Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Dana (Ne, 17. 10. 2021 - 12:10)

Mě jednou přistihla dcerka,ale co bylo ještě horší než tohle,že mě přistihla jak si v koupelně žužlám palec u nohy.To bylo hrozný a dlouho bylo doma docela ticho.Nějak jsme to přešly ale byla jsem dost mimo určitý čas.Tohle se 11 holce vysvětluje těžko.

50 (Ne, 17. 10. 2021 - 12:10)

Tebe to vzrušuje s tím palcem?

Dana (Ne, 17. 10. 2021 - 12:10)

No jinak bych to nedělala:-)).Mám na chodidlech a prstech nohou erotogenní body a přivádí mě to k velmi silným orgasmům.

Oli (Ne, 17. 10. 2021 - 11:10)

Poslední dobou si to dělám stále častěji.
Občas mně přistihl děda. To mně bavilo. Ta jeho viditelná reakce.

Kristýna (Ne, 17. 10. 2021 - 10:10)

Přistihla jsem bráchu

Návštěvník (Ne, 17. 10. 2021 - 10:10)

Jednou jsem opilý zaspal ve vlaku a probral jsem se až když byl vagón na myčce. Nevěděl jsem kde jsem. Když jsem zjistil, že je vagón prázdný, stáhl jsem si kalhoty a masturboval. Přišly na mne dvě postarší uklízečky. Neuvědomil jsem si, že s kalhotama dole se utíkat nedá a bacil jsem sebou o podlahu. Chvilku nade mnou stály a uvažovaly nad mým vztyčeným pyjem, co se mnou. Policii volat nechtěly a tak se rozhodly využít situace. Jedna šla hlídat a druhá si sundala kalhotky, chvíli si dráždila píču, pak si penis nasměrovala a tvrdě dosedla. Cvičila na mě jako zběsilá, dokud se nevybouřila. Pak zavolala tu druhou, že už je hotová a ta jí vystřídala se stejnou razancí. Když skončily, postavily mne a honily tak dlouho, dokud jsem neejakuloval a byl uspokojen i já. Olízaly mi penis, oblékly a vyprovodily mne na ulici, kde mne nasměrovaly do města. Chtěl bych jim touto cestou poděkovat za nevšední erotický zážitek.

Návštěvník (So, 16. 10. 2021 - 19:10)

Nedávno mě přistihla na hajzlíku ve vlaku jak si horním péro asi tak padesátiletá průvodčí. Vůbec nezaklepala a rovnou si otevřela tím jejich paklíčem, chvíli čučela na mě, chvíli na moje pořád tvrdé péro, a pak z ní vypadlo, jízdenku máte? Z kapsy jsem jí podal jízdenku, kalhoty pořád dole, ocas pořád v pozoru. Oskenovala jízdenku a řekla mi, přeji vám příjemnou cestu, nato zavřela dveře, zamkla, a já si v klidu dohonil péro.

Návštěvník (So, 16. 10. 2021 - 23:10)

Ta už takových viděla. Nediv se, že jen plnila služební povinnosti.

Návštěvník (Ne, 17. 10. 2021 - 08:10)

Jednou mne po víkendových orgiích mládeže, vracející se ze zábav, vzala známá průvodčí na exkurzi do znečištěného vagónu. Byl tam moč, výkaly i stříkance spermatu a vyprávěla mi, co všechno během služby musela prožít, včetně toho, že jí taky někdy opilá společnost znásilnila. Tak se nediv, že to s ní neotřáslo. No, v tomto případě si mne pozvala záměrně, protože se potřebovala zbavit přetlaku hormonů, které se v ní během služby nahromadily. Samozřejmě, že jsem jí v čistějším kupé vyhověl a vybila se se mnou do úplného uspokojení..

Matěj (Po, 11. 10. 2021 - 22:10)

Honila mi ho kámoška v autobuse a já si ani nevšiml, že nademnou stojí další cestující, až jedna paní říká, to nemůže stát a pustit starší, když mu stojí. V tom jsme si uvědomili, ža na nás kouká spusta lidí. Na první zastávce jsme vystoupili a šli raději pěšky.

Matyáš (Ne, 10. 10. 2021 - 20:10)

Je mi 14 a někdy si ho taky honím. V létě o prázdninách jsem si ho honil ráno v pokojíku, když tam vešel táta. Já ho rychle schoval, ale on vše viděl. Přisedl si ke mě a říkal, že mám na to ještě čas, ale, že to dělají všichni chlapy, když si to udělám, že si ho musím přetáhnout a žaluda osprchovat.

Návštěvník (Po, 11. 10. 2021 - 11:10)

Rozumný táta, ví co potřebuješ, že je třeba si žaluda osprchovat ti řekl dobře.

Návštěvník (Po, 11. 10. 2021 - 12:10)

I onanie má svá pravidla. Mezi ně patří: 1) Hygiena.Měl jsem bolestivý zánět penisu v dětství a proto na ní dávám zvláštní důraz. Čisté ruce a penis. Umýt důkladně nejlépe před a hlavně po aktu. 2) Soukromí a bezpečí. Jako kluk jsem onanoval v pokojíku, kam často vstupovala matka. Řekla sice:"Promiň, nenech se rušit, pokračuj." Ale už to nebylo ono. I dnes jsem- li doma, mohu to dělat v klidu jen před manželkou, ale děti mají od bytu klíče a chodí zcela nečekaně. Přiznám se, že nejlíp se cítím zamčený v koupelně. Tím je taky vyřešen problém kam se semenem. Nemusím hledat kapesník, či nádobku do které se vysemením. Semeno nastříkám do umývadla, spláchnu, a umyji penis a ruce.

Martin (Ne, 10. 10. 2021 - 21:10)

Já honím pořád pokud chceš pokecat meil [email protected]

Honič (Pá, 8. 10. 2021 - 19:10)

Honím si ho pořád, nemám ženskou. Někdy už ani nechce stát a já hodím. Někdy se na mě kouká sousedka z protějším okna. To já poznám, když zhasne, tak ji vidím za záclonu. To mě potom hrozně vzrušuje, když vím, že kouká a představují si, že si ji honí také.

Honza (Pá, 8. 10. 2021 - 13:10)

Já jsem přistihl kolegu. Byla to teda jen duševní onanie. Díval se na záznam z předvolební debaty.

:-))) (Pá, 8. 10. 2021 - 13:10)

:-)))

Božena (Pá, 8. 10. 2021 - 11:10)

V létě jsem chodila trhat řepík za vesnici do takového lomečku, jednou tam jdu a slyším hlasy, tak poslouchám a pomalu přicházím blíže a vidím. Vím, že se to nemá, ale já byla zvědavá a musela trochu schovaná pozorovat. Parta kluků a holek svlečených, holky klukům honily péra, který dřív ejakuloval, přitom holky také stály roztažené a kluci je prtily. Nejvíce jsem se smála, když kluci držely holky a rozevírali jim pysky, která dál dočůrá. K souloži asi nedošlo. Jen jsem odešla bez bylinek, abych tu partu krásně hrající nevyrušila, popřípadě bych mohla ještě nějakou dostat, že jsem je pozorovala. Za našich mladých let jsme takovou hru neměli. Jen, když jsem to večer říkala, tak manžel se přitulil, že jsme se museli hezky pomilovat, aby prý mi vynahradil, že to za našeho mládí nebylo.

Mikuláš (Čt, 7. 10. 2021 - 22:10)

Když jsem byl v létě na táboře, tak tam byla docela dobrá parta kluků i holek,
večer jsme chodili k rybníku a tam jsme si je ukazovali a ukazovali jsme je hlavně holkám a oni nám zase ukazovali ty jejich kundičky. Někteří starší kluci si je honuly až jim z toho teklo. Mě to pořádně nešlo.

Návštěvník (Pá, 8. 10. 2021 - 08:10)

Když jsem chodil na ZDŠ, Scházeli jsme se s partou. Už v šestce s tím začal cikán, který dvakrát propadl. Měl obrovský, skoro černý penis a stříkal jako dospělý. Vyzkoušel jsem si to doma a vytlačil pár kapek semínka. Byl jsem z toho tak rozklepanej, že maminka poznala co se stalo. Usmívala se a říkala "Ty jsi se honil poprvé?" jen jsem kývl a strašně se styděl. Doma jsem to měl povolené. Postupně jsme se k cikánovi přidávali, až se honili všichni, kteří o to měli zájem. Časem se přidaly i některé holky a z honění se přecházelo i na první soulože. Já jsem zanořil ve třinácti letech. Na.rozlučce na konci devítky se pilo a souložil už kdekdo.

Reklama

Přidat komentář