Reklama

V kolika letech ste poprvé zahlédli mužský penis

jistý sexuolog (Pá, 17. 9. 2021 - 11:09)

popisoval případ, pubertální dcera přišla do koupelny, kde si otec po styku s matkou umýval v umyvadle svůj červený pyj. Jí to vyděsilo, pak měla k otci blok, že s TÍM mamince ubližuje. Možná jí polekal velký pyj, stále v erekci nebo zvětšeném stavu, těžko říci. V tom věku už věděla o sexu, ale současně tu bylo nezralé vnímání. Takže to chce citlivě. Možná pokud by otce vídala od mala, tolik by jí to nepoděsilo.

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 11:09)

Pro dívky je určitě nejlepší, když vidí nejen dětského pindíka, ale znají i dospělý mužský pyj. Pak se tím předejde nemístní zvědavosti a špehování v pozdějším věku. Nicméně je nepřípustné, aby děti viděly sexuální aktivity. Honění pyje, felaci nebo styk rodičů ap. Honění míněno jak vlastní, tak od manželky. Pokud to vidí dcera v pubertě, jde už jí to vysvětlit. Ona ví, že to kluci dělají, tak jen pochopí, že její táta taky, nebo si to nechá dělat od maminky. Zcela malé děti by ale měly být toho ušetřeny.

Lída (Pá, 17. 9. 2021 - 08:09)

Stýskat se mi nebude. Děláte to "dobře". Příběhy rozdrtíte a pak už vám zbyde jen to jediné přijatelné. "Pa".

Val (Pá, 17. 9. 2021 - 10:09)

Už jsem četla lepší pohádky, trénuj piluj a za rok za dva zkus nové příběhy....

Lída (Pá, 17. 9. 2021 - 16:09)

Já byla taková vypělejší, už v pěti letech jsem vařila pro celou rodinu - třeba guláš jsem uměla výborný už v tomto věku.

Lída (Čt, 16. 9. 2021 - 13:09)

Vídávala jsem klučičí pindíky ve školce. Ten dospělácký jsem viděla u táty nedopatřením. Nevěděl, že jsem doma. Ráno mne bolelo v krčku. Maminka mi dala prášky, uvařila čaj, připravila kloktadlo a šla do práce. Táta se vrátil z noční a byl v koupelně. Šla jsem tam kloktat a slyšela divné zvuky. Opatrně jsem se podívala škvírkou. Byl úplně nahý a před umyvadlem si masíroval obrovské přirození. Viděla jsem ho jen pár vteřin, ale to mi stačilo. Za chvíl jsem slyšela jeho vzdechy a pak šel spát do ložnice. Když jsem pak kloktala, v umývadle bylo bílé a lepkavé semeno. Raději jsem to umyla. Mamince jsem o tom neřekla. Tátovi už vůbec ne. Byly mi čtyři roky.

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 01:09)

Já vídal holčičky ve školce taky, postýlky byly proti wc mísám, kde to bylo bez dveří, tak jsem viděl když holčička byla na wc, tu čárku. Spíš taková zvědavost, bral jsem, že jsou jiné, ale žádné vzrušení ani háhodou. Když na zš se jedna holka ukazovala spolužákovi, stahovala si kalhotky, tak on zíral. Já celkem nechápal, co dělá, co ukazovala, jsem měl okoukané a nezajímalo mě to v tom věku. Nevím, jestli to byla první, druhá třída. V těch letech by mi nevadilo být nahý před holkama, jak zvyklý ze školky, později pak ano. Pro holku pak je dospělý pyj každý velký, s těmi dětskými to nejde srovnávat. Jen mi přijde divné to semeno, normálně to spláchne vodou, taky holka v tom věku by si to nepamatovala, pro ni by to bylo od mýdla. Navíc si nejsem jistý, že holka ve školce dosáhne k umyvadlu. Sorry jako, ale u nás ho máme v normální výšce a pětileté dítě by tam nedosáhlo tak, aby si umylo ruce. Možná by maximální výška, konec hlavy, byla zároveň s horním okrajem umyvadla. Spíš by to umyvadlo bylo výš než je výška dítěte.

Val (Čt, 16. 9. 2021 - 13:09)

Jako 4lete dítě nechat samotné doma? Další pohádka....

Lída (Čt, 16. 9. 2021 - 13:09)

Máma nechala tátovi v kuchyni vzkaz, aby se o mne postaral, ale on šel jen do koupelny a spát. Tak nevěděl, že jsem doma. Stejně jsem spala, protože jsem měla teplotu. Další den mne odvězla k doktoru a zůstala se mnou doma. Co je na tom neuvěřitelného?

Val (Čt, 16. 9. 2021 - 13:09)

A 4lete dítě umývá běžné umyvadlo když tam vidí něco bílého, ještě v horečkách..

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 01:09)

Obávám se, že ani pětileté dítě nedosáhne do umyvadla, leda by si vzalo stoličku. I pisoáry na veřejných WC jsou moc malé pro starší kluky než je nějakých 6 let, řeší se to jedním pisoárem, který je výrazně níže než ostatní, je pro děti.

Lída (Pá, 17. 9. 2021 - 05:09)

Vy máte starosti. Nechcete rovnou popis koupeny? Pro mne a brášku tam byla velice stabilní štokrle, na kterou jsme si stoupali, vy mudrlanti. Sem ještě něco napíšu..... Přicházíte o můj první pohlavní zážitek. Sbohem.

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 11:09)

no, možná jsem tu výšku trošku podcenil, mohl být klidně 110 cm, pak nějaká stolička, takže dítě by si umýt ruce zvládlo. Že bylo něco kluzkého na umyvadle, co vypadalo jak nastříkané semeno. Sorry jako, nevěřím tomu. Proč by si táta nešel ulevit, i když jestli pak šel spát, tak unavený nepůjde honit. A když to dělá do umyvadla, tak po sobě opravdu každý spláchne, vezme sprchu a osprchuje to ze stěn umyvadla.

Val (Pá, 17. 9. 2021 - 07:09)

Pa

Lída (Čt, 16. 9. 2021 - 14:09)

Kdybych si vymýšlela, tak bych se dívala do konce, nebo bych s tím tátovi pomáhala, ale to se nestalo. Co se stalo jsem popsala tak, jak si to pamatuji, i když od té doba uplynula léta.

Lída (Čt, 16. 9. 2021 - 14:09)

Ještě něco Colombo?

Michaela (Čt, 16. 9. 2021 - 13:09)

V tabulkách průměrných velikostí penisu v pubertě se u 12 letých uvádí délka 6 cm v erekci. Ty tabulky jsou na netu a jsou to data z lékařských výzkumů.

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 01:09)

V jakési lékařské knize jsem četl, že typicky v 11 letech dochází k růstu penisu a varlat. Ještě než je plné ochlupení, nebo vůbec ochlupení, tak penis docela vyroste. Nemá dospělou velikost, ale ne dětskou. Dětský pindík bývá takový třapeček, kdežto v 11 letech je z něj najednou zmenšenina dospělého pyje. Protože on roste i ten mladý muž, takže možná má velikost, která odpovídá velikosti jeho těla. U mladších to je naopak, pindík je malinko větší jak u batolete nebo mimina, tělo je dosti větší. Spíš bych tipoval, že v 11 letech to bude 6 cm v klidu a 10 při erekci. Ale ten hošík, tak to byla fakt tkanička, holka na to koukala.

Karl (Pá, 17. 9. 2021 - 01:09)

S tou velikostí to přeháníte. 10 cm v erekci dosahují kluci až tak ve 14,15 letech.. V 11 snad jeden ze sta. Mám data z výzkumů.

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 11:09)

Co píšete platí možná pro vietnamskou komunitu, dospělý 11 cm v průměru, kluk 14-15 let 10 cm. Ale ve věku 14-15 let tak dosti kluků má dospělou vělikost, už pak neroste. U části kluků vyroste do 18 let, takže to pak posune celý průměr. O velikosti dětských penisů - jistý mudr vašinka psal na poradně, že se o ní nevedou statistiky. Jemu věřím, vašim "výzkumům" ne, dejte odkaz, kde to píšou.

Reklama

Přidat komentář