Reklama

Polykání spermatu

Simča (Út, 13. 5. 2008 - 10:05)

Já mám v tomto směru stejného přítele jako je Korálek. Má kouření taky jako podmínku vztahu. A to já před vztahem s ním byla holka-nekuřačka. Na druhou stranu jsem do toho vlítla rovnou po hlavě. Chodili jsme spolu asi 2 měsíce, jenom se líbali a žádný sex nebyl. Naopak mi přišlo, že je takový hodně zdrženlivý. Vzal mne na večeři a tam se mne najednou zeptal, jestli kouřím. V první chvíli mne napadlo, že je kuřák a tajil to přede mnou, protože ví, že kuřáky nemám ráda. Moje uvažování šlo tímhle směrem, řekla jsem mu, že ne, že to přece ví. No a pak mne můj zdrženlivej miláček dorazil. Já myslím čůráka! Ty jo, to byla síla. Ale vůbec jsem si nedokázala představit, že bych o něj přišla, tak jsem jenom němě kývla. A miláčka to tak rozparádilo, že prohlásil, že až zaplatí, tak ho vykouřím. Já se předtím připravovala, že to proberu s holkama, jak na to, jak to chutná a tak. Měla jsem před ním 5 kluků, ale nekouřila jsem ani jednoho. Já sama jsem se do toho nehrnula a oni to nijak nevymáhali. Honit kluka, to jsem uměla jim to stačilo.Teď jsem jenom těžce polkla a zeptala se, kde jako? Miláček se rozhodl neztrácet čas a řekl, no tady, v kabince na záchodě. No to bylo něco pro mě! Ještě jsem se utěšovala, že se mu třeba nepostaví, až půjde někdo čůrat. Nebo že ho trochu pokouřím a pak se vymluvím, že mne bolí pusa a k výstřiku nedojde nebo ho jenom vyhoním. Miláček mne už vlekl k záchodům, rozhodl půjdeme na pánský, kdyby něco, tak je to přijatelnější než na dámském. Už když si rozepínal džíny, viděla jsem, že miláček rozhodně nebude mít problémy s erekcí, jak jsem se utěšovala. Stačila jsem s všimnout, že má největší péro mého dosavadního pohlavního života a už mi ho rval do pusy. Ještě mě uklidnil, že to nebude dlouho trvat, že se mu chce hodně. Takže jsem ho kouřila a rukou žádal k tomu masáž kuliček. Nadržený byl pořádně a za chvíli jsem ucítila stahy v kulkách a v puse se mi jeho penis ještě víc zvětšil, ale byly to jenom vteřiny, pak už jsem cítila jeho výstřiky a slyšela jeho vzdychání. Abych pravdu řekla, žádnou chuť semene jsem si vůbec tenkrát nestačila uvědomit. Dal mi pusu do vlasů a řekl mi, že jsem moc šikovná a že to ani nečekal. A já to přitom dělala jen podle toho, co jsem viděla v péčku. Že to bylo tenkrát poprvé, jsem mu přiznala někdy za rok.
Jsme spolu skoro dva roky a kouřit chce pravidelně. Ale někdy má takovou divnou chuť, že se musím přemáhat to polknout. Ale většinou to jde. Stojí to za to, když vidím jeho ohromné vzrušení. A na tu svojí první kuřbu nezapomenu do konce života.

hmmmmmmm pro ki (Út, 13. 5. 2008 - 08:05)

Já osobně myslím,že lidi píší ,že je hnus,jak to tady lidi popisují!Dej si ze dva panáky a mysli na něco,třeba na zmrzlinu!Jana má pravdu,nemusíš to hltat,nech si to tam nastříkat,nevšímne si toho jestli jsi to polkla,hlavně,když leží,ono to vyteče samo!Nejlíp udělaš,když mu ho vykouříš,po jednom styku,je toho mín!!!!!!!!!!!!!!!

keisy (Út, 13. 5. 2008 - 07:05)

Když k tomu máš odpor tak to nedělej..A když by mu to něják vadilo tak se na něj vykasly..Přece se nebudeš do toho kvuli němu nutit..Vztah přece nestojí na tom jestli polykáš nebo ne

Jana (Po, 12. 5. 2008 - 22:05)

Kiki nejlepší je na začátku spolknout jen trošku a zbytek nechat volně vytéct z pusy. I to partnera dokáže vzrušit. Rozhodně musíš myslet na něco příjemného.

kiki (Po, 12. 5. 2008 - 20:05)

Ještě jsem polykání nezkoušela. Mám na to smýšený názor. Na jednu stranu bych si to chtěla vyzkoušet a udělat radost partnerovi, ale na druhou se bojím, že mi po tom bude špatně. Ptala jsem se přítele jestli mu nevadí, že to nedokončím pusou a odpověděl ne, ale podle mě by chtěl abych práci dokončila až do konce. Četla jsem si vaše příspěvky a moc mi teda nepomohly. Jedni říkaj, že je to mňamka a druzí hnus. Tak teda nevím. Nemáte nejakou radu do začátku?

Dak (Po, 19. 7. 2021 - 14:07)

Až se Ti vystříká ,naber si trochu na prst a ochutnej, nebo ho dej do pusy až se vystříká, to je toho málo a na vyzkoušení akorát

Mark (Po, 12. 5. 2008 - 19:05)

Mně moje žena udělá pusou až do konce, ale pak to vyplivne. Ale to je mi už celkem fuk, takže spokojenost :-)

F (Po, 12. 5. 2008 - 19:05)

K-orálku - jen tak dál!A Sabina - taky skvělé.Já bohužel nikdy to štěstí na holku která polyká neměl.Jenom mi ho jedna,po dvou letech chození vzala do pusy a to s velkým odporem.Ani nastříkat do pusy nebylo možné.A to byla vylizovaná od začátku našeho seznámení.Když chlap ví,že to doopravdy chce,má hledat tu,která to dělá.A doufat,že když to holka nedělá ted?,bude to možná dělat později,to je pitomost.No a protože to hodně ženských nedělá,prostitutky mají kšeft.A budou ho mít do té doby,dokud se postoj "našich" žen k tomuto nezmění!

Petr (Po, 12. 5. 2008 - 18:05)

Tak má přítelkyně miluje chuť semene a naopak já se bráním, aby mi ptáčka už nechala být pusou a zastrčila ho do pochvy. Když ona chce každý den po ránu semeno na polknutí. A je jasný, že jsem celý den vyšťavněný a po žádné holce se ani nekouknu a málo kdy chci ještě večer sex. Dělá to fakt dobře. Promyšleně. Asi slyšela hodně o nevěře a takhle se brání.

hmmmmmmmmm (Po, 12. 5. 2008 - 18:05)

Naděláte,ani nevíte co lidi sní,a jak jim chutná!Taky mi to neva,lepší než tvarůžky.Ale chytit mě za hlavu,ani se nepohnut!!!TYTYTY orálku!!!!

Sabina (Po, 12. 5. 2008 - 17:05)

Já nevím, co by bylo na kouření kluka a polykání semene divného? To se tu zas sešli nevraživci. Já nejsem nijak promiskuitní, měla jsem jen dva kluky, docela normální a oba to po mě chtěli. A samozřejmě jsem jim vyhověla. Nic na tom není! Dělat z toho úchylárnu, to může snad jen hodně debilní hovado. Jen se Korálku nedej a nech si pěkně čoudit!

Dak (Po, 19. 7. 2021 - 12:07)

Já mám smůlu, když se partnerka udělá tak už by chtěla klid,pouze když je před vrcholem tak by kouřila jako o život, říkáme si co bychom v tu chvíli chtěli...to by chtěla kouřit i více najednou a mohla by polykat, někdy se jí udělám do pusy,to jí nevadí, ale já zase rád když ji udělám, protože to si užívám nejvíce... hlavně jazykem,to z ní tečou proudy a mně to rajcuje.. když se udělá tak vyhasne a jelikož má dávicí reflex tak už to nějak nejde

Návštěvník (Po, 19. 7. 2021 - 13:07)

Většina mých partnerek bývá hotová dříve než já. Dodělávám se ručně a semeno jim nechávám ve sklenčce. Je mi jedno jestli ho vypije, či jinak použije, nebo vylije. Některé ženy, čím jsou starší, tím více sperma potřebují. Jedna stará kolegyně v práci by mne strhala. Pořád mne nutila ejakulovat. Ta to pila nejraději čerstvé, přímo ze zdroje. Vždy když mi to přicházelo, tak jsem jí upozornil, ona se přisála k žaludu a já se jen dohonil.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 16:09)

To jste nemrdali? Jenom jsi se kvůli jejímu apetýtu honil?

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 13:09)

Měla nějakou nemoc. Snad mykózu a nechtěla to přenést na mne.

Návštěvník (Út, 24. 8. 2021 - 17:08)

To jste nemrdali? Jenom jsi se kvůli jejímu apetýtu honil?

Návštěvník (Po, 23. 8. 2021 - 17:08)

To jste nemrdali? Jenom jsi se kvůli jejímu apetýtu honil?

Návštěvník (Po, 19. 7. 2021 - 14:07)

To jste nemrdali? Jenom jsi se kvůli jejímu apetýtu honil?

Návštěvník (Po, 19. 7. 2021 - 14:07)

Samozřejmě, že jsme také mrdali, když k tomu byla vhodná příležitost. Prostě, když jsem to měl na krajíčku, vytáhl jsem čůro a ona pila. Někdy jsem to přehnal, pak jsem ho zaškrtil rukou, a když se přisála, tak jsem semeno vypustil. Jinak i po onanii, třeba na WC, kde nebylo místo. V kanceláři na rychlovku ap.

Dak (Po, 19. 7. 2021 - 14:07)

No když je udělaná tak už ji občas i to, že stříkám dělá problém,jen to vidí.Ale než se udělá tak je schopná všeho

Reklama

Přidat komentář