Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (St, 22. 9. 2021 - 19:09)

Jen Vietnamců zacraždili Američané přes 3 milion !!! A od konce II sv, války zvraždili přes 19 milionů obyvatel planeta a některé prameny uvádí až 30 milionů !!! USFT je fašistický stát ovládaný Židy !!!

nona (St, 22. 9. 2021 - 08:09)

Američani nikdy nevraždili? V jednom máte pravdu. Američan je extremně hrdý na to, že je Američan. I ten poslední nejbídnější. Ti by čuměli, jak si tu střílíme do vlastních řad. A jestli Evropská unie na něčem dojede, tak to bude právě tohle

Návštěvník (St, 22. 9. 2021 - 08:09)

To je ale normální, že nejsme nabubřelí jako američani. Oni jsou domýšliví. Jestli válčí proti Afgánistánu, Iráku tak je to vždycky jen proto, že opovrhují každou jinou kulturou, každou jinou národností. Je to odporné, něco takového jsme přec v Evropě měli před dvěma světovými válkami. V USA jsou v tomto retardovaní a mají ro furt. Jsou namyšlení,že neměli nikdy válku kromě občanské, kde by je někdo porazil.

nona (St, 22. 9. 2021 - 08:09)

To bych neřekla, že opovrhují každou jinou národností. Naopka, jakmile získáš zelenou kartu jsi jejich. A oni hlavně nikoho jiného než sebe ''neřeší''. A co s etýká válek, no tak neměli to máš pravdu, ale Američani jsou dlouhodobě deprimováni Vietnamem a vším co se dělo, ale i třeba Irákem Perským zálivem. Konečně opakovaně se toto téma odráží i v jejich kultuře, míním třeba filmy, literatura...

aladin (St, 22. 9. 2021 - 01:09)

Jahodo, ty nemáš ani jeden celý mozkový závit !!!

Erik (St, 22. 9. 2021 - 01:09)

Nemá.

Erik (St, 22. 9. 2021 - 01:09)

Vzpamatuj se. Největší genocida byla na původním indiánském obyvatelstvu a vynálezy a pokrok? Vše imigranti, nebo dovoz. USA likviduje svět a současně i sama sebe.

Shabbatot-Jahoda (St, 22. 9. 2021 - 11:09)

Indiány nezlikvidoval běloch, Američan,ale evropské nemoci z Kuru a Turu!!Byla to nemoc dovezená z východu stejně jako byla španělská chřipka původem z Číny a současný čínský vir ...taky pochází z Číny.A v tomto maj politici z Austrálie pravdu, že Covid 19 je Made in China a volají za to Peking k odpovědnosti...no... Austrálie dostane jaderné ponorky z U$A a UK ,vpluje s nima do moře kolem Číny a žádná invaze na Tajvan nebude.... naší čeští politici tam zase pojedou a prezidenta prignostik a jeho páni z Pekingu budou zuřit,prognostik to schytá a konečně odejde z Hradu.... nahradí ho Piráti,anebo Kalousek,anebo generál Pavel, generál Koudelka,anebo Jurečka.

Návštěvník (St, 22. 9. 2021 - 11:09)

Paní Lipovskou bych si na hradě také dovedl představit.

aladin (St, 22. 9. 2021 - 00:09)

Jahodo, buď chlap a uznej, že leckterý černoprdelník ma slipy namočené v SPD shitu !!!

Návštěvník (St, 22. 9. 2021 - 00:09)

Amerikanofile , prober se dokud máš čas !

aladin (Út, 21. 9. 2021 - 00:09)

Vyjádři se k Dukovi a třetímu pohlaví, který tlačil do Rady ČT !!! Do prdele s černoprdelníkama !!!

aladin (Ne, 19. 9. 2021 - 19:09)

Bože, ten blbec Jahodu je už zasu u mučírwn na Dombasu, to ubožátko neumí diskutovat a vyhodnocovat přízpěvky jiných, tak má zase plnou hubu běloptáka !!! Jahodo, zaujmi nějaký postoj k názorům jiných a neblábol tu běloptákovskou propagandu !!! "Vakcíny" bylo opravdu málo a teď zveřejnila Americká (tuším) CDC (?) informaci, že t.zv. "vakcíny" nejsou vakcíny, ale jen podpůrný preparát pro zvýšení imuniti lidí !!! Tvrdím to od začátku, že to je něco jako Gamaglobulin !!! Jahodo, zaujmi konstruktivní postoj a neblábol nesmysly !!!

sardanapal (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

A neboj dhiágodo ta bída by přišla i na tvůj venkov . Všecko máš nabouchaný v mrazáku a shnije ti to . Přestali ste zavařovat , uzené na dlouho není a nad soleným ohrnujete rypáky . Jegodo , Jegodo ...

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 19. 9. 2021 - 20:09)

TO NENÍ PRAVDA!To bys koukal co dá jedna kadlátka za ovoce a taky jabloň.Zítra vezu do palírny as 5 q jablek a to ještě není očesaný celý sad...až bude,tak bude i kol 1 t a z 15 kg jablek je jeden L kavádosu...tak si po spočti,kolik je 1000 : 15 = litrů kalvádosu!!Uděné si dělám sám a budu dělat i klobásky ,tlačenku a prejt na jitrničky.To není žádné umění...zemských jablek budu mít kol 9 q...to nemám šanci za ten rok sežrat a tak budu i prodávat.Kur,Tur a bravčové si seženu z domácí provijence u známých a mám známého řezníka,který dělá echt krvavou tlačenku z krvasvých konzerv.To je takové žrádlo o kterém si pražák může nechat akorát zdát.Kostelecké uzeniny nežeru a když tak jen ve stavu nouze a to s tím zavažováním je dobrý nápad...co takhle si udělat masovou zavařeninu na zimu .Ty si jako myslíš,že na venkově je nouze o žrádlo?Spi dál!Skoro všici známí a sousedi maj nějaký ten pozemek,sádeček a poléčko a tam se pěstuje ledacos.My na dědině se neztratíme ,nebylo to tak za nacisty,bolševika a nebude ani za Babiše.Žrát bude vždy co!A na K bych zase až tak moc nesázel,...maj to tam čím dál dražší a již si tam spoustu věcí nekoupím,neb jinde to je levnější.Takovou drahotu ať si v K strčej do prdele.Já jahoda jsem přes české potraviny vypěstované IN...třeba moji sousedi maj normálně na zahradě poléčko a tam si pěstují co je třeba a nepotřebují kupovat ty bílé,chemické brambory z K.To sem jednou jed a hnusnější brambory sem nejed.To do huby již nedám!Můj známý v sousední dědině je sedlák a všecko si pěstuje sám....má doma kurník,králíkárnu,ovce,kozy Kur i Tur a čuníky...si myslíš že ten umře hlady?...MYSLI!!

aladin (Ne, 19. 9. 2021 - 22:09)

Jahodo, ta troubo, copak nevíš, že EU veškeré pěstování na zahrádkách zakáže ??? Zakáže i chov domácího zvířectva na porážku !!! Serou se do toho ochranáři !!! Asi to skončí revolucí a nebo válkou !!! Jak by se ti to líbilo, není to pěkná konspirační teorie ??? A podle pravidla : Za 1/2 roku se všechny Konspirační teorie vyplní !!!

sardanapal (Ne, 19. 9. 2021 - 20:09)

Znova si pochopil drek . A ty možná budeš mezi prvními , jež ukáží prstem - tam je žrádlo a zásoby ...

sardanapal (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

Břidlicový plyn je daleko méně kvalitní než klasický z.p. , dále je nepoměrně dražší jeho těžení natož dovoz tankery přes oceán . Vlastně dva oceány ... Takže nižší ( kůrva nižší , nižší ) kvalita za větší cenu . Chceš být závislý na pertnerovi , který již dnes vydírá a vyhrožuje firmám stavící konkurenční projekt ?

ShabbaTot-Jahoda (Ne, 19. 9. 2021 - 08:09)

břidlicového plynu je na Aljašce přehršel.

Návštěvník (So, 18. 9. 2021 - 19:09)

Není zde náhodou S.P. z Jihlavy???

Reklama

Přidat komentář