Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Honza (St, 29. 9. 2021 - 09:09)

Pošle mi prosím někdo nějakou prasečinku na [email protected] Děkuji.

Návštěvník (St, 29. 9. 2021 - 08:09)

Poslední případ přistižení, (pokud nepočítám manželku, která to má na očích často). Nutně jsem potřeboval močit. Vlezu do křoví a ulevuji si. Najednou je tam za mnou babka z našeho baráku. "Jé, já myslela že se honíš... Nemohl bys mi to ukázat? Já už to dávno neviděla". Co jsem měl jako gentleman dělat? Beze studu se ukájela se mnou. Vyvrcholili jsme skoro současně. Postříkal jsem jí semenem, poděkovala a šla si po svých. Když se potkáme, dlouho si povídáme. Už je mezi námi intimní vztah.

Kamil (Út, 28. 9. 2021 - 22:09)

Většinou si ho honím v postely nebo na záchodě. Něvím proč to na mě přišlo v garáži. Rozepl jsem kalhoty, stáhnul ke kolenům a honil. Když už jsem byl skoro hotov, tak vešla jedna paní z vesnice. Ona zůstala strnutá a já též, než jsem si natáhl kalhoty, tak to byla věčnost. Sama to zachraňovala. Jen řekla, potřebuješ ženskou. Domluvila mi schůzku s její kámoškou se kterou jsem již několik let. To co viděla, nikomu neřekla, myslím, že ani domu svému muži.

Návštěvník (St, 29. 9. 2021 - 06:09)

Rozumná ženská tě neshodí, protože ví, že to potřebuje každý a každá, i ona. Pokud na tebe nedostala chuť sama, udělala to úplně nejlíp. Učinila dobrý skutek pro dva. Poděkovali jste?

Závistivec (Po, 20. 9. 2021 - 09:09)

To si ho musel mít jako ruku.

Standa (Ne, 19. 9. 2021 - 22:09)

trapas se mi stal, když jsem si ho honil na rybách, tak jsem do něho dostal žihadlo od sršně. Reakce byla rychlá. jel jsem domů a pak rychle k doktoru.
Snažil jsem se doktorovy namluvit, že jsem moči, ale on poznal, že jsem onanoval. Jen řekl do papírů napíši nočení, ale ta masturbace není na škodu.

zahrádkář (Út, 5. 10. 2021 - 00:10)

Stando, nevímale nějak ti tu příhodu nevěřím! Máme dům plný sršňů, po střechou našeho domu je šest hnízd. Sršeň se živí hmyzem loví třeba vosy, člověka nenapadá, snad jen bys ho ohrozil. Na zahradě hlavně podvečer lítají sršňi kolem hlavy, když pracuji na záhonech se zeleninou, nikdy za celých 25 let mě nenapadl ani jeden. Vosy, nebo včely to už je jiná. Nejvíc mne koušou ty zkurvený muchničky, bodají hlavně pod večer, právě tyhle kurvy loví sršňi!

Standa (Út, 5. 10. 2021 - 14:10)

Nevím jaké máš doma sršně, asi míru milovné. Mimo tu moji zkušenost, jsem se setkal s více štípnutím, aniž by ho někdo šlápl, zmačkl nebo mu nějak ubližoval.

Návštěvník (Po, 20. 9. 2021 - 07:09)

Být přistižen sršněm, tak to je zločin a trest v jednom. To je, jakoby tě přistihl policajt a na místě tě střeli do pindíka. Před doktory nemusíš dělat tajnosti. Mne když se doktorka ptá, řeknu jí pravdu. Tuhle se mne ptala, kolikrát za noc chodím čůrat? Řekl jsem že celou noc spím a čůrám až ráno. Řekla, že v mém věku jsem jeden z mála a že musím mít zdravou prostatu, díky masturbaci. Pak se zeptala kolikrát týdně. Přiznal jsem, že dvakrát, až třikrát denně. Povytáhla obočí a zasněně se usmívala.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 19:09)

Volaako si zmatený

Ivoš (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

Já jsem si ho jednou po koupání taky honil v koupelně na vaně, když už jsem byl zrovna hotov, tak do koupelny vlezla máma. Jak mi nikdy pořádně nenařezala, tak tentokrát i když jsem byl už velkej jako ona, ta si nebrala servítky. V koupelně visela ta metla na koberce a s tou násadou jsem dostal na ten holej zadek až jsem měl jelita. Nařídila znova vykoupat a spát. Druhý den již oničem nemluvila, já se jen trochu styděl. Příště jsem si to dělal na záchodě, protože v posteli by mi slyšela mi spíme v jedné místnosti.

Petr (Ne, 19. 9. 2021 - 16:09)

Marku nestyď se a jdi, já měl něco pobného. Jednou večer jsem si ho honil u stohu za vsí. Paní tam šla s psíkem na procházku a viděla co dělá. Dobře věděla, že jsem ještě panic. Opatrně se vyptávala a já se taky hrozně styděl a to mi bylo už 18, ale jí bylo možná 50. Začala taky semnou v tom stohu, že mi napřed ukázala ženské tělo, pak líbání , přitom si sním hrála a pak řekla ať jí ho tam zasumu. To už jsem se nestiděl. Víc jsem se stou paní nenavštěvoval a když jsme se potkaly, tak jsem ji pozdravil a ona mne a nic víc, ale byl jsem připravenej do života.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

Mě se za mlada taky stalo, že jsem se honil v lese a narazila na mne starší paní. Ptala se proč jí to dělám, proč jí rak trápím, protože už to dlouho neměla a najednou měla kalhotky dole a já byl v ní. Když jsme se oba uspokojili, pozvala mne domů. Tam si mne vykoupala, nakrmila, napojila a šukali jsme v posteli hodně dlouho. Ráno jsem odjel a nikdy se už neviděli.

Miluš (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Marku, pokud je ta paní svobodná, tak klidně za ní zajdi a vůbec se nestyď a řekni jí, že by jsi potřeboval zaškolit. Jak jsi psal, tak určitě te ráda proškolí. Uvidíš, že se ti to bude hodit až půjdeš prvně s holkou. Věř mi.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Může být i vdaná, ale jdi za ní až manžel nebude doma. To, že jste si navzájem ukázali ty nejintimnější partie je jasný nástup k pohlavnímu spojení. Nebuď hloupej a jidi do ní. Stojí to za to.Ani jí nemusíš nic říkat. Ona dobře ví co má s panicem dělat a moc si tě užije.

Ivo (Ne, 19. 9. 2021 - 14:09)

Nachytala mi holka bráchy a hned že mi pomůže, dělala mi to rukou a potom pusou až jsem ji vystříknul do pusy a spolkla to. Potom mi dala pusu a šla za bráchou. On to věděl, ale přešel vše v pohodě a prý jestli chci, tak za ní můžu přijít.

Marek (Ne, 19. 9. 2021 - 14:09)

Je mi 16 roků a taky jsem si to nedávno dělal u nás ve vrbičkách u řeky asi jsem u toho trochu funěl, když jsem zasebou zaslech hlas jedné paní od nás ze vsi co to dělám. Hrozně jsem se styděl hlavně, když se začala vyptávat jestli jsem to dělal s holkou a zda jsem viděl nahou ženskou. Když jsem řekl, že ne, tak mi ukázala prsa a pak taky ten žlábek a že si mohu sáhnou. Já jsem se hrozně styděl, ale když mi řekla, abych jí ukázal ještě jak to dělám tak jsem to uděla. Pak už jsem se vymluvil, že musím jít. Byl jsem sice zvědavý jaký to je si sáhnou, ale musím vydržet až se svojí holkou až budu nějakou mít. Ta paní slíbyla, že to co viděla, že nikomu neřekne.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

To nemusela ani slibovat, protože to, čím tě sváděla, taky nebylo ke zveřejnění, obzvlášť na vesnici. Divím se, že si tě nepřitáhla a neošukala tě, protože její jednání k tomu směřovalo. Jste sblížení, chtělo by to pokračování. Určitě bude povolná.

Lenka (Ne, 19. 9. 2021 - 08:09)

Miky pokud zůstanete jen u toho pozorování těla a nesklouznete dál na nějaký incest, tak tě to při seznámení s holkou může pomoci

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 09:09)

Přesně. Vidí do čeho půjde s jinou a nebude začátečnicky nervózní, což může přinést potíže s erekcí, nebo předčasnou ejakulaci. Štěstí přeje připraveným.

Reklama

Přidat komentář