Reklama

Výprask před diváky

Návštěvník (Ne, 26. 9. 2021 - 14:09)

Ahoj Jano
To muselo být hrozné ponížení. Jen představ si že by Ti ty kalhoty stáhla ta učitelka a ty dostala před tabulí před třídou pro výstrahu ostatním

warp (Ne, 26. 9. 2021 - 12:09)

Jak už jsem tu psal, první výprask, kterého jsem byl svědkem v patnácti, udělovala teta mé o rok starší sestřence. Pak už v dospělosti jsem byl u toho, když tehdy má budoucí manželka dostávala v jedenadvaceti na zadek od své mámy. No, a protože manželka souhlasila, že po svatbě ji můžu vyplácet taky já, tak se tím bavíme už přes dvacet let a její rudá buclatá prdelka mě stále moc těší a vzrušuje.

Karel (Ne, 26. 9. 2021 - 13:09)

A byly ty výprasky na holou?

warp (Ne, 26. 9. 2021 - 15:09)

Ten u sestřenice ne. Měla na sobě tanga, myslím, že červené a tenké bíle punčocháče. No byli tak tenké, že jsem přes ně viděl rudé švihance na jejím zadku. U budoucí manželky to jednou bylo přes kalhotky, tak více méně symbolicky a jednou na holou, velkou dřevěnou obracečkou. A to byl tehdy pořádný výprask. Ještě několik dní jí seřezaný zadek bolel a já musel držet sexuální půst.

Návštěvník (So, 25. 9. 2021 - 18:09)

Jako za trest ne. Jen kamarádce po vzájemné dohodě. Potřebovala tuším syna odvézt s kufrem k autobusu na tábor. Bylo to cca 5 km. Chtěla to platit. V legraci jsem ji řekl ať nezlobí jinak dostane na holou. Malinko se zarazila a zčervenala. Pak jen řekla že tím spíš to zaplatí, že nikdy nedostala výprask a chtěla by to zažít. No nebral jsem ji vážně. Od té doby při každé příležitosti měla narážky a dvojsmysly. Jednou jsem už nevydržel a rovnou ji nabídl že pokud fakt chce dostat ať příjde že jsem sám doma a dostane. Rovnou jsem ji ale řekl že to bude opravdu na holou. No přišla. Měla riflovou minisukni. Dal jsem vařit kafe. Odmítla že jde jen pro ten výprask. Že to opravdu chce. Skončila přehnutá přes koleno s vyhrnutou sukní a kalhotkama pod zadkem. Chtěl jsem jen lehce. Namítla že chce tak aby to štíplo a zadek byl hezký růžový. Dostala tedy rukou. Nemám zkušenosti a nechtěl jsem ublížit řemenem. Dostala rovných klasických pětadvacet a sama si musela počítat. Pak se oblékla řekla že je spokojená, že to zkusila ale že víc už to zažít nechce. Jen tohle jsi asi nemyslel? Myslím že po vzájemné domluvě je určitě vše v pořádku. Jinak mám k tělesným trestům odpor. A beru to jako nepřípustné.

Host (So, 25. 9. 2021 - 20:09)

Ženy tím že chtějí na holou, často myslí na mnohem příjemnější potrestání.

Návštěvník (So, 25. 9. 2021 - 21:09)

Tak samozřejmě taky vím že je to jinak, že by rády jiné potrestání. Jen já bohužel věděl že nejsem vůbec její typ. Tak to skončilo jen opravdu u výprasku. Taky mi pak řekla že manžel by ji ho nikdy nedal no a když slyšela že dostane na holou byla rozhodnutá to dotáhnout

Pavel (Ne, 26. 9. 2021 - 12:09)

Mě se stalo něco podobného s o 10 let starší kolegyně z práce. Jednou před vánoci večer doma vypila lahev rumu, co měla připravenou na cukroví. A přes facebook mě napsala,že to strašně chce, ať přijdu k ni domů. Že její manžel o to nemá zájem, protože mu to už ani nejde. Bylo mu tak 60, to asi se stává. Tak jsem přišel k ní domů. Ona načla druhou lahev. A řekla, že aby si ti nevěru nevyčítala, tak chce za ni potrestat. A že nejlepší bude výprask jako když byla děcko. Tedy na holou. Tak se mi přehla přes koleno, kalhoty a kalhotky jí stáhl a rukou jí nasekal na holou.

Návštěvník (Ne, 26. 9. 2021 - 06:09)

Jako malého mne na holou zbila teta rákoskou, před sestřenicí, a jí také přede mnou, za to že nás přistihla nahé společně masturbovat. Když jsem dospěl, sama se přihlásila, přinesla si původní rákosku, svlékla se do naha a chtěla abych jí to oplatil. Nechal jsem jí aby se ohnula a nemilosrdně jsem si jí vzal ze zadu. Držela až do konce. Když jsme byli oba hotovi, stále trvala na potrestání. Když jsem jí vyplatil, oba nás to rozvášnilo tak, že jsme ještě dlouho v sexu pokračovali.

Jirka (Pá, 24. 9. 2021 - 16:09)

Zajímalo by mě, jestli nějaký kluk nebo muž byl svědkem, jak dostala nějaká holka či žena výprask na holou, popř. jestli ho někdy sám nějaké udělil.

Návštěvník (Po, 20. 9. 2021 - 11:09)

Jsem z generace "Husákových " takže výprask byl běžný a myslím, že drtivá většina mých vrstevníků ho osobně zažila. Ikdyž už byly fyzické tresty dávno zakázané. Přesto se to stávalo i ve škole. Výprask přes ruce či zadek. Facka nebo kudlení. Můj názor dnes by tohle neprošlo a dotyčný kantor by musel skončit nebo by šel rovnou sedět. Jen zase obráceně nikdo z nás si tolik nedovolil. Každopádně výprask je selhání ve výchově. Pokud už má k tomu dojít měl by být v soukromí a velmi symbolický. Žádné brutální bití. Taky by neměl být v žádném případě za známky . Třeba takové " zdatné čtvrtky" to byl výraz jedné z učitelek. Jelikož to byla i tělocvikářka a učila tuším přírodopis byl v jejich hodinách klid. Trest spočíval v tom že právě ve čtvrtky zůstali hříšnici po škole a šli do tělocvičny. A bylo 10 koleček na zahřátí. Pak vydýchat a " žabáky nebo kačí chůze" . Zase vydýchat a serie dřepů pak vydýchat a serie kliků. Celou hodinu. Kdo prošel čtvrtek dlouho si nedovolil vyrušovat. Nebylo to nic proti ničemu. Nám to rozhodně prospělo. Dnes by ale bez souhladu rodičů nešlo nechat dítě po škole. Navíc dost dětí by asi doneslo potvrzení od lékaře že jsou osvobození od tv.

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 14:09)

BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSKBUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSKBUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK BUM BUM PRÁSKUM PRÁSK

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 20:09)

Tak to tady ještě nebylo, IQ tykve, velká hlava, mozek žádný

Normální člověk (Ne, 12. 9. 2021 - 15:09)

Jsi imbecil s IQ tak nízkým, že to nejde ani vyjádřit.

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 10:09)

Pokud je plnoletý , tak jeho hlas je ve volbách zrovna tak platný jako hlas normálního člověka . A to je právě průšvih .

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 07:09)

Přede mnou a sestrou. U nás totiž aspoň jednou za dva týdny proběhne výprask. Jsme na to zvyklý.

Tomáš Novák (Ne, 12. 9. 2021 - 07:09)

I do toho pindíka a varlat.

Domnic (So, 11. 9. 2021 - 23:09)

Nechápu, proč zde nemůže být někdo, kdo si nevymýšlí. Prostě jen se pobavit upřímně a narovinu, když bude někdo chtít výprask, tak se slušně domluvit. A ne tady psát věci, kterým se nedá ani uvěřit.

Tomáš Novák (Ne, 12. 9. 2021 - 07:09)

Já jsem jeho bratr a řeknu vám že jsem ten výprask viděl. Opravdu se to stalo dostal tolik ran na ten jeho holý zadek tou rákosku.

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 10:09)

Zasloužíš i ty 300 rákoskou. Tebe nebijou!

Reklama

Přidat komentář