstatovat, že jsem dva roky neměl respirační onemocnění. A to jsem se snažil tomu aktivně vystavovat třeba tím že jsem si po příchodu z venku nemyl ruce.
Nějak si odporuješ ne? Dal jsi mi na výběr, ani jedna možnost se mi nelíbila, tak jsem napsal svoji představu o možném oslovení. A popravdě je mi u prdele jestli seš na něco zvědavej nebo nejseš.
Tobě teda vadí ta aplikace? A jak jinak bys to chtěl nasadit? Papírově nosit u sebe. Loni to nebyla dezinformace je černý scenář, když nedojde k dostatečné imunitě společnosti. To se vědělo, teda epidemiologové to předvídali, že ta určitá pravděpodobnost tu je.
Nejde mi o digitalizaci ale o celkový princip se prokazovat všude. Nikdo nemá právo znát něčí zdrav.stav. S Tuberou se taky například nikdo neprokazuje. Zvrácený svět. Víc už k tomu nemám co říct.
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář