Reklama

Sex s tchyní

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 15:09)

Dobrý tah. Určitě zjistí, že jsi si je půjčil. Když ti nic neřekne, je to špatné, nemá zájem. Pokud to bude s tebou řešit, má zájem. Řekni jí pravdu a vyznej jí lásku. To ocení. Pokud to řekne manželce, máš co vysvětlovat.

Lada (Ne, 5. 9. 2021 - 09:09)

Přemýšlel jsem o vzájemné onaniji s tchýni trefa by to chtela má někdo zkušenosti.

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 10:09)

Už jsem to zde popisoval. V postatě mne přistihla, přidala se, ale pak jsme stejně skončili v posteli a provozovali normální sex. Masturbace byla vždy součástí předehry, protože staré mašiny potřebují delší rozjezd. U manželky jsem to měl opačně, Ta si nenechal předem na poštěváčka ani sáhnout. Lízání ani náhodou. Byla více vzrušivá. Za pět minut měla bouřlivý, vyčerpávající orgasmus a pak dlouho nic. Tchyně byla větší držák a orgasmů zvládla i několik.

Lada (Ne, 5. 9. 2021 - 10:09)

Kolik je tvé tchýni let mě 72 tak nevím jak to dopadne.

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 12:09)

Už dávno nežije. To co popisuju se odehrálo před mnoha lety. Tehdy jí bylo kolem padesáti. Byla to Ještě šťabajzna, radost pohledět. Užila si se mnou pěkné stárnutí. Jinak těch 70+ jsem pár měl, sice něktré polohy už je bolely, ale vyšívaly jako mladice, včetně orgasmů. Špatné na tom je, že už jen vzomínám a oplakávám.

Helena (Ne, 5. 9. 2021 - 08:09)

Maminka je potvora. Svedla mi muže a píchají spolu. Abych vyrovnala skóre sbalila jsem tchána. Je tak dobrej, že i po něm mi pošilhává maminka. Jesli je zvládne oba, budu zase plonk.

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 08:09)

Počkej si až budeš tchyní a užiješ si taky,

Lada (Ne, 5. 9. 2021 - 08:09)

Na tohle nemám odvahu ale díky za radu.

Pavson (Ne, 5. 9. 2021 - 08:09)

Každopádně je dobré si tu skorotchýni prověřit - když jde chlapec do vztahu s holkou, může z toho velice lehce vzniknout zvláštní bigamie...

Pokud je skorotchýně opuštěná, třeba se rozvede nebo něco, najednou postupně ani nevíš jak, jí máš de facto na krku, funguješ tam u ní
jak hodinovej manžel, byť platonicky bez sexu, což jí třeba tak vyhovuje, protože má ráda svůj klid...
I bex sexu si může zeťáka dobře obmotávat kolem prstu. Když je trochu na úrovni, může lehce svořit slibný erotický napětí.

Je jasný že skoro každá i v padesáti nebo šedesáti, když už nechce intenzivní sex, pořád ještě
mu v pohodě dokáže kvalitně vyhonit a zblbnout samečkovi hlavu pomyšleníma, takže ona si do toho vztahu rajc dostane, když
to bude z nějakýho důvodu potřebovat. Udičku může nahodit vždycky, není kam spěchat, ostatně jako zeťák jí nemáš kam utýct.
Nešukáte spolu, ale ty nosíš květiny, pomáháš, radíš, vozíš jí po světě, řešíš nemilý události v její rodině, staráš se o její dceru, společný Vánoce.
No jak s manželou ale vlastně je to hlubší - je to vztah s matkou rodu, což je něco úplně jinýho než sis představoval, když jsi
balil její dceru. Až to někdy dokáže vyděsit, co se s tebou děje...

Automaticky vznikne emocionální vazba. Ona zjistí, že jí ten zeťák vlastně postačuje, vytvoří jí pohodový zázemí
a ona už si nebude nikoho dalšího hledat. A je to. Nic jsi nikde neslíbil, nepodepsal, ale v podstatě jí už nahrazuješ manžela, jsi součástí jejího života
- a dál si nějak prostě poraď, zeťáčku..
Žádným mrdání v tom být ani nemusí, to jen s dcerou. Tchyně je třeba frivolní ale přitom si nepustí zeťáka k tělu, čerpá od něj jiný benefity.

Když má svůj šarm a přirozenou autoritu, tak je to pro ní brnkačka.
Vlastně se vůbec nic neděje, má to svoje hranice, je v tom něha nevinnosti a současně erotickej příslib.
Obě si tě vybraly a skutečně tě milujou. Takovej vztah sice může být hodně pěknej a silnej, ale dokáže toho maníka taky dosti svázat.
Takže asi tak, tohle má svý léčky a dobrý je si jí skouknout předem, ať to není třeba alkoholička nebo jiný problém.

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 08:09)

Máš ve všem pravdu. Tchyně má čtyři dcery a je jejich vrchní velitelka. Bez jejího rozhodnutí se holky do ničeho nepustí. Dokonce jsem zjistil, že pro tu nejmladší jsem byl vybrán jí, na základě informací od její setry, kterou jsem šukal. Tchyně mne měla málem dřív než manželka. Ta ví, že jí píchám mámu, ale nedovolí si to vůbec řešit, protože i o tom rozhoduje maminka.

Lada (Ne, 5. 9. 2021 - 06:09)

Ona už je vdova ale jak jí to mám říct že mě zrušuje děkuji za odpoved.

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 07:09)

Jestli máš dobrý péro, postav ho a jdi jí ho ukázat. To pochopí každá i beze slov. Buď tě vyhodí, nebo přijme. Pokud nemá partnera, bude to spíš to druhé. Pokud tě vyhodí, riskuješ, že to řekne manželce. Pak budeš mít co vysvětlovat.

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 00:09)

Nemám zkušenost s tchyní. Ještě nejsem ženatý, protože jsem stále koloušek, ale když jsem ukázal ztopořený penis hodně staré ženě, tak mne okamžitě připustila a můj dost velký penis do ní vnikl bez problémů.

Eva (Ne, 5. 9. 2021 - 05:09)

Počkat. To musíš rozvést. Kolik ti je let? Koliik let je ženě? Jak velký máš penis? Jak se to stalo? Co bylo po vniknutí? Byla stebou spokojená? Pokračujete ve vztahu?

koloušek (Ne, 5. 9. 2021 - 09:09)

Mám patnáct let. Té ženě je přes padesát a je to tchyně mého dospělého bratra. Můj penis měří skoro dvacet centimetrů na dýlku a pět a půl na šířku. Všimla si tý boule na plavkách a zeptala se, jestli už sem měl holku. Když sem řek, že ne, tak se zeptala jesli se chci naučit mrdat. Když si vzala ptáka do pusy souhlasil sem. Když se slíkla i ona, nevydržel sem a nechtěně sem ejakuloval. Řekla, že to nevadí, že podruhý to budu mít dýl. Za chvíli mi ho nahonila a když byl dost pevnej roztáhla nohy, ukázala mi kundu a sama ho do sebe zavedla. Pak mne dlouho učila různý polohy a nedopustila abych zase nechtěně stříkal. Za dvě hodiny řekla, že už má dost a vyhonila mi ptáka. Semeno si nastříkala na kozy a na kundu. Byl sem šťastnej, že se to stalo a ona mne pochválila, že sem dobrej hřebeček. Tak sem se naučil sex a už vim co mam s holkama dělat.

Lada (So, 4. 9. 2021 - 22:09)

Me tchýni je 72 je možné mit sní sex má někdo zkušenosti poraďte;

Návštěvník (Po, 9. 1. 2023 - 12:01)

Měl jsem více starších žen. Bral jsem to jako výpomoc v nouzi. Nejstarší bylo přes 70. Věkový rozdíl byl přes 50 let. Ukázal jsem jí ptáka a když zjistila že se mi na ní postavil, hned využila příležitost. Souložili jsme přes hodinu, dobře mazala a měla několik orgasmů. Já jsem se do ní udělal dvakrát. Zas taková úchylka to není, když převažují mladší partnerky a manželku mám také mladou. S tchýní sex nemám, ale tolerujeme si autoerotiku. Občas se přistihneme, ale je to jen mezi námi.

Pavel (Po, 9. 1. 2023 - 07:01)

Určitě ano

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 00:09)

S tchyní jsem šukal nepřetržitě přes dvacet let i po sedmdesátce. Fakt je, že s některými polohami měla problém, většinou to bylo na misionáře, ale mazala stále spolehlivě i když "rozjezd", většinou lízáním, už musel být delší.

Návštěvník (So, 4. 9. 2021 - 23:09)

Hlavně to musí chtít ona, jinak máš zaděláno na průser. Pochopitelně že ženy po sedmdesátce mohou mít sex i bez lubrikantů, ale jen některé a musí s tím souhlasit. Jinak to nejde. Měl jsem pár sedmdesátek, ale všechny mi vlezly do postele samy, protože to pořád chtěly a věděly, že to pro ně udělám. Ono se totiž všechno rozkecá.

Reklama

Přidat komentář