Reklama

Partnerka, její pes a něžnosti

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 11:09)

Hajná řvala jako pominutá a dost dlouho. Musela mít obrovský orgasmus. Když to z ní pes vytáhl, ještě chvíli klečela a já viděl jak má roztaženou rudou pochvu, která se pomalu zavírala. Semeno z ní teklo a ona se úplně třásla. Pak se vydýchala, postavila se, pohladila psa a jako by se nic nestallo, prodala mi stromek.

Marta (Po, 6. 9. 2021 - 04:09)

Uplně tě chápu. Čekala jsi focení úplně jiní a tak jsi souhlasila a nakonec to dopadlo jinak. Já se ptala dcery kdy to bylo poprvé snim a řekla mi ve 13. Ale to jí nejprve jen lízal. Že mu často přitom vijel čůrák a dorážel. Tak pak nakonec ho připustila. Ale jak mi říkala prvně se odpanila mim robertkem a pak teprve pustila psa, aby jí to tak nebolelo. Ale stejně prí u toho na poprvé dost křičela. Dceru vídam od mala často nahou a moc se predemnou nestiděla a taky proč obě jsme holky. Ale když mě to předvedla poprvé, trošku jsem se za její nahotu stiděla. Když se slékla a šla na čtiři tak to eště s šlo. Ale pak jsem vyděla jak mu čůrák zajíždí a mizí v kundě mojí dcery, trochu jsem se stiděla za to. Tem náš docela dost stříká a když byl vní hotovej a vindal ho, tak jí to trochu teklo ven. Když se postavila teklo jí to po stehnu jako tobě. Když tě připravovala na jeho penis a zajela ti rukou mezi nohy strčila ti tam prst a trochu ti jí protáhla. Asi to bilo příjemní neš to co se mělo pak odehrát. A na konci když byl venku a asistentkaxti jí roztahovala, vnímala jsi to, nebo jsi bila eště mimo.

Eva (Po, 6. 9. 2021 - 09:09)

Ty jsi, Marto nedostala chuť připustit psa, když jsi viděla jak si užívá dcera? Vzrušilo tě to vůbec? Masturbovala jsi alespoň? Já bych se neudržela a když by se pes opět ztopořil, nechala bych ho na sebe vlítnout, klidně i před dcerou.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 10:09)

Ale ona přece píše že ho připustila . Čti výše ! Žena v roli feny pro vlastní uspokojení , nebo pro uspokojení druhých je sice praktika perverzní , ale rozhodně ne vzácná .

Eva (Po, 6. 9. 2021 - 10:09)

Omluva. Přečetla jsem si to celé a už podruhá jsem dnes z toho hotová. Hezký den s milými pejsky.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 09:09)

Něco jsem cítila dá se říci že docela příjemné a když potom do mě strkala prsty a roztahovala mi ji tak jsem to cítila ale nevadilo mi to .

Marta (Po, 6. 9. 2021 - 10:09)

Měla jsi strach z otěhotnění, nebo jsi věděla že nemůžeš otěhotněť. Říkala ti to fotogravka. Ta rasa není žádní drobek a určitě to bylo dost cítit když byl v tobě.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 10:09)

Ona mi řekla že se nemusím bát že je to jiný živočišný druh a naše reprodukční buňky se nemohou spojit . Měla jsem ji pořádně roztaženou až jsem křičela . Ale když potkám velkého psa nepociťuji strach , ale vzrušení . Asi kdyby mě oslovila znovu , šla bych do toho vědomě .

Marta (Po, 6. 9. 2021 - 12:09)

A kolik je ti teť. Tak že by ses nebránila a šla do toho znova a cítila vsobě zas nákého psa, ktterý bi tě jabal a vystřík se do tebe. Šla bys třeba více dál a třeba mu ho pohonila nebo dokonce bys mu ho i olízala a vykouřila aby ti to nastříkal do pusy.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 12:09)

Ono je to asi návykové . Mne poprvé přivázali v kleče ke křeslu . Napřed mne obkročil chlap a když to udělal zavedli psa . Po něm to udělal další chlap . Teď už mne přivazovat nemusí , připne mi obojek a jsem poslušná fenka .

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 13:09)

Dělám svačinářku a uklízečku na dílně. jednou chlapi něco slavili a byli už pěkně pod parou. Čapli mne, svlékli a rozdávali si to se mnou na ponku, ze předu, zezadu, jak který chtěl. Pak přivedli z vrátnice psa. Musela jsem na čtyři a pes na mne skočil. Pamatuji si, že to s ním bylo úplně jiné než s muži.

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 23:09)

Když už , tak to určitě stálo zato . Je vidět , že nejsou sobci . Dopřáli fenku chlupatému kamarádovi .

Návštěvník (St, 8. 9. 2021 - 23:09)

Byli opilí a bavili se. I já jsem si to užila. Občas mne někteří jen tak ze zvyku, protože jsem povolná, rádi ošukají, ale tenkrát to bylo opravdu velké. Psa už na mne nepustili. Byl to takový bonus navíc, protože se chtěli pobavit. Jinak jsou to fajn chlapi. Máme se rádi.

Eva (Čt, 9. 9. 2021 - 09:09)

Jak často si v práci zašukáš? A co doma, ví o tom?

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 10:09)

Jsem spravedlivá. Beru si je po pořadě všechny. Velkej, nebo malej, já to nerozlišuju. Ví dopředu kdo je na řadě, ale jen když chci. Když ne, musí počkat. Po šichtě jdu do šaten. Vycházejí ze sprch nahatí a ten který je na řadě jde rovnou na věc. Většinou to bývá na rychlovku a pak spěchají na pivo a za svými maminami. Výjimku má mistr. Ten si to ve mě udělá kdykoli chce i během šichty. Dnes máme odpolední a na řadě je velkej Franta. Už mi volal, že se těší a chtěl potvrdit, že mu dám. Ten mě vždycky pořádně vyštochá. Manžel nic netuší. Když chce mrdat hned jak přijdu z práce, tak si kundu vylepším v koupelně, aby kouzala, pak mu sehraju orgasmus a je spokojenej. Naštěstí to po mě moc častu nechce.

Pavel (Ne, 27. 2. 2022 - 07:02)

Mistrovi ho i vyhulis během směny, například při svačině? Aj tě chlapci nakrmí? Máš to ráda?

Eva (Čt, 9. 9. 2021 - 11:09)

To máš náročné povolání. Kolik jich je, těch co tě vymrdávají?

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 23:09)

Je mi čtrnáct a nechala bych se připustit psem aby mě jebal , prostě bych se nastavila a podržela aby se do mě vystříkal . Ano , zase cítit jeho chlupy na zádech stisk jeho tlap v bocích a pronikání jeho penisu do mě , potom ten tlak a sérii střiků semene .Kdyby to po mě chtěly , vykouřila bych ho . Cítím se jako fena , udělaly ji ze mě .

Marte (Út, 7. 9. 2021 - 03:09)

Bydlíme v Tachově a kdybys bydlela někde kolem, tak bych tě pozvala knám a představila ti našeho psa. Je to fak divoch. Také jsem zkusila ho vykouřit a docela jsem to zvládla. Krádně se mi vystříkal do pusy ii dcera ho skusila pokouřit a zvládla to. Dcera má na něj víc času, tak si sním užívá víc než já. Já mám domácí povinosti a starání o rodinu. Ale když je čas uživám si ho plními doušky. Před manželem to tajim a zatim se mi to daří. Omě by možná tak nešlo, ale kvůli dceři. Nechci aby se to dozvěděl .

Ota (Út, 7. 9. 2021 - 06:09)

Co by manžel asi mohl dělat? Nic. Jeho problém, jeho vina. Nestačí tě uspokojovat on. Pracoval jsem v chemickém průmyslu a jedy mi sežraly erekci. Ve čtyřiceti už se mi nepostavil. Nepomáhaly žádné pdpůrné prostředky. Manželku jsem uspokojoval rukama a jazykem, ale viděl jsem na ní že to nestačí. Navrhl jsem jí milence. Dokonce jsem jí přivedl bývalého kolegu z práce, o kterém jsem věděl, že skočí na každou. Opil se a když se svlékla, tak utekl. Ona ta moje není žádná krasavice, ale je hodná. Léta jsem chodil k léčitelce kvůli erekci. Svěřil jsem se jí a ona nám přivedla mladého krásného vlčáka. Sama jej připravila, nakouřila mu penis a zavedla do manželky. Pak si sedla vedle mne a spolu se dívali jak je šťastná. Říkáme mu Satyr podle mýtických nadrženců, protože on může skoro pořád. Když měla manželka dost toho skákání, tak se rozhodla že se o něj podělí s dcerou. Ta o tom nechtěla ani slyšet, ale když viděla jak Satyr obšťastňuje manželku, tak si dala říci a taky ho připustila. On má dvě spokojené "fenky" a já krásné vzrušující divadlo. Když pes odpočívá, tak jsem je požádal, aby si užívaly spolu. Njedřív se styděly, ale dnes už se taky krásně ojíždějí. Zeťe jsme do toho zatím nezapojili, ale ví to. Možná, že časem mi půjde do manželky. Změnu jí přeju, a bude to v rodině. A léčitelka? Ta má psa svého. Občas ho přivede a to jsou pak hotové orgie. Dva psi, tři ženy, je na co koukat. Já mám vzrušující zábavu, při které taky teču a ženy kvalitní sex.

Reklama

Přidat komentář