Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 20:10)

ano!Konečně s tebou v něčem souhlasím...krom toho,že to jsou jedni z největších rasistů v Evropě a šikanují Židy jako jinačí ,jsou i rasisti a vyvolávají kolektivní vinu proti českým dětem a přejí jim smrt a výprask!Toto jim nesmí projít!"!

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 19:10)

Pozor já viděl husy a ta vedoucí vydávala zvuk mňoukající kočky. Zvláštní, asi měli naspěch to zimovišť...

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 20:10)

Nebyla to skutečně mňoukající kočka nesená dronem připomínajícím hejno divokých husí. Tzn. důkaz, že zde operuje CIA a jistě trasa těchto husí v té době vypadávali pouliční kamery a záznam se nedochoval. Lidé bděte!

aladin (Pá, 15. 10. 2021 - 19:10)

Vystrčil je KRETÉN !!!

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 21:10)

ne,není!!

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 19:10)

Zeman je jen loutka v rukou kapitalistů. V současné době v rukých statných ošetřovatelů s pečlivě zakrytými tetováním KGB a Konsomol.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Neočkovaná farmaceutka bezruký bubeník a bezkulný pornoherec šli na kafe. Ha ha ha.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Pro nás pro něž platí mravní desatero a morální imperativ, který se dá shrnou to sdělení, že kardinál Duka je můj pastýř, byla vobna jasná. My hlásiči troubné hlásky a vzdušené měchy jsme do kraje volali! Hurá! My jsme opět svobodní po volbách. A hle, nad mrakem vzešl mrak v podobě vousatého pána ve kterém jsem poznal pana Kardinála Duku.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Ovšem z druhé strany ten mrak připomínal velké beranidlo a párek kulí...

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Je po volbách, chvíle klidu a pokoje, že vás to pořád táhne ta politika. Přitom český člověk i když je patrně smějící se bestie jak jej kategorisoval říšský obberfurer Reinherdt Heydrich, který měl velký respekt zejména co se týče domovníků co zodpovídali za zatemňování a firmy prodávající kulometné náboje na kobyliské střelnici.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Jak říkají rusové. Víš nemnogo, česky h...o! Připomínat protektorát jako klidnou dobu je plivnutím do tváře těch lidí co tu dobu zažili. Kulku za udání, že neodevzal a zatajil zemědelskou produkci, aby měl pro příbuzné nebo na udání že poslouchá zahraniční rozhlas nebo pouze, že se nestačil vrátit včas po zákazu vycházení. A Kobyliská střelnice, kde umírali každý den desítky, nebo stovky odbojářů a v jejíž valu jsou jistě ještě kulky potřísněné krví, Lidice, Ležáky to by nemělo nikdy zapadnout.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 19:10)

Až zruší Benešovy dekrety, budou to zdůvodňovat. Do již tak hodně vypláchnutých mozků přijde ještě jedovatější výplach a mladí se budou modlit fírerovi jako k Prorokovi. Krev, oběti, hrdinové, budou zapomenuti. Kdo se nepoučil dějinami, musí si je zopakovat. Možná se to nebude jmenovat Böhmen und Mähren, ale princip bude podobný.

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 19:10)

Správně,zrušit nespravedlivé dekrety, jsou nedemokratické a postavit velké dálnice, jak chtěl již náš prezident 38-45!

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 19:10)

Živíš se výrobou a prodejem blicích kýblů?

Cynik - realista (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

I když příspěvky v 18:16 a 18:17 nebyly určeny mně, nemohu je přehlédnout. Dle nich tě tedy, "výborný analytiku" Jahodo, ohodnotím jako mimořádně nechutné a odporné katolické prase.

Cynik - realista (Pá, 15. 10. 2021 - 14:10)

Jahodo, co ty na to?

"USA: Dr. Ryan Cole, certifikovný patológ a prevádzkovateľ diagnostického laboratória v Idahu (USA), uverejnil šokujúce nové informácie o tom, že „vakcíny“ na Covid-19 spôsobujú masívny nárast autoimunitných ochorení a rakoviny. -----

Vo videu, vyrobenom v projekte „Capitol Clarity“ vlády štátu Idaho, Cole prezradil, že je teraz svedkom 2000-percentného nárastu chronických ochorení u ľudí, ktorí sa dali zaočkovať. -----

„Od 1. januára som v laboratóriu v porovnaní s tým, čo vídam každý rok, svedkom 20-násobného nárastu počtu endometriálnych karcinómov,“ vyhlásil vo videu Cole.

„Vôbec nepreháňam, lebo svoje údaje si rok čo rok kontrolujem a hovorím si ´Bože, nikdy predtým som nevidel toľko endometriálnych karcinómov.´“ (https://cz24.news/sokujuce-nove-vax-informacie-20-nasobny-narast-rakoviny-u-ockovanych-covid-injekciami-hlasia-americki-lekari/).

ShabbaTot-Jahoda (Pá, 15. 10. 2021 - 16:10)

debil Dr ať si říká co chce,já se nechám švihnout jak to bude možné a budu žít,on to dostane a chcípne !To jsou zákony přírody,že kriplové,magoři a nemocný musí z kola ven,aby se množila pouze zdravá a vitální populace a kvůli zdravému genomu.Nemysli si,že bude někomu scházet!Cyniku!Jseš očkovaný?Jestli ano,tak nenasírej!'

Erik (Pá, 15. 10. 2021 - 14:10)

Když o možných následcích hovořím s očkovanými, tak mi předně vystaví červenou kartu jako nesvéprávnému rebelovi a hádají se jako by šlo o život. A ono o něj skutečně jde.

Cynik - realista (Pá, 15. 10. 2021 - 05:10)

Jednou by to stačilo, já vím... chybička se vloudila.

Cynik - realista (Pá, 15. 10. 2021 - 05:10)

Předchozí text se okrajově dotýká dolu Turów… i zde je, jako obvykle, nejspíš mnohé, či vše jinak. Více o tom píše europoslanec MUDr. Ivan David na PP, odkud zkopíruji:

„V září 2021 Evropský soudní dvůr nařídil okamžitě ukončit těžbu uhlí v turowském dolu. Polsku pro případ neprovedení soudního příkazu vyměřil pokutu půl milionu eur denně. Pokuta má jít do rozpočtu EU. Český rozpočet a ni čeští občané z ní nikdy neuvidí ani eurocent. -----

Problémem spodních vod se Soudní dvůr nezabýval – stejně jako Evropská komise. Soud mohl s ohledem na svoji předchozí judikaturu použít tzv. „teleologický výklad“ práva, a mohl sám i bez českého návrhu Polsku nařídit, aby důl nejdále na české hranici zabezpečil proti úniku nebezpečných látek do spodních vod. Soudci k tomu kupodivu nepřikročili, i když v mnoha rozsudcích v minulosti šli za hranici původní žaloby a rozhodli s ohledem na celkový cíl, který sleduje konkrétní právní předpis, o nějž své rozhodnutí opřeli. České občany u polských hranic tak nechali ve štychu – či spíše v důlním odpadu – jak české Ministerstvo životního prostředí, tak i Evropská komise a Evropský soudní dvůr. -----
Ceny uhlí jsou nyní tak vysoko, že hodina práce důlních rypadel v Turowě zaplatí celodenní pokutu vyměřenou Polsku Soudním dvorem EU. Rypadla však jednou v nepřetržitém provozu 24 hodin denně. A protože ministr Brabec na rozdíl od svých kolegů z Polska a Německa nevyjednal zahrnutí českých uhelných elektráren do soustavy aktivované vždy, když je nedostatek energie z obnovitelných zdrojů, je celkem jasné, kdo zaplatí účet. Na výpadcích solárních a větrných elektráren a rostoucích cenách elektřiny v důsledku odstavení německých jaderných elektráren vydělávají provozovatelé uhelných dolů a uhelných elektráren v Německu a Polsku. Část německých uhelných dolů a elektráren mimochodem vlastní holding českého miliardáře Daniela Křetínského. A právě ty jeho elektrárny jsou mezi těmi, které jsou zařazeny do pohotovostního systému energetické soustavy EU. Na rozdíl od těch českých od stejného majitele. -----

Polské doly vlastní Polská republika. Stejně jako většinu elektráren a téměř všechny tamní tepelné. Poláci na rostoucích cenách elektřiny i uhlí vydělají i přes pokutu od EU. Na pokutu i na zisk se polskému státu složí v rostoucích cenách elektřiny spotřebitelé z Německa a z ČR. I u nás je totiž těžba uhlí mnoho let utlumována kvůli rozhodnutí předchozích vlád. Kvůli neschopnosti ministra Brabce jsou postupně odstavovány i uhelné elektrárny v ČR. -----
Brusel v ČR nezvítězil až ve volbách 8. a 9. 10. 2021. Brusel nám tu vládne celou dobu, kdy byl Richard Brabec ministrem životního prostředí. A politika jím praktikovaná 8 let bude za premiéra Petra Fialy (ODS) určitě pokračovat. Vždyť to sliboval i před volbami."

(https://pravyprostor.cz/brusel-v-lucemburske-pasti-pokutu-ulozenou-polsku-za-dul-turow-zaplati-cesi/). ---------- Lze se snad divit Polsku, jestliže se hodlá vyhnout black-outu, když zelenorudým morem prolezlá a zfanatizovaná Evropská socialistická unie bezhlavě odstavuje jaderné i tepelné elektrárny? Jistěže ne… Lze se také divit následujícím informacím ze zhruba měsíc starého článku na SeznamZprávách? Jistěže ne… jdeme na to: Co v souvislosti s uhelným útlumem teď nejvíc řešíte?
„V OKD se už těží jen koksovatelné uhlí, ne uhlí pro energetiku. Ale místní teplárny uhlí pořád potřebují, takže se třeba do Karviné paradoxně už dnes dováží uhlí z Austrálie. -----
Chcete říct, že teplárny ve stále ještě hornickém regionu topí australským uhlím? -----
Ano. Většina se ho vozí z Polska, ale také z Austrálie, z Brazílie, z Ruska. U nás v kraji je na centrálním vytápění závislých 250 tisíc domácností, to je tak 700 tisíc lidí. Něco málo tepla se dělá z plynu, ale většina z uhlí, u nás, na rozdíl od zbytku země, hlavně z černého.“ (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/konec-cerneho-uhli-v-cesku-tezba-skonci-bude-se-ale-dovazet-174621) ---------- Na ostravsko se tedy dováží uhlí třeba až z Austrálie, z Brazílie, z Ruska… to nevymyslíš.

Reklama

Přidat komentář