Reklama

kleceni deti v koute

Maminka (Ne, 19. 9. 2021 - 22:09)

Karolínko mě to připadá, že že to bereš jako sport. Já jsem před prázninama, také 14 dceři za velikou lež dala rukou na holou a musela hodinu klečet v koutě. Celou dobu se mi omlouvá, že to udělala, že už nechce znova tu hambu, aby musela klečet v koutě.

Jarka (Po, 25. 10. 2021 - 11:10)

Je mi 13 a za lež dostávám od mamynky taky na holou. A do kouta na hambu musím někdy taky na půl hodiny az hodinu. Brečím a taky pak slibuji že už nebudu.

Karolína (Ne, 19. 9. 2021 - 19:09)

mě je 14 a když přinesu ze školy poznámku, že jsem vyrušovala ne za známky ty mám docela dobrý, tak je u nás bez rozdílu jednoznačný trest, to by smuselo stát něco mimořádného. Večer vysprchovat, jen v noční košili si musím lehnou na sedačku, dostanu deset rákoskou na holou a musím na dvě dodiny jít klečet do chodby a pak spát. Ráno se to již neprobírá. Jen občas máma řekne, abych ve škole nevyrušovala, že vím co bude následovat. Brácha dostane občas taky.

Vojta (Ne, 19. 9. 2021 - 17:09)

Já nevím, naše děti taky občas musí klečet a taky musí mít stažené kalhoty, aby ty kolena to cily. Nemusí klečet na hrachu a ni na rohožce. Pro ně je největší hanba, když pro ně přijde nějaký kamarád nebo kamarádka, tak je pozvu dál a musí počkat až trest vyprší. To se děti děsně stydí a vetšinou to má na dělší dobu účinek.

Hanka (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

u nás děti klečet nemuseli, dostávali různé tresty od zákazů jít s kamarády ven nebo nedostaly kapesné. O prázdninách byl 14 let syn na víkend u kamaráda.
Jak se děti chtěli předvést, tak s jeho sestrou a kamarádem vlezli do nějaké zahrady asi na kedlubny, ale při tom tam pošlapali té paní ještě záhony s jinou zeleninou. Ta paní je viděla a ráno si přišla stěžovat. Maminka toho kamaráda jim nařídila, že za trest budou klečet v obýváku v koutě a můj syn, když byl s nima, že bude klečet taky. V obýváku si prý děti automaticky sundaly kahoty a slipy, tak si je kluk sundal prý taky, že to mají tak nařízeno.
Když jsem pro něho přijela, tak mi ta maminka řekla co provedli a že musel syn taky klečet, zda to nevadí. Odsouhlasila jsem jí ten trest a synovy řekla, že to zavedu taky, že to má asi větší účinek než ty zákazy.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 16:09)

Spíš to vypadá, že syna to nahé klečení dost bavilo a jako trest to je dost problematický. U nás se neklečelo, ale býval jsem hodně často úplně nahý bit matkou a většinou jsem se při tom udělal, protože to méně bolelo a tak jsem se na to i docela těšil, a to nejsem žádný masochista.

Dana (Ne, 19. 9. 2021 - 14:09)

My jsme děti netrestali ani bitím, ani klečením. Postačil zákaz vycházek a omezení jejich početných zájmů a koníčků. Jednou si mne pozvala, kolegyně na kafe a její čtrnáctiletý syn přinesl ze školy pětku. Musel do naha, dostal deset rákoskou, pak zaklekl do kouta s dlaždičkami hýbal rukou a nějak divně sebou škubal. K trestu a ponížení před návštěvou patřila i masturbace. Pak teklo semeno po dlaždičkách. Když vstal, ještě měl erekci, kapalo mu z docela velkého penisu a šel se nahý umýt do koupelny. Vynadala jsem jí a už nikdy jsem k ní nešla.

Božena (Ne, 19. 9. 2021 - 14:09)

Když jsem teď četla jak někteří kluci dostávají výprask, tak mi to připadá až přehnané, já sice děti vyplatím rukou na holou, ale hlavně jdou do kouta klečet s holým zadkem pro hanbu.

Božena (Ne, 19. 9. 2021 - 09:09)

Božena ještě jednou. Rodiče napište mi,zda potrestáte děti, taky klečet v koutě, ne toto staré a učinné potrestání používím jen já.

Božena (Ne, 19. 9. 2021 - 09:09)

U nás děti normálně chválíme, ale stane se, že jim to dokola říkám nedělejte to a oni neposlechnou, tak jdou za trest klečet a taky za větší trest si musí sundat slipy nebo kalhotky.

Kamarád (Ne, 19. 9. 2021 - 00:09)

napište taky jak děti chválíte než musí jít klečet do kouta a to ještě se staženýna kalhotama nebo úplně nahý. Já klečím taky často nahý, ale to má manželka roztažené hohy. Možná že chcete, aby si ty děti zvykali a měli otlačená kolena až budou velká a neměli v postely problém.

Majda (So, 18. 9. 2021 - 23:09)

Nevím jak je to u koho u nás s tím neděláme žádné caviky, není to každý den,
ale když děti opravdu něco provedou ať je to kluk nebo holka, tak jdou klečet do kouta a když je to s výpraskem, což jen výmečně, tak taky klečí se staženými kalhotami a holka kalhotkami, jak ji říkám že je to hamba, že zlobí, tak že musí na hambu a když mají nahý zadek, že jeto větší hamda. Většinou to zabírá. Jak některá píšete, že jste museli klečet i před návštěvou, tak já v tom nedělám rozdíl. Jsem raději, ale když trestat nemusím a jen si hrajeme.

Standa (So, 18. 9. 2021 - 20:09)

Ondřeji, mi taky běžně netrestáme, ale naše 12 náctiletá dcera má podobné problény, tak dostala taky na holou, ale proutkem a pak jen v tryčku musí klečet na dlaždicích v kuchyni a ještě číst knížku. Mladší dcera 9 říká, že ona bude hodná a nebude zlobit.

Michail (So, 18. 9. 2021 - 19:09)

Kdyz Lomonosov chodil pred 300 lety v Rusku do cirkevni skoly, trestalo se tam dvema zpusoby. Za mensi prohresky sel zak klecet na hrach. Za vetsi lehl na lavici a spoluzak tim povereny mu vysazel rany prutem na holy zadek. Stalo by za uvahu i dnes.

Ondřej (So, 18. 9. 2021 - 17:09)

My jsme děti fyzicky netrestali, ale nedávno jsme s tím začali. Náš desetiletý Martin dostal pořádný výprask – svlékli jsme ho, nechali mu jen tričko, pak jsme ho položili na postel a byl bit. Pak musel ještě klečet v kuchyni na dlaždičkách – jenom v tom tričku, bosý. Dostal řemenem a na výprask i na klečení se díval jeho osmiletý bráška Matěj. Martin byl bit, protože nám vzal peníze.

Martin (So, 18. 9. 2021 - 12:09)

Naše děti ještě neklečeli, ale já jsem musel možná do 15 let na chodbě před dveřmi, aby mi všichni v baráku viděli, ale měl jsem kalhoty. Jednou jsem švindlova a máma otevřela dveře, tak jsem taky musel klečet se staženejma kalhotama, ale to mi bylo tak 10.

Pavla (So, 18. 9. 2021 - 12:09)

Martino pokud něco provedou a chceš je potrestat, tak je klidně pošli klečet do kouta u nás je to nornální od malička a funguje to. Jen starší syn 14 si může nechat natažený trenýrky.

Martina (Pá, 17. 9. 2021 - 13:09)

Jano děkuji ti za názor, ty moje děti jsou 12 a 14 let, tak abych něco nepokazila, ale již jsem asi rozhodnutá, že příští potrestání bude se staženýma kalhotama v koutě, aby to byla hanba.

Jana (Pá, 17. 9. 2021 - 13:09)

Mému synovi je 31let.

Jana (Pá, 17. 9. 2021 - 12:09)

Můj syn klečí v koutě nahatý dost často.

Reklama

Přidat komentář